Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
godzila, ja myslela ze pracuje stejne jako zapper, je tomu tak?
take by me zajimal presny pracovni popis k zachazeni se synchrometrem, uz jsem casto cetla,
ze se musi s tim cvicit, potrebuje to cas. Ma snad nekdo presny popis jak?
take by me zajimal presny pracovni popis k zachazeni se synchrometrem, uz jsem casto cetla,
ze se musi s tim cvicit, potrebuje to cas. Ma snad nekdo presny popis jak?
s tema plisnema je to urcite zajimave, nevime casto co se skryva pod podlahou, ve zdech a jinde.
Urcite nam to imunitu pekne podlamuje.
A proto i kdyz udelame leceni jedno ktery druh, zabere to ze zacatku a po delsi dobe
je to zase horsi.
Urcite nam to imunitu pekne podlamuje.
A proto i kdyz udelame leceni jedno ktery druh, zabere to ze zacatku a po delsi dobe
je to zase horsi.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nikoliv. Zatím co zapery pracují na principu jakéhosi cíleného rušení specifických biologických frekvencí, či čeho, u specifických mikro organismů, Godzila pracuje na bázi elektrochemického narušení struktury jakýchkoliv mikroorganismů. Teoreticky by se dalo předpokládat, že Godzila bude stejně úspěšně ničit lidské tkáně, jako ničí mikroorganismy, ale v praxi tomu pokud vím nic nenasvědčuje v rozmezí doporučeného napětí, zatímco vše nasvědčuje tomu, že mikroorganismy ničí velice spolehlivě.lena píše:godzila, ja myslela ze pracuje stejne jako zapper, je tomu tak?
Problém s Godzilou však je, že lidské tkáně mají různou vodivost, například pokožka, tuky, šlachy a blány mají veliký elektrický odpor oproti svalům a krvi. Tím se Godzila na rozdíl od induktivních pulsů zapperů nedostane všude a tudíž má také svá omezení. Jinak by asi byla Godzila universální "zapper". Nicméně její druhotná funkce je nutně elektrolýza fiziologických tekutin, která zřejmě také přispívá nejen k usmrcování mikroorganismů, ale také k odstraňování usazených kysličníků z těla a k produkci například HCl, NaOh atd. přímo ve tkáních, které nejsou moc prokrvené. Bohužel na to není jiný než jaksi roztroušený klinický dobrovolný "výzkum" uživatelů a tudíž jde o hodně dohadů, co se vlastně vše při její aplikaci děje. Výsledek je, že mnoha lidem velice pomůže na jejich specifické problémy a mnoha lidem nikoliv.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Gaia píše:Co se týká hnědého uhlí, nějak jsem nepochodila, kde se sežene?...
:-)
Já užívám i dětem dávám toto uhlí , na krabičce je psáno "Carbofit - Čárkll - Aktivované dřevěné uhlí "
vždycky po plasmě a je to poznat, mají to jen v některých lékárnách
a lékárníci to většinou ani neznají nebo ani nevědí, že to mají,
všimni si toho popisu tam, ten rozdíl mezi černým živočišným uhlím a dřevěným rostlinným uhlím:
http://lekarnalouny.cz/shop.php?action= ... =114803833
Zdravim, precitala som par stranok tohoto fora, chcela by som sa poradit. Od 6.2 som objavila u seba roupa. Mam 10 mesacneho syna, u neho som to nespozorovala, ale pre istotu som isla k lekarke a nasadila jemu sirup Vermox a mne tablety Vermox. Manzel ziadne priznaky nema ten neuzil nic. Je to tri dni, uz citim zlepsenie. Ale stala som sa paranoidna na vsetko co idem jest, vsetko prelievam prevarenou vodou z konvice. Podla info ktore som sa docitala menim postelne pradlo teraz a vsetko periem na 95 a zehlim, dezinfikujem po sebe vsetko od wc az po umyvadlo a vanu. Ma to vsetko zmysel ked sa to vraj prenasa vzduchom? Mam z toho strach ....pomoze mi Vermox? Kde mam zaruku ze zlikviduje vsetko? Co brat ako prevenciu? Ako sa vycistit uplne? Chcela som si kupit inkturu 3 bylin - pelynek, hrebik, oresak... Ale vsetky pripravky co najdem su pre nekojace zeny. Ja este 3-4 krat denne kojim, co mi odporucate? Vdaka.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Také záchvaty mívám čas od času a pak to na nějaký čásek přejde.
Homeopatické scirrhinum v potenci D6 se doporučuje na roupy. V Nitře je homeo lékárna a zasílá na dobírku.
Taťku bych také nakrmila - jak chemií, tak homeo.
to jsou mrchy nezničitelný.....
Homeopatické scirrhinum v potenci D6 se doporučuje na roupy. V Nitře je homeo lékárna a zasílá na dobírku.
Taťku bych také nakrmila - jak chemií, tak homeo.
to jsou mrchy nezničitelný.....
Vdaka, pozrem to homeopatikum tu niekde v CR, nezijem na SK. Ja som to mala raz v detstve, potom raz po vysokej skole ked som pracovala na biofarme /bud som to mala zo zeleniny, pody ci od macky co sa tam tulala/ ale z coho som to dostala teraz po 7 rokoch tak to neviem.... snad zlozvyk ohryzanie nechtov, uz si na to davam riadne pozor. Mam uplne nakratko a do ust ani za svet.
-
- Starší člen
Na diagnostice Salvií našli staršímu 6letému synovi
roupa dětského ve vedlejších dutinách nosních,
u mě ani u mladšího syna jej nenašli, ale není vyloučeno,
že tam někde je. Jsem přesvědčena, že si roupa přivezl z lázeňského pobytu,
jelikož od té doby se datovaly jeho zelené rýmy v třítýdenních cyklech,
což předtím nikdy neměl – ani žlutou rýmu.
Bylo mi doporučeno dávkování Vermoxu takto, je to slabé anthelmintikum,
tak proto to zesílené dávkování:
1-0-1
1-0-1
1-0-1 orálně 3x s 14 denní pauzou, 2 x s 14 denní pauzou zavést na noc do konečníku
Na toto dávkování bych potřebovala minimálně 3 balení Vermoxu a stejně to nic neřeší,
protože Vermox učinkuje pouze ve střevech a hubí jen dospělé jedince,
proto ten 14 denní cyklus.
Účinnější anthelmintikum Pyrvinium u nás zrušili,
ale prý se prodává v Německu pod názvem PYRCON.
Na Blanensku používají veterinární lék MOLEVAC, který je určen pro psy.
Lékařka mi napsala pouze jedno balení Vermoxu, prý to stačí pro obě děti )
Vyřešila jsem to prozatím tak, že jsem dala synovi jedno balení Vermoxu 3 dny za sebou a
vzala ho 2x na plazmový generátor – celkem asi 72 minut a vypadá to, že rýma ustoupila,
je měsíc bez rýmy.
Zatím ale nejásám, koupu obě děti v MMS a plánuji ještě další věci.
roupa dětského ve vedlejších dutinách nosních,
u mě ani u mladšího syna jej nenašli, ale není vyloučeno,
že tam někde je. Jsem přesvědčena, že si roupa přivezl z lázeňského pobytu,
jelikož od té doby se datovaly jeho zelené rýmy v třítýdenních cyklech,
což předtím nikdy neměl – ani žlutou rýmu.
Bylo mi doporučeno dávkování Vermoxu takto, je to slabé anthelmintikum,
tak proto to zesílené dávkování:
1-0-1
1-0-1
1-0-1 orálně 3x s 14 denní pauzou, 2 x s 14 denní pauzou zavést na noc do konečníku
Na toto dávkování bych potřebovala minimálně 3 balení Vermoxu a stejně to nic neřeší,
protože Vermox učinkuje pouze ve střevech a hubí jen dospělé jedince,
proto ten 14 denní cyklus.
Účinnější anthelmintikum Pyrvinium u nás zrušili,
ale prý se prodává v Německu pod názvem PYRCON.
Na Blanensku používají veterinární lék MOLEVAC, který je určen pro psy.
Lékařka mi napsala pouze jedno balení Vermoxu, prý to stačí pro obě děti )
Vyřešila jsem to prozatím tak, že jsem dala synovi jedno balení Vermoxu 3 dny za sebou a
vzala ho 2x na plazmový generátor – celkem asi 72 minut a vypadá to, že rýma ustoupila,
je měsíc bez rýmy.
Zatím ale nejásám, koupu obě děti v MMS a plánuji ještě další věci.
-
- Stálý člen
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
Ahoj
jsem úplným začátečníkem v "boji" proti parazitům. Asi před 14 dny mi byli diagnostikování na Salvii, ale jen mi bylo řečeno že je mám a to hodně a všude Dokonce pravidelně ve stolici nacházím spoustu takových nítěnek (myslím že to začalo až po nasazení MMS, ale možná to bude i tím, že jsem svou stolici dřív tak nezkoumal )
Nějaké antihelmetika mám už objednané - Albendazol, Praziquantel a Entiazlo půjdu schánět k veterináři
Co se týče příznaků, tak mám naprostou většinu... Co mě ale nejvíce trápí je psychika. Tak šílené výkyvy nálad... Někdy to graduje až hysterickým brekem či návaly zlosti. časté jsou taky velmi výrazné úzkosti. Jediné co mi alespoň trochu zabírá je klystýr (voda, citrón, jabl. ocet, mms). Ale ono jaksi nejde si je dělat v jednom kuse Chci se zeptat, jestli máte někdo s takovými psychickými projevy také zkušenost. Mám za to, že to s největší pravděpodobností způsobují uhynulí paraziti, které je třeba dostat z těla ven. Znáte nějaký jiný způsob než klystýr ?
Mějte hezký den
David
jsem úplným začátečníkem v "boji" proti parazitům. Asi před 14 dny mi byli diagnostikování na Salvii, ale jen mi bylo řečeno že je mám a to hodně a všude Dokonce pravidelně ve stolici nacházím spoustu takových nítěnek (myslím že to začalo až po nasazení MMS, ale možná to bude i tím, že jsem svou stolici dřív tak nezkoumal )
Nějaké antihelmetika mám už objednané - Albendazol, Praziquantel a Entiazlo půjdu schánět k veterináři
Co se týče příznaků, tak mám naprostou většinu... Co mě ale nejvíce trápí je psychika. Tak šílené výkyvy nálad... Někdy to graduje až hysterickým brekem či návaly zlosti. časté jsou taky velmi výrazné úzkosti. Jediné co mi alespoň trochu zabírá je klystýr (voda, citrón, jabl. ocet, mms). Ale ono jaksi nejde si je dělat v jednom kuse Chci se zeptat, jestli máte někdo s takovými psychickými projevy také zkušenost. Mám za to, že to s největší pravděpodobností způsobují uhynulí paraziti, které je třeba dostat z těla ven. Znáte nějaký jiný způsob než klystýr ?
Mějte hezký den
David
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
ahoj Davide,
jestli máš naměřenou pořádnou zátěž v těle, tak jde o to, že nejsou jen ve střevech. Až budeš mít antiparazitika, půjde to k lepšímu, ale stále s výkyvy. Řekla bych, že dostat je z trávicí trubice je ta snazší práce, pak je boj o to dostat je z tkání (orgánů). Mě tři týdny zlobily uši, hlava, píchání v srdci, cuká mi ve svalech doteď. Mám za sebou albendazol, praziquantel, ivermectin a teď beru Entizol.Nálada ale byla spíš dobrá a veselá, prostě radost ze zlepšení zdraví. A to zlepšení tam bylo citelné od první dávky léku. Občas ale po probdělé noci (hororové sny při každém pokusu o usnutí procitnutí šokem) jsem se cítila fakt na dně. Je asi fajn mít někoho blízkého, kdo by Ti byl nablízku a jaksi bojoval s Tebou. Drž se a piš si s námi zde. Od toho sem chodíme, abychom si poradili a byli si navzájem oporou.
jestli máš naměřenou pořádnou zátěž v těle, tak jde o to, že nejsou jen ve střevech. Až budeš mít antiparazitika, půjde to k lepšímu, ale stále s výkyvy. Řekla bych, že dostat je z trávicí trubice je ta snazší práce, pak je boj o to dostat je z tkání (orgánů). Mě tři týdny zlobily uši, hlava, píchání v srdci, cuká mi ve svalech doteď. Mám za sebou albendazol, praziquantel, ivermectin a teď beru Entizol.Nálada ale byla spíš dobrá a veselá, prostě radost ze zlepšení zdraví. A to zlepšení tam bylo citelné od první dávky léku. Občas ale po probdělé noci (hororové sny při každém pokusu o usnutí procitnutí šokem) jsem se cítila fakt na dně. Je asi fajn mít někoho blízkého, kdo by Ti byl nablízku a jaksi bojoval s Tebou. Drž se a piš si s námi zde. Od toho sem chodíme, abychom si poradili a byli si navzájem oporou.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
Ako zistim ze nemam roupy len v hrubom creve? Nemavam ine priznaky okrem toho simrania ktore po dvoch dnoch Vermoxu zmizlo. Ako zistim kde vsade sa dostali?
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
Ahoj
Kdo se léčíte déle, mohli byste mi povědět, zda je vhodný zapper a zda jednoduchý nebo s různými frekvencemi? Zkoušel jste se někdo zbavovat svalovců? Uvažuji o zapperu, ale nevím, do jakého jít. Ve vláknech o zapperech mnoho info není.
Děkuji a přeji pěkný víkend!
Kdo se léčíte déle, mohli byste mi povědět, zda je vhodný zapper a zda jednoduchý nebo s různými frekvencemi? Zkoušel jste se někdo zbavovat svalovců? Uvažuji o zapperu, ale nevím, do jakého jít. Ve vláknech o zapperech mnoho info není.
Děkuji a přeji pěkný víkend!
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nechceš Albendazol? Je o něco silnější...dancaa píše:...na toto dávkování bych potřebovala minimálně 3 balení Vermoxu...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Starší člen
Albendazol už mám přece doma :-), ale ten se do vedlejších nosních dutin asi taky nevstřebá,
ing. Bláhová mi kdysi poradila mazat do nosu ivermectin
Ale já jsem se rozhodla jít na přesnější diagnostiku k ing. Dlapovi s tím,
že mi dá i přesné frekvence na konkrétní parazity,
s frekvencemi je to údajně složitější než se na první pohled zdá...
na roupa zavrtaného do kosti jsou jiné frekvence než na roupa např. ve střevech atd.
to byl jen blbý příklad...každopádně říkal, že na roupa by mělo stačit cca 90 minut
na plasmovém generátoru
ing. Bláhová mi kdysi poradila mazat do nosu ivermectin
Ale já jsem se rozhodla jít na přesnější diagnostiku k ing. Dlapovi s tím,
že mi dá i přesné frekvence na konkrétní parazity,
s frekvencemi je to údajně složitější než se na první pohled zdá...
na roupa zavrtaného do kosti jsou jiné frekvence než na roupa např. ve střevech atd.
to byl jen blbý příklad...každopádně říkal, že na roupa by mělo stačit cca 90 minut
na plasmovém generátoru
Ako moze byt v dutine nosnej? Ved to zije len v creve nie? to aby som bola este viacej vystrasena, kde na nete mozem ziskat info ze to zije inde ako v creve? Nikde som sa nic take nedocitala.