Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
haluzakfest
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 50 poděkování

Re: namíchání většího množství aktivovaného MMS1

Příspěvek od haluzakfest »

filth píše:dobrý den ,začínám s MMS a mám problem v zaměstnání namíchat denní dávky,jsem na čtyřech kapkách denně po hodině (mám docela velké střevní problémy ,tak asi snížím na jednu nebo dvě kapky) , chtěl bych do plastovky udělat aktivní MMs na celou dvanáctihodinovou směnu,dá se to ,je to účinné ? děkuji za trpělivost a ochotu,čtu tohle forum ,jsem na 26 straně a téma jsem nenašel
Tento problém mám taky a to už jsem to zkoušel několikrát a pokaždé je výsledek že čím víc mms tím větší průjem... Ikdyž pokaždém takovém protáhnutí se cítím lépe a lépe... jinač v práci no to si nějak nedovedu představit.. zezačátku to bylo snad i 15x zaden jak když pustit vodu naplno na par vteřin.. hlavně to neberte při těch potížích já si myslel joo toje normalni to musim vydržet to přejde... Jo ..

To co jsem zažil bylo LEDOVÉ PEKLO :D ZIMNICE EXTREMĚ ZEMĚ LIL POT TŘEPAL JSEM SE DOSTÁVAL KŘEČE SNAD DOKAŽDÉHO SVALU DOTOHO SRAL PROUDEM, BLIL DO KÝBLE A ABY NEBYLO MÁLO TEKLO MI Z UŠÍ A OČÍ ! TO SEM NEMĚL ČAS MÍT ANI STRACH :D V PRAXI TO VYPADALO ZKROUCENY NA WC TŘESOUCÍSE S KÝBLEM VRUCE KOMPLETNĚ MOKRY A UMAŠTĚNY :D ... FAKT TO BYL ZÁŽITEK... ale tehdy jsem dost pochopil :D prostě MMS je v těle jako bagr ! Vjel domě a zcela nekompromisně země vytlačil ten maras všemi možnými cestami.. :D ale víte co ?! Za ten pocit co jsem potom usnul a probudil bych to podstoupil i 5x zasebou :D:D protože tak krásný pocit... to tak jsem se necítěl ani jako děcko ! :D To je nepopsatelné, ale lehkost, jasne myšlení vidění slyšení všecko prostě ! To kdo nezažil nepochopi a nejspiš ani neuvěří ale lidi nebuďte blbí, máte vsobě tolik bordelu že se vám otom ani nezdá a pokud to nedostanete ven a nepřestanete ten bordel dělat tak vám toto doslova a dopísmene zežere všechno to pěkné v životě a vy si toho ani nevšimnete !! Protože byste domě neřekli že jsem plny takoveho svinstva jelikož jsem od děcka suchar... tak ani já sem stím nepočítal ale bylo to všude... v kloubech což jsem nijak nepoznal do doby než sem se toho zbavil... ono :D prostě kdybych to mms neznal tak žiju žiju .. a zapár let bych prostě pomalu polehoučku zdechnul ... schnil zevnitř... :D Mno a připisuji to : 1. Ostrava 2.Kouření , Kouření , a Občasné kouření :D , potom sladkosti a nezdravé jídlo... jelikož přece jsem suchar... ja můžu... a jeto pravda cpu se jako prase.. teda cpal sem se.. na přiberu.. ani prd.. prostě ja svaly zadarmo nedostanu :D ja musim jedině cvičit.... jinač nic.. cely muj život se nafukuju jak houba vodou... ale stale na stejne vaze.. a jediny pokrok je když cvičim.. ale to se mi strašně nechce :D no a přišla doba kde musim cvičit... musim jist conejzdravěji a odvyknout se od těch svinstev comě tady ten systém naučil... ale ještě že sem to stihl dřív než bych měl vyplachly mozek jako většina těch baterek co věří doktorům. Jeto blázinec :D

filth
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od filth »

:D už jsem spolknul uhlí a je to v pohodě,teda už to není tak hrozný :roll: ,uvidím zítra v procesu...asi dám jen koncentrát jedné kapky :oops:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

filth píše:.. chtěl bych do plastovky udělat aktivní MMs na celou dvanáctihodinovou směnu,dá se to ,je to účinné ?
Dá se to a je to účinné.
Aktivuj počet kapek na celý den a potom to nařeď. Z láhve potom jenom upíjej třeba po decce nebo deci a půl, aby Ti vyšel počet dávek. Výhoda je i v tom, že můžeš dávkování snadno měnit a taky v tom, že to není nijak nápadné.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Focuston
Nový člen

Příspěvek od Focuston »

Batles píše:Ahoj Focustone, jedlá soda velmi likviduje koncentraci ppm chlordioxidu. Spolehlivě to zjistíš Instatestem, bohužel.
Pokud je chuť nekyselá, možná tam máš tak 10% původního CLO2 :D
Díky za tvůj názor, mě to takhle funguje a je mi úplně jedno, že se tedy vyskytuje spousta lidí, kteří si myslí, že jsou chytřejší než Jim Humble. Já chemii naštěstí nerozumím a rozhodující je pro mě výsledek. Po 6 dnech mám téměř vyléčenou 30i letou chronickou rýmu. A vo tom to je ;-).

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Heh máš pravdu,začali tu všetci mudrovať a hlavne proti MMS,ináč Ti poviem ,u mna nikdy nič nezapôsobilo viac ako MMS,všetko ostatné bolo iba ako slabý odvar ako slabý čaj a to Ti poviem dal som kopu prachov do vitmínov,olejov a bylín,MMS u mňa bolo ako revolúcia, všetko ostatné je nič.........

Zatiaľ som nič silnejšie ako MMS nenašiel.................

Všetko dobré s Vami

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Focuston píše:
Batles píše:Ahoj Focustone, jedlá soda velmi likviduje koncentraci ppm chlordioxidu. Spolehlivě to zjistíš Instatestem, bohužel.
Díky za tvůj názor,.
Foki, to není můj názor, je to skutečnost. Okopíroval jsem specielně pro tebe část meilu od překladatale všech knih J.Humbleho o MMS, Jiřího Wojnara.
Upozornil jsem ho na tiskouvou chybu v jedné knize atd...

"To se sodou byl od Jima úlet, a také už to přiznal a zavrhl... Minule jsem se setkal v Praze s Andreasem Kalckerem, a tak jsem to s ním probral, zajímal mne hlavně CDI (chlor dioxid pro injekce)...."

To je vše pro objasnění skutečnosti se sodou.
Nemůžu riskovat zdraví lidí používáním nevědomky nesprávné informace, protože pak lidé tvrdí, že to nefunguje
Věděl jsem to ještě dřív díky Instatestu, než to J.H. stáhl ze všech ofiko videí.
Gratuluji ti k vyléčení 30ti leté rýmy za 6 dní :D

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Batles píše: "To se sodou byl od Jima úlet, ... .... Nemůžu riskovat zdraví lidí používáním nevědomky nesprávné informace, protože pak lidé tvrdí, že to nefunguje
To je právě ten problém s lidmi, kteří nedokážou rozlišit názor od faktů.

Teď ještě jestli taky není úlet to s tím Vitamínem C. Dnes už ne, ale zítra namíchám nasycenou askorbouvou kyselinu a pokouknu, co se děje, pokud se s ní aktivuje hypochlorite. Něco mi říká, že pokud to jde s citronovou, mělo by to jít i s askorbovou, akorát s tím, že jako pozůstatek po reakci a vývinu ClO2 by měl být askorbát sodný, což je jako forma vit C fajn. Jaksi se nemohu smířit s tím, že by se ty dvě věci praly jinak, než díky špatným poměrům aktivace MMS, kdy kyselina askorbová dodaná po reakci, či ještě spíše během ní doreagovává se zbytky nevyreagovaného hypochloritu.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
haluzakfest
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 50 poděkování

Příspěvek od haluzakfest »

To neni normalni... chcete mi řict že všichni ti studovani lidé mnohdy inteligentní.,, jsou tak blbí že se v laboratořích za miliardy lámou s léky výzkumy a dalším sraním okolo těch jedů?... když vedle toho je na studium řek bych dost jednoduchá práce s MMS. pro vědce chemiky a ost. to musí být uplná banalita... Chtělo by je pořadně lištit zleva zprava strčit hlavu pod ledovou vodu... mno a opakovat do doby než to pomůže. :D jak ne tak pod tou vodou podržet dýl.. :D a další ... jedem.... tajak oni nám děckám škubali nosní mandle v hororových podmínkách kere si pamatuju dodnes ... se divim že sem to jejich učení na mě přežil vcelku népříliš poškozen :D.

Focuston
Nový člen

Příspěvek od Focuston »

Pro Batlese: citát z knihy Jima Humbla o MMS2

"Kupuji si to v obchodech s příslušenstvím pro bazény. A co to je? Přípravek
známý pod názvem Chlor Shock. Nic jiného. Prostě užíváme "bazénový
chlór". Ve skutečnosti to ovšem žádný chlór není a v žaludku se to mění na
kyselinu chlornou. Zbylé chemikálie v přípravku také nejsou škodlivé, je to
většinou karbonát a bikarbonát sodný jedlá soda)."

Ano, je to o MMS2 a ne o MMS1. Ale jak vidíš, jedlá soda tu je. Jako chemik mě jistě utlučeš, ale to neznamená, že jsi biolog a víš, co vlastně náš imunitní systém s MMS dělá. Jak říkám, pro mě je důležité, že to funguje. Jinak v tom videu o MMS Basic se říká něco o lepším vstřebávání do těla. Takže až mi tu dáš odkaz na video s Jimem Humblem, ve kterém osobně řekne, že MMS Basic je omyl, pak tomu budu věřit :-).

Oxana
Nový člen

Příspěvek od Oxana »

Dobry deň.Vie mi niekto poradiť davkovanie MMS na chorobu ADHD??Všade je písane protokol 1000.Ten sme už vyskušali 3 týždne,ale žiadny vysledok.Dakujem

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Focuston píše:Pro Batlese: citát z knihy Jima Humbla o MMS2 .... Ano, je to o MMS2 a ne o MMS1. Ale jak vidíš, jedlá soda tu je.
:shock: Člověče, Batles tě utluče chemií a ani chemik být nemusí. Pro Tebe "vsjo róvno". Na to stačí osmá základní inorganická chemie a matika z páté obecné spolu se zjištěním si, co se v těch dvou případech MMS1 a MMS2 děje a co v tom skutečně je a co z toho a onoho leze a za jakých okolností a za jakých poměrů. Že to prakticky funguje? Samozřejmě. Proč, kdy a jak? Do toho se radši bez těch základů snad nepouštěj, akorát tím mateš sebe i druhé.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

haluzakfest píše:
filth píše:
nijak nepoznal do doby než sem se toho zbavil... ono :D prostě kdybych to mms neznal tak žiju žiju .. a zapár let bych prostě pomalu polehoučku zdechnul ... schnil zevnitř... :D Mno a připisuji to : 1. Ostrava 2.Kouření , Kouření , a Občasné kouření :D , potom sladkosti a nezdravé jídlo... těch baterek co věří doktorům.
Zažil som presne to čo opisuješ,predtým ako som našiel MMS som zbytočne pomínal fúru peňazí na všelijaké vitamíny,oleje a zdravú výživu. :bhead:
Nič mi však nepomáhalo,ráno som vstával akoby som prišiel prave z baru :pivko:
MMS to však všetko napravilo,ale zažil som si tak isto malé peklo,išlo to zo mňa spodom aj vrchom,bývalo mi strašne zle,až jedného dňa to všetko zmizlo a ja som sa cítil ako nikdy,neklamem ani centimeter :hip: Robil som to asi pred rokom,rokom a pol,budem to však musieť na jar zopakovať.Ak by ťa náhodou zaujímalo čo si mal v sebe,prečítaj si knihu,, Lekárska parazitológia"je to skutočná bomba až mi mráz behal po chrbte.Ak sa človek nezbaví toho svinstva,nič mu nepomôže...................
Idem radšej na pivo. :hip:

Zdar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

lena

Příspěvek od lena »

zde davam link, kde je informace, staci na strance, na kterou po kliknuti prijdete, kliknout na cerveny link, ktery je stale v pohybu klepnout.

http://www.jim-humble-mms.de/

Zde je informace o zakazu mms na jedne konferenci ve Spanelsku. Je to v nemcine, ale da se to dat do prekladace. Pak je zde dalsi informace a jedna se zde o sbirani podpisu ohledne mms, potrebuje se jich na milion, tak kdo ma chut se podepsat ci vyplnit, aby se mohla podporit tato kampan. Jenom pokud to nekoho zajima, urcite je tato moznost nekde i v cestine.

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

Přítelkyně bere mms hlavně na "malárii mírného pásu" . Nejčastěji 3-4kapky jednou denně, někdy i dvakrát denně. Bere to cca měsíc, říká že v poslední době před usnutím ji bolí na vrcholu hlavy jakoby ji měla ve svěráku. Myslíte, že to může být mms nebo to vůbec nesouvisí? Jinak už není tak unavená jak dřív, takže to funguje dobře.

filth
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od filth »

poota píše:
filth píše:.. chtěl bych do plastovky udělat aktivní MMs na celou dvanáctihodinovou směnu,dá se to ,je to účinné ?
Dá se to a je to účinné.
Aktivuj počet kapek na celý den a potom to nařeď. Z láhve potom jenom upíjej třeba po decce nebo deci a půl, aby Ti vyšel počet dávek. Výhoda je i v tom, že můžeš dávkování snadno měnit a taky v tom, že to není nijak nápadné.

Zdravím - poota
zdravím,tak jsem sehnal kys.chlorovodíkovou 10% v lékárně , mi ho hodná lékárnice namíchala,ovšem v tom mám teť zmatek kolik vlastně má procent ,jestli je 10% chemická ,nebo lélarnická,aby sloužila jako aktivátor,poznám to doma?? opravdu děkuju za pomoc..

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“