Ano , pítal si sa na normálnú vec a Ilem sa ti na nu aj snažil normálne odpovedať . Nediv sa štilizácie jeho odpovedi . Ak si si prešiel toto forum (a podla tvojích vlastných slov si si ho prašiel) tak si si určite všimol , že je tu minimálne 100 takýchto dotazou ,,tohto druhu" a minimálne 100 krát daný link na datasset . A na oplátku aká bola tvoja reakcia ? ,,Kopol" si si doňho ako do posledného prašiého psa . Pre tvojú informáciu , je to jeden z mála ludí , ktorí nielen u mňa osobne majú jeden z najviších kreditov tu na tomto fore . Ešte stále nevieš o čom to je ? Pepeklucka píše: Pepe pítal som sa normálnu vec...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Animálnosti
Moderátor: FUP - Moderátoři
Re: pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne úte 03 úno 2009 3:09, celkem upraveno 1 x.
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
klucka píše:Doposial , až na jedného jediného si tu z teba nikto srandu nerobil . No ty si tu stihol pourážať už kadekoho a pritom nemáš ani šainu s kým máš tú česť . nie vždy platí ,,Podla seba súdim teba". No čo už , aj o tom je živoť . Pepe
Pepe pítal som sa normálnu vec tak načo mi vypisuje niekto debiliny ja na ne niesom zvedaví a myslím že ani ty nie funguje to tu u niektorých asi takto...hahaha debílek čo sa píta takú kravinu...do riti je problém na otázku normálne odpovedat? Ked sa ma niekto opíta na zváranie snažím sa mu to vysvetit aby to pochopil aj ten posledy...ked mi niekto nechce pomoct nech povie budem si sám ako doterazrobit všetko sám a nikomu nepoviem nič ani svoje skúsenosti ani nič tak o čom je fotum do riti, pítal som sa na tie tranzistory lebo neviem nájst na nete čo potrebujem a už sem píšu samé múdroviny....račej nech držia hubu ....ked sa niekoho opítaš aký autobus ide tam a tam a ty mu povieš že ved je to na nete alebo inú posmešnú kravinu....
pepe....Podla seba súdim teba to je taká kravina jakten čo to vymislel....
a ani neviem s kým mám tú čest? asi s primitívom ked si zo mna robí srandu ked sa niečo pítam ![/quote]
Milé klucka,
Tak sem si v krátkosti prohlédl tvoje dílo napříč tímto fórem.
Stojí to za to.
samé nadávky, výhrůžky, atd.....
Nechceš to udělat také?
A mezi námi, kdo by ti co měl v této situaci radit?
Nejsme debilové klucko !
habana
pepe
Jak som už písal vážim si tu vela ludí...vedie viac ako ja čítal som si hodiny na tomto fore..ale ked sa niečo opítam tak mi mohol napísat niečo normálne ved nechcel som tak vela tie tranzistory som si kúpil vlastne už včera a nevedel som nikde nájst ich zapojenie vývodov...schému tranzistora som našiel ale ako sú označené vývody nie...hladal som katalogy a iné tak sa nediv ani mne že mi prasknú nervy o čom je potom táto stránka...mali by si tu ludia pomáhat...ivana som sa pítal vysvetlil mi to že som to pochopil,etera tiež, mim mi napísal tiež rozumne karol m tiež a odrazu mi karol napísal to čo mi napísal,,ved si aj druhý musia uvedomit že nemáme rovnaké znalosti a skúsenosti...ja sa pítam len ked niečo neviem nájst alebo vyriešit, nečakám že ma tu niekto bude vodit za ručičku....chápeš ma? Moja chyba je čo na srdyci to na jazyku..nikdy som si pred ústa nedával servítku....ako som už písal nemyslím si to len ja,,,,je ich viacej....ked sa im zdá niaká otázka už sto krát zodpovedaná tak prečo na nu odpovedajú kravinou...Niekedy mám pocit že sa tu predbiehajú kto je lepší namiesto toho aby tahali všedci za jeden koniec....mna napríklad nebavý opisovat a kpírovat hotové!
habana
A čo si mám potom o tom myslet ha? To je tak zatažko niekomu poradit?
Tešil som sa ked som sem dával videá čo sa mi podarilo aby si to mohli aj druhý pozriet a na oplátku mám pocit že ked som nový člen tak má považujú za debila obraznepovedané....
Tešil som sa ked som sem dával videá čo sa mi podarilo aby si to mohli aj druhý pozriet a na oplátku mám pocit že ked som nový člen tak má považujú za debila obraznepovedané....
Vo vela veciach z tohto príspevku s tebou súhlasím . Mimochodom je to riadny ,,obrat". Pokjaj ide o tie datassethi stahuj si z nich tie pdf súbori ktoré sú k jednotlivým súčiastkám v nich . Tam sú znázornené nie len tie vývodi čo ťa trápia ale aj doporučené zapojenia od výrobcu . Pepeklucka píše:Jak som už písal vážim si tu vela ludí...vedie viac ako ja čítal som si hodiny na tomto fore..ale ked sa niečo opítam tak mi mohol napísat niečo normálne ved nechcel som tak vela tie tranzistory som si kúpil vlastne už včera a nevedel som nikde nájst ich zapojenie vývodov...schému tranzistora som našiel ale ako sú označené vývody nie...hladal som katalogy a iné tak sa nediv ani mne že mi prasknú nervy o čom je potom táto stránka...mali by si tu ludia pomáhat...ivana som sa pítal vysvetlil mi to že som to pochopil,etera tiež, mim mi napísal tiež rozumne karol m tiež a odrazu mi karol napísal to čo mi napísal,,ved si aj druhý musia uvedomit že nemáme rovnaké znalosti a skúsenosti...ja sa pítam len ked niečo neviem nájst alebo vyriešit, nečakám že ma tu niekto bude vodit za ručičku....chápeš ma? Moja chyba je čo na srdyci to na jazyku..nikdy som si pred ústa nedával servítku....ako som už písal nemyslím si to len ja,,,,je ich viacej....ked sa im zdá niaká otázka už sto krát zodpovedaná tak prečo na nu odpovedajú kravinou...Niekedy mám pocit že sa tu predbiehajú kto je lepší namiesto toho aby tahali všedci za jeden koniec....mna napríklad nebavý opisovat a kpírovat hotové!
pepe
Našiel som toto...http://www.gme.pl/_dokumentace/dokument ... -095.1.pdf
ale tam niesú označené vývody ktorý je čo a to chcem vediet....aby som ho neodpálil...
ale tam niesú označené vývody ktorý je čo a to chcem vediet....aby som ho neodpálil...
Ak si v datassete klikneš na jednotlivé súciastky ktoré ti datasset ponúkne od jednotlivých výrobcov , v dalšiom okne ti ponúkne pdf - ko k téj ktoréj súčiastke , ktorú si si z danéj ponuky vybral . V ňom nájdeš všetko , čo budeš o néj potrebovať vedieť . Pepe
Re: chalani
No vidíš a ani to nebolelo . Treba asi trošku lepší popís toho čo vlastne chceš vedieť . Vydíš sám , že aj z maličkosti môže vzniknuť uplne zbytočný problém . A nabudúce , ak bude nejeké , tak ak sa dá z tvojéj strany , tak bez tých invektýv . Nikomu z nás a v konečnom dôsledku ani tebe samotnému to nepomôže . Pepeklucka píše:Jaké jednoduché dakujem už mi to ide... )
Forum
Forum bi malo bit o diskusii, ked niekto nieco nevie treba mu to vysvetlit, alebo mu dat aspon link kde to najde. Ked prislusny clovek nastuduje a bude znali tak nabuduce pomoze nejakemu novacikovy on. A tak bi to malo bit. Trosku ochoty bi mal mat kazdy, nikoho to nezabije. Inak sa na volnu energiu mozme vykaslat. Cim viac nas je tym skor sa to prelomi, nepodcenujme nikoho. VOLNA ENERGIA PRE KAZDEHO.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Klučka
Příteli,prosím,prosím,hlavně slušně a docílíš vic.
Zkus se podívat, tady je na foru u mně taky odkaz :
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=55
Jinak mezinárodní standart u pouzdra TO-220 je většinou 1-2-3 ,1=G(B),
2=D(C), 3=S(E)
2=D(C), 3=S(E)
Re: Pro Klučka
Iv , nič v zlom , no s týmto prístupom si mu moc nepomohol . Vedz , že pri takéjto ,,výchove", z neho robíš len ,,otroka" závysleho na tvojích odpovediach (pri najblišej ,,inéj súčiastke" budú tu ,,tie otázky" zas) , ktorý ta kedykolvek zasype kopou ,,zbytočných" otázok . UČ HO RYBY CHYTAŤ A NIE SI ICH VEDIEŤ PITAŤ !!! PepeIv píše:Příteli,prosím,prosím,hlavně slušně a docílíš vic.
2=D(C), 3=S(E)