Po moři plula velká bitevní loď. V noci hlídka hlásí: 'Světlo před námi.' Kapitán rádiem přikázal: 'Lodi před námi, změňte kurz! Odpověď zněla: 'Ne my, vy změňte kurz!' Kapitán důrazně opakuje: 'Jsme válečná loď, okamžitě změňte kurz!' Ke svému překvapení slyší: 'Vy musíte změnit kurz. My jsme totiž maják!' Po této zprávě kapitán neváhal a ihned dal své lodi příkaz ke změně kurzu.
Například já osobně bych se raději smál od srdce než z rozumu, z rozumu moc důvodů ke smíchu nemám, spíš naopak. Zde se názorově musím Animála zastat.
Rozumné srdce je o hledání poznání slova hlupáku hon za pošetilostí.
martin11 píše:Animal píše:martin11 píše:...Animale napiš....mooooc mě to zajímá, co si pod tímto představuješ. A ještě....např v Bibli...nikde , v celé knize / ve všech knihách / není ani jednou, že by se někdo upřímně zasmál....asi to o něčem vypovídá...Animal píše:Martin11 uprimný smiech je ten ktorý výchádza zo srdca , nie z rozumu...Prečo bi som sa mal snažiť v téjto veci z teba robiť blbca ? Veď jak sa tu tak na to celé pozerám ty sám na tom dosť tvrde makáš :martin11 píše:...odpověděl jsi mě šalamounsky....snažíce se ze mě udělat Trotla...../ blbečka/Určite nie ? Tak ako si potom prišiel k tomuto ?martin11 píše:...ze srdce nemůže vycházet upřímný smích....No a tu si už začal prejavovať svoju "prirodzenosť" schovávajúc sa jak malé zbabelé deco za "drontov" a "Karkulku červenú" - čo je mimochodom u teba dosť časté správanie vždy keď si chceš kopnuť do oponenta :martin11 píše:...co je to srdečná radost./ upřímná a lidská...tak se třeba smějí malé děti...neposkvrněné civilisací...Prestovšetko že si ma opakovane vyzíval k odpovedi (bez ohladu nato že som ti ju už dávno dal)martin11 píše:...takže...hochu...s tebou jsem skončil, protože mě nestojíš ani za blbej magnet z kuchyňský linky...si na moju poznámkumartin11 píše:...Animale....já si pamatuju...!!!....mlčením jsi přešel můj dotaz.....přečti si, co jsi napsal, co jsem odpověděl a na co jsem se tě ptal....a nekličkuj....tvoje odpověď je v další diskusi s tebou dost důležitá...reagoval ako ináč - žeby trotlovsky ?Animal píše:Martin11 nehladal si odpoveď tak nie je mi prekvapením že si ju tam nenašiel...To ďalej už hovorí samo za seba :martin11 píše:nemám co hledat, tebe nemá co překvapovat...Takže ano , potvrdil si mi svoju vlastnú "autodiagnozu" a že tvoja námaha na sebe v tomto smere zapracovať nebola marná . Martin11 alebo Karkulka červená z mojéj strany ti vlastne gratulujem k "ťažko vydrenému" no nazvime to trebárz "úspech" - takže úspechu . Mimochodom , nemusíš sa za túto "autodiagnozu" vobec hambiť , dnes sa totiž v niektorých menežerských školách kde sa preberajú témi o trhu a "spracovaní" - zmanipulovaní zákazníka táto "technika správania sa" dosť vážne uýučuje - spadá to pod takzvané socialne inžinierstvo . Animalmartin11 píše:...jsi náboženský primitiv... ...Jelikož považuji tyto Animálnosti ... .......možná , že jim tyto "bezpečnostní " lžičky poradil právě náš milý Animal ....tak čau...karkulka červená...
... ...Animale....reaguji jen proto, že jsi mě věnoval takto dlouhý článek a dovolil jsi si rozebrat mé EGO...
a přitom to začalo tak nevině....ptal jsem se , co je podle tebe ....upřímný smích..a ihned jsem dodal, že upřímný smích je ..terminus technikus....
...jinak jsi mě pochopil velmi správně...a to tě nějak zamrzelo, že jsem ti žekl ...otevři oči...možná jsem tě i probudil....to jsem zase tak úplně nechtěl...a jak jsem psal....a to jsi bohužel ve svých citátech nenapsal.......my dva se míjíme... ...tím jsem říkal, že si "asi" nemůžeme rozumět....
...tak a ještě by mě moc zajímalo, jestli jsi mě ve výš napsané slohové práci pochválil, nebo napomenul, nebo dokonce nějak vyčinil, pokáral a zatratil.
zatím milý animale měj se krásně a přeju ti mnoho slunečných dnů a užívej si svého srdečného smíchu. jako "socialní inženýr" to myslím opravdu vážně martin11