Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Zistil som rozpor v zákonoch

Sem jsou přesouvána "spící" a uzamčená témata. Spící témata je možné opětovně probudit k životu...
Odpovědět
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Tak niekto pochopil že niekedy za toto upaľovali, neskôr zatvárali a teraz za to pýtajú poplatky. Stále išlo o životy ľudí a to ako žijú a ešte navyše v tomto prípade ide priamo o záchranu životov. A predsa sa točí!!!

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

MFAAA

Příspěvek od martin11 »

...tak jak jsi se drahý neznámý MFAAA rozhodl ??? už jsem jediný kdo s tebou komunikuje...jak v Čechách tak na Slovensku....četli jsme jsme tvoji diskusi na Slovenském blogu...
.....ty ale MUSÍŠ něco udělat.....máš děti....nebo manželku nebo bratra ....máš vůbec někoho, kdo tě má rád ??? tak tomu svěř svoje tajemství.....
....a slíbil jsi , že mě prozradíš na jakém principu je tvé PM....
a také se mi líbí ,,,,,že máš přístroj na dělání vína z vody......moc hezké...zdraví martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Návštěvník

A je tam ešte ten naj toho ukrižovali. Na tomto príbehu som sa poučil. Preto som učinil protiopatrenia.

Návštěvník

Týka sa vás záchrana životov všeobecne??? Ak nie poznám s každého druhu niekoho. Od ľudí ktorý mali dočinenia ... až po úplne obyčajných ľudí, ap..
Toto nie je o známostiach, ap.. Toto je o niečom inom. Mali ste na výber. Písal som vám to celý čas. Toto je o ľudstve. O vás, o nich, o všetkých.
Tiež som nikomu nesľúbil PM!!!

martin11
Zasloužilý člen

MFAAA

Příspěvek od martin11 »

...hezké ráno....příteli.....tak jsem zase u počítače a mohu se ti věnovat.....prosím tě...já nechci tvoje PM....já si pracuji na svém...podívej se na magnetické motory ...hvězdicový magnetický motor martin11....to je moje práce..a překrásná a skoro funguje...a dal jsem to na internet...zadarmo a nebojím se ,že to nškdo ukradne. třeba si to také zkus udělat....je to radost jak to funguje.. ALE..já jen chci abys napsal na jakém principu tvoje PM pracuje......jestli mě rozumíš......tvoje PM pracuje jako to moje na principu magnetu, nebo pákové převody, nebo vztlaku vody, rozpínavosti vzduchu, nebo také existují PM s ruzně obíhajícími kuličkami, tam to zase běhá na základě gravitace....tak jen napiš....moje PM je založeno na principu.........no ...chci jen jedno slovíčko.....to ti snad nikdo nic nezcizí....tak si to rozmysli... hezký den nejen tobě ale všem martin11 :lol:

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

posvátná bázeň

Příspěvek od 1220 »

mně v souvislosti se vším co se tady naznačuje sice nejímá, spíš mám obavu , že se jedná pouze o VELKÉ NEDOROZUMĚNÍ
A JE VELKÁ ŠKODA, ŽE SE TO DĚJE,
když vlastně tak málo stačí, aby došlo k ÚPLNÉMU POROZUMĚNÍ.
To málo, ale rozděluje lidi. Bylo tomu odjakživa. Každý magnet má dva póly. V dimenzích, kde je normou jednopólovost existují skutečnosti, kterých se toto forum, i v tuto chvíli nahoře anonymní dotýkají a dostali, popř se tam chtějí dostat. V lidské historii vždy byli velikáni, kteří dostávali dary, vážili si jich a předávali je dalším vhodným nositelům.
Nikdy se ale nehonosili , že je to jejich, protože odlesk světa hořeního jejich osobou vlastněný býti nemůže, nesený však ano. Než si člověk uvědomí o co se jedná, může se mu stát co se stalo mnohým. Alchymisté byli zavíráni do věží, vědci vězněni ve vojenských laboratořích, hlasatelé Slova křižováni, adt.
A co na to praví tradiční texty :
Povolaný chodí v hrubém šatě, v srdci však má drahokam.
:hip:
:esilenced:
k.

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Jadro problému

Příspěvek od Elektro »

Skúsil som sa vžiť do situácie MFAAA a zistil som asi toto. MFAAA v snahe o pomoc ľuďom prišiel na určité nápady. Lenže v snahe o ich realizáciu narazil na nedokonalosť ľudí a ich zákonov. Toto ho veľmi nahnevalo a tento hnev narušil jeho jednotu tela a duše, lebo jeho hnev potlačil spojenie duše a tela. Absolútnu dominanciu nad konaním získal modzok, ktorý je v prípade ľudí veľmi málo oddolný voči vonkajším podnetom a jeho hnev to ešte zosilňuje. Toto ho stavia pred mimoriadne náročný problém. Duša volá pomôž ľuďom! Modzok ovplyvnený hnevom požaduje satisfakciu a nápravu. Lenže satisfakcia a náprava sa nepodarila. To ešte viac zvýši jeho hnev a modzok prestáva racionálne myslieť. Nepočúva volanie duše a z pôvodného úmyslu pomôcť ľuďom sa modzok v snahe o satisfakciu obracia proti ľuďom a namiesto pomoci nastáva opak pôvodného úmyslu. Moje úvahy hovoria, že tento problém je možné vyriešiť len znovunadobudnutím rovnováhy tela a duše. Lenže túto rovnováhu získa len vtedy, keď upokojí svoju rozbúrenú myseľ a svoje urazené ego. Len vtedy môže obnoviť rovnováhu zela a duše a potom nájde to správne riešenie. Lenže toto všetko môže urobiť len on sám. Nikto iný mu v tom nepomôže priamo. Jeho okolie a ľudia s ktorími prichádza do styku ho môžu podporiť len tým, že mu lásku a pozitívnu energiu na upokojenie mysle.
Teda milý MFAAA úprimne a zo srdca ti posielam lásku a pozitívnu energiu so želaním, aby si svoj problém čo najskôr vyriešil a dostal sa späť na správnu cestu.

martin11
Zasloužilý člen

zkusíme řešení

Příspěvek od martin11 »

MFAAA mám dobrého známého na vysoce postaveném úřadu na Slovensku.....zkusím s ním promluvit, jak udělat vyjímku v patentovém zákoně....a vyjímka se vždy dá udělat....pro tento jednotlivý případ...to je Perpetum mobile a záchrana lidí...bohužel to budeme s MFAAA řešit veřejně....pokud se mi toho známého...je to právník....sice již v penzijním věku ale stále externě činný...podaří kontaktovat a získat ho pro tuto vyjměčnou věc...tak se ozve.....pak by bylo dobré aby se MFAAA zaregistroval , aby jsme se mohli kontaktovat na soukromé lince a dohodnou detaily....tak zdravím martin11 :lol: MFAAA máš jiné řešení ???? jestli ano tak ho navrhni....čekám jak mám ve tvé věci pokračovat....zákony nejdou měnit ze dne na den....lze udělit jen ...v určitých případech vyjímku....myslím, že tvuj případ by byl vhodný k udělení té vyjímky

Návštěvník

Je to inak, ale nechce sa mi písať to isté dookola. Tu ide o vás. Ak vás takto k ničomu (myslím že vás už neprekvapí nič pekné) dokázali zmeniť politici je to s vami zlé. Veľmi zlé. Aj to sú tie práva o ktorých píšem. Mňa niekto oslovil (?) aj tak sa to dá napísať. On vám dal šancu a ja som mu pomohol. On zato pomohol mne. Vy už nevidíte realitu. Ste nenormálny ak sa necháte len tak zabíjať. A vy mi píšete ako keby sa nič nedialo. Ďalší prípad Sagvan T. je dôkazom vášho sveta akože pekného??? Už sa konečne zobudte. Ak si to nebudete stážiť sami občania pôjdete za dinosaurami!!! Tu už je skutočne znovu totalita a ľudia umierajú pre nekonanie štátov, politikov, novinárov, úradníkov, ap.. Nie pre nešťastnú náhodu, ale naschvál a ešte vám to aj ukazujú v TV a smejú sa vám ako nič nemôžete. Pochopili ste to!!! Greenpeace sa ani len neozvali, neodpísali, nič neurobili. Sú to dosadený cvoci a tvária sa že sa idú priviazať na koľajnice aby nemohli odviezť jadrový odpad, ale keď im napíšem že som vymyslel čistý zdroj energie ani len nepípnu. To je nie náhoda, ale si z vás robia srandu, lebo oni už nekonajú demokraticky iba sa tak tvária lebo ich za to platia že z ľudí majú robiť hlúpych (aj mŕtvych ako vidíte). Kde sú teda tie neziskové organizácie??? Už si sa zobudil??? Sú to všetko dosadený ľudia. Sú schopný natrepať vám hocičo. Tak ako pri privatizácii a teraz vás nechávajú umierať ako dobytok.

Návštěvník

Pokiaľ ide o 45 nápadov na záchranu životov. Ja nemám čo tajiť. Budeme jednať len o zákonoch a to môžeme verejne. Je tu rozpor v zákonoch kvôli ktorému vás ponechali umierať a navyše sú patentové poplatky v strate voči škodám, haváriám, katastrofám, ap..

martin11
Zasloužilý člen

MFAAA

Příspěvek od martin11 »

...jo ano...chápu Tě...jestli jsi četl, co jsem napsal před chvílí......tak ještě jednou.....známý právník se pokusí změnit...udělat vyjímku ze zákona...aby ti ...a nám všem pomohl....aby jsi mohl svoje neobyčejné nápady patentovat....tak jak se dohodneme.....aby bylo možno pokročit.....může ten právník přijít za tebou, nebo mu napíšeš sám , když ti pošlu adresu ???? musíš napsat , že jdeš mým jménem.....chodí za ním spousta lidí....je fakt dobrej.....mě už také pomohl....nenapsal jsi svoje řešení......tak....jak se rozhodneš...napíšeš mu sám.....ozvi se , já ti pošlu adresu....ale nebudu ji psát tu adresu veřejně....musíš mi napsat na soukromé vlákno nebo na pithart@atlas.cz to je moje adresa....zdraví martin11 :lol:

martin11
Zasloužilý člen

MFAAA

Příspěvek od martin11 »

No jednat o zákonech nám tedy nepřísluší....to lituji....šlo by udělat ta vyjímka ze zákona při patentování...jak jsi původně žádal....že ti to nechtějí patentovat....přečti si svoje slova na začátku....my zákon nezměníme.....s patentem ti pomůžeme...martin11

Návštěvník

Zabúdaš že píšeš niekomu kto videl budúcnosť a vie aký ešte len budete. Tiež si si ani len neuvedomil že ja som potreboval zmeniť aj niečo iné.
Vieš prečo sme to ja a mašinky urobili tak aby som si nepamätal všetko? Aby ma tu ešte niečo aj bavilo. Keby som si pamätal všetko bolo by to o ničom. Teda preto si to pamätám podľa aj mnou vopred stanovených pravidiel. Kto vie ako by to bolo keby som si to pamätal všetko??? Vtedy som nechcel riskovať.

martin11
Zasloužilý člen

MFAAA

Příspěvek od martin11 »

Nezabúdam na nič....Len nemožem diskutovať na tema zmena zákonou....Ak vidíš budúcnosť jsi asi dost nešťastný...my toto asi nevyřešíme.....tak ....chceš pomoct s patentováním nebo ne....NIC JINÉHO ZDE NEVYŘEŠÍME...martin11 .p.s....pokud se umíš podívat do budoucnosti, tak se podívej jaké budou zákony za rok , za 10let ....třeba se rozpory změní ve tvuj prospěch a prospěch lidí....aby nezomierali.....napiš na jakém principu funguje tvoje PM...

Návštěvník

Ja som ti už napísal: pithart@atlas.cz
Čakám na odpoveď.

Odpovědět

Zpět na „Archiv - Jak na to“