Pane Hatlík, že urážíte, mně ani neudivuje, jen si poslužte. K vašemu výroku: nikde v tom příspěvku "Piktogram" jsem nepoužil slovo Mimozemšťan a druhá věc, zkusili jsme navazovat kontakt, t.j. že jsem s Mimozemšťanama ani Nesouložil,jak máte dojem, myslíte že jsou jen fyzické kontakty se svými doteky ?- to ale odpovídá vaší urovni. Jinak se na Vás nezlobím, máte právo na svůj názor, jen se však nesmí osobně týkat někoho jiného, veřejně ho nazývat podvodníkem, to je pak omezování svobody. Tady vidíte, jak vzteklost ve vašem případě dovede zatemnit něco, čemu vy říkáte mozek., jen mně nezačnite zase štěbetat do ouška ty nesmysly o zrcadle a pod, to jsou hodně staré manýry. Styďte se.hatlík píše: Jsem názoru, že Iv podvodník je zcela určitě, když lže o svých kontaktech s mimozemštany u agrosymbolů.
P.S. Ale díky vám jsem si opět uvědomil, že zde není třeba dávat všechny informace týkající se nějakého poznání ( je to tady prolezlé cifršpionama), zůstaneme u starého klišé, aby se něco nevymykalo z řady, viďte.A že jste se navezl arogantně a urážlivě (jak jinak) do Poota, svědčí opravdu o vaší civilizační chorobě, víc čtěte knihy a nekoukejte jen na noviny a TV, tam to začíná.