Není to tak brrr Prostě z Tebe vypadne něco jako kus hadry a neřešíš tolena píše:...to je hnusne, brrr...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: brrrr
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz
Nic se nemá přehánět. Platí zásada, že za blbost se musí platit.šíleně husté sliny,
Bral jsem dva měsíce 3x16 kapek. První měsíc samé radostné zkušenosti, problémy prchaly jeden za druhým. Druhý měsíc ale v noci nastoupilo příšerné sucho v ústech, že jsem musel i v noci vstát a udělat hlt vody. Přerušilo jsem MMS, ale sucho trvalo dál. Teprve asi po dvou týdnech se vše vrátilo do normálu.
Dnes pokračuji v braní MMS, ale ne na noc. Tedy jen 2x16. Ráno a v poledne. Zatím je to v pohodě. MMS2 jsem ještě nezkoušel.
Nesmyslně vysoká dávka (bez ohledu na to, že "mi to nic nedělá".. a "to snesu"). Bral bych 4x denně co 2 hodiny max. 4. Daleko lepší účinek. Množstvím se tady neválčí, to zázračné slovo je kontinuita - stálá hladina co nejdelší dobu.
Bez ohledu na velikost dávky se to do dvou hodin rozloží na neúčinné složky... čili náraz, a ... nic. Žádný tlak. Velké dávky jsou doporučovány JEN proti bakteriálním onemocněním, viry z nich mají srandu. Ale neustálý tlak, to je to, co nemohou přežít.
Je to jako s topením v kamnech - není umění je nacpat a rozžhavit. Umění je topit celý den tak, aby bylo teplo, a ne hic střídaný se zimou a novým zatápěním...
Kluci, do toho.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vodu, vodu a vodu..
Tělo ze sebe nemůže dostat odpad jinak, než s vodou. Dehydratace je pozvolná, a když není přísun, začne se stahovat voda z buněk. Pozor na to. Návrat k normálnímu stavu může trvat až 3 měsíce, to se nedá tak rychle napravit.
Takže vodu, vodu a vodu. Čistou vodu. To je základní součást libovolné tělesné očisty.
Takže vodu, vodu a vodu. Čistou vodu. To je základní součást libovolné tělesné očisty.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Chemo
Netluče se mms s léky, napumpovanými do těla při chemoterapii? Přes víkend dali tátovi snad 20 litrů kapaček...? Díky za radu.
Jim68
Be happy!
Be happy!
mms2 ako kúpeľ
Ahojte všetci, tiež sa chystám rozšíriť rady MMS-károv, balík je už na ceste...
Prelúskala som to tu od začiaku a mám pocit, že jakž-takž chápem, predsa by som potrebovala ešte ujasniť jednu vec : Odporúča sa aj MMS2 na kúpanie (podobne ako MMS1)?Viem, že sa síce predáva za účelom úpravy vody v bazéne, čiže škodiť by to nemalo, ale či je vyslovene zdraviu prospešné sa v tom čliapať???
Tajne dúfam, že áno, už som si aj kúpila v Mounfielde "Modrý blesk" kvôli bazénu, na vnútorné použitie chcem radšej skúsiť čistý chlornan vápenatý (bez prímesí) od e-mms...
Zvažovala som totiž inú alternatívu bazénovej chémie ako sú chlórové prípravky, pretože som si všimla, že môj syn (5 r.), na tú vodu vždy zareaguje podráždenými lícami (avšak nič z toho, čo sme doma používali, nebolo s chlornanom vápenatým).
Je mi jasné, že táto téma je úplne banálna proti tomu, aké sa tu riešia veci...nakoniec, aj mňa k MMS priviedli iné dôvody... bola by to však pre mňa príjemná pridaná hodnota!
Prelúskala som to tu od začiaku a mám pocit, že jakž-takž chápem, predsa by som potrebovala ešte ujasniť jednu vec : Odporúča sa aj MMS2 na kúpanie (podobne ako MMS1)?Viem, že sa síce predáva za účelom úpravy vody v bazéne, čiže škodiť by to nemalo, ale či je vyslovene zdraviu prospešné sa v tom čliapať???
Tajne dúfam, že áno, už som si aj kúpila v Mounfielde "Modrý blesk" kvôli bazénu, na vnútorné použitie chcem radšej skúsiť čistý chlornan vápenatý (bez prímesí) od e-mms...
Zvažovala som totiž inú alternatívu bazénovej chémie ako sú chlórové prípravky, pretože som si všimla, že môj syn (5 r.), na tú vodu vždy zareaguje podráždenými lícami (avšak nič z toho, čo sme doma používali, nebolo s chlornanom vápenatým).
Je mi jasné, že táto téma je úplne banálna proti tomu, aké sa tu riešia veci...nakoniec, aj mňa k MMS priviedli iné dôvody... bola by to však pre mňa príjemná pridaná hodnota!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: mms2 ako kúpeľ
Nemají kluci náhodu 70%? Tedy v podstatě "špinavější", než jsi sehnala? Nebo mi něco uniklo?zmizik píše:...na vnútorné použitie chcem radšej skúsiť čistý chlornan vápenatý (bez prímesí) od e-mms...
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Motolice gigas
Jak se dostane z jater? Takhle v celku? Co když chcípne tam? Proč utíká? V tý pitvě má jelen v játrech stovky motolic:jak rychle se množí a jak to, že játra nesežerou? A jak to, že ten jelen nechcíp? Mám strach.
Jim68
Be happy!
Be happy!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motolice gigas
Pokud scípne v játrech, musí vyhnít Co se týče rakoviny, jde o motolici ve střevech, tzn. má kudy odejít - jako v mém případě
No... Někde jsem se - zřejmě mylně - dozvěděl, že motolici na játrech mají cukrovkáři - prý to není na játrech, ale na slinivce... Ale v obou případech by to měl taktéž vyřešit Praziquantel.
No... Někde jsem se - zřejmě mylně - dozvěděl, že motolici na játrech mají cukrovkáři - prý to není na játrech, ale na slinivce... Ale v obou případech by to měl taktéž vyřešit Praziquantel.
MMS2
Tak to fakt neviem, čo akože zahŕňa tých zvyšných 30%, nevyznám sa, ale telefonovala som tam ohľadom zásielky a ten pán mi niečo také tvrdil - teda že je to na rozdiel od bežne predávanej bazénovej chémie "čisté", bez nejakých látok, ktoré sa inak pridávajú kvôli farbe vody či čo...nie som si istá, či som to správne pochopila, ani či je to pravda.
Inak, ak by bolo jedno, čo sa použije, cenovo výhodne by vychádzal "Modrý šíp", 99% chlornanu vápenatého, niekde to tu už bolo, 1 kg je za 15,20eur.
Tuto na Blešáku 120g MMS2 (90%) stojí 22eur, síce sú v cene ešte tobolky, ale aj tak je to obrovský cenový rozdiel.Možno na tej kvalite niečo bude...
Inak, ak by bolo jedno, čo sa použije, cenovo výhodne by vychádzal "Modrý šíp", 99% chlornanu vápenatého, niekde to tu už bolo, 1 kg je za 15,20eur.
Tuto na Blešáku 120g MMS2 (90%) stojí 22eur, síce sú v cene ešte tobolky, ale aj tak je to obrovský cenový rozdiel.Možno na tej kvalite niečo bude...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: MMS2
Zvyšných 30 % zahrnují bezpečné látky, které neškodí lidskému tělu. Modrý šíp obsahuje 10 % zvyšných látek, kterých je - jestli správně počítám méně než u "originálního MMS2". Samozřejmě pánové od e-mms napovídají cokoliv, aby prodali ten balast, kterého mají možná i několik tun na skladě... Neškodí to, no tak co...
Re: Chemo
Na fóre už viackrát odznelo, že sa MMS nebije s ničím (okrem syntetického C-čka).Každopádne má teraz váš táta z tej chémie asi silne priotrávený organizmus, ktovie ako by hneď znášal MMS...záleží od toho, ako sa cíti. Možno by to chcelo najprv intenzívne prepláchnuť a podporiť vylučovacie orgány - ľadviny, pečeň a potom pozvoľna...Jim68 píše:Netluče se mms s léky, napumpovanými do těla při chemoterapii? Přes víkend dali tátovi snad 20 litrů kapaček...? Díky za radu.
Naposledy upravil(a) zmizik dne úte 06 dub 2010 11:45, celkem upraveno 1 x.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vodu, vodu a vodu..
Plný souhlas i já to mám již vyzkoušeno...Návrat k normálnímu stavu může trvat až 3 měsíce, to se nedá tak rychle napravit.
Takže vodu, vodu a vodu. Čistou vodu. To je základní součást libovolné tělesné očisty
I tady to je jistě pravda.Velké dávky jsou doporučovány JEN proti bakteriálním onemocněním, viry z nich mají srandu. Ale neustálý tlak, to je to, co nemohou přežít.
Kluci, do toho.
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
voda
A mozno aj tá brezová. Je to vynikajúca ocista ladvín a pecene, je chutná a hlavne daná ako dar pánom Bohom-cize zadarmo.A má vraj aj protihlistové úcinky. Za noc nám breza prefiltruje asi 3l vody. Ale len mesiac a pol nám poskytuje túto sluzbu.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: voda
Co myslíš tou BREZOVOU VODOU?? To je potřeba navrtat do břízy dírku a chytat březovou vodu???
Kluci, do toho.