Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Palo »

Byla tu řeč o střídání aktivování kys. chlorovodíkovou a kys. citronovou...
Běžně jsou u velké většiny lidí nadianostikované dirofilárie (nebo také filárie, vlasovci), které blokují lymfatický systém... Na ně se podávají tablety diethylcarbamazin (+ ivermectin pro nedorostlé filárie, ale to teď není podstatné)... Není to ale celý název, celý název je diethylcarbamazine citrate. Mám podezření, že by nikdo na samotných citrátech vydělat nemohl (zkrz patenty atd.), tak bylo zřejmě nutné najít nějakou látku, přes kterou se to zakamufluje, tak byl zvolen diethycarbamazin. Vypadá to, že citráty likvidují tyto dirofilárie... To může být důvod, proč MMS aktivované kys. citronovou způsobuje větší zdravotní změny...
Osobně doporučuji chloritan míchat s kys. chlorovodíkovou, ale v případě, že nedochází ke zlepšení zdravotního stavu, pak až zvolit aktivaci kys. citronovou se střídáním s aktivací kys. chlorovodíkovou. Možná by nebylo od věci si udělat jeden aktivátor (mix kyselin chlorovodíkové a citronové) v poměru, který každému konkrétnímu jedinci vyhovuje, což už zde pár jedinců vyzkoušelo... Ikdyž těch citrátů nemusí být při aktivaci mnoho, mohou mít v organizmu poměrně zásadní vliv...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

jenka píše:MMS jsem začala plánovaně brát 22. prosince. Neplánovaně mi ten den vypukla viróza. Říkala jsem si - nevadí, s MMS to zvládneme rychleji. Začala jsem po hodině jednou kapkou a přidávala velmi opatrně. Čtvrtý den jsem byla na sedmi kapkách, tehdy se poprvé projevily průjmy. Snížila jsem na tři kapky. Problém je, že pátý den jsem dostala osmatřicítky horečky, mám strašný kašel. Je to oproti mému očekávání. Dostavilo se velké zklamání. Jediné vysvětlení mám, že kašel způsobují plicní chlamýdie a na ně prostě MMS nestačí. Vypadá to, že mě čekají antibiotika. Máte pro mě prosím nějakou radu?
:oops: Jenka já jsem měl podobné problémy po nějaké době braní MMS jsem dostal angínu jako prase tak jsem z toho byl taky vykulenej. Začal brát atb. a trochu se z toho dostal. Pak jsem si tady pustil video od pana Klacera a ten to přesně popisoval že některé respirační problémy se brání tak že se bakterie zabalí do hustého hlenu aby se na něj MMS nedostalo. Tak to snad bude. Ted jedu zase malé dávky dvakrát až třikrát denně 4 kapky dlouhodobě. Prý je to pro chroniky nejlepší a já z těma chlamkama se mezi ně počítám tak snad bude zase dobře. Držím všem palce :good: :jump:

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

...že některé respirační problémy se brání tak že se bakterie zabalí do hustého hlenu...
Jestli to náhodou nedělá sám organizmus s předpokladem, že hlen bude vykašlán...

Jednou mi volala jedna nešťastná paní, že má neuvěřitelné zdravotní potíže od doby, co přestala konzumoval zahleňující potraviny. Nevím, co si pak o mě pomyslela, když jsem jí řekl, že tělo hleny potřebuje ke zbavování látek, kterých se jinak zbavit nemůže a že má zase ty zahleňující potraviny začít konzumovat ;)

Nevím jak vy, ale já, když mám potíže s vykašláváním, tak si dám něco sladkého ;)
Často se dává na kašel např. povařené mléko s majoránkou, následně zfiltrované (od té majoránky) a pak se přidá ještě med... Zvýší se tím tvorba hlenu a zlepší vykašlávání...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše:Byla tu řeč o střídání aktivování kys. chlorovodíkovou a kys. citronovou...
Byla a je a můj silný dojem je, že citrónová v rozumné míře a tudíž v konci citrát spdný, nadělá víc užitku než škod. Otázka ale je, co je moc a co je dost. Pokud má literatura na citrát pravdu a zde se, i když ne výslovně, shoduje několik pramenů alespoň klinickými výsledky, že zvyšuje propustnost buňěčných membrán, což se bude týkat všech membrán, u lidí, králíků atd. bude to dělat nejspíš aj u těch červů.

Co se týče hlenů a kašlání, má osobní zkušenomt s bronchitidou je, že kašlání je problém v prvním stádiu, kdy kašleme na sucho, než se hleny začnou tvořit. Není co vykašlat. Jak začnou jít, je to úleva a začne to kašlání být zase trochu otrava ke konci nemoce, kdy hleny zhoustnou natolik, že něchtěj ven. Kdybych byl v těch dobách nebyl naprosto neznalý toho, co vím dnes, chlastal bych hned od začátku příznaků peroxid a vše bylo naprosto a definitivně jinak. Nevím jak to peroxid dělá, kromě toho že okysličuje a plíce snad nejvíc, ale hleny nadělá, je co chrchlat ven a bez potíží a vyčistí eventuelně nejen hrtan, ale skutečně aj ty plicní sklípky, souďa nejen podle literatury, ale i účinků pozorovaných na sobě.

I když zdaleka ne tak dramaticky, ale aspoň co se týče nenásilného odkašlávání hlenů, pro které není důvod v podobě nachlazení, bronchitidy a chřipky, dělala mi to bramborová šťáva, dělá mi to autohemo, a dělalo mi to céčko. V momentě, kdy nic neberu, což jsou tedy dost krátké intervaly, se nic takového něděje a nevzpomínám si, že by se mi to dělo na MMS, nebo CDS.

Vzhledem k tomu, že H2O2 se s MMS tutově nepere, nevidím kombinaci MMS1 a peroxidu vodíku na škodu a asi by dost pomohla. Kyslík se při dodání H2O2 přes žaludečbí stěnu dostává očividně ihned a nějak vázaný, či nevázaný :dknow: ve formě, která se do krevního oběhu dostává účinná, doloženo 5-7 minutovým intervalem mezi pozřením a pozorovatelnými účinky, nejspíše stále ještě H2O2. Akorát bych to do začátku vzal opatrně. ClO2 uvolné a reagující dodá volný chlór něčemu a možná to zvýší agresivitu kyslíku uvolňovaného z H2O2. Do nějaké míry to na škodu nebude, pokud vůbec, ale kdo ví, jak při vyšším dávkování. Při možných koncentracích v krvi s tím problémy nevidím, ale v žaludku by problém asi nastávat mohl :dknow: Definitívně bych to nepil smíchané, ale kus po sobě, a pokud bych si chtěl na téma zapokusničit, začal bych smíchaným CDS a H2O2, ale děsně polehoučku a zjistit si, jestli se bachorek při navyšování ozve. Nejspíš ne, ale čert ví.

Ahoj, Slávek.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:H2O2
Co jsem tak pochytil ohledně vody, tak údajně zdraví prospívá, ať už je ve vodě víc vodíku nebo kyslíku... Obyč. voda bez přebytku jednoho nebo druhého nemá na zdraví nijak výrazně pozitivní vliv...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše:.... ať už je ve vodě víc vodíku nebo kyslíku...
Jde i o formu. Podíváš-li se na živou a mrtvou vodu, co vylezlo z negativu je voda obohacené rozpuštěným vodíkem H2 a co vylezlo z pozitivní je voda obohacená kyslíkem O2, nehleďa na další složky. Tam půjde ještě asi taky o hydroxidy a kdo ví co.

Voda samozřejmě může také být jenom obohacena o rozpuštěný plynný kyslík a vodík a u vodíku H2 je vliv silný a velmi pozitivní, zatímco u kyslíku O2 nevím, ale nečekám nic ani do té míry, kolik dá dýchání vzduchu obohaceného o kyslík O2 z fašky, řekněme pro astmatiky. Jenže H2O2 je dost jiné zvíře než voda obohacená o plynný kyslík O2. O2 se nutně v žaludku velice uvolní z roztoku teplem a jako plyn z vody vyjede a maximálně se dostane do krve zase jako O2, stejně jako se do ní dostává přes plíce dýcháním. Nevidím tu oproti H2O2 žádný prospěch.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Zdôvodňujte si to ako chcete, ale aktivácia citrónkovou kyselinou podľa mňa spôsobuje náhly pokles imunity a potom aj jednoduchá kvapôčková nákaza dokáže spôsobiť problém. Pri aktivácii s HCl sa namnožia biele krvinky (mám krvné testy) a imunita neklesá.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

:?: Jao nějak se mi to nezdá. Neříkám že HCL je špatná. Třeba je i lepší ale když s to citronovkou tolik let mají úspěch tak s tou imunitou je to nějaké divný. Protože MMS funguje hlavně na posílení imunity tedy takhle jsem to aspon pochopil. :D

jao
Zasloužilý člen

Příspěvek od jao »

vokoun píše::?: když s to citronovkou tolik let mají úspěch tak s tou imunitou je to nějaké divný :D
Ak si dobre pamätám, na začiatku to boli vysoké dávky iba raz denne. Potom sa to upravilo na niekoľko rozložených dávok do dňa a tým menej citrónky na jednu dávku. Potom to bolo čo každé dve hodiny s nízkym obsahom citrónky. Nasledovalo objavenie CDS.
Samozrejme, že veci musia ísť nejakým vývinom postupností, to chápem. Ale mám dojem, že práve aj tá citronáda bola a je jedným z dôvodov revidovať protokoly a systém užívania. Znižoval sa jej obsah v dávke, aby sa telo stačilo zregenerovať.
Super je, že objav CDS vlastne tento problém skoro úplne vyriešil a otázka škodlivosti citronády je už bezpredmetná.
Ešte vymyslieť, ako sa chlordioxid dá stlačiť do tabletky, tobolky, alebo cukríku a vec by bola vyriešená. :baby:
Nebolo by to super, keby boli flaštičky s chlordioxidom pri pokladniach v marketoch tak ako teraz žuvačky a sladkosti ?

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

jao píše: Pri aktivácii s HCl sa namnožia biele krvinky (mám krvné testy) a imunita neklesá.
Hmmmmmmmm,ale zdá sa mi ,že na mňa mali väčšie účinky kvapky aktivované s kys.citrónovou,bývalo mi síce veľmi zle,bol som slabý a mal som hnačky,ale potom to pominulo,výsledky sú doteraz vynikajúce a to už neužívam MMs asi 2 roky a zatial sa mi zdá ,že nič sa nevrátilo späť do predchádzajúcich koľají,ako to tu písali niektorí ľudia,vraj keď prestaneš s MMS vráti sa všetko späť.U mňa to neplatí.A to už nerobím ani kúpele s MMS a je mi super.Pritom moja životospráva nič moc,hlavne teraz cez sviatky.Kvantá piva :pivko: ,kávy a jedla.

Ale aby som povedal pravdu v tej HCL niečo je.Keď som ju začal užívať s vodou asi pred mesiacom nič sa nedialo,teraz užívam ráno asi 5 až 10 kvapiek HCL 3,5% asi tak týždeň a niečo sa deje,neustále mravčenie v pečeni,občasný tlak a to takmer ihneď po užití a trvá to asi 10hodín.

S HCL na večné časy :hip:

vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

:hip: Early123 ty si první který tady napsal že si to přestal užívat a nic se ti nevrací :jump: Pro mě je to super správa. Tedy aspon já jsem tady nikoho takového nečetl. :laugh: Takže je vidět nějaké světýlko v tunelu a to stojí za to si dát jedno :pivko:

Kacaba
Stálý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Příspěvek od Kacaba »

Early123 měl pravděpodobně štěstí, že měl parazity, nebo co to bylo, v trávicím traktu. Proto mu na ně asi zabralo MMS. Navíc bral vysoké dávky. Jen se budeš muset připravit na to, Vokoune, že když to přeženeš může Ti být fakt hodně špatně...Když jsem s MMS začínala, měla jsem dojem, že to nezabírá podle mých představ. Navyšovala jsem hodně dávky, pak mi bylo z ničeho nic strašně zle a tekla ze mě jen zelená voda asi tři dny. :D A to mě odradilo natolik, že jsem několik měsíců nechtěla o MMS ani slyšet. Tak pozor na to, aby sis nemyslel, že budeš mít zaručeně po MMS minimální reakce oproti antihelmintikům... :jump:
vokoun píše::?: Jao nějak se mi to nezdá. Neříkám že HCL je špatná. Třeba je i lepší ale když s to citronovkou tolik let mají úspěch tak s tou imunitou je to nějaké divný. Protože MMS funguje hlavně na posílení imunity tedy takhle jsem to aspon pochopil. :D
MMS se s citrónovkou oficiálně aktivuje zřejmě z důvodu snadné dostupnosti. J.H. nepoužívá HCl asi proto, že je jednoduše "zajetá" kyselina citrónová a asi aby se to nepletlo...(zjednodušeně řečeno). Mám dojem, že je o tom zmínka někde v tomto vlákně.
Když jsem s MMS začínala, po citrónovce mi za nějakou dobu začal bolet žaludek, takže jsem přešla na HCl.

Nejsem si jistá jestli MMS s HCl nesnižuje imunitu taky. Mám věčně málo krvinek. MMS beru dlouhodobě kvůli malárii. Brala jsem to dvakrát denně 8 kapek 3 měsíce a nezdá se mi, že to nějak zvlášť funguje. Občas jsem tam šupla i MMS 2 (1-2 denně). Snášela jsem to docela dobře, ale před pár dny mi bylo dost divně. Něco jako chřipka či co. Začala jsem brát vyšší dávky vitamínu C a jen jedno MMS 2 před spaním a je to mnohem lepší. No ale čas ukáže, jak se to bude vyvíjet...

Každopádně držím palce při léčbě :bye:

vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

;) Kacabo tobě taky držím palce. Já už to taky beru asi dva až tři měsíce a docela to snáším i když poslední dobou je mi taky trochu divně. Takové neuro problémy pálení těla hořko v puse pálení jazyka a motání hlavy ale pořád to přisuzuji těm mým chlamkám a doufám že to přejde :bhead: protože kdyby to byli ledviny tak jsem v háji a MMS bych nemohl brát a já momentálně na dech nemám jinou alternativu. Taky mě zítra dojdou GSE kapky tak jsem chtěl poradit jestli to jde brát s odstupem s MMS. Díky za radu. :hip:

jao
Zasloužilý člen

Příspěvek od jao »

Každý organizmus je ako jedinečný vesmír. Čo niekomu môže pomôcť, druhému ubíži. Svoje tvrdenia mám založené na vlastných pokusoch. Je dobré počúvať svoje telo, ktoré nám vysiela veľa signálov. Tí čo sa nepočúvajú, orientujú sa podľa liečebného postupu niekoho iného a preto dochádza k problémom a sklamaniam v liečbe. Mne asi funguje nejaký vnútorný našepkávač, ktorý často poradí správne.
Tak je to aj s tou HCl versus citrónka. Pri citrónke sa telo búrilo, HClku to prijalo.
Až potom som si naštudoval, čo to vlastne sú za kyseliny.
HCl - výroba H2+Cl2=2HCl - telo obsahuje túto kyselinu od narodenia, nieje to cudzorodá tekutina.
Kyselina citrónová (C3H5O.(COOH)3) - dnešná výroba sa uskutočňuje pomocou plesne Aspergillus niger. Synteticky ju prvá začala vyrábať firma Pfizer v roku 1919, čo u mňa veľkú dôveru nezískalo. Telo nič takého neprodukuje a ani nepotrebuje.
Je možné, že to má niečo spoločné s tou energiou a voltami, o čom hovoril Andreas Kalkcer v Prahe.
Citrónovka je možno viacvoltová a spôsobuje skraty. Ale to je len moja špekulácia.
Andreas je veľmi inteligentný pán, ktorý zrejme CDS vytvoril zo zdvorilosti k pánovi Humblemu, aby sa citrónovka už nedostávala do organizmu. :ethink: Či ?

jao
Zasloužilý člen

Příspěvek od jao »

vokoun píše:;) zítra dojdou GSE kapky tak jsem chtěl poradit jestli to jde brát s odstupem s MMS.
Užijem VMS, po dvoch hodinách GSE, po štyroch znovu VMS a žiadny problém. Dokonca si myslím, že to znásobuje účinnosť MMS/VMS.
Ak si objednával GSE od NutriBiotic, chcem Ťa upozorniť na to, že zmenili jeho chuť . Už to nieje horké, ale jemne citrónkové. Po užití je až po chvíli trochu cítiť tú horkú chuť. Mne tá horká chuť vyhovuje viac.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“