Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Odpověď Animalovi

Příspěvek od NAVAR »

Je to záležitost interpretace názorů dvou stran, každá je „jinde“ ale žádná „mimo”. Trochu mi to připomíná tuto historku:
Po moři plula velká bitevní loď. V noci hlídka hlásí: 'Světlo před námi.' Kapitán rádiem přikázal: 'Lodi před námi, změňte kurz! Odpověď zněla: 'Ne my, vy změňte kurz!' Kapitán důrazně opakuje: 'Jsme válečná loď, okamžitě změňte kurz!' Ke svému překvapení slyší: 'Vy musíte změnit kurz. My jsme totiž maják!' Po této zprávě kapitán neváhal a ihned dal své lodi příkaz ke změně kurzu.

Například já osobně bych se raději smál od srdce než z rozumu, z rozumu moc důvodů ke smíchu nemám, spíš naopak. Zde se názorově musím Animála zastat.
Rozumné srdce je o hledání poznání slova hlupáku hon za pošetilostí.

martin11 píše:
Animal píše:
martin11 píše:...Animale napiš....mooooc mě to zajímá, co si pod tímto představuješ. A ještě....např v Bibli...nikde , v celé knize / ve všech knihách / není ani jednou, že by se někdo upřímně zasmál....asi to o něčem vypovídá...
Animal píše:Martin11 uprimný smiech je ten ktorý výchádza zo srdca , nie z rozumu...
martin11 píše:...odpověděl jsi mě šalamounsky....snažíce se ze mě udělat Trotla...../ blbečka/
Prečo bi som sa mal snažiť v téjto veci z teba robiť blbca ? Veď jak sa tu tak na to celé pozerám ty sám na tom dosť tvrde makáš :
martin11 píše:...ze srdce nemůže vycházet upřímný smích....
Určite nie ? Tak ako si potom prišiel k tomuto ?
martin11 píše:...co je to srdečná radost./ upřímná a lidská...tak se třeba smějí malé děti...neposkvrněné civilisací...
No a tu si už začal prejavovať svoju "prirodzenosť" schovávajúc sa jak malé zbabelé deco za "drontov" a "Karkulku červenú" - čo je mimochodom u teba dosť časté správanie vždy keď si chceš kopnuť do oponenta :
martin11 píše:...takže...hochu...s tebou jsem skončil, protože mě nestojíš ani za blbej magnet z kuchyňský linky...
Prestovšetko že si ma opakovane vyzíval k odpovedi (bez ohladu nato že som ti ju už dávno dal)
martin11 píše:...Animale....já si pamatuju...!!!....mlčením jsi přešel můj dotaz.....přečti si, co jsi napsal, co jsem odpověděl a na co jsem se tě ptal....a nekličkuj....tvoje odpověď je v další diskusi s tebou dost důležitá...
si na moju poznámku
Animal píše:Martin11 nehladal si odpoveď tak nie je mi prekvapením že si ju tam nenašiel...
reagoval ako ináč - žeby trotlovsky ?
martin11 píše:nemám co hledat, tebe nemá co překvapovat...
To ďalej už hovorí samo za seba :
martin11 píše:...jsi náboženský primitiv... ...Jelikož považuji tyto Animálnosti ... .......možná , že jim tyto "bezpečnostní " lžičky poradil právě náš milý Animal ....tak čau...karkulka červená...
Takže ano , potvrdil si mi svoju vlastnú "autodiagnozu" a že tvoja námaha na sebe v tomto smere zapracovať nebola marná . Martin11 alebo Karkulka červená z mojéj strany ti vlastne gratulujem k "ťažko vydrenému" no nazvime to trebárz "úspech" - takže úspechu . Mimochodom , nemusíš sa za túto "autodiagnozu" vobec hambiť , dnes sa totiž v niektorých menežerských školách kde sa preberajú témi o trhu a "spracovaní" - zmanipulovaní zákazníka táto "technika správania sa" dosť vážne uýučuje - spadá to pod takzvané socialne inžinierstvo . Animal

... :shock: ...Animale....reaguji jen proto, že jsi mě věnoval takto dlouhý článek a dovolil jsi si rozebrat mé EGO...
a přitom to začalo tak nevině....ptal jsem se , co je podle tebe ....upřímný smích..a ihned jsem dodal, že upřímný smích je ..terminus technikus....

...jinak jsi mě pochopil velmi správně...a to tě nějak zamrzelo, že jsem ti žekl ...otevři oči...možná jsem tě i probudil....to jsem zase tak úplně nechtěl...a jak jsem psal....a to jsi bohužel ve svých citátech nenapsal.......my dva se míjíme... ...tím jsem říkal, že si "asi" nemůžeme rozumět....
...tak a ještě by mě moc zajímalo, jestli jsi mě ve výš napsané slohové práci pochválil, nebo napomenul, nebo dokonce nějak vyčinil, pokáral a zatratil.
zatím milý animale měj se krásně a přeju ti mnoho slunečných dnů a užívej si svého srdečného smíchu. jako "socialní inženýr" to myslím opravdu vážně martin11 :lol:

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

...zasmát se...jen tak...

Příspěvek od martin11 »

....navar napsal...
Například já osobně bych se raději smál od srdce než z rozumu, z rozumu moc důvodů ke smíchu nemám, spíš naopak. Zde se názorově musím Animála zastat.

...zcela nedávno jsem koukal na telku, nějaký přirodopisný , národopisný dokument....klídek pohoda ..motýlci, květinky....
...zcela jsem se ponořil do té krásy...a najednou od té mojí slyším....čemu se usmíváš....
...film...dokument, byl tak přirozeně krásný, že jsem ho prožíval srdcem , myslí a vším , co ovládá mimiku....a prostě jsem se mimosmyslově ...usmíval....a podobná situace....byl jsem na pohřbu kamaráda, známého motocyklového závodníka Jirky Peroutky. / + 80/
pohřeb smutný, jako každý jiný, ale když se spouští katafalk, tak hraje "nějaká hudba....na tomto pohřbu místo hudby ...jeho syn nastartoval Jirkovu nejoblíbenější motorku....přiznám se, že mě tekly slzy....
...proč to píšu....smích od srdce není slyšet...proto se o něm nemluví...Animal ho zdůrazńuje....Rozhodně vím, že takto to Animal nemyslel...proto jsem se ho ptal...co odpověděl si můžete všichni přečíst výše.....
takže ...je Animal majákem, nebo válečnou lodí.....zdraví martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: ...zasmát se...jen tak...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

martin11 píše: takže ...je Animal majákem, nebo válečnou lodí.....zdraví martin11 :lol:
Dal jsem Ti bod Martine. +1 :good: Snad pro to, jak často nepovažujeme otázku za odpověď , ale asi i víc než to.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

martin11 píše:...je Animal majákem, nebo válečnou lodí.....
Já ho cítím jako - válečný maják

Zdravím - poota
P.S.A bez smajlíka, myslím to vážně!

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

poota píše:...válečný maják
Ahááá... , tak preto sa ti Poota tak "dobre" do mňa "triafa" - vojenským majákom sa totiž v súčasnosti pri ostrých zásahoch "označujú objekty" (je to spolahlyvejšie ako GPS) aby ich balistická raketa ktoréj účelom je ich zničiť neminula svoj ciel . Animal

Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

Animal píše:
Ahááá... , tak preto sa ti Poota tak "dobre" do mňa "triafa" - vojenským majákom sa totiž v súčasnosti pri ostrých zásahoch "označujú objekty" (je to spolahlyvejšie ako GPS) aby ich balistická raketa ktoréj účelom je ich zničiť neminula svoj ciel . Animal

...jak já rád šťourám.... :baby:

Animale, když vystřelíš raketu kdekoli na Zemi, a ta poletí kterýmkoli směrem...a někam spadne....bez ohledu na cokoli./ vítr , déšť, množství paliva, sílu motorů a dolet....dokonce to ani nemusí být raketa....stačí meteorit., nebo jen tak hozený káme... :idea: /....tak tě musí zasáhnout...
protože , jak pozoruju jsi všeobjímající, celosvětový, dvojjediný...prostě ...ABSOLUTNÍ...doufám, že jsi se zasmál....od srdce....docela to i to přeju...." je ztracený den, kdy jsme se nezasmáli.. :idea: .. :lol: " s pozdravem a neodnimatelnou úctou k tobě... martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Animal píše:
Jako obvykle víš všechno nejlíp.

Jenže - válečný maják není vůbec to, co Ty označuješ jako "vojenský maják"! Podle souvislostí se domnívám, že mluvíš o "bóji", ale na tom vůbec nesejde.

Mnou vyprodukovaný pojem "válečný maják" je očividně naprosto nesmyslné spojení, ba dalo by se říci přímo protimluv.
Maják jako takový je zařízení, které se svému okolí zcela nezištně ukazuje a prozrazuje i svoji totožnost, aby všem prospívalo.
Zařízení válečná jsou naopak určená k tomu, aby své okolí pokud možno co nejvíce devastovala, k čehož dosažení se snaží svoji polohu neprozrazovat.
U Tebe spatřuji tendence k obému, dokonce projevované současně, což mi připadá sice poněkud schizofrenické, nicméně k Tobě již jaksi přináleží.

Tolik na vysvětlenou - a odmítám o tom již dále sebeméně polemizovat.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

poota píše:...Jako obvykle víš všechno nejlíp...
Ale no tááák... . Poota asi to ušlo tvojej pozornosti , tak dovolím si pripomenúť ti že ja sa na rozdiel od teba a tvojích "DR.kolegov" nehrám na "Rádio DRONT". U mňa je to tak , že buď viem (empiricky overené) že daný stav veci je tak či onak alebo sa NASYLU "NEMONTUJEM" do vecí o ktorích si len myslím že sú tak alebo onak . PRAVDA BOLÍ a keď že ludia sa vo všeobecnosti bolesti boja i preto sú reakcie každého z nás na nu iné - viď reakcie niektorých "samovyhlásených drontov" (ty sám taktiež nie si žiadnou výnmkou z "pravidla") z tohto fora . Animal

Peter
Zasloužilý člen

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 20:46, celkem upraveno 1 x.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Peter píše:Nazval by som to stádovým efektom. :lol:
Hrdě se k tomu Drontímu stádu hlásím. :D Non

"Jó, v Českých Budějovicích, tam by chtěl žít každý". ;)

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

aNONym píše:...Hrdě se k tomu Drontímu stádu hlásím..
Chlapče a vieš Ty že ma to pri tvojom "umeleckóm čreve" (vyď i o pár príspevkov vyšie) vobec ale vóóóbec neprekvapuje že sa nám tu hrdo hlásiš do miestneho "Dront klubu" ? Animal

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Animal píše:
aNONym píše:...Hrdě se k tomu Drontímu stádu hlásím..
Chlapče a vieš Ty že ma to pri tvojom "umeleckóm čreve" (vyď i o pár príspevkov vyšie) vobec ale vóóóbec neprekvapuje že sa nám tu hrdo hlásiš do miestneho "Dront klubu" ? Animal
A proč by tě to vlastně jako vůbec mělo překvapit? :D Non

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

aNONym píše:...A proč by tě to vlastně jako vůbec mělo překvapit? :D Non

Veď práve - proč ? Animal

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Animal píše:
aNONym píše:...A proč by tě to vlastně jako vůbec mělo překvapit? :D Non

Veď práve - proč ? Animal
"Protože proóč? Protože ti za hodinu jede vlak, vole". :D Non

A taky třeba protože jsem navrhl "grafickou podobu loga" na základě "názvu společnosti", jenž navrhl KarelM (pokud si dobře pamatuju). ;)
Naposledy upravil(a) aNONym dne sob 08 led 2011 2:10, celkem upraveno 1 x.

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

aNONym píše:..."Protože proóč? Protože ti za hodinu jede vlak, vole". :D Non

Taky třeba protože jsem "autorem loga" (na základě Ilemovo narážky). :D
Aký vlak , čo za vlak ? Zásadne cestujem ponorkamy - sú spolahlivejšie . V "Legolende" som ból , no tebja som tam nezočul . Vieš ako sa to vravívá ? - "Chlapče je hodnejšie raz zočiti ako vo tem 100 razi očuťi"... . Animal

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“