Viliam píše:Copak to zase vytahuješ?
- Snad ako strojar sa nebojis dynamickeho systemu.
Tak "dynamický systém" - a to je samozřejmě něco chytrého, kde žádný zákon zachování energie neplatí
- dalsi bod pre mna... zle.. ako technik sa takto nevyjadruje....dovol si toto vyjadrovanie u navrhu regulacneho clena, a zakazik ta posle do riti, pretoze nebude vediet, o aky dynamicky system sa jedna...
a ty samozřejmě jako mladý ambiciózní a dynamický vědátor víš, jak z toho systému vytřískat neomezené množství energie.
- splechty, neviem kto a kedy nieco take tvrdil o mne. To som netvrdil ani ja, ani nikto kto tu na fore je. Nesedis tu uz moc dlho a neprisnilo sa Ti nieco?
Inak zasa odvadzas od temy...
Ještě bych to viděl tak, že máš zaručený návod a ke spuštění funkčního prototypu zbývá doladit jen malý detail, ale samozřejmě se nezmíš
-zle.. pocuj uz sem motory netahaj, ako musim ti svetko pisat dvakrat? Pomoze napisat to napr. cervenou? Uz sem motory netahaj. Moje otazky nemaju nic spolocne s nefunkcnymi mm.. zasa odvadzas od temy... co mas stale s tymi nefunkcnymi mm? poznas niekoho, kto ich postavil? Ak hej, rad sa pridem pozriet. Nikdy som netvrdil, ze mam postaveny funkcny prototyp mm, ktory staci doladit, a este sa mi nikto tu na fore nepriznal ze nieco take ma...
neopatrně (oh, psst) zmínit, nebo by tě sebrali tajní ropoagenti a oddělali jako toho Meyera, co byl otráven jedovatým juicem poté, co vymyslel kouzelné auto na obyčejnou vodu ve prospěch všeho lidstva (..zpátky ni krok...), co ...?
zase splechty... nebolo ani vtipne... odvadzas od temy...
karbanik, daj si kavicku, chod sa prejst, nadychaj sa vzduchu, a znova si precitaj, ake boli moje otazky ...alebo dosli uz napady?
Ty tvý otázky opravdu nemají hlavu ani patu.
Za termín "dynamický systém" můžeš schovat kdeco.
Zákon, o kterém tu řeč, zkrátka platí - nevíí, co sem pleteš nějakýho zákazníka.
(jen tuším proč - patrně máš nějakou školičku obchodního zaměření).
Tak si otázkuj a piš tučně; jelikož ty věty nedávají mnoho smyslu, těžko na ně něco odpovím.
Jestli odpověď chceš, tak mluv trochu srozumitelně.
Např. místo výroku "dynamický systém" vysvětli, co si pod tím vůbec představuješ.
Já takových "chytřevypadajících" termínů viděl už hodně.
- pohotovostní souprava
- provozní odbor
- speciální zařízení
- bonitní komodita
Tak buď tak laskav, a použij jiný styl...