Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Realita

Příspěvek od Iv »

hatlík píše: Jsem názoru, že Iv podvodník je zcela určitě, když lže o svých kontaktech s mimozemštany u agrosymbolů.
Pane Hatlík, že urážíte, mně ani neudivuje, jen si poslužte. K vašemu výroku: nikde v tom příspěvku "Piktogram" jsem nepoužil slovo Mimozemšťan a druhá věc, zkusili jsme navazovat kontakt, t.j. že jsem s Mimozemšťanama ani Nesouložil,jak máte dojem, myslíte že jsou jen fyzické kontakty se svými doteky ?- to ale odpovídá vaší urovni. Jinak se na Vás nezlobím, máte právo na svůj názor, jen se však nesmí osobně týkat někoho jiného, veřejně ho nazývat podvodníkem, to je pak omezování svobody. Tady vidíte, jak vzteklost ve vašem případě dovede zatemnit něco, čemu vy říkáte mozek., jen mně nezačnite zase štěbetat do ouška ty nesmysly o zrcadle a pod, to jsou hodně staré manýry. Styďte se.
P.S. Ale díky vám jsem si opět uvědomil, že zde není třeba dávat všechny informace týkající se nějakého poznání ( je to tady prolezlé cifršpionama), zůstaneme u starého klišé, aby se něco nevymykalo z řady, viďte.A že jste se navezl arogantně a urážlivě (jak jinak) do Poota, svědčí opravdu o vaší civilizační chorobě, víc čtěte knihy a nekoukejte jen na noviny a TV, tam to začíná.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

hatlík píše:.. Zjevně nemáš sám k podvodníkovi daleko.
To víš, že ne!
Tak krásně mi to tu vycházelo, že vůbec nikdo nic zlého netušil -
a tu jako na potvoru musel přijít sám Velký hatlík aby mi osobně strhnul masku :(
Nu což, takový už je život.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno....

Příspěvek od jarda ovčák »

Nezbývá, než se připojit k pootovi s gratulací. Opravdu je k čemu.
Ta zloba a nenávist není stav, ale diagnoza..Sigmung Freud by se radostí rozplakal. Takovejhle solokapr.
Božínku, kdy konečně VŠICHNI pochopí, že PŘEJ A BUDE TI PŘÁNO funguje bez vyjimek v celém známém vesmíru.

hatlík
Starší člen

Příspěvek od hatlík »

Iv píše:
hatlík píše: Jsem názoru, že Iv podvodník je zcela určitě, když lže o svých kontaktech s mimozemštany u agrosymbolů.
Pane Hatlík, že urážíte, mně ani neudivuje, jen si poslužte. K vašemu výroku: nikde v tom příspěvku "Piktogram" jsem nepoužil slovo Mimozemšťan a druhá věc, zkusili jsme navazovat kontakt, t.j. že jsem s Mimozemšťanama ani Nesouložil,jak máte dojem, myslíte že jsou jen fyzické kontakty se svými doteky ?- to ale odpovídá vaší urovni. Jinak se na Vás nezlobím, máte právo na svůj názor, jen se však nesmí osobně týkat někoho jiného, veřejně ho nazývat podvodníkem, to je pak omezování svobody. Tady vidíte, jak vzteklost ve vašem případě dovede zatemnit něco, čemu vy říkáte mozek., jen mně nezačnite zase štěbetat do ouška ty nesmysly o zrcadle a pod, to jsou hodně staré manýry. Styďte se.
P.S. Ale díky vám jsem si opět uvědomil, že zde není třeba dávat všechny informace týkající se nějakého poznání ( je to tady prolezlé cifršpionama), zůstaneme u starého klišé, aby se něco nevymykalo z řady, viďte.A že jste se navezl arogantně a urážlivě (jak jinak) do Poota, svědčí opravdu o vaší civilizační chorobě, víc čtěte knihy a nekoukejte jen na noviny a TV, tam to začíná.
Velice vítám, že se ozval pan zmíněný Iv. Trochu jsem projel jeho příspěvky a vidím, že má asi hodně problémů s vlastním duchem.
Třeba tohle:
http://upramene.cz/forum/download.php?id=10887
Směs originálních fotografií s fotomontážemi a umělecky upravenými obrázky.
Pán k tomu napsal komentář:
"Teď už Vám to mohu uvolnit, záběry se šíří po světě , lžou a lžou a mnoho Ovcí si to ještě pochvaluje .......... ".
Tak on to "uvolnil". To nasvědčuje nějakému těžkému komplexu. Patrně se považuje za něco víc, asi poloboha.

adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Přidávám se

Příspěvek od adam.benda »

Přidávám se k té gratulaci pro hatlíka! Říkám si, že by to snad chtělo i nějaký věnec...
Ale je to fakt borec, jde do sebe, nezpyšní slávou a hrdě pokračuje dál. Za takhle ambiciózní přístup by dnes byla vděčná kdejaká firma..

Jinak děkuji za připomenutí toho, co dříve poslal Iv. Nějak mne to tehdy minulo a mrzelo by mě, kdyby mi tahle sada foteček unikla. Prostě kdybychom neměli hatlíka... :lol:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Přidávám se

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A to ještě až se provalí, že karblík se ve skutečnosti jmenuje Servít a má to po tatíkovi. :laugh:

Haf Haf.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hatlík
Starší člen

Příspěvek od hatlík »

adam.benda píše: Nějak mne to tehdy minulo a mrzelo by mě, kdyby mi tahle sada foteček unikla.
Takových sad foteček může kdekdo napraskat stovky.
Evakuační loď Aštara Šerana dlouhá 42 km, záběry z pitvy mimozemšťana na Area 51, dokumenty Apollo 20, nacistické Haunebu a další - vždyť je toho po internetu mnoho.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

hatlík píše:
adam.benda píše: Nějak mne to tehdy minulo a mrzelo by mě, kdyby mi tahle sada foteček unikla.
Evakuační loď Aštara Šerana dlouhá 42 km, záběry z pitvy mimozemšťana na Area 51, dokumenty Apollo 20, nacistické Haunebu a další - vždyť je toho po internetu mnoho.
Může Karblíku, může, ale toho času a to potřebné vybavení a když v tom nejsou prachy, tak k čemu? K oblbování Karblíků? Jseš legrační. To je jedna věc. Druhá věc je, že dělat fotomontáže je sice dnes relativně snadné, ale dělat dokonalé fotomontáže je nesmírně náročné. Identifikovat špatné fotomontáže je dost snadné, ale taky to dnes vezme dost práce, úsilí a vybavení.

Takže, pokud takové vybavení nemáš, nemáš k tomu potřebnou expertízu a čas a finanční prostředky, nebo alespoň finanční prostředky to nechat expertně udělat, cintáš si pentli úplně stejně, jako když o mně rozšiřuješ, že ani nežiju v Kanadě a že jedu přes nějaký internetový systém, který to simuluje.

Jseš žalostný blbec, který sice ví co tady dělá ale s účinností metod ekvivalentní tvé neinteligenci. Že prý installatér...možná tak závozník od hovnocucu na melouchu, kterého někdo pracně naučil bouchat do klávesnice, pokud se dá posoudit z obsahu tvých příspěvků. Pravopis spíše napovídá na něco závažnějšího, což nemá vliv na úvod tohoto paragrafu.

Haf Haf :lol:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
papax
Stálý člen

Re:To Katlík

Příspěvek od papax »

hatlík píše:
Tohle jsou podle tebe také podvrhy a montáže? Je mi tě líto!!!! Ukvapené závěry se sem nehodí.

Všechny tyto fotky a je jich dost jsou originál z letošního léta.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Násoska

Příspěvek od adam.benda »

Ale prosímvás, neduchařujte zase,
vždyť to přece dělá vožralej násoska po cestě z hospody, vezme prkno, provázek a je to ... Například tohle: ...
:lol:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Obrázky v obilí

Příspěvek od Jim68 »

Hm, a co ten chudák, kterej to pak musí posekat? Je to všechno polehlý a shnilý!!

Jim68
Be happy!
hatlík
Starší člen

Re:To Katlík

Příspěvek od hatlík »

papax píše:
hatlík píše:Takových sad foteček může kdekdo napraskat stovky.
Tohle jsou podle tebe také podvrhy a montáže? Je mi tě líto!!!! Ukvapené závěry se sem nehodí.

Co to meleš? Já mluvím o těch legráckách, co "uvolnil" pan Iv.
Nepodsouvej a nepřekrucuj. Nemotej dohromady fotomontáže, které označím za fotomontáž s se skutečnou fotografií nějakých polí.

K těm tvým obrázkům lze říci jen tolik, že ano, jsou to fotografie a nikoli fotomontáž.
Jsou na nich vidět symboly, vyznačené polehlým obilím.
Kdo to způsobil? Nevím. nebyl jsem u toho, když to někdo vytvářel. Zato jsem řadu takových nálezů zkoumal, zpravidla několik dní po jejich objevení. Nešlo vždy jen o obilí.

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

kristova noho

Příspěvek od jarda ovčák »

Teda, postřikovače, od kterejch jsou ty koleje mají standartní vzdálenost kolejí, tedy záběr 24m. Může být i 15 v případě menšího podniku.Rozchod kol 2,2.... Ta postava v zlatavé batvě má tedy neuvěřitelný rozměr. Pokud to tvoří lidi, jsem hrdej, že jsem člověk.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re:To Hatlík

Příspěvek od martin11 »

hatlík píše:
papax píše:
hatlík píše:Takových sad foteček může kdekdo napraskat stovky.

Co to meleš? Já mluvím o těch legráckách, co "uvolnil" pan Iv.
Nepodsouvej a nepřekrucuj. Nemotej dohromady fotomontáže, které označím za fotomontáž s se skutečnou fotografií nějakých polí.

K těm tvým obrázkům lze říci jen tolik, že ano, jsou to fotografie a nikoli fotomontáž.
Jsou na nich vidět symboly, vyznačené polehlým obilím.
Kdo to způsobil? Nevím. nebyl jsem u toho, když to někdo vytvářel. Zato jsem řadu takových nálezů zkoumal, zpravidla několik dní po jejich objevení. Nešlo vždy jen o obilí.
Můžeš nám prozradit, kde , kdy a co jsi zkoumal a třeba poslat byť jen jednu fotku...??...nebo to byl tajný a vojenský úkol / jestli tedy mluvíš pravdu :idea: /:shock: m11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Násoska

Příspěvek od poota »

adam.benda píše:Ale prosímvás, neduchařujte zase,
vždyť to přece dělá vožralej násoska po cestě z hospody, vezme prkno, provázek a je to ...
Téda,
jak nejsem závistivej, tak takovouhle "vopici" bych chtěl mít!
Aspoň jednou v životě! Jedinkrát!

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“