Craft píše: ... Jinak pro mazání informací z čehokoliv (resetování) používám již dlouhodobě mikrovlnku. ... jak tyto preparáty vhodně přechovávat,...

S laskavým pozdravem, Slávek.
P.S. Oh. Jsem druhej

Craft píše: ... Jinak pro mazání informací z čehokoliv (resetování) používám již dlouhodobě mikrovlnku. ... jak tyto preparáty vhodně přechovávat,...
... a co obyčejný sluníčko, nestačilo by ?? ...Craft píše:Jinak pro mazání informací z čehokoliv (resetování) používám již dlouhodobě mikrovlnku.
... pro tyto pokusy si hlavně pořiď pevné fixování elektrod vůči sobě, protože i naprosto nepatrná změna polohy může mít za následek nemalou změnu výsledných hodnot ...libcosenior píše:mohol som mať vplyv na káble a nie na vodu
Uvažuji nad tím stejně jako Ty a přesně totéž nesedí ani mněpoota píše:S tou "pamětí" skla mi to pořád nějak neštymuje a mám dojem, že to bude trochu jinak. ...... Nějak mi z toho vychází, že i u toho skla se časem ta uložená informace vytratí. .....
... jasně že můžu ... pro horníky všechno !!! ...hanka píše:Anri, můžeš trochu upřesnit to mazání informací sluníčkem? Já vím jenom to, že slunce nabíjí
Ať už jakkoliv, podívám-li se na to, co dělá mikrovlnka s jídlem, nezbývá mi než usoudit, že vygumuje jakoukoliv informaci z čehokoliv.A(&F) píše: ... vnímám to tak, že ať už se něco úplně vybije anebo úplně nabije, ...
Včera som odchádzal z práce (z kanclu) o 15,30 hod. a hodnota bola okolo 50,0.A(&F) píše:...pro tyto pokusy si hlavně pořiď pevné fixování elektrod vůči sobě, protože i naprosto nepatrná změna polohy může mít za následek nemalou změnu výsledných hodnot ...
... a jelikož při měření "odporu kapalin" () dochází k elektrolýze, tak na výsledek měření může mít vliv i obsah rozpuštěných minerálů...
Možno si nepochopil môj príspevok.A(&F) píše:... pro přesná měření se používá tzv. "můstkové zapojení" několika měřících přístrojů (kombinace V i A v jednotlivých větvích), kdy se vzájemnou aproximací všech výsledků eliminují možné chyby ......
... ono úplně stačí, aby se na povrchu měřicích hrotů vytvořily mikrobublinky, čímž se zmenší povrch hrotů a tím pádem dojde i k nárůstu naměřeného odporu ...libcosenior píše:prečo pri tom cekom rapídne stúpa odpor vody.
... tak ani tak ... čím menší vodivost vody, tím více se svými vlastnostmi blíží k destilce ... a vysoká vodivost naopak zase poukazuje na vysoký obsah látek zvyšující její iontovou vodivost ... ale jinak tato měření nemají pražádnou vypovídací hodnotu o vhodnosti či nevhodnosti vody k užívání ...libcosenior píše:Kedy je voda na konzumáciu vhodnejšia, keď má väčší alebo menší odpor?
Crafte, myslíš, že by to fungovalo stejně i u Autopatické lahvičky?
Voda ztrácí paměť při varu-změně skupenství a sklo? Možná v bodě slinutí? Chci to vyzkoušet. Autopatická lahvička je z varnýho skla, tedy ji hořákem ohřeju do červena a uvidím..Craft píše:Crafte, myslíš, že by to fungovalo stejně i u Autopatické lahvičky?
Co se samotného skla týče, nikdy jsem to nezkoušel, ani se to nijak neověřovalo, zda to funguje. Nicméně selský rozum mi říká, proč by nemělo, když to spolehlivě maže informace z vody a lihu.