Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: stromky

Příspěvek od děda Slavík »

. Keď je to prasa také dobré,
A tím jsi mně připomněl můj omyl v propagaci na vepřový bůček, jako prevenci žlučových a jaterních kamenů.
Dělal jsem podle návodu (glauberova sůl, olivový olej) dvakrát očistu jater a mimo několika malých drobečků nikde nic. Záviděl jsem šťastlivcům ten rachot valících se kamenů atd. Ale na druhou stranu jsem věřil, že častý jaterní šok vyvolaný pořádnou dávkou bůčku je stejně spolehlivý jako očistná kůra. Byl to ale omyl.
Dnes jsem se dočetl, že za to mohu děkovat jen KOTVIČNÍKU, který popíjím již tři roky denně a který má mimo jiné schopnosti, právě tu moc, čistit játra a ledviny od šutrů.
Včera jsem se pokusil podle zdejší rady nebrat MMS 3x16, ale pravidelně každé dvě hodiny pět kapek. K tomu bych ale potřeboval nosit v kapse naštelovaný budík, aby mně v stanovenou dobu upozornil. Prostě si na to vzpomenu jen při obědě, snídani a OBČAS i po ,večeři.
Věřím, že ty malé, ale pravidelné dávky by mohly rozpouštět i usazené svinstvo v tepnách. Velká dávka je velice krátkodobá a v tom směru tedy neúčinná.

Kluci, do toho.
Deane
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Keď ten kotvičník tak chválite som si objednal sadenice. Len aby mi z neho stále niečo nestálo. :D

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Hm.

Len aby mi z neho stále niečo nestálo.
V mém věku již mně to nehrozí. Ale dal jsem větší sáček sušeného na čaj pro přítele (58 let) a říkal ŽE MANŽELKA JE VELICE SPOKOJENÁ.

Kluci, do toho.
Deane
Zasloužilý člen

Hm.

Příspěvek od Deane »

Objednal som si 15 sadeníc, dúfam že bude toho dosť. A manželku zas moc nemôžem zvykať na nejaké super výkony, treba myslieť aj na záda. :lol:
Ale než to poroste sa neviem dočkať. A to je aj pre ženy? Aby ma moja nezodrala.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Houbička na nádobí

Příspěvek od Palo »

Jelikož je MMS dobré jako desinfekce vody, pak je určitě i dobré na obnovu smradlavé houbičky na nádobí.

Dal jsem 3 aktivované kapky MMS na litr vody a nacpal tam houbičku. Po třech dnech (co spolu s manželkou nemluvíme a neumývá nádobí - tedy vůbec nám ani jednomu ta houbička nechyběla) jsem ji vytáhl, opral a je světe div se - naprosto nesmradlavá :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Houbička na nádobí

Jelikož je MMS dobré jako desinfekce vody, pak je určitě i dobré na obnovu smradlavé houbičky na nádobí.
Je to tak.. Již se tady psalo o použití MMS jako dezinfekce vzduchu, náhradou za horské slunce. I to spolehlivě funguje. Užití MMS je tedy velice rozmanité a praktické.

Kolega včera vykropil aktivovaným MMSkem vyklizený kurník.. po dvou hodinách jsme se tam šli mrknout... a nikdo by nepoznal/neucítil, že tam někdy byly slepice. Platí i pro králíkárny, psí boudy apod.

Kluci, do toho.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: stromky

Příspěvek od NAVAR »

děda Slavík píše:Navrtal jsem dirku asi Ø15 a pod ní lehce do kůry zarazil kousek nerezového plechu jako svod na mízu.
Taktéž jsem zkusil navrtat pár břízek, vrták 10mm na kraj dírky jsem narazil skleněnou trubičku, na ní silikonovu hadičku a pod to demižonek.
Březová voda je dobrá i přímo na pití. Zkusil jsem změřit cukernatost a je tak kolem 1-2%. Pokud jsem odpařil šťávu v hrnci na plotně a na dně pak zbylo trochu karamelu, chutná výborně.
Strejcům v dědině jsem řekl že je to zdravý a že by z toho šel udělat i truňk. Tak lítají s nebozezem a nosí mi další vodu :) .
Přemýšlím že by bylo zajímavé udělat víno, či kvas, a nebo medovinu z části šťávy zahuštěné odpařením a z části šťávy čerstvé tak aby cukernatost dosáhla cca 20%.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Deane
Zasloužilý člen

Hm.

Příspěvek od Deane »

Len aby ste aj o rok mali nejaké brezy. Ste jak malé deti, by som Vás vyplieskal po holej riti.

arka
Nový člen

DOTAZ MMS 1

Příspěvek od arka »

Dobrý den, před nedávnem jsem si objednala MMS 1, prostudovala jsem téměř všechny dostupné materiály a pustila jsem se do toho. Leč něco málo je mi ještě nejasné, možná jsem to tady přehlédla, ač jsem pročítala poměrně pozorně. Jednak bych potřebovala vědět, zda po namíchání a aktivaci/ 3 min /zalité vodou lze uchovat pro pozdější použití. konkrétně zda můžu namíchat roztok, vzít si ho s sebou do práce a po dvou hodinách užívat. Je poněkud nepraktické míchat si ho tady. navíc jsme na užívání dva a každý v jiném městě v práci :)
Další dotaz - zkoušela jsem užívat 3x denně od 3 kapek a navyšovat, došla jsem k 11 a tam už to nešlo. Vrátila jsem se zpátky na 5, teď jsem právě uvažovala o častější frekvenci např 4x 5kapek. Ale není mi zcela jasné, jak zajistit co nejefektivnější užití. Nebo to dát po dvou hodinách celý den?
V tomto trochu tápu, nechce se mi se zbytečně "otravovat" většími dávkami, po kterých se necítím, to si myslím, že není podstatou.
Díky za případné rady. Martina

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: DOTAZ MMS 1

Příspěvek od Palo »

arka píše:Jednak bych potřebovala vědět, zda po namíchání a aktivaci/ 3 min /zalité vodou lze uchovat pro pozdější použití. konkrétně zda můžu namíchat roztok, vzít si ho s sebou do práce a po dvou hodinách užívat. Je poněkud nepraktické míchat si ho tady. navíc jsme na užívání dva a každý v jiném městě v práci :)
Ahoj, aktivované a dolité MMS vydrží maximálně jednu hodinu. Pak už je to jen vydesinfikovaná voda.
arka píše:Další dotaz - zkoušela jsem užívat 3x denně od 3 kapek a navyšovat, došla jsem k 11 a tam už to nešlo. Vrátila jsem se zpátky na 5, teď jsem právě uvažovala o častější frekvenci např 4x 5kapek. Ale není mi zcela jasné, jak zajistit co nejefektivnější užití. Nebo to dát po dvou hodinách celý den?
V tomto trochu tápu, nechce se mi se zbytečně "otravovat" většími dávkami, po kterých se necítím, to si myslím, že není podstatou.
Díky za případné rady. Martina
Víceméně je to každého věc - kolik kapek kolikrát denně. Z vlastní praxe bych spíše řekl, že má smysl dávat co nejvíce kapek, co člověk snese a kdy dá další dávku záleží jen na něm - podle toho, jak se bude cítit. Nejde o to se nějak trápit, ale zas to mám mít smysl ;)

arka
Nový člen

Příspěvek od arka »

díky moc za rychlou odpověď, já jsem právě zakusila milou zkušenost průtokového ohřívače po 11 kapkách, bylo mi tak strašně zle, že jsem se na tu hrůzu nemohla ani podívat. Situace se posléze stabilizovala, ale vzhledem k nutnosti fungovat jsem couvla. Přítel maximalista se zasekl na tuším 13kapkách, couvnul na 10 ale je mu dost zle. Takže zvažuju co s tím, jestli dát pauze, nadopovat se céčkem a nechat se "odpočnout" nebo to i u něj stáhnout k těm 5ti. Sice jsem byla nadšená jak to pěkně funguje, ale ač mám v práci noťas, netoužím trávit PD na toaletě :D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Klidně dát C-pauzu s nějakými těmi kešu ořechy a pak dát bezproblémovou dávku na nějakou dobu - řekněme v Tvém případě 8 kapek - dlouho, dlouho, dlouho 8 a pak zkusit navýšit ;)

arka
Nový člen

Příspěvek od arka »

výborný, díky moc, jdu zakoupit kešu a céčko a kurýrovat všechny přechlorované :D M.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Už zase?

Příspěvek od Merlin »

Musel jsem se štípnout, jestli to není zlý sen... ale je to bohužel fakt. Jakoby mezitím nebyly žádné změny receptury. Pořád stejné chyby.

Pokud nejde o život, NIKDY neberte najednou více, než max. 5 aktivovaných kapek. Lépe jen dvě. Po hodině nebo hodině a půl další dvě. Všechno ostatní bylo shledáno jako zbytečné. Nezáleží na množství, které se bere najednou. Záleží na udržení hladiny, podobně, jako když se bere antibiotikum. Jestliže někdo chce riskovat, ať riskuje, je to jen jeho věc. Ale neměl by k tomu nikoho nabádat! Nikdy!

------------------------------
Opakování je dcerou moudrosti...

K použití MMS

První a nejdůležitější zásada

Opakované malé dávky jsou efektivnější než velké ranní a večerní.

Na více než 1000 případech se ukázalo, že často podávané malé dávky, až jednou za hodinu, jsou mnohem efektivnější (a přijatelnější), než velké dávky jednou nebo dvakrát denně.

Nyní už víme, že vygenerovaný chlor dioxid nezůstane v těle déle, než jednu nebo nanejvýš dvě hodiny. Vzhledem k době, po kterou zůstává v těle aktivní, se nezdá, že velikost dávky činí nějaký rozdíl. V podstatě to znamená, že nezáleží na množství, protože se v každém případě za hodinu či dvě rozloží na kuchyňskou sůl.

Mějte tedy na mysli, že je mnohem účelnější brát MMS každou hodinu nebo dvě při menších dávkách, což se nakonec vyrovná, nebo možná bude i více než dvě velké dávky.

Jestliže jste navyklí brát větší dávky jen ráno a večer, jak bylo doporučováno dosud, MMS samozřejmě bude i nadále čistit tělo od mikrobů a patogenů. Nový výzkum však zřetelně ukázal, že menší ale kontinuální cirkulace ClO2 předchází přeskupování a rozmnožování patogenů zejména v situacích, kdy bojujete se specifickým zdravotním problémem – ať už je to nachlazení, opar nebo hepatitida.

Druhá zásada

Dostaňte do těla tolik MMS kolik můžete, aniž by vám to působilo nevolnost nebo průjem. Vždy začněte jedinou kapkou a pak přidávejte po kapkách vždy, když cítite, že můžete. Samozřejmě stále hovoříme o kapkách aktivovaných po tři minuty 5 kapkami kyseliny citronové na každou kapku MMS, následně zalitých vodou nebo džusem.

Druhou dávku pak můžete navýšit na dvě kapky, pokud se vám po první neudělá nevolno (ve většině případů se to nestane). Zpravidla by to mělo být dvě hodiny po té první. Pak postupně každou hodinu nebo dvě zvyšujte až do doby, než pocítite, že jste dosáhli maxima nebo si nepovšimnete mírné nevolnosti. Obyčejně vystačíte se dvěma, třemi nebo čtyřmi kapkami pro dávku.

Můžete ovšem jít až na 10 kapek za hodinu, jestliže máte dojem, že potřebujete více a nepocítíte žádnou nevolnost. 10 kapek by ale měl být horní limit a za normálních okolností byste nikdy neměli potřebovat jít tak vysoko, jestliže budete brát 5 kapek 10x denně. Přestanete, až se začnete cítit zdrávi. Pokud se chcete jen pročistit, můžete zkusit standardní postup až do 15 kapek třikrát denně. Jestliže budete moci brát 15 kapek třikrát denně po celý týden, aniž by vám bylo nevolno nebo se ukázal průjem či jiné negativní účinky, pak je s největší pravděpodobností odstraněna většina infekcí, patogenů a parazitů.

Po pročištění platí obvyklá udržovací dávka 6 kapek aktivovaného MMS denně pro starší lidi (po šedesátce) a 6 kapek dvakrát týdně pro mladší.

Třetí zásada

Pokud se dostaví průjem nebo zvedání žaludku snižte počet kapek podle potřeby, ale nepřestávejte je brát. Nevolnost a průjem jsou dobré indikátory signalizující, že MMS opravdu zabírá. Diarea trvající hodinu nebo dvě je velmi prospěšná, ale udržovat tento stav několik dnů může přinést více škod než užitku. Proto vždy, když narazíte na tyto dočasné zábrany, prostě jen snižte dávku – jsou ve většině případů jen krátkodobé. V případě, že průjem neustane, MMS na několik dnů vysaďte, a pak začněte znovu s nejnižší dávkou. Mělo by to být už v pořádku.

Čtvrtá zásada

Vyvarujte se dvě hodiny před a dvě hodiny po použití MMS užití všech syntetických forem vitamínu C (kyselina l-askorbová; E300). Toto je dočasná potřeba, nezbytná v průběhu podstatných týdnů, v nichž se prodíráte až k počtu kapek, kdy už se můžete považovat za „vyčištěné“. Jestliže tedy berete kapsle nebo tablety vitamínu C s postupným uvolňováním, budete je muset přestat užívat a brát jen takové kapsle nebo tabletky, které mají přímý účinek, a to jen na noc a nejdříve dvě hodiny po poslední denní dávce MMS.

Pátá zásada

Pozorně dodržujte program přiměřené výživy k podpoře imunitního systému. MMS z vašeho těla sice velmi efektivně odstraňuje nežádoucí patogeny a parazity, ale neposkytuje žádné minerály nebo vitamíny nezbytné k jeho výživě. Dodávejte tělu pravidelná množství spojeneckých mikroorganizmů (acidofilus a další flóru). Samotný MMS prospěšné střevní mikroorganizmy nehubí, jejich počty ovšem někdy může snížit vydatný průjem. Postarejte se rovněž o pravidelný příjem minerálů – zejména vápníku a hořčíku.

Správná výživa je pro imunitní systém kritická. Denní vystavování pokožky slunci bude udržovat hladinu vitamínu D. Jestliže se ale dostanete na sluníčko jen málokdy, musíte udržovat hladinu vitamínu D doplňky – je pro udržování imunitního systému neodmyslitelný.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Už zase?

Příspěvek od Palo »

Merlin píše:Musel jsem se štípnout, jestli to není zlý sen... ale je to bohužel fakt. Jakoby mezitím nebyly žádné změny receptury. Pořád stejné chyby.
Změny receptury? Vycházím ze své praxe. Kdyby maestro Humble napsal, co se špatného může přihodit, pak bych zvážil změnu. Maximální hranice - počet kapek jednorázovky říká, jak na tom tělo je, kolik snese - je to dobré měřítko.

Štípej se jak chceš, měl bys poštípat Humbla - v textu se píše, že 10 kapek je hranice... Kdy byly ty časy, když říkal, že když 15 kapek je v pohodě, nemusí být chybou 45 kapek :lol: Pořád mi chybí důvod, proč by 10 kapek mělo být hraničních... No jo, je to hnusný, jasně... jen kvůli tomu? Naflákal bych lidem, co kážou vodu a nevysvětlí proč... Chytráci pitomí... Dostali snad po kulách, že to likviduje při vysokých dávkách toxoplazmu a lidí na silnicích musí ubývat? Nebo snad je zájem na tom, aby spotřeba MMS byla co největší?

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“