Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od dancaa »

Gaia, přednáška vypadá dost zajímavě, nikdo to tam nenatáčel na video ? ;-)
Hlavně mě tam zajímá ta malárie, snad se na to vrhnu a přepíšu, jestli to všechno přečtu....

keft
Stálý člen
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od keft »

Nechci Vás odrazovat, ale čím více studuji po léta tyto problémy, tím více vše ukazuje na psyché, která je přímo svázána s imunitním systémem. Tam by měl každý začít! Tohle vlákno může mít 1000 stran a problémy zůstanou otevřené.
Jinak řečeno - chemicky se léčíme tak, jako léčí doktoři - pouze potlačujeme symptomy a neléčíme příčiny. Vybijeme breberky (přesněji jejich část) a za krátký čas se objeví stejné nebo jiné.
Dr. Bach- citát:
"Ověřil si, že chemické léky oslabovaly imunitu organismu tak, že bylo stále obtížnější se s chorobou vypořádat. Při své práci bakteriologa a homeopata si povšiml nápadné souvislosti mezi bakteriologickým nálezem a negativními emocemi daného pacienta.

Všiml si, jak určité charakterové vlastnosti ve své negativní podobě oslabují obranyschopnost jedince a jak vytvářejí předpoklady pro určité nemoci. Dr. Bach postupně rozdělil sedm negativních stavů mysli, které jsou pravými příčinami nemocí, následovně: strach, nejistota, nedostatečný zájem o přítomnost, osamělost, přecitlivělost na vlivy a myšlenky okolí, sklíčenost a ztráta odvahy, přehnaná starost o druhé. Na počátku nemoci stojí vždy jako jeden z hlavních projevů negativní nálada. Nemoc fyzického těla se objeví až v pozdější fázi a má funkci „poslední opravy rozbitého stroje"

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
keft píše:
Dr. Bach- citát:
"...
Všiml si, jak určité charakterové vlastnosti ve své negativní podobě oslabují obranyschopnost jedince a jak vytvářejí předpoklady pro určité nemoci. ..
S Dr.Bachem máte naprostou pravdu, co se týče vzniku nemoci. Ale zlikvidovat nemoc tímtéž způsobem není vůbec tak jednoduché, jako ji vyvolat. V tomto vlákně je to mimo téma - pokud máš zájem, můžeme se s tím přesunout třeba do Psychických příčin a nebo Etikoterapie.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

kutil píše:Mě by spíš zajímalo to dávkování PMS1 a hřebíčku?, ať se té drobné havěti trochu zbavím - když už to teda nebude trvalý :(
PMS1 dle návodu (tobolku či tobolku a další napůl plnou) no a tak po 15 minutách plusmínus 10 tobolek hřebíčku, po 15 minutách Betain HCL a zas Betain HCl po půl hodině... ;) Anebo rovnou po tom hřebíčku celý den pobumbávat naředěnou HCl ;) Pokud se to nespraví, tak po nějakých řekněme 4 hodinách to stejné ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Dík za radu. Teda to je síla, ale prubnu to ;)
H.v.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Síla je konzumovat MMS2 po hodině a ještě s tím brát i MMS ;)

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Zdravím, nevšimla jsem si, že by seminář někdo natáčel ale nevylučuji. Posluchárna byla plná.
Byl to seminář v rámci homeo školní výuky. Je možné se zúčastnit nezávazně, zkoušela jsem tu lákat...
Kniha od toho pána na toto téma, teď vyšla, je také opravdu zajímavá. Stojí cca 1 000 Kč. Nemám ale láká mě..
Palo, už jsi to určitě mockrát psal, ale v jakém poměru se ředí HCL? Díky.

Inv. jsem nezkoušela... tak nemám zážitky.
S chemií tu máte pravdu ale asi se jí nevyhneme. Je možné si vyrobit "na koleně" homeopatikum z toho léku(třeba Janča popisuje jak) nebo http://www.homeopatickepripravky.cz/vyr ... pripravku/ a zmírnit tak jeho negat. účinky. To jde se vším. Jen doufám, že breberky nezískají imunitu.
Cest je dost, chce to komplexní holistickou léčbu. Jo a mít na to sílu..... a Pala a tohle fórum ...

Gaia

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Gaia píše:Palo, už jsi to určitě mockrát psal, ale v jakém poměru se ředí HCL? Díky.
Je to popsáno zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2308
Třetí zhora...

akvarista
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od akvarista »

Ahoj!
Po roce jsem se rozhodl zas odparazitit hřebičkem,pelyňkem a lugolem,vždy jeden až 2 dny v týdnu s úmyslem že se tímto mírným dávkováním vyhnu pohřebíčkové chřipce která mě postihla loni po třítýdenní kůře a trvala měsíc.Letos jsem vydržel 2 týdny tj. 3 dávky a chřipka(spíše rozklad parazita)je zpět.Myslel jsem jak na chřipku vyzraju současným používánim hcl,vit C.,čajem lapacho,vilcacora,lichořeřešnicí,kozincem blanitým,ale nic nezabírá a způsobuje to pěkné herx,ale v mezičase se cítím líp než před odčervením.Dnes jsem na ucpaný nos zkoušel slávkův návod s inhalací alkoholu a docela to zabralo i když mi po tom bylo pěkně blbě.Dal jsem deci rumu a dvě deci vody,ohřál a inhaloval s ručníkem na hlavě vždy 5 nádechů,pak pauza a pak znova dokud mi nebylo šoufl.Nos se opravdu uvolnil-večer to zkusím znovu.Nevíte nekdo na jakém principu to funguje?A další věc-za jak dlouho po odeznění chřipky tam mám poslat další hřebíčkovej granát?Zatím to mám od pondělka tak se si řikal že v pondělí bych tam poslal další.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

akvarista píše:Ahoj! Dnes jsem na ucpaný nos zkoušel slávkův návod s inhalací alkoholu a docela to zabralo i když mi po tom bylo pěkně blbě.Dal jsem deci rumu a dvě deci vody,ohřál a inhaloval s ručníkem na hlavě vždy 5 nádechů,pak pauza a pak znova dokud mi nebylo šoufl.
Nazdar Akvaristo,

Matně si vzpomínám, že mi po tom taky někdy kdysi bylo občas nevolno. Děcka si na to ale nikdy nepostěžovaly. Jestli mne paměť nešálí, měl jsem pocit, že se to stávalo jenom na prázdný žaludek, ale nevsadil bych na to. Překvapuje mne, že to zabralo i na něco jiného, než chřipajznu. Měl jsem za to, že to vysterilizuje dýchací cesty jednak jako alkohol samotný, byvše desinfekční prostředek a jednak musí nutně dojít k přehřátí povrchu sliznic latentním teplem kondenzace, takže zase snad do jisté míry sterilizace.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Gdo nema kořalku, može aji Francovku Alpu.
Tuhle verzi znám od děcka, zabírá, ale je to pro silne natury . Hardcore. ( se zavřenýma očima se to dá )

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Anebo si doma vypálit kořalku :lol:

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Na kořalu doma pálenou se prosím hlásím, tu beru ale fakt...
Akvaristo, na vstřebání parazitů by mohlo zabrat např. homeopatikum pyrogenium, carbo vegetablis či animalis, avena sativa, u tebe.

Nosánek si mimo jiného občas čistím vatičkou namočenou v peroxidu..

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Gaia píše:Na kořalu doma pálenou se prosím hlásím, tu beru ale fakt...
Stačí říct ;) Vím o jednom chemikovi, kterej si na tom dává sakra záležet a klidně by i něco poslal ;)

akvarista
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od akvarista »

Slavek Krepelka píše:Matně si vzpomínám, že mi po tom taky někdy kdysi bylo občas nevolno. Děcka si na to ale nikdy nepostěžovaly. Jestli mne paměť nešálí, měl jsem pocit, že se to stávalo jenom na prázdný žaludek, ale nevsadil bych na to. Překvapuje mne, že to zabralo i na něco jiného, než chřipajznu...
A dá se to používat i když jsem zdravej třeba každej večer jako prevence?Nemůže to mít nějaký negativní účinky na dýchací trubky?

Když mažeš v citaci, tak musíš nechat úvodní i závěrečnou hranaté závorky celé - poo.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“