Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

vokoun píše::D Slávku s tou chřipkou mě to zabralo ale tohle je angína jako prase ...
Samozřejmě se můžu mýlit, ale jaksi mi připadá velice nepravděpodobné, že by ten dryják na bakterie a plísně (MMS) tohle do nějaké míry nebral. Naopak si ale dovedu představit, že právě chronická nákaza, a u angíny vidím candindu, dokáže mandle a imunní systém v mládí eventuelně utahat, zahnízdí se ve tkáních a eventuelně dojde k jakémusi příměří mezi imunním a candidou, ne-li přímo k přijetí nákazy candidou imunním jako vlastní a tím je eventuelně s angínama (akutními záněty) utrum.

Do cca 13 jsem ji měl pořád, diagnóza tonsilitis chronica a pak to přestalo jak když utne a začaly bronchitidy. Nějakou zkušenost tedy mám. Spíš mi přijde, že užívání MMS takové příměří poruší, ta mrcha candida na něj musí reagovat a začne se MMS bránit, nějak se překope na trochu jinou formu a imunní se do toho konečně zase vloží, načež je z toho zánět mandlí, či čehokoliv, jak hrom. To je ale jenom můj odhad, co se asi děje.

Pak už taky začne dávat smysl to, že stejná mrcha ve formě, ve které právě je díky své obraně proti MMS, začne opět být citlivá i na ATB, která s ní před tím už dávno nehla. Ještě jsem se k tomu nedostal, ale v souvislosti s AHT jsem vydoloval nějaký ortodoxní zápis a ačkoliv je velice útržkovitý, jeden z útržků se zmiňue o pleomorfních bakteriích. Z toho na mne čiší, že ty šmejdi o tomhe velmi dobře vědí, dokonce se tím i zabývají, ale nám perou do hlavy, že to neexistuje. To jen jako zajímavost, která poukazuje na to, že logická přizpůsobivost mikroorganismů je námi kmány možná tušená, ale ortoxní medicína o ní velice dobře ví. Je totiž logické, že pokud se něco fiziologicky přizpůsobí vlivům okolí, už to není to, co to bylo. Věda jde při identifikaci bakterií a plísní podle formy a podle chování. Pokud se chování a forma změní, jde podle vědy o jiný druh. To je podle mne relativní, protože jiný druh to sice jaksi je formou chování a vizáží, stejně jako svou toxicitou a agresivitou, ale ve skutečnosti je to jedna breberka v jiném kabátě.

Když si k tomu připočítám, že MMS spoustu věcí řeší poněkud natrvalo, zase mi logicky vychází, že MMS pokynoží, či spíše pomůže vykynožit i to, co je chronické, ale co se před MMS neprojevuje bouřlivým zánětlivým odporem imunního systému (IS), tudíž to není akutní. Podívej se na to takhe: Máš v mandlích candidu, jsou jí prorostlé, ale IS na to už mlčí, protože si na to zvykl a jenom po tý svini uklízí. Vrazíš na to MMS a MMS něco z tý mrchy začne kosit a IS ty mrtvoly musí začít odklízet. Zjistí, že ze chlíva s prasaty, ze kterého odklízel jenom močůvku, musí teď odklízet mrtvá prasata. Jenže zde IS najednou uvědomí, byl updozorněn stejně jako je upozorněn řekněme vakcinací, že ty mrtvoly jsou vlastně něčím příbuzné tomu, co je ve tkáni (v prasečáku) živé. Dáš IS informaci: "Makrofágové, tady něco je, na co už dávno kašlete". No a je z toho zase (u Tebe třeba angína) akutní zánět a pokud se to MMS dává dál, eventuelně se stane to, že MMS, ruku v ruce s IS, popřípadě s přihozenými ATB, chronickou chorobu skutečně vykydlí úplně a že to byla poslední angína, než popřípadě dojde za čas k nové nákaze. Jenže tam už stačí pravidelná prevence ať už životosprávou, nebo občasným užitím něčeho, jako je zase MMS, nebo HCl kloktání, AHT, dostatek VitC, cokoliv co přidrží IS na špičkách.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:eclap: Slávku velice zajímavý pohled a má to svoji logiku já až skončím s těma atb. tak zase začnu s MMS protože tomu zatím věřím a doufám že s tou chronickou angínou zatočí na dobro. Já mám obavy že u mě s tím má co do činění PLICNÍ CHLAMYDIE a to je pořádný protivník. Ta má podle mě na svědomí tu kamufláž, ale to je jenom můj subjektivní pocit. Jinak moc děkuji za názory pořád se učím Vokoun :bye:

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

vokoun píše:jsem s toho úplně mimo ... něco pozitivnějšího ... co je ten PN ... ale já to doženu :laugh:
Vokoun, ono nieje až tak dôležité čím sa liečiš, ale ako sa liečiš. Je to aj o chémii a tá dobrá chémia sa vytvára iba ak si v pohode a bez stresu. Je to na smiech, ale ja som dokonca začal chorobu mať rád. Človek si uvedomí aké je to vzácne byť zdravý, až keď ochorie. A ten PN je vlastne PráceNeschopnosť :-)

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

:laugh: Tak s tím PN si mě dostal. Být pozitivní při léčbě je velice důležité ale znáš to když nemůžeš dýchat a brní tě celé tělo tak skákej radostí. Přitom kdo mě zná tak by do mě určitě neřekl že mi je blbě protože já na veřejnosti se snažím být veselý někdy až moc a potom doma umírám :cry: Stále ale věřím že i po těch deseti letech se z toho dostanu. :hip:

vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

Ještě mám taky dotaz jestli mě někdo řeknete nebo napíšete jak dlouho se to MMS dá brát v kuse. Na chlam. info. psal nějaký prorok že to bere pořád a že nejdůležitější podle něho je brát 2-5 kapek deně pro vyčištění krve a to nejméně 3-6 měsíců v kuse a to MMS si bude postupně hledat problematická a nemocná místa a léčit je a hlavně nezvedat dávky a nevynechávat. Taky masírovat lymfatické uzliny na zádech a používat infra saunu na vypocení bordelu což mi znělo velice rozumně. Tak dejte taky nějakou novou zkušenost at nám to MMS konečně pořádně zabere. :evil: Ještě musím dodat že já jsem se těch dávek nedržel a jel jsem hlavně 8-10x3 deně a nebo 4x6 deně a to bylo asi moc na moji imunitu. :enaughty:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Je mnoho "proroků" a potíž je v tom, že nehudou všichni stejnou píseň.
K Tvému konkrétnímu prorokovi - MMS mu má zřejmě vyřešit nějaké chronické problémy a nejspíš se domnívá, že ho bude udržovat v trvalém zdraví až do smrti, a to aniž by musel měnit cokoli na způsobu života, kterým si ty problémy vytvořil.

Tvoje otázky už tu byly mnohokrát zodpovězené a bylo by možná lepší si to tu pročíst, než doufat, že to bude někdo dělat za Tebe a jenom Ti servírovat výsledky. Takhle to tady nefunguje a málokdo sem chodí jenom proto, že nemá co dělat.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

:D Prorok je jeho přezdívka něco jako máš ty poota. Já jsem myslel že by stálo za to tady trochu to rozhýbalo aby lidi psali svoje momentální zkušenosti a né co měli před dvěma rokama. Tedy nic ve zlém ale co je platné když si přečtu že někomu něco před dvěma rokama pomohlo ale ted je z toho mimo a to už se třeba vůbec nedozvím. :? Nejsem zrovna nějaký pisálek a vyjadřovací schopnosti taky moc nemám ale doufám že jsi pochopil co jsem tím chtěl napsat. Zdraví poota vokoun :D

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

vokoun píše: Já jsem myslel že by stálo za to tady trochu to rozhýbalo aby lidi psali svoje momentální zkušenosti a né co měli před dvěma rokama.
To máš těžký. Lidi se sem chodí povětšinou vykecat a potahat rozumy, když jim teče do bot. V momentě, kdy jsou z nejhoršího venku a vyjímečně, když jim do bot nateklo, zmizí beze stop. To je přirozenost lidská. Pár členů se však přeci jenom vrací, například Early, Jayo, kteří si už dnes moc nestěžují. Proč asi? Proto má cenu číst ty příběhy od začátku, víš? Ahoj, Slávek.

maja13
Nový člen

Příspěvek od maja13 »

Vokoune mě na angínu pomohla MMS2. Z tobolky jsem odsypala asi půlku rovnou do krku a s trochou vody jsem vykloktala a vše polkla. Sice mě pálil jazyk,ale nic hroznýho a půl hoďky jsem cítila bazén. Do dvou hodin bolest krku ustoupila a další den bylo po angíně. Ta úleva už jsem nechtěla brát ATB.
Naposledy upravil(a) maja13 dne úte 18 pro 2012 19:20, celkem upraveno 1 x.

vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

:? Slávku tak to máš pravdu tohle mi tedy nedošlo. Nevím jak bych se zachoval já kdybych se uzdravil. Jinak i tak jsem vděčný že si tady můžu zvednout přehled o dění v dané problematice. :D

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

vokoun píše: Já jsem myslel že by stálo za to tady trochu to rozhýbalo aby lidi psali svoje momentální zkušenosti a né co měli před dvěma rokama.
Ano, chápu.
Jenomže proces probíhá tak, že si člověk vypěstuje nějaké potíže, narazí na možnost je řešit a tu vyzkouší, čímž dojde k nějakému výsledku.
Je celkem lhostejné, jestli se tento "proces" ukončil před dvěma roky a nebo před týdnem, tedy z hlediska onoho "procesu". Dalším aspektem je také to, jak moc má hrdina příběhu chuť se s výsledkem svěřovat - nanejvýš napíše, že mu to pomohlo nebo nepomohlo a pustí to z hlavy, nebo to řeší jiným způsobem a nebo se pustí do řešení dalších potíží. Ale většinou to ani nenapíše, natož aby o něčem referoval po dvou letech.
A s informacemi jsme tu odkázáni jenom na to, co kdo napsal ;)

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

maja13 píše:Vokoune mě na angínu pomohla MMS2. Z tobolky jsem odsypala asi půlku rovnou do krku a s trochou vody jsem vykloktala a vše polkla. Sice mě pálil jazyk,ale nic hroznýho a půl hoďky jsem cítila bazén. Do dvou hodin bolest krku ustoupila a další den bylo po angíně. Ta úleva už jsem nechtěla brát ATB.
:lol: Maja díky za radu ale ted chci dobrat ty atb. a kdyby to náhodou zatuplovalo tak jdu do toho po tvým. 8)

vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

:bye:poota já vím že jste tady starý pardálové a já jenom nováček ale kdo nic nezkusí nic nezíská. Jinak díky za každou dobrou radu. :good:

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Andreas Kalcker Praha 2012
Farmaceutické firmy nenávidí jeho jméno. Přichází s možností léčit těžké choroby za zlomek ceny, pomocí látky s názvem MMS.
Objíždí odborné konference, kde všechno vysvětluje i to jak vlastně funguje lidské tělo.
Stává se nepohodlným, byl zatčen a tisíce lidí podepisují petici proti jeho pronásledování.
Dorazil i do Prahy a tady je záznam z jeho přednášky.

:jump: :jump: :jump:
Doporučuji všem vzhlédnout video a případně si ho stáhnout do PC a vracet se k němu.Je velmi dobře vysvětlena příčina nemocí a jak proti tomu bojovat a spousta dobrých rad.Kdo jednou pochopí tak má vyhráno a nemusí se stále ptát do kola na otázky které zde byly již probírána.
Je tam také vysvětleno,že po požití MMS1(kyselinou citronovou)dochází ještě jednou k aktivaci v žaludku a to asi HCL.Takže 3 kapky pak jsou asi jako 6 kapek.To mi potom dává smysl proč po aktivaci s HCL již žaludek nereaguje bouřlivě jako při aktivaci s kys.citronovou.Ono záleží také kdo co jí,protože žaludeční šťávy více se produkují při pozření masité stravy.
Také vylepšení CDS jednou kapkou chloritanem sodným.A také chlamydie.Chce si to udělat čas a prohlédnout.
Kdo neví jak si stáhnout video tak lze do Mozily Firefox nainstalovat doplněk zde: http://www.downloadhelper.net/
Naposledy upravil(a) Cina dne stř 19 pro 2012 9:05, celkem upraveno 1 x.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Cina píše: ... byl zatčen a tisíce lidí podepisují petici proti jeho pronásledování
Včera můj večer už bylo podpisů 11700. Připadá mi, že přibývaj čím dál tím rychleji. Ahoj, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“