Nechci mezi Vas vstupovat-lajos se nejspis vyjadri bude-li to povazovat za smysluplne. Chapu ze se Vas nektere prispevky na tomto foru mohou dotknout (ostatne jako v beznem zivote... ). Proto jen osobni postreh CELKOVE z brouzdani po foru:Valhalla píše:jak muzete.. . napsat ze si hraje na chudaka ?
Podle toho co jsem zde zatim vycetl mam nazor, ze ucel tohoto fora je aby si SKUTECNE mohl kazdy pomoci sam. Nema byt odpovedni nahrazkou na kdejaky lekarsky navod a postup - odpovednost za sva osobni rozhodnuti co kdo udela nebo neudela VZDY zustava na dotycnem cloveku.
Prehlednost tohoto fora je jiste dalsim cilem, nebot sama jste urcite jiz poznala ze najit co mozna nejlepe vsechny info ktera k sobe patri privita kazdy dalsi budouci navstevnik tohoto fora co neco hleda.....VETSINA toho podstatneho totiz jiz zde je na ruznych mistech popsana. Volba slov v ruznych prispevcich je vetsinou pratelska a pokud vznikne nedorozumeni, nevsiml sem si nekde na foru ze by bylo ze zleho umyslu. Budme radi ze tady takove forum existuje.
PS: Oznaceni Zaslouzily nebo Staly ci Starsi clen se podle mne tyka hlavne poctu prispevku a tzv.karmy, kterou muze ovlivnit u nejake osoby KDOKOLI kdo je prihlasenym uzivatelem fora. No a pak asi jeste mnozstvim casu stravenem na foru jako prihlaseny nebo poctem prectenych vlaken a prispevku. Takze to neni jako u doktoru kteri vystudovali a ziskali titul nebo hercu kteri byli jmenovani narodnimi umelci.......
Nesouhlas s necim se da vyjadrit i jinak, co muze konstruktivne napravit nejaky problem. MOHU ODSOUDIT NEJAKE JEDNANI KTERE SE MI OSOBNE NELIBI, PROC ALE NAPADAT OSOBU OD KTERE JEDNANI POCHAZI....(taky se to stale ucim, a moc se mi to nedari... )
Zdravim a preju pevne nervy v nelehkem svete a nelehkych osobnich okolnostech ktere má(nebo bude mit) vetsina clovicku a zviratek na nasi planete.
Kazda pomoc a ulehceni je vitane, kez tedy nikoho neodradi obcasne zajiskreni, ktere je VSUDE TAM kde se na necem pracuje. Pokud by mne osobne nekdo treba i nasilim strhl z chodniku aby mi pomohl kdyz se na mne riti opily ridic, tak mu i pres nejaky ten skrabanec ci zraneni co diky jeho pomoci navic schytam, presto budu vdecny ze vyvinul iniciativu a ze si nerekl: "radsi nebudu NIC delat abych neco nepokazil, netyka se mne to...".
A mezi takove jiste ani Vy nepatrite.