Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Zistil som rozpor v zákonoch
třeba je to jinak
Kvůli rovnováze na kterou člověčí druh zatím nedosáh jsou proti vandalům proti opatření o kterých se snilo jenom někomu. Vandalismus
v zákonech existuje. Je nebezpečný. Co třeba takový zákon o náhradě škody zaměstnanci, když dojde k poškození a třeba trvalému, a třeba ohrožení, popř. následnému předčasnému ukončení života a ví se o tom předem? Není to nakonec celé o tom? Pak jsou možnosti? Jaké by to mohly být ?
v zákonech existuje. Je nebezpečný. Co třeba takový zákon o náhradě škody zaměstnanci, když dojde k poškození a třeba trvalému, a třeba ohrožení, popř. následnému předčasnému ukončení života a ví se o tom předem? Není to nakonec celé o tom? Pak jsou možnosti? Jaké by to mohly být ?
Ja som neurážal ale písal pravdu a teda kto sa urazil tak na to aký v skutočnosti je a to o niečom hovorí samé za seba. A čo obhajujete vlastne vy teraz svojimi príspevkami??? To Bohviečo by mohlo zachrániť možno aj tvojich blízkych. Pochopil si?
Ty si v čom geniálny? (Urážajú ťa snáď takéto otázky? Začal si o tom ty.) Len neriešiť rozpor v zákonoch čo sa tu riešiť má však. Toto je od vás absolútna sprostosť že to neriešite. Tak mi napíšte nevýhody zmeny týchto zákonov o ktorých som písal??? Schválne či to vôbec chápete o čom sa tu píše?
Ty si v čom geniálny? (Urážajú ťa snáď takéto otázky? Začal si o tom ty.) Len neriešiť rozpor v zákonoch čo sa tu riešiť má však. Toto je od vás absolútna sprostosť že to neriešite. Tak mi napíšte nevýhody zmeny týchto zákonov o ktorých som písal??? Schválne či to vôbec chápete o čom sa tu píše?
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Pro MFAAA
je opravdu škoda, žes dosud nepochopil smysl tohoto fóra. Sem se především umisťují informace pro ostatní, aby je zde mohli vyhledat. Pokud tu žádaná informace není, položí se příslušná otázka a někdo na ni odpoví, nebo se k výsledku dojde diskuzí, někdy i dlouhodobou. Ty žádné informace neposkytuješ ani nepožaduješ, takže zde zcela zbytečně zabíráš prostor, který by mohl obsahovat něco mnohem užitečnějšího. Zbytečná ztráta Tvého času a Tvé promrhané energie je pouze Tvojí věcí, ale to, že mrháš bezúčelně časem a energií členů tohoto fóra, mi vyloženě vadí. Buď tedy tak laskav a odeber se na nějaké jiné fórum, pokud možno takové, kde se tráví čas nekonečným omíláním různých nesmyslů - tam totiž dokonale zapadneš a budou Tě mít rádi, protože u nich budeš jeden z nejlepších. Zároveň využiji této příležitosti k tomu, abych se s Tebou rozloučil, protože tohle je můj poslední příspěvek do Tvého vlákna. Není to projev nějakého nepřátelství, protože s Tebou i nadále cítím a je mi Tě upřímně líto, je to jen způsob, kterým se snažím ukončit toto zbytečné vlákno. Sbohem, příteli, a jdi se trápit někam jinam - poota
Kipkupoika: je to oveľa horšie ako vandalizmus, ale zo strany úradníkov. Je tu predsa zákon o Bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci (BOZP). Ja som nie pracovníkom BOZP, takže oni mali zo zákona konať! Ja som im to oznámil že je tu rozpor v zákonoch prečo ja konať nemôžem. Mali to riešiť. Ide o životy ľudí a oni sú zodpovedný za to čo píšeš. Keďže som to pracovníkom BOZP oznámil a píšem o tom aj tu na internete, ap. a oni sa tvária že (ak ste zamestnaný) aj vaše životy majú v ... Ja som si svoju povinnosť aj voči BOZP splnil.
Môže mi ktokoľvek z nich napísať a aj preto píšem aj tu.
Zavinenie
§ 15
Trestný čin je spáchaný úmyselne, ak páchateľ
b) vedel, že svojím konaním môže také porušenie alebo ohrozenie spôsobiť, a pre prípad, že ho spôsobí, bol s tým uzrozumený.
Môže mi ktokoľvek z nich napísať a aj preto píšem aj tu.
Zavinenie
§ 15
Trestný čin je spáchaný úmyselne, ak páchateľ
b) vedel, že svojím konaním môže také porušenie alebo ohrozenie spôsobiť, a pre prípad, že ho spôsobí, bol s tým uzrozumený.
Poota ani nevie o čom sa tu píše. Ale aj tak píše len tak a diktuje si ešte aj nejaké podmienky. To ale spolu nejde!!! Skrátka venuje sa nevie ani čomu a tomu sa hovorí závislák od internetu, alebo nedemokratické konanie, alebo samoľúbosť, alebo ziskuchtivosť, alebo FlAME, alebo sprostosť.
Neodpovedá na otázky a diktuje si svoje, ale pritom porušuje zákony a práva.
Ak si nepochopil vážnosť situácie a aj tak tu píšeš proti záchrane životov (na čo som ťa upozornil!!!) ešte k tomu aj ohováraš, navádzaš ostatných na trestný čin, nechceš dosiahnuť spravodlivosť a ponechávaš ľudí (aj svojich blízkych, aj nevinných ľudí v ohrození životov). Cítiš sa teraz lepšie? Takéto sú fakty!!!
Neodpovedal si na otázku??? A tak nečakám že si vôbec schopný na niečo odpovedať. Tak radšej mlč, lebo to čo si už napáchal je už dosť!!!
Neodpovedá na otázky a diktuje si svoje, ale pritom porušuje zákony a práva.
Ak si nepochopil vážnosť situácie a aj tak tu píšeš proti záchrane životov (na čo som ťa upozornil!!!) ešte k tomu aj ohováraš, navádzaš ostatných na trestný čin, nechceš dosiahnuť spravodlivosť a ponechávaš ľudí (aj svojich blízkych, aj nevinných ľudí v ohrození životov). Cítiš sa teraz lepšie? Takéto sú fakty!!!
Neodpovedal si na otázku??? A tak nečakám že si vôbec schopný na niečo odpovedať. Tak radšej mlč, lebo to čo si už napáchal je už dosť!!!
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
PříspěvekZaslal: ne 23 listopad 2008 1:14 Předmět:
Nekonal ako mal!!! Keby sa používalo na vykurovanie PM nemusel ísť na drevo a mohol ešte žiť. Je to od Boha spravodlivé?
22.11.2008
BRATISLAVA - Bývalý generálny prokurátor SR Milan Hanzel dnes tragicky zahynul.
No vidíš a další oběť na tvůj vrub,mohl jsi zabránit a nic jsi neudělal...
Nekonal ako mal!!! Keby sa používalo na vykurovanie PM nemusel ísť na drevo a mohol ešte žiť. Je to od Boha spravodlivé?
22.11.2008
BRATISLAVA - Bývalý generálny prokurátor SR Milan Hanzel dnes tragicky zahynul.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Omyl ja som im oznámil ako mi to zákon ukladá aby konali oni. Môže si za to sám. On mal konať podľa zákonov napríklad BOZP, ap.!!!
A ty si obviňuj svoje chápanie (nenormálne samozrejme).
To isté platí na teba a nič si neurobil. Mohol si niečo vymyslieť aby si mu pomohol. ja som niečo urobil, ale ty absolútne nič!!!
To isté platí na teba a nič si neurobil. Mohol si niečo vymyslieť aby si mu pomohol. ja som niečo urobil, ale ty absolútne nič!!!
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Milý MFAAA - tak jsem konal a posílám ti několik odkazů na kompetentní místa, kde by ti mohli s tvým problémem pomoci:Anonymous píše:Omyl ja som im oznámil ako mi to zákon ukladá aby konali oni. Môže si za to sám. On mal konať podľa zákonov napríklad BOZP, ap.!!!
http://www.inovace.cz/
http://www.euractiv.sk/podnikanie-v-eu/clanok/komisia-sa-zasadzuje-o-rozvoj-celoeuropskeho-patentoveho-prava
http://www.etrend.sk/generate_page.php?page_id=110&article_id=149759
http://www.zbierka.sk/diskusia/default.aspx?TabID=2
http://www.ochranneznamky.sk/
stačí nebo mám pokračovat?
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
Najnovšie som napísal aj na UNICEF. Neriešim patenty, ale rozpor v zákonoch a porušovanie práv!!! Už si to uvedomte že ak by som si to dal patentovať a nič sa nezmení bolo by to to isté ako keby som to daroval totalitnému režimu!!! Pochopili.
-----Povodna sprava-----
Od: mfaaa
Prijata: 22.11.2008 20:11
Pre: natcom@unicef.sk <natcom>
Predmet: Ponuka na spoluprácu ktorou môžete pomôcť všetkým čo to
skutočne potrebujú!
Dobrý deň.
Píšem vám lebo ste celosvetová organizácia a teraz tých ľudí,
deti aj cez vašu pomoc nechávate umierať ako keby neboli nápady ako
im pomôcť.
Chcete naozaj pomôcť deťom??? Tak mi pomôžte pri získaní
odškodného za nekonanie a porušovanie mojich práv a práv
všeobecne. Ide o 9 rokov nekonania štátu voči záchrane životov
ľudí a tiež som vymyslel stály zdroj energie, ktorý funguje bez
paliva. (viete si predstaviť tie možnosti? Niekde to priveziete,
spustíte a pod dohľadom pracovníka to môže 24 hodín denne
dodávať energiu bez akýchkoľvek ďalších nákladov.) Za 9 rokov
ide o 8 000 000 000 mld. sk. Z týchto peňazí dáme patentovať moje
nápady a vám darujem licenciu na stály zdroj energie na pomoc tam kde
je to potrebné a teda pre školy, nemocnice, sociálne domovy a po
katastrofách!!!
Budete môcť dodávať skoro bezplatne (len výrobná cena odhadom 100
000 sk za 1 ks.) energiu a to akékoľvek množstvo energie do
nemocníc, škôl, pri katastrofách, ap.. (Návratnosť takéhoto
zdroja energie je veľmi rýchla žiadne palivo a žiadny odpad). Tiež
mám 45 nápadov na záchranu životov ktoré by sa mohli používať,
ale keďže sa tu porušujú moje a vaše práva treba to odsúdiť a
situáciu napraviť tak, aby sa požiare hasili rýchlejšie, neboli
také povodne, boli väčšie možnosti pri pomoci ľuďom, ap.. Tých
nápadov mám 45. je tam ešte aj nápad ako môže človek prežiť
zrážku z vlakom, ap. je toho fakt veľa. Niečo takéto ako vám
ponúkam sa neodmieta! Ak chcete skutočne pomôcť a nie len tým na
ktorých ste vyžobrali a ostatných necháte umrieť, ale pomôcť
všetkým čo to potrebujú a sú v ohrození života, ap. tak sa
ozvite, napíšte, ap.. ja sa pri slušnom jednaní dohodnúť viem.
-----Povodna sprava-----
Od: mfaaa
Prijata: 22.11.2008 20:11
Pre: natcom@unicef.sk <natcom>
Predmet: Ponuka na spoluprácu ktorou môžete pomôcť všetkým čo to
skutočne potrebujú!
Dobrý deň.
Píšem vám lebo ste celosvetová organizácia a teraz tých ľudí,
deti aj cez vašu pomoc nechávate umierať ako keby neboli nápady ako
im pomôcť.
Chcete naozaj pomôcť deťom??? Tak mi pomôžte pri získaní
odškodného za nekonanie a porušovanie mojich práv a práv
všeobecne. Ide o 9 rokov nekonania štátu voči záchrane životov
ľudí a tiež som vymyslel stály zdroj energie, ktorý funguje bez
paliva. (viete si predstaviť tie možnosti? Niekde to priveziete,
spustíte a pod dohľadom pracovníka to môže 24 hodín denne
dodávať energiu bez akýchkoľvek ďalších nákladov.) Za 9 rokov
ide o 8 000 000 000 mld. sk. Z týchto peňazí dáme patentovať moje
nápady a vám darujem licenciu na stály zdroj energie na pomoc tam kde
je to potrebné a teda pre školy, nemocnice, sociálne domovy a po
katastrofách!!!
Budete môcť dodávať skoro bezplatne (len výrobná cena odhadom 100
000 sk za 1 ks.) energiu a to akékoľvek množstvo energie do
nemocníc, škôl, pri katastrofách, ap.. (Návratnosť takéhoto
zdroja energie je veľmi rýchla žiadne palivo a žiadny odpad). Tiež
mám 45 nápadov na záchranu životov ktoré by sa mohli používať,
ale keďže sa tu porušujú moje a vaše práva treba to odsúdiť a
situáciu napraviť tak, aby sa požiare hasili rýchlejšie, neboli
také povodne, boli väčšie možnosti pri pomoci ľuďom, ap.. Tých
nápadov mám 45. je tam ešte aj nápad ako môže človek prežiť
zrážku z vlakom, ap. je toho fakt veľa. Niečo takéto ako vám
ponúkam sa neodmieta! Ak chcete skutočne pomôcť a nie len tým na
ktorých ste vyžobrali a ostatných necháte umrieť, ale pomôcť
všetkým čo to potrebujú a sú v ohrození života, ap. tak sa
ozvite, napíšte, ap.. ja sa pri slušnom jednaní dohodnúť viem.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Omyl ty víš a nic nepodnikáš.Já nevím a nevím jak na to, jen ty sám.Anonymous píše:Omyl ja som im oznámil ako mi to zákon ukladá aby konali oni. Môže si za to sám. On mal konať podľa zákonov napríklad BOZP, ap.!!!
A moje chápání???Je takové jaké je,na nic si nemusím hrát a jsem s ním spokojen. Jsem zvědav co mi zase vpálíš
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Instituci patentů asi nezruším, ale na rozdíl od tebe ji dokážu ignorovat - jinak takoví číňani se na nějaké patenty taky neohlížejí, ukradnou co chtějí (i když je to patentované) a začnou to ve velkém vyrábět (no a celý svět to kupuje...). Mě stačí, když se to, co vymyslím, dostane mezi lidi - a je mi jedno, jestli se tomu bude říkat Gromitův MM nebo Wallaceho superMMAnonymous píše:Nuž keď presadíš zrušenie patentov či ako to myslíš daj vedieť, ale dovtedy pokiaľ existujú sa nebudem a ani nemôžem tváriť že nie sú.
Tiež myslím že viac by si pomohol sebe ako mne. ide o životy všeobecne a teda staral by si sa normálne o seba. Tie nápady by ti mohli pomôcť.
Neuraž se, ale o tvoje nápady mi až tak nejde - nestíhám sledovat novinky na internetu a taky dělám na vlastních projektech. Takže tady na tvém vlákně končím, kdybys něco potřeboval nebo naopak chtěl poradit, pošli mi SZ.
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!