Samozřejmě se můžu mýlit, ale jaksi mi připadá velice nepravděpodobné, že by ten dryják na bakterie a plísně (MMS) tohle do nějaké míry nebral. Naopak si ale dovedu představit, že právě chronická nákaza, a u angíny vidím candindu, dokáže mandle a imunní systém v mládí eventuelně utahat, zahnízdí se ve tkáních a eventuelně dojde k jakémusi příměří mezi imunním a candidou, ne-li přímo k přijetí nákazy candidou imunním jako vlastní a tím je eventuelně s angínama (akutními záněty) utrum.vokoun píše: Slávku s tou chřipkou mě to zabralo ale tohle je angína jako prase ...
Do cca 13 jsem ji měl pořád, diagnóza tonsilitis chronica a pak to přestalo jak když utne a začaly bronchitidy. Nějakou zkušenost tedy mám. Spíš mi přijde, že užívání MMS takové příměří poruší, ta mrcha candida na něj musí reagovat a začne se MMS bránit, nějak se překope na trochu jinou formu a imunní se do toho konečně zase vloží, načež je z toho zánět mandlí, či čehokoliv, jak hrom. To je ale jenom můj odhad, co se asi děje.
Pak už taky začne dávat smysl to, že stejná mrcha ve formě, ve které právě je díky své obraně proti MMS, začne opět být citlivá i na ATB, která s ní před tím už dávno nehla. Ještě jsem se k tomu nedostal, ale v souvislosti s AHT jsem vydoloval nějaký ortodoxní zápis a ačkoliv je velice útržkovitý, jeden z útržků se zmiňue o pleomorfních bakteriích. Z toho na mne čiší, že ty šmejdi o tomhe velmi dobře vědí, dokonce se tím i zabývají, ale nám perou do hlavy, že to neexistuje. To jen jako zajímavost, která poukazuje na to, že logická přizpůsobivost mikroorganismů je námi kmány možná tušená, ale ortoxní medicína o ní velice dobře ví. Je totiž logické, že pokud se něco fiziologicky přizpůsobí vlivům okolí, už to není to, co to bylo. Věda jde při identifikaci bakterií a plísní podle formy a podle chování. Pokud se chování a forma změní, jde podle vědy o jiný druh. To je podle mne relativní, protože jiný druh to sice jaksi je formou chování a vizáží, stejně jako svou toxicitou a agresivitou, ale ve skutečnosti je to jedna breberka v jiném kabátě.
Když si k tomu připočítám, že MMS spoustu věcí řeší poněkud natrvalo, zase mi logicky vychází, že MMS pokynoží, či spíše pomůže vykynožit i to, co je chronické, ale co se před MMS neprojevuje bouřlivým zánětlivým odporem imunního systému (IS), tudíž to není akutní. Podívej se na to takhe: Máš v mandlích candidu, jsou jí prorostlé, ale IS na to už mlčí, protože si na to zvykl a jenom po tý svini uklízí. Vrazíš na to MMS a MMS něco z tý mrchy začne kosit a IS ty mrtvoly musí začít odklízet. Zjistí, že ze chlíva s prasaty, ze kterého odklízel jenom močůvku, musí teď odklízet mrtvá prasata. Jenže zde IS najednou uvědomí, byl updozorněn stejně jako je upozorněn řekněme vakcinací, že ty mrtvoly jsou vlastně něčím příbuzné tomu, co je ve tkáni (v prasečáku) živé. Dáš IS informaci: "Makrofágové, tady něco je, na co už dávno kašlete". No a je z toho zase (u Tebe třeba angína) akutní zánět a pokud se to MMS dává dál, eventuelně se stane to, že MMS, ruku v ruce s IS, popřípadě s přihozenými ATB, chronickou chorobu skutečně vykydlí úplně a že to byla poslední angína, než popřípadě dojde za čas k nové nákaze. Jenže tam už stačí pravidelná prevence ať už životosprávou, nebo občasným užitím něčeho, jako je zase MMS, nebo HCl kloktání, AHT, dostatek VitC, cokoliv co přidrží IS na špičkách.
Ahoj, Slávek.