Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Stálý člen
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Mam so zapperom skusenost-po nejakych frekvenciach sa mi spustila fakt brutalna nadch-zlte hlieny -al e bez teploty,len smrkanie a smrkanie donekonecna,potom sa to chvilku prestahovalo na hlasivky,asi jeden den priedusky ...a zrazu nic. Uplne to preslo,ako prislo tak zmizlo.Take precistenie.To sa mi predtym este nestalo.Som si ista,ze je to vyborna vec.Ten pan Pravda tiez pouziva zapper,aj plasmu aj na parazity,da sa mu aj napisat je na googli-ochotne poradi ak treba.
-
- Stálý člen
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
cherry píše:ahoj Davide,
jestli máš naměřenou pořádnou zátěž v těle, tak jde o to, že nejsou jen ve střevech. Až budeš mít antiparazitika, půjde to k lepšímu, ale stále s výkyvy.
Ahoj Cherry,
moc jsi mě svou zprávou potěšila Je opravdu uklidňující vědět, že jsou i jiní lidé se kterými se můžu o mém zdraví poradit. Já své zdrav. a hlavně psychické potíže řeším už moc dlouho a abych řekl pravdu, tak jsem si začínal říkat, že se to asi nikdy nezlepší A teď díky tomuto fóru jsem se rozhodl ještě "bojovat"
Během příštího týdne mi mají dorazit antihelmetika. Zatím jedu jen hřebíček´, MMS a velké dávky chilli. Ale hlavně večer a ráno se cítím nejví psych. na dně - často ukápne i slza : V očích mám čím dál víc takových těch provázků, které se ruzně hýbou o kterých jsem se dočetl, že jsou taky paraziti. Ve svalech mi škube (hlavně v nohách) takovým způsobem, že mi to nahání až hrůzu, hodně se mi zhoršila kůže ve vlasech (svědivé a olupující se červená ložiska) a v uších má docela solidní kravál ) Dočetl jsem se na fóru, že Carbofit by mohl pomoct s odplavováním toxinů z parazitů - vyzkouším.
Cca 2 roky jsem řešil přemnoženou Canndidu, ale nikam to moc nevedlo - hlídal jsem si hlavně stravu (celkem razantní dieta), ale bylo mi blbě pořád. Na netu jsem se dočetl, že paraziti mají velkou spojitost s přemnoženou Cannndidou tak uvidíme zda se i Candida uklidní
Rád bych se ještě zeptal jaké jsou stravovací zásady při boji s parazity (čemu by se měl člověk určitě vyvarovat).
Jsem moc vděčný za tohleúžasné fórum a plno moc milých uživatelů
David
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
Ahoj Davide, napsala jsem Ti SZ, ale ještě tu dumám o tom Carbofitu.
Aktivní uhlí myslím zůstane ve střevě, takže na sebe váže toxiny, které jsou tam. Pokud dojde k smrti parazitů ve tkáních, rozkládají se tam a toxiny z nich jsou v krvi-proto ta celková reakce jako teplota, zimnice, hororové sny, úzkost. Z krve se dostanou přes ledviny, takže bych hlavně pila bylinkové čaje na podporu ledvin a jater. Mě se tedy osvědčil i Wobenzym jako enzymy pomáhající rozkladu těl parazitů na aminokyseliny. Co se týká jídla, poslouchám svoje tělo. Od počátku léčby mám chuť na maso jen jednu týdně a světlá (kuřecí nebo tresku). (Což je s podivem, bývala jsem masožrout velkokapacitní ) Piji určitě asi 4litry čajů denně, semtam ovoce, zeleninová jídla, a mým extrahitem je drožďová pomazánka na chleba, tou se cpu už druhý týden skoro denně, jak ji jeden den nemám, další den už nakupuju krabici droždí a vařím novou - hledala jsem info o droždí, co v něm je, že po tom moje tělo tak prahne: vit. B1, B2, B3, minerály a aminokyseliny. Takže asi to pěkně nahradí i kus flákoty a vitamíny na kůži a nervy.) Občas si lupnu mulťák nebo céčko.
Aktivní uhlí myslím zůstane ve střevě, takže na sebe váže toxiny, které jsou tam. Pokud dojde k smrti parazitů ve tkáních, rozkládají se tam a toxiny z nich jsou v krvi-proto ta celková reakce jako teplota, zimnice, hororové sny, úzkost. Z krve se dostanou přes ledviny, takže bych hlavně pila bylinkové čaje na podporu ledvin a jater. Mě se tedy osvědčil i Wobenzym jako enzymy pomáhající rozkladu těl parazitů na aminokyseliny. Co se týká jídla, poslouchám svoje tělo. Od počátku léčby mám chuť na maso jen jednu týdně a světlá (kuřecí nebo tresku). (Což je s podivem, bývala jsem masožrout velkokapacitní ) Piji určitě asi 4litry čajů denně, semtam ovoce, zeleninová jídla, a mým extrahitem je drožďová pomazánka na chleba, tou se cpu už druhý týden skoro denně, jak ji jeden den nemám, další den už nakupuju krabici droždí a vařím novou - hledala jsem info o droždí, co v něm je, že po tom moje tělo tak prahne: vit. B1, B2, B3, minerály a aminokyseliny. Takže asi to pěkně nahradí i kus flákoty a vitamíny na kůži a nervy.) Občas si lupnu mulťák nebo céčko.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Ahoj!davidekMTB píše: Já své zdrav. a hlavně psychické potíže řeším už moc dlouho a abych řekl pravdu, tak jsem si začínal říkat, že se to asi nikdy nezlepší ...
Nevěděl bys aspoň přibližně jakým způsobem ses takhle hrozně nakazil nebo co způsobilo takové přemnožení?Sleduju tě i na foru zdravíaz a řešíš víc problémů.Já teda žiju velice rizikový život co se týče nákazy a nakažený taky jsem,ale takovéhle problémy vůbec nemám.Nedovedu si představit v čem žiješ nebo co tě tak oslabilo aby se stalo to co popisuješ.Pro příklad uvedu moje rizika:práce v zaplísněném prostředí,denodení práce s tropickýmy zvířaty,víkendy v bytě kde žijou psy a kočky a doslova lezou do talíře,doma mám volně puštěná morčata a někdy i ještěry krmené šváby a červy,sním mraky zeleniny a pochybuju že ji vždy důkladně omeju,pochybuju že si vždy dokonale omeju ruce protože mejdlo doma moc nepoužívám,v létě se pasu v lese na borůvkách,třešních atd.,při závodění polikám bahno a vodu co mi stříká do ksichtu,v nouzi piju ze studánek a potůčků.Určitě bych našel ještě něco,ale nikdy jsem se nedostal do stavu co popisuješ.Už jsi zkoušel hřebíček?Nebo jiné odčervovadlo?Já jedu zatím jen hřebíček,pelyněk a lugol a je mi z těch vymlácenejch breber vždycky pekelně zle,že mám chuť s tim seknout tak si nedovedu představit co to udělá s tebou.Ale odměna mi je vždycky zlepšení zdravotního stavu a nálady takže začni a uvidíš že časem budeš v cajku.
-
- Starší člen
Něco málo o ostropestřeci http://www.dedekkorenar.cz/clanky/o-byl ... strec.htmlAnka píše:A pije caj na pecen Ostropestrec popri zapperi aj Praziku.
čaje nebrat,vždy rozemlít a sníst
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Zdravím,
od p Dr. B"ohmiga čtu, že dlouhodobé pití mrkvové šťávy vyhání roupy a škrkavky - nejdřív je nabudí a pak ochromí a jsou vypuzeni.
Potom od Lubomíra Kloudy léčitele to, v Alternativní medicině , čtu o drožďové koupeli - někdo tu měl "problém", co s droždím..., je možné jako jedno z posledních řešení při nákaze mikroorganismy užít jako koupel.
Prý opatrně, nejdříve po nějaké čistící kůře (kterou také uvádí, ale uvádí jich mraky), zkusit koupel nohou - do převařené vody o teplotě cca 50 st. rozpustit tak dvě hrsti pravého droždí, ne sušeného, po dvou hodinách za občasného míchání slejeme do umyvadla, přídáme teplou vodu a koupeme nohy, namáčíme pleny a obalujeme nohy od podkolení níže cca 10 až 20 minut.
Pokud nedojde k alergické reakci vč. teploty, lze po deseti dnech dát sedací koupel a po dalších deseti dnech celkovou. Mikroorganismy by to mělo oslabit až zahubit. Někdy může dojít až k hromadnému zcepenění - pak je možná horečka apod..
RAdši to zkusím nafotit, jestli je zájem...
od p Dr. B"ohmiga čtu, že dlouhodobé pití mrkvové šťávy vyhání roupy a škrkavky - nejdřív je nabudí a pak ochromí a jsou vypuzeni.
Potom od Lubomíra Kloudy léčitele to, v Alternativní medicině , čtu o drožďové koupeli - někdo tu měl "problém", co s droždím..., je možné jako jedno z posledních řešení při nákaze mikroorganismy užít jako koupel.
Prý opatrně, nejdříve po nějaké čistící kůře (kterou také uvádí, ale uvádí jich mraky), zkusit koupel nohou - do převařené vody o teplotě cca 50 st. rozpustit tak dvě hrsti pravého droždí, ne sušeného, po dvou hodinách za občasného míchání slejeme do umyvadla, přídáme teplou vodu a koupeme nohy, namáčíme pleny a obalujeme nohy od podkolení níže cca 10 až 20 minut.
Pokud nedojde k alergické reakci vč. teploty, lze po deseti dnech dát sedací koupel a po dalších deseti dnech celkovou. Mikroorganismy by to mělo oslabit až zahubit. Někdy může dojít až k hromadnému zcepenění - pak je možná horečka apod..
RAdši to zkusím nafotit, jestli je zájem...
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Pár odstavců zpět jsem četla, že sportuješ a to je tvoje velké plus,akvarista píše: Ahoj!
Nevěděl bys aspoň přibližně jakým způsobem ses takhle hrozně nakazil nebo co způsobilo takové přemnožení?Sleduju tě i na foru zdravíaz a řešíš víc problémů.Já teda žiju velice rizikový život co se týče nákazy a nakažený taky jsem,ale takovéhle problémy vůbec nemám.
svalový tonus je tady ještě větší plus než být např. vegetariánem.
Ti parchanti totiž nemaj rádi pohyb
-
- Starší člen
Jo jo sportuju dost a většinou venku v přírodě takže čerstvej vzduch a pohodička.Čistej vegoš nejsem ale taky k tomu nemam daleko-přes tejden vegošim plus mléčné výrobky a vejce a o víkendu na návštěvě si dám i maso,ale jen když je domácí.Za ty srač.y z marketu bych peníze nedal.I když zeleninu tam kupuju taky takže nevim jestli to neni prašťjakuhoď ale jinak to prostě nejde.
Uvádíte tady použití ivermectinu-mám doma injekční veterinářský,používám ho na morčata proti kožním parazitům,stačí jim namazat kapičku za uši a mají klid.Jednou jsem tím zachránil naši samičku před smrtí-už neměla ani chlupy a padaly z ní kousky kůže a teď je v cajku a dokonce měla babka 4 mláďata.Tak mě napadlo zkusit to i na sobě namazat to na kůži,konkrétně do vlasů ale nevím dávku.Asi zkusim morče zvážit a pak to přepočtu na svou váhu a nakapu si dané množství na hlavu Nebo nemáte někdo zkušenost jestli tenhle injekční můžu i vychlastat?Mám i prazíq pro rybičky ale k tomu jsem se neovážil to vypít i když k tomu nebylo daleko.Jedu zatim 2x tejdně hřebíček asi dokud mi po něm nepřestane bejt blbě a hlenivě.A hlavně mi brzo přijde poštou godzilka
Uvádíte tady použití ivermectinu-mám doma injekční veterinářský,používám ho na morčata proti kožním parazitům,stačí jim namazat kapičku za uši a mají klid.Jednou jsem tím zachránil naši samičku před smrtí-už neměla ani chlupy a padaly z ní kousky kůže a teď je v cajku a dokonce měla babka 4 mláďata.Tak mě napadlo zkusit to i na sobě namazat to na kůži,konkrétně do vlasů ale nevím dávku.Asi zkusim morče zvážit a pak to přepočtu na svou váhu a nakapu si dané množství na hlavu Nebo nemáte někdo zkušenost jestli tenhle injekční můžu i vychlastat?Mám i prazíq pro rybičky ale k tomu jsem se neovážil to vypít i když k tomu nebylo daleko.Jedu zatim 2x tejdně hřebíček asi dokud mi po něm nepřestane bejt blbě a hlenivě.A hlavně mi brzo přijde poštou godzilka
-
- Stálý člen
moj postreh...este k zapperu -ak sa chceme zbavit parazitov,urcite je najvhodnejsie naprv pouzit lieky proti nim a zapper potom na odstranenie virusov a bakterii,a to aj v pripade ak zapper pouzijeme na parazity,potom aj frekv.na bakterie a viry.
-
- Starší člen
Ahoj Anko, tohle pořadí doporučuje i paní Bláhová. Mě by ale zajímalo, jak zapper vlastně účinkuje na parazity. Viděla jsem videa jak působí na myslím protozoa jsem tam viděla, ale co to dělá s parazity jsem se nikde nedočetla. Věděl byste někdo?
-
- Stálý člen
Ahoj cherry,zapper na vecsie parazity vraj neposobi,mal by ale s ostatnymi robit to iste co s bakteriami a virusmi-proste ich zabit,ale ten ich obsah nasledne by sa mal tiez znicit zapperom a vela pri tom pit vody.
-
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
Ahoj a jak zjistíte jaký je jejich obsah, jaké mají v sobě bakterie a virus ? Díky.
-
- Starší člen
Anko, mě se jedná konkrétně o vymýcení svalovce, na kterého mám u sebe podezření. Ing Bláhová ho likviduje kombinací MMS, Zapper a antihelmintika. Ještě mě celkem zajímá zapper Zappatta, nemáte ho někdo? Je z levnějších a dá se programovat.
-
- Starší člen
Asi to změří třeba Oberon, ale zkušenost nemám, je to na moji kapsu drahé vyšetření.smajlicekk píše:Ahoj a jak zjistíte jaký je jejich obsah, jaké mají v sobě bakterie a virus ? Díky.
-
- Stálý člen
Ahoj,ak pouzijes zapper,tam su nastavene programy frekvencii pre bakterie a viry konkretne,aj ako vseobecne-komplet v jednom programe za sebou.Takze ak nastavis napr. program ,,viry,, malo by to znicit vsetky.Tak je to na tom Craftgen pc zapper,ten mam ja.smajlicekk píše:Ahoj a jak zjistíte jaký je jejich obsah, jaké mají v sobě bakterie a virus ? Díky.