Všechny ingredience je potřeba přesně dodržet a na kvalitním oliv. oleji nešetřit a k tomu 2 velké červené grepy. Ty klystýry nejsou nutné, stejně to všechno půjde samo ven

Palo, jestli jsi to ještě nezkusil, tak by se dalo těm breberám kromě česneku ještě znepříjemnit život odvarem z čerstvýho zázvoru (+skořice+hřebíček). S medem a citronem je to i docela dobrý. Teď v zimě to ještě vylepšuju trochou rumu a někdy špetkou černýho čaje.Palo píše:
Asi si kvůli tomu pořídím na zkoumání sebe sama mikroskop nebo já fakt už nevím...
Neboli, sice jsem to nezkoušela, ale v knížce se to píše...Lidi nebojte se něco udělat i jinak a hlavně piště svoje zkušenosti a ne možná, třeba, co když...není nad vlastní zkušenostJá nevím Crafte, ale Hulda v knize píše, že před jaterní kůrou by měl být člověk odčervený, jinak je výsledek celkem mizivý.
...klepu na dřevo oběma rukama..Craft píše: ......... že kompozit není vhodný jako výplň u hlubokých amalgamových plomb, protože tak dobře netěsní, sice mi to zubařka říkala, ale moc jsem tomu nevěřil, ale pak jsem ji musel dát za pravdu a zub nechat znova opravit a to není typ zubaře, který plomby lepí, ale přímo modeluje, prostě puntičkářka. Ale vyřešil jsem to trochu šibalsky a na dno jsem si nechal dát cement a zbytek kompozit, protože cement kupodivu dobře těsní. U jednoho zubu, který byl fest hluboký, jsem už radši neriskoval a dal tam na dno cement a kvalitní amalgám.
Zkusím sehnat, a dík za tipmilda píše:Palo, jestli jsi to ještě nezkusil, tak by se dalo těm breberám kromě česneku ještě znepříjemnit život odvarem z čerstvýho zázvoru (+skořice+hřebíček). S medem a citronem je to i docela dobrý. Teď v zimě to ještě vylepšuju trochou rumu a někdy špetkou černýho čaje.
Já jsem byl teď na odběrech a výtěrechtak jsem zvědav, co tam najdou. Pak napíšu, jak jsem dopadl.
Tak to by jsi měl klepat i prstama na nohách...klepu na dřevo oběma rukama.. Mě zubařka taky varovala před kompozitním materiálem (bylo mi jinde doporučeno vyměnit i staré amalgámové plomby kvůlivá alergii a moc se jí do toho nechtělo...).
Zubařka ale dobrá, šikovná. Je to už aspoň 15 let a bílé blomby drží.
Nevím, co dávala pod ně, ale volila kvalitnější materiál a větší "díry" dělala-vytvrzovala i natřikrát a ... ještě jednou klepu na dřevo...
Crafte, prosímtě, jsi mi schopen říct, co vlastně způsobuje to vyloučení toho borčusu? Je to ta glauberova sůl? Nebo ten olej? nebo kombinace oleje a grepu s tím, že glauberka má způsobit pouze bezbolestnost? Chci u toho totiž trpět a hezky si to takhle užít, abych měl fakt dobrej pocit, že se něco dějeCraft píše:Nebuď srab a jdi do té jaterní kůry na plno.
Pasta z česneku, medu, citronu a rozinek při užívání 2x denně po dobu dvou týdnů, s týdenní přestávkou mezi, dokáže divy. Žlučník je jak znovuzrozený a trávení bezproblémové už skoro 20 let.milda píše:Palo, jestli jsi to ještě nezkusil, tak by se dalo těm breberám kromě česneku ještě znepříjemnit život odvarem z čerstvýho zázvoru (+skořice+hřebíček). S medem a citronem je to i docela dobrý. Teď v zimě to ještě vylepšuju trochou rumu a někdy špetkou černýho čaje.Palo píše:
Asi si kvůli tomu pořídím na zkoumání sebe sama mikroskop nebo já fakt už nevím...
Já jsem byl teď na odběrech a výtěrechtak jsem zvědav, co tam najdou. Pak napíšu, jak jsem dopadl.
Ty máš snad člověče nějaké SM sklonyCrafte, prosímtě, jsi mi schopen říct, co vlastně způsobuje to vyloučení toho borčusu? Je to ta glauberova sůl? Nebo ten olej? nebo kombinace oleje a grepu s tím, že glauberka má způsobit pouze bezbolestnost? Chci u toho totiž trpět a hezky si to takhle užít, abych měl fakt dobrej pocit, že se něco děje
Zaměř se pak na zelené plovoucí objekty na hladině, to jsou ty kamínky. Hnědě zabarvený sajrat, co plave na hladině je cholesterol, protože veškerá stolice se drží u dna. Určitě to ale není obarvená stolice olejem.Aby to neskončilo tak, že paní Clarková bude nazývat žlučovými kameny pouze to, co by vzhledově souhlasilo s proteklým olejem střevama
Jo, SM sedí, měl jsem doma málo výprasků, tak si to můžu teď vynahradit, víš?Craft píše:Ty máš snad člověče nějaké SM sklony![]()
Glauberova sůl vyvolává projímavý účinek a také ma za úkol znecitlivět žlučovody, aby to posouvání kamínků nečinilo bolest. Můžu tě ujistit, že opravdu nic nepocítíš, spíše může být někomu šoufl z toho oleje s grepem (při jedné kůře se mi to stalo). Ten olej s grepem zase vyvolá tlak ve žlučovodech a žluč, která je ve žlučovodech a žlučníku protlačí kamínky ven do střeva, odkud odchází stolicí z těla ven.
Nedoporučuji ale kvůli možným přídavným látkám používat sůl pro zahradní účely![]()
Každopádně je naivní si myslet, že stačí pouze jedna kůra, protože se tím člověk zbaví pouze menší části kamínků a další pomalu postupují, takže do 14 dní jsou žlučovody zase plné kamínků a proto se musí s min. 2 týdenním intervalem pokračovat až se dosáhne stavu, kdy žádné kamínky neodcházejí. Po každé té kůře je dobré provést večer ještě výplach tlustého střeva, kdy se důkladně vyčistí, ale ne dříve, protože tělo je ještě zesláblé, ale večer už je to v pohodě. Tady najdeš možná nějaké menší odlišnosti, ale princip kůry je vždy stejný. Já jsem nikdy nepoužíval ani žádné prášky na spaní, vždycky jsem za chvíli usnul. Nezapomeň na láhev s teplou vodou (nemá to ale zase pálit), kterou si přiložiš na pravou stranu těla, jak budeš ležet na zádech. Pokud máš knihu od Clarkové je to na str. 436.
Zaměř se pak na zelené plovoucí objekty na hladině, to jsou ty kamínky. Hnědě zabarvený sajrat, co plave na hladině je cholesterol, protože veškerá stolice se drží u dna. Určitě to ale není obarvená stolice olejem.Aby to neskončilo tak, že paní Clarková bude nazývat žlučovými kameny pouze to, co by vzhledově souhlasilo s proteklým olejem střevama
Dnes po probuzení v 10:30 hod. jsem se rozhodl, že si dám nalačno Vegetol GOLD a pro zlepšení chuti trochu grapefruitu. Oleje se mi podařilo vypít asi 250 ml a přijíst asi necelý jeden grep, to trvalo asi hodinu. Asi po hodině se dostavil nepříjemný stav - připomínající něco špatného snězeného, tak jsem si na chvilku šel lehnout. Pak asi po půl hodině jsem se rozhodl, že si udělám klystýrekCraft píše:...Lidi nebojte se něco udělat i jinak a hlavně piště svoje zkušenosti a ne možná, třeba, co když...