Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
„ Karban a jeho oponentura “
Moderátor: FUP - Moderátoři
rozvraceci
Jo , je to k blyti . Kazdy naznak noveho smeru - myslienky je udupany a "blbimi kecy" znechucovany atd. atd.
Pani rozvracaci , robite to dobre , kolko vam za to platia?
(Sedim pri cudzom PC , preto som sa neprihlasil....)
Pani rozvracaci , robite to dobre , kolko vam za to platia?
(Sedim pri cudzom PC , preto som sa neprihlasil....)
Re: Vyznamenanie pre registrovaných členov
Tak jen vytáhněte nějaký můj nesmyslný příspěvek.....Anonym P. píše:....Toto vlákno bolo založené na to, aby ste tu reagovali na nezmyselné karbanové príspevky.
Když už tu tak blafete a plkáte....
Re: Vyznamenanie pre registrovaných členov
Mne nevadí že si založil toto vlákno , aspoň tu bude chvýlu sranda . Z mojej strany v prípade Karbana poviem k tomu len toľko . Viem že vie a nie je toho málo (mám na mysli tie pevné ,,základy" , ktoré tu mnohým ľuďom chýbajú a bez ktorých sa nedá pohnúť ďalej) , no hrá že nevie . V prípade ,,hafo" iných prispievateľov do tohto fóra je to žiaľbohu presne naopak , čo ma mimochodom vôbec neprekvapuje , vzhľadom na ,,tu" platný nepísaný zákon ,,Teória je na nič , počíta sa prax". Im totiž a je to len na škodu veci ich samotných , stačí len to , čo im ,,Jedna pani povedala". V prípade ,,anonymov" som svoj názor nezmenil . Moje skúsenosti s ľuďmi ,,tohto druhu" (hovorím o tých ľuďoch s ktorými som ,,mal tú česť" sa stretnúť na živo) a to doposiaľ bez výnimky sú : ČO ANONYM TO UDAVAČ . Je to jeden z dôvodov , prečo som už x-krát navrhoval zrušiť možnosť prispievať anonymne na toto fórum . BUĎ JE ČLOVEK SÁM SEBOU ALEBO JE ,,NIKTO". Podla mňa , tak treba k nemu aj pristupovať , preto že ináč sa bude len s problémami hľadať rovnosť medzi ľuďmi . ,,Každému čo právom patrí" a dôsledky toho nech si nesie len každý z nás . PepeAnonym P. píše:Takže ste sa vyznamenali a úkazali ste verejne aký ste, na jednej strane nadávate na Karbana v iných vláknach, na druhej strane nadávate na mňa že som založil toto vlákno. Narážka aby som písal v iných fórach, je z vašich úst mierená na mňa a kedže karban na fóru neustále špiní a nikto z vás sa mu to nodváži povedať tak toto je vyzitkou vášho prístupu. Bojíte sa verejne napísať co si o ňom myslíte. Ale anonym je ľahka korisť, nikomu nebude prekažať, keď mu to niekto vytmaví. Toto vlákno bolo založené na to, aby ste tu reagovali na nezmyselné karbanové príspevky. Nereagujte na jeho nezmyselné príspevky v iných vláknach, ale píšte to tu, tým aspoň trochu odbremeníme iné vlákna od nezmyselných diskusií.
P.
Naposledy upravil(a) pepe dne pát 03 dub 2009 19:42, celkem upraveno 1 x.
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
,,Čo anoným to udavač".
Dám ti to sem ,,bez servítku". Nechce sa mi tu miešať ,,hrušky s jablkami" (nick/anonýmní) . To čo si o anonymoch myslím , vychádza len z mojich vlastných doterajších životných skúsenostiach s anonymami ako takými . Bolo ich viac ako dosť a žiaľbohu , každým dňom ich do istého času len pribúdalo . Kedže nemám len 5 rokou , tak vedz že po mojich skúsenostiach s nimi som o svojom názore na nich už aj presvedčený . Moje pozitívne myslenie je stále so mnou a viem , že tí čo ma osobne poznajú , to tak aj cítia . Pepe
Toť dilema .
Hmm a včul mi babo raď . Kerý z tech dvoch ,,P." je ten ,,dobrý" a kerý je ten ,,udavač" ? Alebo žeby to bolo fakt jedno , anonym sem , anonym tam ? PepeAnonymous píše:Nevím proč stále někdo používá můj podpis, dokonce i když zakládá nesmyslné vlákno.
P.
Slušný ,,anoným" , čo to je ? Tak , ako som ich mal možnosť spoznať na ,,vlastnej koži" , tak u mňa osobne to túto možnosť vylučuje . Medzi nami , slušnosť je jedna vec a x-krát v danej veci opakovaná životná skúsenosť je vec druha . Ktorou z nich sa riadiť aby to bolo tým menším ,,zlom" v tom našom pozemskom živote ? Hmm , neviem ako-kto z Vás , no Ja osobne mám rád ,,čistý stôl". Pepe
Osobně bych byl raději, kdyby byli všichni anonymové. Nedělili by se příspěvky na dobré a špatné podle použitého nicku.pepe píše:Slušný ,,anoným" , čo to je ? Tak , ako som ich mal možnosť spoznať na ,,vlastnej koži" , tak u mňa osobne to túto možnosť vylučuje . Medzi nami , slušnosť je jedna vec a x-krát v danej veci opakovaná životná skúsenosť je vec druha . Ktorou z nich sa riadiť aby to bolo tým menším ,,zlom" v tom našom pozemskom živote ? Hmm , neviem ako-kto z Vás , no Ja osobne mám rád ,,čistý stôl". Pepe
Pepe, občas zapomínaš robiť hrubé pravopisné chyby v svojich príspevkoch.
P.
Gramatika .
Tak , tento problém už za mňa rieši môj Linux . Všetko čo napíšem gramaticky zlé a priznávam , ešte stále toho nie je málo , mi ,,na drzovku" vyfarbí do červena . Ak tých gramatických chýb sa objaví viac , bude to len o tom , že to sem bude posielané z iného kompu prípadne z môjho mobilu , v ktorom tato ,,učiteľka pravopisu" nie je nainštalovaná . Takže tak sa tieto veci z mojej strany majú a žiadni zázrak v tom netreba hľadať , pretože celá tato moja ,,premena" je len o technike ktorú používam . Pepe
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Magnetický motor a Karban
Tak mě napadlo, že jeden fungující magnetickej motor už existuje. Karban. Stačí, že jen čte o magnetickým motoru, hned se točí. Asi má ten přecvaking, jak o něm psal Karel.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Re: Magnetický motor a Karban
Já si jen rád utahuju z hlupáků, co si o sobě moc myslí.Ilem píše:Tak mě napadlo, že jeden fungující magnetickej motor už existuje. Karban. Stačí, že jen čte o magnetickým motoru, hned se točí. Asi má ten přecvaking, jak o něm psal Karel.
Každá i napohled nesmyslná činnost člověka obohacuje o nové vědomosti.Karban píše:Já si jen rád utahuju z hlupáků, co si o sobě moc myslí.Ilem píše:Tak mě napadlo, že jeden fungující magnetickej motor už existuje. Karban. Stačí, že jen čte o magnetickým motoru, hned se točí. Asi má ten přecvaking, jak o něm psal Karel.
P.
Jistě.Anonymous píše:Každá i napohled nesmyslná činnost člověka obohacuje o nové vědomosti.
P.
Jsou ovšem mnohdy jednodušší a kratší cesty k tomu obohacení....