Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
věčný problémy
Děkuju za odpověd acítíš na sobě nějaké úlevy ??? Já už mám ty problémy od 24 po monomukleoze ,ale letos se to ještě podělalo zánětem lícního nervu a po kortikojdech jsem upně na hadry,fakt neskutečná unava aty záda to je hrůza
Re: věčný problémy
nemusis se bat, ze umres, zlepsis imunitu a zde uvadim link, ktery jsem vlastne chtela dat, ale nenasla jsem ho hned.
http://www.emms.cz/
zacni 1 kapkou+aktivator a dle potreby zvysuj, ale az tak po 1-3 dnech, precti si pozorne vsechny informace na strance, kterou jsem ti zde nechala,
podle tvych narku ci priznaku si myslim, ze jsou to take priznaky borelioze, ale lepsi je si nechat udelat rozbor, aby jsi mel jistotu.
s mms nemuzes nic pokazit.
zacatek je vzdy tezky, a pokud mas opravdu strach tak si dej prvni jenom koupel, 20 kapek + aktivator a uvidis jak se potom dobre vyspis.
uz jenom unava po mms je odpoved, ze jsi na dobre ceste.
http://www.emms.cz/
zacni 1 kapkou+aktivator a dle potreby zvysuj, ale az tak po 1-3 dnech, precti si pozorne vsechny informace na strance, kterou jsem ti zde nechala,
podle tvych narku ci priznaku si myslim, ze jsou to take priznaky borelioze, ale lepsi je si nechat udelat rozbor, aby jsi mel jistotu.
s mms nemuzes nic pokazit.
zacatek je vzdy tezky, a pokud mas opravdu strach tak si dej prvni jenom koupel, 20 kapek + aktivator a uvidis jak se potom dobre vyspis.
uz jenom unava po mms je odpoved, ze jsi na dobre ceste.
- Vinc
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Paraziti - příznaky ...
Podle těch příznaků to bude asi trochu masivnější výskyt parazitů. Chtělo by to diagnostikovat a pak vedle MMS použít i zapper a možná i antihelmentika. MMS uleví, ale na všechny naše "obyvatele" bohužel nestačí. Jinak v tvém případě se ti určitě po MMS uleví
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hm.
K tým vlasom, ja si robím kúpel cca 180 aktivovaných kvapiek (3 plné plastové kvapátka) a celú hlavu si nechávam pod vodou, a mám dojem že vlasy sú pružné, pevné. Ako Peter Nagy spieva, "Nelietajú".
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Re: Co ještě dodat!?
Gewo,pokud je mi znamo,tak to plati o umelohmotnem vit c a nikoliv o prirodnim.Navic snidam takto kazdy den i kdyz beru MMS,zadne problemy jsem s tim nemela.gewo píše:Radíte se, radíte, ale to nejpodstatnější všem ušlo.
".. v 8:00 snidane pomeranc, 8:30 8kapek..."
Na každém kroku se pořád do zblbnutí opakuje: POMERANČ A POMERANČOVÝ DŽUS ELIMINUJE ÚČINKY MMS! VZÁJEMNĚ SE TO NESNÁŠÍ!
(ironie) Takže si dáme jako základ pomeranč a na na to ty kapičky. No, proč ne.
Možná by také neškodilo strčit každý den ráno prsty do ohně a přesvědčit se, jestli to, třeba ve středu, taky tak pálí jako v sobotu.. (konec ironie)
A zase nedorozumění. To NENÍ o vitamínu C z citrusového plodu!! Vždyť místo kyseliny citronové se dá klidně použít vymačkaný citrón nebo limetka. Jde o to, že v pomerančích je něco, co BLOKUJE účinek MMS. Minimálně jen blokuje, ale mohou být i jiné reakce. Jim na to výslovně upozorňuje: "Nejezte pomeranče a nikdy nepoužívejte k zalití MMS pomerančovou šťávu nebo džus."
Ještě jednou - ŽÁDNÉ POMERANČE, A ŽÁDNÝ POMERANČOVÝ DŽUS.
Je to tady v diskusi několikrát, dokonce i v návodu, stačí jen pečlivě číst a nestřílet od boku...
Re: věčný problémy
Mononukleozu nebo-li jejiho puvodce EB virus jsem zabila 23 denni hladovkou.jatra bolela 14 dni jako das,ale je pryc uz 2.rok a nevratil se.paspulka píše:Děkuju za odpověd acítíš na sobě nějaké úlevy ??? Já už mám ty problémy od 24 po monomukleoze ,ale letos se to ještě podělalo zánětem lícního nervu a po kortikojdech jsem upně na hadry,fakt neskutečná unava aty záda to je hrůza
mms
Děkuju,že jste mi odepsali ,no rozbor na borelie mám negativní,17 unora jdu na imunoogii,tak uvidím,ale nejspíš se tam toho nějakmoc nenjade ,jako obvykle ,unavový syndrom po ebv,ten zapper,to je snad na odčervení ne?? ale tak pustím se do toho mms,vy jste neumřeli ,tak neumřu ani já,už jsem měl 2 kapky s 10 kapkama té aktivované kyseliny citronové,přesně jsem to odměřoval jedna polévková lžíce kyseliny citronové a 9 lžic destilované vody,snad je to správně,jinak teda tena zápach nic moc ,ale pít se to dá ,jsou snad i horší věci,no podle všeho co jsem postudoval i v té knize tak ani nejde a kvantum těch kapek,hlavně aby to dlouho působilo v tom těle,atkže radši víckrát,po méně kapkách,jetě ,že jsem vás tady našel ,jinak bych se asi neodhodlal..
Re: eb virus
Hladovka je hladovka,t.j. neji se nic,pije se jen voda nejlepe destilovana z lekarny.Nejtezsi je navrat k jidlu,kdy se musi vse presne dodrzovat jinak si clovek nevratne ublizi.kriticky je 3.den,kdy usina cela travici soustava.Pokud drzis pust do 3.dnu a udelas chybu,nemely by byt nasledky nevratne.
Vzhledem k tomu,ze pustovani nepatri do tohoto vlakna odkazuji te na tyto zdroje: http://www.pust.cz, http://www.vitarian.cz , knihy od Malachova, Mudr.Partykove.Nevylecila jsem jen EB virus ale i dalsi veci.
p.s. moje zkusenosti najdes ve vlakne pust na http://www.vitarian.cz nebo v mem denicku tamtez http://forum.vitarian.cz/viewtopic.php? ... 75&start=0
Vzhledem k tomu,ze pustovani nepatri do tohoto vlakna odkazuji te na tyto zdroje: http://www.pust.cz, http://www.vitarian.cz , knihy od Malachova, Mudr.Partykove.Nevylecila jsem jen EB virus ale i dalsi veci.
p.s. moje zkusenosti najdes ve vlakne pust na http://www.vitarian.cz nebo v mem denicku tamtez http://forum.vitarian.cz/viewtopic.php? ... 75&start=0
Naposledy upravil(a) Marcela+ dne stř 10 úno 2010 16:08, celkem upraveno 1 x.
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Re: mms
Neboj, po MMS se ti určitě v něčem uleví a mezitím hodně čti a vybírej pro sebe ty nejlepší postupy Pokud budeš chtít skutečně vědět co všechno v sobě máš a proti čemu bojuješ, pak budeš muset na Oberon nebo Salvii, ale rozhodně ne za MUDr-cemapaspulka píše:,už jsem měl 2 kapky s 10 kapkama té aktivované kyseliny citronové,přesně jsem to odměřoval jedna polévková lžíce kyseliny citronové a 9 lžic destilované vody,snad je to správně,
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
at pochcípaj ty mrchy
Denny já na oberonu ,byl to bude tak tři roky zpátky,tam mi zjistili spoustu streptokoků a stafilokoků,vzhledem ke špatné finanční situaci jsem tam byl pouze 2 krát,doporučili mi houbu cordyceps,pak se mi trošku ulevilo.. no ,ale jak je vidět chtělo by to na něj zajít znova... Kde seženu ten zapper?????????
-
- Stálý člen
- Dostal: 16 poděkování
Vysoké ASLO!!!
Ahoj Paspulka.
Ja dávam vysoké ASLO dole už pol roka a pri poslednom odbere som mala hodnotu 250 čo je v mojom prípade vynikajúce,nakoľko som 2 roky bola na hodnote do tisíc. (norma je do 200).
Moc dobre ťa chápem ako sa cítiš, ja som s tým mala neskutočné problémy, na nátlak lekárov som si dala aj vybrať mandle,(myslela som si že sa mi uľaví ale opak bol pravdou). Aslo stúplo po výbere mandlí na neskutočných 1230 a ja už som bola hotová,stále unavená, z práce som chodila domov ako zbitý pes (ešte že robím za kompom ,lebo keby som manuálne pracovala tak to nezvládnem).
Okrem toho som mávala závrate a chceli ma dať na pol roka na Pendepon a to som si povedala a dosť. A začala som s MMS-kom. Ver mi že ti to pomôže. Čím skôr začneš,tým skôr sa budeš cítiť lepšie. Ale prvé dve kúry budú asi zabiják, neviem akú hodnotu ASLA máš ,ale prvú kúru sprav trebárs 5 dní, daj pauzu 4 dni na vit.C a zas 5 dní. Pomaly navyšuj, nie ako ja, i keď dnes môžem robiť i Turkokláru (to je každú pol hodinu trebárs 5 kvapiek). Ale to neskúšaj lebo ti bude na skapanie. Naozaj začni pozvolne a skonči piaty deň trebárs aj na 3 kvapky 3x denne.
Aspoň nebudeš mať také silné prejavy ako ja, nedočkavá. Lebo ak je telo silne postihnuté zápalom, reakcie uzdravenia bývajú kruté (vlastná skúsenosť),tak opatrne s navyšovaním. Musím povedať že dnes sa cítim výborne len vďaka MMS, tiež som vyskúšala aj Lapacho aj Drags Imun, Grepofit či Vironal, Homeopatiu ale nič mi nezabralo. Iba MMS na ktoré nadám dopustiť.
Naozaj sa nemáš čoho báť, MMS ti na 110% pomôže.
Ja dávam vysoké ASLO dole už pol roka a pri poslednom odbere som mala hodnotu 250 čo je v mojom prípade vynikajúce,nakoľko som 2 roky bola na hodnote do tisíc. (norma je do 200).
Moc dobre ťa chápem ako sa cítiš, ja som s tým mala neskutočné problémy, na nátlak lekárov som si dala aj vybrať mandle,(myslela som si že sa mi uľaví ale opak bol pravdou). Aslo stúplo po výbere mandlí na neskutočných 1230 a ja už som bola hotová,stále unavená, z práce som chodila domov ako zbitý pes (ešte že robím za kompom ,lebo keby som manuálne pracovala tak to nezvládnem).
Okrem toho som mávala závrate a chceli ma dať na pol roka na Pendepon a to som si povedala a dosť. A začala som s MMS-kom. Ver mi že ti to pomôže. Čím skôr začneš,tým skôr sa budeš cítiť lepšie. Ale prvé dve kúry budú asi zabiják, neviem akú hodnotu ASLA máš ,ale prvú kúru sprav trebárs 5 dní, daj pauzu 4 dni na vit.C a zas 5 dní. Pomaly navyšuj, nie ako ja, i keď dnes môžem robiť i Turkokláru (to je každú pol hodinu trebárs 5 kvapiek). Ale to neskúšaj lebo ti bude na skapanie. Naozaj začni pozvolne a skonči piaty deň trebárs aj na 3 kvapky 3x denne.
Aspoň nebudeš mať také silné prejavy ako ja, nedočkavá. Lebo ak je telo silne postihnuté zápalom, reakcie uzdravenia bývajú kruté (vlastná skúsenosť),tak opatrne s navyšovaním. Musím povedať že dnes sa cítim výborne len vďaka MMS, tiež som vyskúšala aj Lapacho aj Drags Imun, Grepofit či Vironal, Homeopatiu ale nič mi nezabralo. Iba MMS na ktoré nadám dopustiť.
Naozaj sa nemáš čoho báť, MMS ti na 110% pomôže.
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Re: at pochcípaj ty mrchy
No kamaráde, na Oberonu musíš už předem za své peníze požadovat přesný výpis všeho, kde a co ve svých útrobách máš. Musíš jim říci, že se hodláš léčit sám a potřebuješ to pouze pro své účely, jinak to nemá pro tebe žádnou cenu Oni to neradi dávají, protože pak každý moula s tím ihned běží za MUDr-cem , jak to že o tom sajrajtu, co ti Oberon naměřil, neví. MUDr-c se ti jen vysměje a pak dělá zbytečné potíže tomu, kdo ti tyto výsledky dal. To se potom nemůžeme divit, že víme prdpaspulka píše:Denny já na oberonu ,byl to bude tak tři roky zpátky,tam mi zjistili spoustu streptokoků a stafilokoků,vzhledem ke špatné finanční situaci jsem tam byl pouze 2 krát,doporučili mi houbu cordyceps,pak se mi trošku ulevilo.. no ,ale jak je vidět chtělo by to na něj zajít znova... Kde seženu ten zapper?????????
Se zapperem ani s tím hladověním moc nespěchej a pročti si napřed ta nejnavštěvovanější vlákna. Ze všeho co se tě bude týkat si dělej výpisky a to nejlepší teprve pak pro sebe použij. Uč se při tom poslouchat své tělo, samo ti řekne, jestli máš přidat plyn a pokračovat, nebo přibrzdit.
Přeji ti mnoho zdaru
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Re: očista
Pokud budes chtit vedet cokoliv z mych zkusenosti,klidne mi napis SZ.Jinac teorii si prostuduj velmi peclive,je to pomerne rozsahla zalezitost.Pokud chces zacit hned trenovat-muzes,dam ti par rad,se kterymi zvladnes 3ky a vse si natrenujes.Je to zdarma a nejstarsi,nejucinnejsi a nejrychlejsi metoda uzdravovani co znam,usty Malachova prirodni chirurgie. Podle svych relativne kratkych zkusenosti s MMS ,zatim soudim,ze na poli fyzickem(pust cisti i dusevno a rozviji duchovno)tento muze mit obdobne ucinky,mozna v urcitych smerech i lepsi.Zatim vsak nemam dost potrebnych zkusenosti,abych toto mohla posoudit.Zatim si myslim,ze je idealni skloubit oboje,tj. pred pustem projit kurou MMS.paspulka píše:Marcelo to je teda mazec 23 dní nejíst,to si myslím,že s tím tělem musí opravdu něco uděal,to obdivuju tvou pevnou vůli,každopádně ty odkazy prostuduju díky
Obe tyto metody vsak mohou byt relativne k nicemu,pokud se nebudes starat o svuj teren.Tzn.pokud se budes stravovat tak,aby telo bylo prekyseleno,stresovat coz vede tez k prekyseleni a nebudes se dostatecne hybat.Pokud ma telo spravnou rovnovahu,nemuze se v nem nic moc usadit a kdyz ,tak ne moc na dlouho.Komari miluji stojate vody,ale nejsou jeji pricinou,jak pravil klasik.