Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Elektret - Baterie využívající pole země
Moderátor: rival
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
španělský vosk
Tak že nic nového pod sluncem vše už jednou bylo vynalezené. Vosk, kalafuna, karbid a vařila myšička kašičku až z toho uvařila baterku.
Ani z toho nedělám srandu.
Ani z toho nedělám srandu.
- vonLichtverden
- Stálý člen
-
- Stálý člen
Re: kolik
Ahoj tady jsem se pokusil o přeložení toho dokumentu , je to neučesané tak si to musíš přebrat a dopsat čusPre anglicky zdatnych prikladam subor na stiahnutie, a nebolo by od veci keby to niekto prelozil, aspon podstatne veci a zverejnil ... nenajde sa nik ?
Waldes.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
VALERIJ SOBOLEV
Na tomto principe su asi tieto patenty popisane na stranke: http://free-energy.webpark.cz/ v sekcii : Vynálezy a objevy.
VALERIJ SOBOLEV OZNÁMIL PODSTATU SVÉHO OBJEVU
Sedm divů z Volgogradu
atd.
Ale, asi to bude treba zase znovu "objavit".
VALERIJ SOBOLEV OZNÁMIL PODSTATU SVÉHO OBJEVU
Sedm divů z Volgogradu
atd.
Ale, asi to bude treba zase znovu "objavit".
-
- Zasloužilý člen
- Dr Meduza
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
vychazi to z toho, ze podle jiste teorie se na baterii hromadi naboj
a pokud se udebere jenom ten naboj co se nahromadi na ni a ne z chemicky reakce, tak by se teoreticky nemela ta baterka zacit vybijet
pripadne je tu taky moznost odpojit se vzdycky driv, nez zacnou tect elektrony (zpozdeni mezi sepnutim obvodu a zacatkem pohybu elektronu)
takze pokud se vlastne pripoji k baterii malej kondenzator a ten se potom vybije do spotrebice, tak by se mela dat ta baterka vybijet skoro neomezene, omezeni bude jenom v rychlosti pripojovani kondenzatoru
a pokud se udebere jenom ten naboj co se nahromadi na ni a ne z chemicky reakce, tak by se teoreticky nemela ta baterka zacit vybijet
pripadne je tu taky moznost odpojit se vzdycky driv, nez zacnou tect elektrony (zpozdeni mezi sepnutim obvodu a zacatkem pohybu elektronu)
takze pokud se vlastne pripoji k baterii malej kondenzator a ten se potom vybije do spotrebice, tak by se mela dat ta baterka vybijet skoro neomezene, omezeni bude jenom v rychlosti pripojovani kondenzatoru
-
- Zasloužilý člen
elektrony?
Moc do toho šťourat nebudu, bez průtoku elektronu nenabyješ kondenzátor, rychlost elektronu je dost vysoká na to abys je mohl spínat.Zapojení jak popisuješ nebo podobné jsem viděl jenom ten princip mi utíká, musím prohrabat data
- vonLichtverden
- Stálý člen
-
- Stálý člen
Zdravím. Zkoušel jsem to vyrobit ze žlutého oxidu olovnatého a parafínového vosku. Nešlo to. Po připojení napětí to nechtělo ztuhnout a musel jsem dost škrtit napětí, aby vosk nechytl plamenem. Jen sem chtěl nadhodit myšlenku s použitím oxidu olova. Sehnal jsem to v laboratorních potřebách za 155 Kč/0,5 kg.