Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

A je to jen Vaše...

Pravidla, aktuální info a finanční příspěvky na chod fóra
Odpovědět
Návštěvník

Re: bambán

Příspěvek od Návštěvník »

A(&F) píše:
Anonymous píše:Jako zdroj je prakticky jakýkoliv vysílač, záleží na tom, kolik toho vyzařuje zrovna tam, kde to budu chytat....
... zapomínáš na dobu Teslovu, ... ;) ... tehdy moc silných vysílačů nebylo ... viz zdejší vlákno Prokop "Diviš - ovlivňování počasí" ... 8)
Taky netvrdím, že lza tolik "nachytat" bez těch vysílačů - to bude jen zlomek.

Návštěvník

Re: bambán

Příspěvek od Návštěvník »

gewo píše:
Anonymous píše: Co má za číslo ten kondenzátor?
Díky, tohle stačí, další diskuse by byla jen ztráta času. Hezké prázdniny!
;)
Fajn.

Ptám se na poziční číslo, tzn. číslo součástky ve schématu.

Pokud je ti zatěžko odpovědět, asi sám nevíš, o čem mluvíš...

...

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Pročištění vlákna

Příspěvek od rival »

Průběžně toto vlákno čistím... Takže osobní narážky na lidské kvalitu moderátorů i ostatních uživatelů si prosím vyřizujte pomocí SZ. Toto již nebude tolerováno. Připravuji soubor pravidel, která po poradě s moderátory budou závazná pro celé fórum. Děkuji za trpělivost...

rival - živý člověk - suverén
roman07

otazka na gewa

Příspěvek od roman07 »

gewo mam na teba otazku neviem ci mi nieco uniklo ale nechapem preco mazes moje prispevky.mozes mi to prosim objasnit.modrym pismom je tu mnapisane ,ze anonymove maji smulu co to znamena?pises ze anonymove mozu pisat pokial to patri do vlakna moje prispevky boli vymazane aj napriek tomu ze suviseli s temou.a prosim skor ako toto vymazes tak mi najprv odpovedz.vdaka.

Pravidla jsou jasná. Kdo chce přispívat v těchto vláknech, musí být přihlášený. Nepamatuji se, že bych někde napsal něco takového, stojí tam, že anonymní příspěvky BUDOU mazány BEZ OHLEDU NA OBSAH.
Je to tak složité pochopit? Přihlásit se je stejné, jako pozdravit po příchodu do místnosti. Nepokřikovat jen tak, skrz otevřené okno jako malý kluk... Navíc to umožňuje využití SZ. A je to zadarmo...

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Nové nastavení fóra o MMS

Příspěvek od rival »

Aby již nedocházelo k problémům, bylo změněno nastavení tohoto fóra o MMS. Nyní sem mohou přispívat pouze registrovaní členové. Všichni ostatní zde mohou jen číst a případně stahovat přílohy. Jelikož se občas stane, že aktivační e-mail (systém jej ihned automaticky zasílá na Vámi uvedenou e-mailovou adresu při registraci) skončí ve spamovém koši, tedy nedorazí. Neváhejte mne obratem kontaktovat na rival@upramene.cz a já Váš účet aktivuji ručně.

Děkuji! ;)

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Povinné vyplnění předmětu

Příspěvek od rival »

Na základě Vašeho podnětu jsem doprogramoval kontrolu "Předmětu" v odesílaném příspěvku. Takže již není možné odeslat příspěvek bez vyplněného předmětu... Kontrola proběhne po stisknutí tlačítka "Odeslat" nikoliv při "Náhledu".

Další úpravy budou průběžně následovat.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Povinné vyplnění předmětu

Příspěvek od poota »

Díky, asi to nebylo moc jednoduché, ale určitě to zpřehlední vlákna a navíc i usnadní administraci při případných "úklidech".
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Vyhledávání a reklama

Příspěvek od rival »

Ve spodní části fóra (zcela dole) se nyní zobrazuje nové doplňkové vyhledávání od Googlu, které by Vám mělo usnadnit nalezení potřebných informací "skrytých" zde na fóru. A ještě níže je umístěna na zkoušku placená reklama (opět Google). Takže pokud Vás nějaký banner zaujme, nebojte se navštívit inzerovanou webovou stránku... Reklama by měla být cílena na náš okruh zájmů. Obdobná reklama je nyní použita i na domovské stránce http://energie.upramene.cz

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Drobná vylepšení a další úpravy

Příspěvek od rival »

Moji milí Prameňáci,
jistě pozorujete, že se průběžně vzhled fóra malinko mění. Přibyla zda reklama, která doufám příliš neotravuje, ale snad trochu pomůže ufinancovat naše společné dílo, které roste ve zdárného bumbrlíčka. Za chvilku se záloha fóra nevejde na jedno DVD... Dneškem ale přibyla změna, kterou doufám všichni uvítáte. Je to mnohem přívětivější a dokonalejší uživatelské rozhraní při psaní příspěvků. Ikony mají vcelku velkou vypovídací schopnost a doplňující informační texty budou průběžně lokalizovány i do nám bližšího jazyka. Jeden z hlavních důvodů tohoto vylepšení, byl a je fenomén YouTube apod. serverů zaměřených na různá videa. Nyní se tato videa dají přehrávat přímo v prostředí našeho fóra ;). Pokud narazíte na nějaké problémy s touto novou úpravou, neváhejte mne o nich informovat. Doufám, že jsem Vás touto úpravou potěšil....

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Drobná vylepšení a další úpravy

Příspěvek od poota »

Moc děkujeme, je to přímo parádní a takhle jsem čuměl :shock: - jestli Ty nás náhodou nezačínáš nějak moc rozmazlovat, já mám dojem, že zas až tak moc hodní jsme nebyli. Ale líbí moc - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

úpravy

Příspěvek od la »

Je to přímo krása :shock: :jump: :good:

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Dík

Příspěvek od Iv »

Až jsem se dnes lekl,že se mě změnilo rozlišení na monitoru,když jsem chtěl psát zprávu.Dík!!

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

vzhled

Příspěvek od martin11 »

...počítačum nerozumím...ale toto je krása....jako výtvarník tleskám...zrovna včera mě předělávali komp....jsem myslel, že to je tím předěláním....a hle....on Rival....na dálku..... :good: ....zdraví martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

vďaka, vďaka!

Příspěvek od chiq »

a ešte raz - vďaka, Rivale! :D :good:

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Fotovoltaika a solární technika

Příspěvek od rival »

V sekci Jak na to vzniklo nové podtéma (podfórum) Fotovoltaika a solární technika. Všechny příbuzná témata byla z důvodu lepší orientace přesunuta sem...

Odpovědět

Zpět na „Úvodní informace“