mam otazku, co spravi cer pri takej teplote, na nete je uvedene, ze cer sa samovolne vznieti na vzduchu pri teplote 65 až 80 °C.martin11 píše:...tady martin11/èr.èeská republika...nevím na kterém vláknu....jsem nahodil...jako neznalec všeho...to tema ...varná konvice....jak ètu probìhlé pøíspìvky....tak mi to tu varnou konvici pøipomíná....a pepe mì za ni tenkrát pochválil ....zcela nevìdomky jsem asi plácl nìco chtrýho....poota/èr.. by øekl....slepé kuøe našlo zrno....samozøejmì jsem to nezkusil, ale rád bych.....malinké množství vody...ohøát na 800°c tøeba od výfuku nebo elektøinou a dát to do sání....co nejblíže válci...aby to nechladlo....ta vohøátá voda...cestou by to...ta pára ještì potkala kousek prvku zvaný Cer....snad to nìjak na tu vodu rozkladnì pùsobí...více nám jistì rád napoví PEPE/sr....dofám, že jsem moc nezaplevelil.....martin11 zdravím Lajoš/hu a pepo/sr a Peter/???
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
AUTO..na vodu
Re: pro Peter, Lajoš pepo
PepeEdvin píše:... na vzduchu...
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
presne na to som myslel, len som cakal tvoje vyjadrenie,takze moja domnienka, ze sa takto deje iba na vzduchu bola spravna.Pokial bude cer iba v horucej vodnej hmle,budu prebiehat ziaduce deje?pepe píše:PepeEdvin píše:... na vzduchu...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
CER
...je hezké , že se diskutuje o CER-u, ale jak rozkládá vodu.....to mě zajímá....kam a za jakých podmínek ho umístit..???...
...stále jsme na vláknu....jak ušetřit palivo do auta.....prosím k věci pánové...děkuje Vám Vaše karkulka m11
...stále jsme na vláknu....jak ušetřit palivo do auta.....prosím k věci pánové...děkuje Vám Vaše karkulka m11
... věřím, že se " TO " povede ......
Ano , no Cer ,,nehrá prim" (je nahraditelní) . Prím tu hrá ,,stav vodnéj hmly". PepeEdvin píše:... Pokial bude cer iba v...vodnej hmle,budu prebiehat ziaduce deje?
Berky je vydieť že sa vyznáš , dobre hovorýš . Aj v tom máš ,,pravdu" , naozaj sa dá Cer kúpiť takmer v každom novinovom stánku od Čiernéj nad Tisou až po Aš . V tých kamienkoch do klasických zapalovačou je ho cez 30% (záleží od výrobcu) . Mimochodom , tie dlhé kamienky čo sa predávajú v predajniach so zváracou technikou (Weldschop) majú v sebe niečo cez 70% Ce . Pepe
Auto na vodu
Nakoľko viacerí majú doma vyvíjače, mohli by sme na tomto vlákne začať pomaly sústreďovať informácie o pohone spaľovacích motorov na vodík, resp. kyslíkovo-vodíkovú zmes.
Nebojme sa snívať.
Nebojme sa snívať.
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
pro Peter, Lajoš pepo
martin11
Zaslal: pá 09 leden 2009 12:34 Předmět: pro Peter, Lajoš pepo
....samozřejmě jsem to nezkusil, ale rád bych.....malinké množství vody...ohřát na 800°c třeba od výfuku nebo elektřinou a dát to do sání....co nejblíže válci...aby to nechladlo....ta vohřátá voda...cestou by to...ta pára ještě potkala kousek prvku zvaný Cer....snad to nějak na tu vodu rozkladně působí... ...martin11
Zaslal: pá 09 leden 2009 12:34 Předmět: pro Peter, Lajoš pepo
....samozřejmě jsem to nezkusil, ale rád bych.....malinké množství vody...ohřát na 800°c třeba od výfuku nebo elektřinou a dát to do sání....co nejblíže válci...aby to nechladlo....ta vohřátá voda...cestou by to...ta pára ještě potkala kousek prvku zvaný Cer....snad to nějak na tu vodu rozkladně působí... ...martin11
- poota
- Zasloužilý člen
Edvin
Zaslal: pá 09 leden 2009 13:09 Předmět: Re: pro Peter, Lajoš pepo
mam otazku, co spravi cer pri takej teplote, na nete je uvedene, ze cer sa samovolne vznieti na vzduchu pri teplote 65 až 80 °C.
Zaslal: pá 09 leden 2009 13:09 Předmět: Re: pro Peter, Lajoš pepo
mam otazku, co spravi cer pri takej teplote, na nete je uvedene, ze cer sa samovolne vznieti na vzduchu pri teplote 65 až 80 °C.
- poota
- Zasloužilý člen
pepe
Zaslal: pá 09 leden 2009 13:24 Předmět: Re: pro Peter, Lajoš pepo
Edvin napsal(a):
Zaslal: pá 09 leden 2009 13:24 Předmět: Re: pro Peter, Lajoš pepo
Edvin napsal(a):
Pepe... na vzduchu...
- poota
- Zasloužilý člen
Edvin
Zaslal: pá 09 leden 2009 13:45 Předmět: Re: pro Peter, Lajoš pepo
presne na to som myslel, len som cakal tvoje vyjadrenie, takze moja domnienka, ze sa takto deje iba na vzduchu bola spravna. Pokial bude cer iba v horucej vodnej hmle, budu prebiehat ziaduce deje?
Zaslal: pá 09 leden 2009 13:45 Předmět: Re: pro Peter, Lajoš pepo
presne na to som myslel, len som cakal tvoje vyjadrenie, takze moja domnienka, ze sa takto deje iba na vzduchu bola spravna. Pokial bude cer iba v horucej vodnej hmle, budu prebiehat ziaduce deje?
- poota
- Zasloužilý člen
pepe
Zaslal: pá 09 leden 2009 14:30 Předmět: Re: pro Peter, Lajoš pepo
Edvin napsal(a):
Pepe
Zaslal: pá 09 leden 2009 14:30 Předmět: Re: pro Peter, Lajoš pepo
Edvin napsal(a):
Ano, no Cer ,,nehrá prim" (je nahraditelní). Prím tu hrá ,,stav vodnéj hmly".... Pokial bude cer iba v...vodnej hmle,budu prebiehat ziaduce deje?
Pepe