Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
AUTO..na vodu
Re: ...tak hoši...zpátky k tematu
zajimave . tak jak mi vysvetlis ze to neco co neni vodik mi snizilo spotrebu o 3 litry ze 6ti litru na 3.125 . tak co je to kdyz ne vodik?
Naposledy upravil(a) baxter dne úte 14 zář 2010 21:19, celkem upraveno 1 x.
- hapalainen
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
Stačí umět počítatat
7-3=3,125snizilo spotrebu o 3 litry ze 7mi litru na 3.125
Vodík prostě dělá divy. Ještě by to chtělo nějakej kyslík a bude to o 4.
(na 2,125)
Hlavní je vyhrát zápas
Re: Stačí umět počítatat
nikdo neni neomylny. ja se taky nesmeju tomu za kolik jezdis ty hapalainene . hledam jeste nejaky jiny zpusob cim to jeste stahnout jeste tam mam nejake misto u motoru
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Stačí umět počítatat
Mimo téma (offtopic)
Tobě vážně nestačí, že šetříš 3 litry? Dyť to je skoro koruna na každým kilometru!baxter píše:... ja se taky nesmeju tomu za kolik jezdis ty hapalainene . hledam jeste nejaky jiny zpusob cim to jeste stahnout jeste tam mam nejake misto u motoru
Jestli dobře počítám, tak než odjezdíš jedno auto, máš naspořeno na nový.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
a
Mimo téma (offtopic)
to jo , ale mi spis jde o to s co nejmensimi investicnimi naklady co nejvice stlacit tu spotrebu dolu a nezapominej na to ze startuju pokazde na benzin a ty starty si taky neco papnou kdyz jezdis po meste . zatim sem do toho vrazil asi 50 kč do trku a ufka :-) a s tim vykonem pri nizkych otackach jste taky meli pravdu. do kopce za pet 1800 otacek a 50 km/hod jen jsem trosku upravil umisteni ufka ato je jeste bez neodynu.neudyny mam ale nepochopil sem jaksi kam a jak prijdou umistit .jo a to ufko sem supl primo do hribku ktery tam mam nisto klasickeho filtru. piezo menic jsem pouzil uz ten co ma jen dva kontakty na napajeni.mimo jine se jedna o seat cordoba 1996 1.8 benzin jednobodovy vstrik , jeste me napadlo nevis co by se stalo kdybych odpojil palivove cerpadlo?jestli by to chytlo nebo ne to me zajima
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
magnety v palivovem systemu
...jen k magnetům....
...2 ks proti sobě....na trubičce s přívodem paliva....polované tak , aby se přitahovali...ale pozor....trubka, palivová nesmí být kovová nebo kovem opředená...prostě nemagnetická..!!!....mam takto 2 magnety z harddisku....snížení spotřeby o cca 0,5 na 100 / motor disel 2,5 l bez turba / ...těšim se na další výsledky...martin11
...2 ks proti sobě....na trubičce s přívodem paliva....polované tak , aby se přitahovali...ale pozor....trubka, palivová nesmí být kovová nebo kovem opředená...prostě nemagnetická..!!!....mam takto 2 magnety z harddisku....snížení spotřeby o cca 0,5 na 100 / motor disel 2,5 l bez turba / ...těšim se na další výsledky...martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- poota
- Zasloužilý člen
Re: a
Mimo téma (offtopic)
Můžeš to vyzkoušet, ale myslím, že to nechytne. Spalovací motor je stavěný na spalování par benzínu nebo nafty, a jenom na ně se rozběhne. Když už běží, tak jak TRka, tak i UFka zvyšují kvalitu hoření těch par, ale úplně nahradit je nemohou. To je můj názor, ale třeba je to jinak - vyzkoušej a napiš. Není nad vlastní pokus - původně jsem si taky myslel, že kus smotaného drátu v sacím potrubí nemůže nic prospěšného udělat.baxter píše:...jeste me napadlo nevis co by se stalo kdybych odpojil palivove cerpadlo?jestli by to chytlo nebo ne to me zajima
Zdravím - poota
- poota
- Zasloužilý člen
Re: a
Mimo téma (offtopic)
Pro ty, co neumějí číst, přečtené si nepamatují a nebo se jim jenom nechce hledat, to klidně ještě zopakuji:baxter píše:v patek to zkusim , ale porad nevim kam si umistil ty magnety u te tvoji verze pooto
UFko je v nějaké rouře - na tu se přiloží proti sobě 2 (slovy dva) magnety tak, aby "se přitahovaly", tedy nesouhlasnými póly proti sobě, a to někde kolem prostředka délky UFka.
Pokud se umisťují magnety 4 (slovy čtyři), pak by měly být někde kolem čtvrtin délky UFka, bráno od konců. Orientace magnetů stejná u obou dvojic.
Nejedná se o závazný předpis, pouze o vyzkoušené a doporučené umístění. Kdokoli si může vyzkoušet jakékoli jiné varianty. Slušností je o výsledcích poreferovat ve vlákně "Suchý spořič UF".
Zdravím - poota
P.S. Není mi jasné, jak souvisí UFko s "autem na vodu"
a
Mimo téma (offtopic)
dik za upozorneni . uz si na to dam bacha . tak to bych mel asi tady resit vodik a tam ufko ze protoze ja tam mam oboji v seatu totiz :-) a ty magnety tam zatim nedam protoze zatim mam to ufko v hribku a ten ma na pvrchu jemne kovove pletivo
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
magnety
...pokud je síťka nemagnetická...., není Fe....tak magnety můžeš....fe s tím nějak divně cvičí....a není to ono.....
...magnety z repráku jsou blbé.../ slabé../ chce to neodymy / vynikající jsou v harddisku...!!!....všude se jich válí mraky....jen vykuchat...m11
....tohle jen jako bonbonek....
http://auto.idnes.cz/obrazem-podivejte- ... vy_toi&#zl
...magnety z repráku jsou blbé.../ slabé../ chce to neodymy / vynikající jsou v harddisku...!!!....všude se jich válí mraky....jen vykuchat...m11
....tohle jen jako bonbonek....
http://auto.idnes.cz/obrazem-podivejte- ... vy_toi&#zl
... věřím, že se " TO " povede ......
- hapalainen
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
čtyři magnety
Mně se osvědčily čtyři magnety orientované sever jih, sever jih.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Hlavní je vyhrát zápas