Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

A je to jen Vaše...

Pravidla, aktuální info a finanční příspěvky na chod fóra
Odpovědět
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Re: Fakt asi moc nemá smysl ti připomínat k čemu je předmět

Příspěvek od rival »

Anonymous píše:
aNONym píše:
Takže napsal jsem to tak, jak jsem to napsal, a to, co ty vnímáš jako urážky a vyhrožování, tak Karban to tak rozhodně nebere, ale je mu již jasné, co všechno o něm vlastně vím.
.
TOHLE NENÍ JENOM VYHROŽOVÁNÍ. TOHLE JE MNOHEM VÁŽNĚJŠÍ.
RIVALE JAK JE MOŽNÉ, ŽE FÓRUM JE TAK MÁLO ZABEZPEČENÉ?
NEBO URČITÁ SKUPINA MÁ PŘÍSTUP KE VŠEM INFORMACÍM S TVÝM SVOLENÍM?
P.
Proč si myslíš, že za průsakem informací je toto fórum ? Každý z nás nechává na Netu svou stopu. A je řada lidí, která publikuje své názory nejen na tomto fóru. Věř, že já jsem ten poslední, který zjišťuje něčí identitu. A proto by mne zajímalo, jak si došel k závěru, že toto fórum je málo zabezpečené ?

P.S. Jinak s Tebou souhlasím, že někoho "vyšmírovat" není to pravé ořechové. Nicméně... kdo seje vítr, sklízí bouři... Obzvláště, když ten "náš" dotyčný nakrkne (kromě mnoha jiných) a nařkne z amatérismu a neznalosti někoho, kdo v této Internetové branži amatérem není...
Naposledy upravil(a) rival dne stř 20 kvě 2009 22:42, celkem upraveno 2 x.

rival - živý člověk - suverén
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

pro:P Anonymní

Příspěvek od Aquarius1 »

Rivala a toto forum bych vynechal,pokud je někdo znalí zjistí i to co píšeš na klávese.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Cosby
Nový člen

Ochrana

Příspěvek od Cosby »

K osobním informacïm, jako například k IP se nejde dostat v roli normálního uživatele ani omylem. Tuto možnost má jen vlastník fóra nebo moderátor s přiděleným oprávněním. Heslo k registraci nezjistí ani administrátor, leda že by pracně pitval MYSqL databázi, ale i o tom pochybuji. Jak říká NON, pokud nezveřejní ve svém profilu nacionále, neexistuje jiná možnost úniku. Potrefený za sebou nechává jinou, výraznější stopu = blbé kecy. Pár minut na Google s vyhledávačem a s dosazeným textem = VE, dudlík, prdel... a není co řešit, tak jaké zabezpečení dat ?!!

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Ochrana

Příspěvek od aNONym »

Cosby píše:K osobním informacïm, jako například k IP se nejde dostat v roli normálního uživatele ani omylem. Tuto možnost má jen vlastník fóra nebo moderátor s přiděleným oprávněním. Heslo k registraci nezjistí ani administrátor, leda že by pracně pitval MYSqL databázi, ale i o tom pochybuji. Jak říká NON, pokud nezveřejní ve svém profilu nacionále, neexistuje jiná možnost úniku. Potrefený za sebou nechává jinou, výraznější stopu = blbé kecy. Pár minut na Google s vyhledávačem a s dosazeným textem = VE, dudlík, prdel... a není co řešit, tak jaké zabezpečení dat ?!!
:good:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Anonymous píše:Trpíte tady strachem ze sledování státem, ropnými mafiemi, američany spolčenými se zlými mimozemšťany a kdoví z čeho ještě. Bojíte se narušování vlastního soukromí.
Na druhou stranu se chlubíte vlastní "šikovností" v špehování a narušování soukromí člověka kterého si prostě vůbec nemusíte všímat. :bad:
P.
hmmmmmmm....nevím nevím, nedočetla jsem se že je narušováno
soukromí člověka, ani o špehování jsem nic nezaznamenala. Vyhledávání
výrazů není zakázané. Chceš-li banán, zagúgluješ ovoce a zelenina. Kdo může omezit registráta a špehovat pokud mají k tomu důvod v zájmu
ochrany ostatních, jsou admini fór. Admin uděluje ban protože zná jeho
počítačovou adresu potažmo i bydliště. Jak jsem stará, tak jsem i hloupá,
ale to mně nikdo nevyvrátí ty zastánče práv a svobod lidí. Lidí, co umnějí jen rozhádat fórum a jak tady bylo kdysi dobře. Dále se zastávej
ukřivděných. V tomto státě je běžné že z práv se těší jenom lumpové a my ostatní jsme povinováni pravidlům fóra. Slušnost máme v sobě a máš
ji i ty P. , ale ještě si morálně nedospěl.
Jana

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Anonymous Jana píše:
Anonymous píše:Trpíte tady strachem ze sledování státem, .................. P.
hmmmmmmm....nevím nevím, nedočetla jsem se že je narušováno soukromí člověka, ani o špehování jsem nic nezaznamenala. Vyhledávání výrazů není zakázané. ............ Lidí, co umějí jen rozhádat fórum a jak tady bylo kdysi dobře. Dále se zastávej ukřivděných. V tomto státě je běžné že z práv se těší jenom lumpové a my ostatní jsme povinováni pravidlům.
Slušnost máme v sobě a máš ji i ty P. , ale ještě si morálně nedospěl. Jana
Jani. Moc děkuji. :good: ______ Rozepsal jsem svůj výše uvedený příspěvek, ale potom jsem se ještě chvíli musel věnovat něčemu jinému, čímž jsem pak po přečtení Tvého příspěvku s klidným svědomím vypustil celou jednu pasáž. Byla totiž téměř doslovně napsána tak, jak jsem ji měl i já. Mluvíš mi z duše (a zřejmě nejenom mně). Ještě jednou děkuji a jenom samé fajn lidi okolo Tebe Ti co nejsrdečněji přeji. ;) Non
.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Zlepšenie úrovne komunikácie na fóre

Příspěvek od chiq »

Myslím si, že by tomu určite pomohla dôslednejšia kontrola, či sledovanie "svojho" vlákna jeho autorom. K tomu mu ale treba dať možnosť úplného zmazania nevhodného príspevku aj iného prispievateľa. Ak sa autor takéhoto príspevku bude cítiť týmto činom dotknutý, môže ho kľudne uverejniť uverejniť v inom vlákne. Ak mu ho aj odtiaľ iný zakladateľ vlákna vymaže, hádam ho trkne, že píše od veci... Teda ani nejaké bany nebudú potrebné.
Úplným zmazaním takéhoto príspevku by sa vyriešil aj problém rýchleho "kariérneho postupu" medzi starších členov a radcov (to sa týka aj mňa...) - vymazaný príspevok by sa zákonite odpočítal od celkového počtu. Predišlo by sa tým aj zaspamovaniu fóra a aj problémom s kapacitou servera. Písal som o tom v SZ - takúto možnosť by mal mať aj samotný autor príspevku.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Zlepšenie úrovne komunikácie na fóre

Příspěvek od poota »

Myslím, že právo mazat příspěvky by mělo zůstat tak, jak je, protože se jedná o zásadní úkon.
Řešení bych viděl v tom, že zakladatel vlákna by měl možnost u cizích příspěvků měnit barvu písma a současně povinnost na založeném vlákně udržovat pořádek. Tím by mohl, a taky měl, nechávat příspěvky k tématu v černé barvě, příspěvky nebo jejich části nesouvisející s tématem měnit na barvu šedou, nevhodné části nechat zobrazovat světlou šedou. Místo mazání by se dala použít barva bílá, tedy písmo neviditelné a nečitelné, ale přesto zachované. Tím by také usnadnil práci moderátorům a administrátorovi, protože by jim označil, co považuje za vhodné případně smazat.
Různá sytost barvy písma by také značně zpřehlednila vlákno a usnadnila orientaci. Zdravím - poota

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

Vidím, že v prípade úplného mazania príspevkov so mnou súhlasíš. Je to potom jedno, či to maže admin alebo autor vlákna (to, myslím, je rýchlejšie a spoľahlivejšie) Farbičky by to zbytočne komplikovali. Možno nejaký znak k danému príspevku viditeľný pre admina a autora nevhodného príspevku.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

To chiq: Ty navrhuješ, aby zakladatel vlákna mohl smazat kterýkoli příspěvek v daném vlákně. Já navrhuji, aby měl možnost jej pouze zneviditelnit s tím, že opravdu smazat jej může jenom moderátor nebo administrátor. Tobě to připadá stejné, já v tom vidím zásadní rozdíl. Čili asi tak s Tebou "úplně souhlasím". Ty celkem čtyři úrovně barvy písma (černá, šedá, světle šedá a bílá) Ty považuješ za zbytečnou komplikaci a já za výrazné zjednodušení, takže jsme se zase "úplně shodli". Ale nevadí, názory jsme předhodili a pokud se s námi "úplně shodnou" i někteří další, bude aspoň z čeho vybírat ten "nejshodnější" názor. Neber to ve zlém a zdravím - poota

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

O voze a o koze.

Příspěvek od 1220 »

Palo píše:
Akord píše:...tak tuto situaci lze chápat tak, že část tepelné energie vložené do reakce rozkladu se prece jenom prevede do tlakové energie toho výbuchu. V dusledku zmeny tlaku je pak ovlivnena i vlastní tepelná bilance reakce, avšak následek nemuže predbehnout príčinu, tedy v tlakové energii(treba toho rozkladu vody) nebude nakonec více energie, než bylo vloženo do endotermické reakce pomocí tepla.
No tak řekni na rovinu, že Pantone GEET nemůže fungovat a přesto funguje, že nemůže fungovat kyslíkovodíková svářečka, která se musí "zhášet" propanbutanem, aby s ní bylo možné vůbec svařovat atd...
Podle Tvých zbytečných keců nefungují věci, které opravdu fungují a máme je zdokumentované. To bude zřejmě znamenat, že budeš MUSET KONEČNĚ ZAČÍT NĚCO DĚLAT A ZJISTIT SI, JAK TO SKUTEČNĚ JE. Anebo vypal. Teoretiku...
Teoretik, pokud je pouze teoretikem má menší možnosti než praktik. Proč ? Protože se kouká na svět podle naučených schemat ze školy před čím dál více lety. Pořád to ale nemusí znamenat , že nic neobjeví např cena České hlavy za volnou vodíkovou vazbu. Dostal ji teoretik , který měl ve své pracovně 3 PC. Veřejnost celého světa jeho teorém potvrdila.
Naproti tomu praktik při pokusu, který špatně posoudil, nemusí být na konci pokusu už mezi živými.
Mezi oběma mantinely se pohybovat, pak je větší šance u praktiků na něco nového přijít.
Mně osobně rytíř starého schematu nevadí, protože opravdu nového neužije. Pakliže se vydává za něco co by eventuálně nebyl, mně to přece nebude dráždit, protože je to věc, která není v mojí moci.
Palo buď zdráv, a setřes prach ze svých opánků, spamování jakéhokoliv druhu nese své ovoce tomu, kdo je provádí .
K.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Pootuv prístup se mi vidí vhodný. Stačily by možná i 2 barvy, ta druhá jako off-topic- mimo-téma.

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

...v poslednej dobe mám pocit, že hovorím starou aramejčinou......
poota píše:...Čili asi tak s Tebou "úplně souhlasím"...
- písal som: "Vidím, že v prípade úplného mazania príspevkov so mnou súhlasíš." Teda nie, že so mnou "úplne súhlasíš".
...ale aj tak som rád, že sme sa zhodli v tom, že sme sa zhodli.... :?
Naposledy upravil(a) chiq dne pon 25 kvě 2009 7:44, celkem upraveno 1 x.

poota
Zasloužilý člen

chiq,

Příspěvek od poota »

omlouvám se, "dobre hovoríš, ako hovoríš", to já jsem to úmyslně jenom tak trochu "přišponoval", aby to bylo hezčejší - a Ty už bys taky mohl dávno vědět, že jsem dědek prudce jedovatej - poota

JOVA
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Palo

Příspěvek od JOVA »

Palo píše:
Akord píše:...tak tuto situaci lze chápat tak, že část tepelné energie vložené do reakce rozkladu se prece jenom prevede do tlakové energie toho výbuchu. V dusledku zmeny tlaku je pak ovlivnena i vlastní tepelná bilance reakce, avšak následek nemuže predbehnout príčinu, tedy v tlakové energii(treba toho rozkladu vody) nebude nakonec více energie, než bylo vloženo do endotermické reakce pomocí tepla.
No tak řekni na rovinu, že Pantone GEET nemůže fungovat a přesto funguje, že nemůže fungovat kyslíkovodíková svářečka, která se musí "zhášet" propanbutanem, aby s ní bylo možné vůbec svařovat atd...
Podle Tvých zbytečných keců nefungují věci, které opravdu fungují a máme je zdokumentované. To bude zřejmě znamenat, že budeš MUSET KONEČNĚ ZAČÍT NĚCO DĚLAT A ZJISTIT SI, JAK TO SKUTEČNĚ JE. Anebo vypal. Teoretiku...
Jediný kdo tu plácá nesmysly jsi ty. Svářečku používám už řadu let a že bych vyrobil víc energie než do ní nacpu jsem si ještě nevšimnul. Ostatně ty zahřátý spojky na článkách a přívodní kabely kterýma teče i 100A by o tom mohly vyprávět.
A ten jiný plyn se tam nepřidává proto, aby se jak se zřejmě mylně domníváš uměle snižoval nadbytečný výkon, ale proto, aby se upravil poměr kyslíku s hořlavým plynem a plamen se změnil z oxidačního na neutrální až redukční a dalo se s tím vůbec svářet. Běžně se proto používá propan butan nebo se směs H2 O2 nechává probublávat krs kapalný těkavý uhlovodík z kterého se uvolňují hořlavé páry (benzin, benzen apod.).

Odpovědět

Zpět na „Úvodní informace“