Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Moje zkušenost s MMS

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Re: Jak jsem začal brát mms.

Příspěvek od muflon »

Valhalla píše:jak muzete.. . napsat ze si hraje na chudaka ?
Nechci mezi Vas vstupovat-lajos se nejspis vyjadri bude-li to povazovat za smysluplne. Chapu ze se Vas nektere prispevky na tomto foru mohou dotknout (ostatne jako v beznem zivote... :cry: ). Proto jen osobni postreh CELKOVE z brouzdani po foru:

Podle toho co jsem zde zatim vycetl mam nazor, ze ucel tohoto fora je aby si SKUTECNE mohl kazdy pomoci sam. Nema byt odpovedni nahrazkou na kdejaky lekarsky navod a postup - odpovednost za sva osobni rozhodnuti co kdo udela nebo neudela VZDY zustava na dotycnem cloveku.

Prehlednost tohoto fora je jiste dalsim cilem, nebot sama jste urcite jiz poznala ze najit co mozna nejlepe vsechny info ktera k sobe patri privita kazdy dalsi budouci navstevnik tohoto fora co neco hleda.....VETSINA toho podstatneho totiz jiz zde je na ruznych mistech popsana. Volba slov v ruznych prispevcich je vetsinou pratelska a pokud vznikne nedorozumeni, nevsiml sem si nekde na foru ze by bylo ze zleho umyslu. Budme radi ze tady takove forum existuje.

PS: Oznaceni Zaslouzily nebo Staly ci Starsi clen se podle mne tyka hlavne poctu prispevku a tzv.karmy, kterou muze ovlivnit u nejake osoby KDOKOLI kdo je prihlasenym uzivatelem fora. No a pak asi jeste mnozstvim casu stravenem na foru jako prihlaseny nebo poctem prectenych vlaken a prispevku. Takze to neni jako u doktoru kteri vystudovali a ziskali titul nebo hercu kteri byli jmenovani narodnimi umelci.......

Nesouhlas s necim se da vyjadrit i jinak, co muze konstruktivne napravit nejaky problem. MOHU ODSOUDIT NEJAKE JEDNANI KTERE SE MI OSOBNE NELIBI, PROC ALE NAPADAT OSOBU OD KTERE JEDNANI POCHAZI....(taky se to stale ucim, a moc se mi to nedari... :? )

Zdravim a preju pevne nervy v nelehkem svete a nelehkych osobnich okolnostech ktere má(nebo bude mit) vetsina clovicku a zviratek na nasi planete. :cry:
Kazda pomoc a ulehceni je vitane, kez tedy nikoho neodradi obcasne zajiskreni, ktere je VSUDE TAM kde se na necem pracuje. Pokud by mne osobne nekdo treba i nasilim strhl z chodniku aby mi pomohl kdyz se na mne riti opily ridic, tak mu i pres nejaky ten skrabanec ci zraneni co diky jeho pomoci navic schytam, presto budu vdecny ze vyvinul iniciativu a ze si nerekl: "radsi nebudu NIC delat abych neco nepokazil, netyka se mne to...". :shock:
A mezi takove jiste ani Vy nepatrite. :bye:
Naposledy upravil(a) muflon dne ned 30 kvě 2010 8:08, celkem upraveno 2 x.

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Valhalla píše:jak muzete.. byt "Zasloužilý člen" a pritom cloveku, ktery je onkologickym pacientem.. napsat ze si hrajete na chudáka ? Jak ? Jste blbej, ne ? .. pri nejmensim..
Já nejsem blbej a onkologický pacient bude asi také dospělý. Dělal stejnou chybu jako vy, přečetl poslední stránku a a??
Kdyby se radilo každému zvlášť od první otázky - asi bychom nedělali nic jiného. Máme tady nákladné vyspělé zdravotnictví a mně by někdo vyčítal že jsem někoho naváděl ke čtení?? Jak sám sobě si pomoct! Nikomu hlazení po srsti a politování nepomůže, si myslím já (omlouvám se za své ego).
Kdo ještě má čas se dočíst jak si pomoci - bezva. Komu zbývá méně, než se dočte pomoci, bohužel stejně mu nepomůžeme.
Prásknutí bičem nad hlavou jakoby odsouzeného může být účinnější, než dlouhé vysvětlování, které stejně nikoho ze spárů zdravotnictví nevyvlékne.
I jako hrubián, pořád mám svědomí čisté.
Jo zasloužilým členem, jsem (jsme) pokud vím od počtu příspěvků.
Rivale, prosím tě, to asi bude chtít změny názvu. Počty příspěvků asi nebude zásluha, spíš takové zdání že někdo všemu rozumí, každému poradí a třeba i každého vyléčí - no ne? Nedělám si srandu, občasný prvorodičky [čtenáři(ky) prvních stránek, myslím bezpohlavně - neumím to jinak říct česky], by nás mohli po volbách obvinit z výhry socdem, že jsme tomu nezabránili jako Mahatma Ghándí.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

kavec píše:Zdravím všechy mmsáky.Chtěl bych se podělit o své začátky a zároveń budu třeba potřebovat poradit od už zkušenějších.
Jsem onkologický pacient...
Ahoj, onkologický paciente. Teď do toho budu druhejm kecat trochu já ;) No je tady toho tolik, že než bys to přečetl, měl bys už tak pátý chemo nebo ozařky.

Jestli se chceš raka zbavit, tak se musíš prvně zbavit toho brabrouka, cos do sebe dostal zřejmě z nevařený zeleniny (nějaký např. hlávkový salát atd.). Tzn. motolice střevní, která vylučuje granulin, co Ti poblbne tělo tak, že Ti takhle zmatkuje - rakovina tedy není nemoc, je to jen příznak - jako hromada jinejch nemocí. Nebudu to rozebírat do detailu.

Máš několik možností:

1. Velké dávky MMS, 15 kapek a víc jednorázově, libovolnou dobu po sobě - jak se budeš cítit. Pochopitelně dojít na 15 kapek postupně podle původního návodu a dál navyšovat, řekněme až na 30. To nedáš, to je nesmysl (jestli jo, tak jsi kruťas a nemusíš číst dál), takže přejdeme k bodu 2.

2. Dávej MMS2 - první den 1x 1, druhý den 2x 1, třetí den 3x 1... navyšuj podobně jako v předcházejícím případě, ale pochopitelně nepiješ, ale polykáš tobolku... Skončíš na 1 tobolce za hodinu (to je celkem smrťák), jestli ucítíš jakékoliv zlepšení (nebo Ti ho ti podvodníci naměří), můžeš s MMS2 okamžitě přestat, nemá smysl tělo trápit, když jsi se zbavil problému. Nezapomínat se držet návodu ohledně pití při MMS2.

3. Klystýr s MMS1. 10 kapek (aktivovaných) nebo víc na litr, aby to mělo nějakou sílu (můžeš dát i víc). Pochopitelně aktivovaný. Vyčisti střeva vodou a pak aplikuj s vodu s MMS. Po ukončení klystýru (obyč. koupel je vhodná) si namíchej Epsomskou sůl 4 lžíce do půl litru, pozvolna popíjej, nenuť se. Chuťově nic moc, ale prožene Ti zbytek střev. Pak se nalévej MMS1, co zvládneš (teď už vrchem) - musí Ti to protýct tělem a nesmí to stihnout se vstřebávat střevama do těla, alespoň co nejméně, takže rychlovka. Prolévat MMS1 - teď stačí málo kapek! Nemusíš přehánět - třeba dáš 4 kapky na litr, když zvládneš víc, jedině dobře - ale musíš sebou prolít aspoň 4 litry, dokud ta voda z Tebe nepůjde - ale pití nepřeháněj, klidně prokládej další namíchanou Epsomskou solí (pokud teče, není nutno). Ideálně jak se Ti stabilizuje stolice, tak si dej jednu tobolku MMS2, propucuje Ti játra a žlučník, zvýšíš šanci, že se Ti rakovina v dalších 20 let nevrátí (vytáhneš z těla vajíčka motolic ze žlučových cest).

4. Můžeš zvolit Praziquantel ideálně v kombinaci s Albendazolem. Když k tomu budeš dávat trošku MMS1, tak to bude lepší. Prazi a Albe jsou prášky na odčervení. Bez vedlejších účinků, jen teda jestli máš parazity jinde v těle, tak zhnijou a než se vypucujou z těla, tak můžeš mít divný stavy.

Jo a ještě - když si zjistíš ph moči - jestli je opravdu kyselá - tak má smysl odkyselovat organizmus ať už za pomocí odkyselující směsi nebo jedlé sody... A pokud ph moči je normální, tak to neni rakovina, ale zas nějaký cysty s parazitama nebo jejich vajíčkama po těle (MUDrci cizopasníky neznají, takže to diagnostikujou jako rakovinu). Pak by stálo za to skočit na diagnostiku Salvia...

Kdybys na to něco potřeboval, tak mi napiš, hodně toho mám skladem.
A jestli máš pocit, že si z Tebe chci udělat kšeft, tak mi napiš, co budeš chtít a já Ti napíšu, kde to sehnat (abych si nemohl "vydělat" a abys chápal, že mi nejde jen o prachy).

Kdybys měl nějaký dotaz, sem s ním ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Mo »

Ahoj :)
Palo, ďakujem za odpoveď na nepoložené otázky, som sa chcela opýtať, či tvoje možnosti 2.,3.,4 majú rovnaký účinok, resp. zmysel??
som rok po zaisťovacej chemo(nemám jeden vaječník, aj s nádorom), vtedy som myslela, že nemám na výber, ale teraz viem, že mám, držala som breussovu cviklovú kúru 42 dní poctivo na jeseň, ale doktorka ma naľakala mierne zhoršenými výsledkami, tak som kukala zas niečo nové, mms 1 som asi pred mesiacom dala tú klasickú kúru 2x15kvapiek, dva týždne, ale to na rakovinu nestačí, ako čítam, objednala som si mms2, mylsím, že tento týždeň príde, tu som však našla aj motolice, o ktorých som predtým nevedela, je to veľmi zaujímavé, mne sa pozdáva ten klystír, ale neviem, čo je to, prosím Ťa Epsomská soľ?? najjednoduchšie sa mi zdá Praziquantel v kombinácii s Albendazolem, našla som linky, kde to objednávajú, trvá to však týždne a neviem ani ceny, som sa chcela spýtať či vieš poradiť, či sa to dá zohnať niekde do týždňa, dvoch, prípadne ceny??
ďakujem veľmi pekne za pomoc, som veľmi rada, že som toto fórum našla :) ste fakt dobrí :)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Ahoj ;) Jsem trochu zmaten, prvně český muž, nyní slovenská žena :) Ok, nevadí ;)
Varianta 2 (pouze MMS2) - poměrně levná, celkem spolehlivá, v podstatě s malou šancí herxheimerovy reakce (známá z užívání MMS1 - zimnice, chřipkové stavy - říká se, že se tělo pucuje na plný koule).
Varianta 3 (MMS1, Epsomská sůl, 1 ks MMS2) - poměrně levná, hodně spolehlivá varianta, avšak vysoké riziko herxheimerovy reakce. Celkem nebezpečná po nedávných ozařkách, nebo chemo (nebylo zatím nikým vyzkoušeno se zpětnou odezvou - né, že by to nikdo nepřežil, ale spíš to nezkoušel někdo, kdo sem píše, resp. koho znám). Epsomská sůl = hořká sůl (síran hořečnatý), působící lehce projímavě při jedné polévkové lžíci a kompletně projímavě při 4 lžících, rozpouští se ve vodě a pije se, otvírá žlučové cesty. Riziko při použití Epsomské soli není prakticky žádné. Je levnější než Glauberova sůl, ta obsahuje sodík a není tím pádem příliž vhodná. Pokud už bylo plikováno MMS1 při 15 kapkách, pak je riziko herxheimerovy reakce snížena. Stálo by to zkusit ještě předtím "Turbokláru", tzn. 6 kapek po 30 minutách a přestat, až se s tělem začne něco dít. Možná přijde zmíněná herxheimerova reakce, která opět zase o něco víc propucuje organizmus a zřejmě i vezme nějaké motolice s sebou, pokud nejsou příliž daleko v zažívacím traktu... Takto opakovat několikrát, až bude vše ok, pak by se přistoupilo na zmíněnou variantu 3, která by tím pádem měla být bezpečnější...
Varianta 4 - Prazi+Albe - dražší, hodně spolehlivá varianta, prakticky bez rizika. Případně trocha MMS1 pro urychlení detoxikace a zvýšení účinku. Zatím je známé jedno úspěšné zlikvidování rakoviny při Praziquantelu a 3 kapkách po 1 hodině, občas den pauza s hódně C vitamínem, popř. kešu (selen, germanium pro bílé krvinky) atd.

S Prazi je to teď horší, ten bych poslal, ale žádný teď nemám, budu brzy objednávat, takže jsem na tom podobně... U mě stojí 35 Kč/kus (600 mg). Albendazol 30 Kč/kus (200 g), ten mám, ale na toto je zbytečný, má smysl jen v kombinaci. Prazi je hlavní tahoun a s Albem se vzájemně podporují...

Snad jsem zodpověděl vše...

Inge79
Nový člen

MMS a moje rakovina?

Příspěvek od Inge79 »

...zdarec Pavle, český muž je KAVEC:) slovenská žena je MO :P. Taky si léčím raka MMS1 jsem za měsíc na 6 kapkách po hodině. doma mám i MMS 2 už jsem si to i nadávkovala do tobolek, ale mám nějaký psych.blok nemohu polknout onu kapsli :cry: A trvá to už týden.Když to jdu zkusit zvedne se mi kufr a je vymalováno.

Mo
Zasloužilý člen

Příspěvek od Mo »

Ďakujem za odpoveď :)
a prečo si zmätený?? hmm??
takže variantu 3 nechám asi zatiaľ tak, hoci som chemo skončila pred rokom, ale ktovie, čo je to krátka doba ;)
asi teda začnem tou mms2, musím si to ešte dobre preštudovať, nech to je teda poriadne, tak ako má,
a keď budeš objednávať Prazi, tak mysli aj na mňa, ak môžeš, objednala by som si to u Teba, ak môžem, len budem potrebobať radu, koľko toho treba, na jednu kúru, a aj nejaké skúsenosti sa hodia, dík moc, naozaj :D a ešte otázočka, jeden človek známy s vyliečenia sa z rakoviny s Prazi a MMS tu na fóre, či všeobecne?? to len pre info :) dík papa :roll:

Mo
Zasloužilý člen

Re: MMS a moje rakovina?

Příspěvek od Mo »

Ahoj Inge :)
som rada, že si sa pridala do diskusie, mám otázku, ak môžem :) šesť kvapiek po koľko hodín denne?? osem, či desať?? lebo myslím, že v protokole mms1 je osem a mms2 je desať hodín denne, zaujíma ma to, ja som začala s troma kvapkami - osem hodín denne, dnes zvyšujem na štyri, mms2 už mám objednané, tak môžme začať naraz a prípadne porovnávať skúsenosti :D na koľko kvapiek mms1 sa chceš dopracovať?? či končíš týmito šiestimi a pridávaš mms2??
je super, že človek má s kým konzultovať postup :)
vďaka za pomoc a pekný deň :)

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

Mo píše: a keď budeš objednávať Prazi, tak mysli aj na mňa,
Ahoj, můžu okamžitě poslat své přebytky prazíku (22ks) a případně také tinkturu z ořešáku amerického (4 lahvičky po 100ml) - komukoliv, kdo je potřebný :!: :!:

Více informací přes SZ (soukromá zpráva)

Držím palce

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Inge79 píše:...zdarec Pavle, český muž je KAVEC:) slovenská žena je MO :P. Taky si léčím raka MMS1 jsem za měsíc na 6 kapkách po hodině. doma mám i MMS 2 už jsem si to i nadávkovala do tobolek, ale mám nějaký psych.blok nemohu polknout onu kapsli :cry: A trvá to už týden.Když to jdu zkusit zvedne se mi kufr a je vymalováno.
No já Ti nevim ;) Pravidlo nečuchat, které zavedl sao u MMS1, u MMS2 platí dvojnásob ;) Vytáhnout jednu kapsli, položit na stůl... Nachystat si pití... ;) Něco vypít, spolknout, zajíst např. jablkem, zapít... Zkus první a zjistíš, že je to "chuťově" mnohem lepší než MMS1 :) Nacpi si klidně plnou, já s plnou začínal ;) Když dáš míň, a pak když budeš navyšovat, tak se pořád budeš bát :lol: No jinak nebrat na lačno, dát aspoň půl rohlíku nebo tak... A taky nejíst na plnej žaludek... ;) To je tak nějak v kostce ;)

Inge79
Nový člen

Příspěvek od Inge79 »

Mo píše: som rada, že si sa pridala do diskusie, mám otázku, ak môžem :) šesť kvapiek po koľko hodín denne?? osem, či desať??

Zdravím dávám si 6 kapek po 1 hodině 10x denně. Po 25 letech kouření to prostě nejde :lol: a to jsem moc ráda. MMS2 musím začát brát jelikož mam raka hrtanu T3. Já když jsem začínala dala jsem 10-ti denní kúru od jedné kapky až do 8.Pak jsem vysadila udělala 4 dny vitamínový den, bohužel jsem měla pokračovat dál! Bez přestávky. Asi 3-tí den po vysazení MMS1 se můj stav dost zhoršil, přestala jsem mluvit. Teď jak jsem na těch 6-ti dál se nemohu dostat je mi blbě, ale stav se o hodně zlepšil(mám hlas).

Inge79
Nový člen

Příspěvek od Inge79 »

Palo píše:No já Ti nevim ;) Pravidlo nečuchat,

To je ono Pavle nečuchat. To jsem porušila.Hned po doručení jsem byla zvědavá nádobu otevřela a nasála nosem. Tak to byl mazec i te%d když píšu tyto řádky se mi zvedá pajšl. :color: Ale dnes se opět pokusím zda to dokážu. :roll: ....

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Smrdí to na čuch víc, než to pak "cítíš" ze sebe. Jedině při brkanci, kterej je úplně v pohodě a pak už nic ;) Na nic nečekej, nečuchej a hrkni to do sebe, čím dřív, tím dřív poznáš, že je to v klidu ;)

Inge79
Nový člen

MMS a moje rakovina?

Příspěvek od Inge79 »

tak jsem si šlehla pouze 1/4 MMS2 ve 13,30 je 13,43 mám slintavku, pálí mě žáha, studený pot nevím co se děje?????????????????????????????????????????

Inge79
Nový člen

MMS a moje rakovina?

Příspěvek od Inge79 »

asi už nikdy nebudu doma mýt záchod :mrgreen: přesně ten smrad ze mě vyšel :roll: to byl mazec. ale slin mám jako při pokusech ...

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“