Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Gaia, přednáška vypadá dost zajímavě, nikdo to tam nenatáčel na video ? ;-)
Hlavně mě tam zajímá ta malárie, snad se na to vrhnu a přepíšu, jestli to všechno přečtu....
Hlavně mě tam zajímá ta malárie, snad se na to vrhnu a přepíšu, jestli to všechno přečtu....
-
- Stálý člen
- Dostal: 12 poděkování
Nechci Vás odrazovat, ale čím více studuji po léta tyto problémy, tím více vše ukazuje na psyché, která je přímo svázána s imunitním systémem. Tam by měl každý začít! Tohle vlákno může mít 1000 stran a problémy zůstanou otevřené.
Jinak řečeno - chemicky se léčíme tak, jako léčí doktoři - pouze potlačujeme symptomy a neléčíme příčiny. Vybijeme breberky (přesněji jejich část) a za krátký čas se objeví stejné nebo jiné.
Dr. Bach- citát:
"Ověřil si, že chemické léky oslabovaly imunitu organismu tak, že bylo stále obtížnější se s chorobou vypořádat. Při své práci bakteriologa a homeopata si povšiml nápadné souvislosti mezi bakteriologickým nálezem a negativními emocemi daného pacienta.
Všiml si, jak určité charakterové vlastnosti ve své negativní podobě oslabují obranyschopnost jedince a jak vytvářejí předpoklady pro určité nemoci. Dr. Bach postupně rozdělil sedm negativních stavů mysli, které jsou pravými příčinami nemocí, následovně: strach, nejistota, nedostatečný zájem o přítomnost, osamělost, přecitlivělost na vlivy a myšlenky okolí, sklíčenost a ztráta odvahy, přehnaná starost o druhé. Na počátku nemoci stojí vždy jako jeden z hlavních projevů negativní nálada. Nemoc fyzického těla se objeví až v pozdější fázi a má funkci „poslední opravy rozbitého stroje"
Jinak řečeno - chemicky se léčíme tak, jako léčí doktoři - pouze potlačujeme symptomy a neléčíme příčiny. Vybijeme breberky (přesněji jejich část) a za krátký čas se objeví stejné nebo jiné.
Dr. Bach- citát:
"Ověřil si, že chemické léky oslabovaly imunitu organismu tak, že bylo stále obtížnější se s chorobou vypořádat. Při své práci bakteriologa a homeopata si povšiml nápadné souvislosti mezi bakteriologickým nálezem a negativními emocemi daného pacienta.
Všiml si, jak určité charakterové vlastnosti ve své negativní podobě oslabují obranyschopnost jedince a jak vytvářejí předpoklady pro určité nemoci. Dr. Bach postupně rozdělil sedm negativních stavů mysli, které jsou pravými příčinami nemocí, následovně: strach, nejistota, nedostatečný zájem o přítomnost, osamělost, přecitlivělost na vlivy a myšlenky okolí, sklíčenost a ztráta odvahy, přehnaná starost o druhé. Na počátku nemoci stojí vždy jako jeden z hlavních projevů negativní nálada. Nemoc fyzického těla se objeví až v pozdější fázi a má funkci „poslední opravy rozbitého stroje"
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Mimo téma (offtopic)
S Dr.Bachem máte naprostou pravdu, co se týče vzniku nemoci. Ale zlikvidovat nemoc tímtéž způsobem není vůbec tak jednoduché, jako ji vyvolat. V tomto vlákně je to mimo téma - pokud máš zájem, můžeme se s tím přesunout třeba do Psychických příčin a nebo Etikoterapie.keft píše:
Dr. Bach- citát:
"...
Všiml si, jak určité charakterové vlastnosti ve své negativní podobě oslabují obranyschopnost jedince a jak vytvářejí předpoklady pro určité nemoci. ..
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
PMS1 dle návodu (tobolku či tobolku a další napůl plnou) no a tak po 15 minutách plusmínus 10 tobolek hřebíčku, po 15 minutách Betain HCL a zas Betain HCl po půl hodině... Anebo rovnou po tom hřebíčku celý den pobumbávat naředěnou HCl Pokud se to nespraví, tak po nějakých řekněme 4 hodinách to stejnékutil píše:Mě by spíš zajímalo to dávkování PMS1 a hřebíčku?, ať se té drobné havěti trochu zbavím - když už to teda nebude trvalý
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Síla je konzumovat MMS2 po hodině a ještě s tím brát i MMS
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Zdravím, nevšimla jsem si, že by seminář někdo natáčel ale nevylučuji. Posluchárna byla plná.
Byl to seminář v rámci homeo školní výuky. Je možné se zúčastnit nezávazně, zkoušela jsem tu lákat...
Kniha od toho pána na toto téma, teď vyšla, je také opravdu zajímavá. Stojí cca 1 000 Kč. Nemám ale láká mě..
Palo, už jsi to určitě mockrát psal, ale v jakém poměru se ředí HCL? Díky.
Inv. jsem nezkoušela... tak nemám zážitky.
S chemií tu máte pravdu ale asi se jí nevyhneme. Je možné si vyrobit "na koleně" homeopatikum z toho léku(třeba Janča popisuje jak) nebo http://www.homeopatickepripravky.cz/vyr ... pripravku/ a zmírnit tak jeho negat. účinky. To jde se vším. Jen doufám, že breberky nezískají imunitu.
Cest je dost, chce to komplexní holistickou léčbu. Jo a mít na to sílu..... a Pala a tohle fórum ...
Gaia
Byl to seminář v rámci homeo školní výuky. Je možné se zúčastnit nezávazně, zkoušela jsem tu lákat...
Kniha od toho pána na toto téma, teď vyšla, je také opravdu zajímavá. Stojí cca 1 000 Kč. Nemám ale láká mě..
Palo, už jsi to určitě mockrát psal, ale v jakém poměru se ředí HCL? Díky.
Inv. jsem nezkoušela... tak nemám zážitky.
S chemií tu máte pravdu ale asi se jí nevyhneme. Je možné si vyrobit "na koleně" homeopatikum z toho léku(třeba Janča popisuje jak) nebo http://www.homeopatickepripravky.cz/vyr ... pripravku/ a zmírnit tak jeho negat. účinky. To jde se vším. Jen doufám, že breberky nezískají imunitu.
Cest je dost, chce to komplexní holistickou léčbu. Jo a mít na to sílu..... a Pala a tohle fórum ...
Gaia
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Je to popsáno zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2308Gaia píše:Palo, už jsi to určitě mockrát psal, ale v jakém poměru se ředí HCL? Díky.
Třetí zhora...
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Ahoj!
Po roce jsem se rozhodl zas odparazitit hřebičkem,pelyňkem a lugolem,vždy jeden až 2 dny v týdnu s úmyslem že se tímto mírným dávkováním vyhnu pohřebíčkové chřipce která mě postihla loni po třítýdenní kůře a trvala měsíc.Letos jsem vydržel 2 týdny tj. 3 dávky a chřipka(spíše rozklad parazita)je zpět.Myslel jsem jak na chřipku vyzraju současným používánim hcl,vit C.,čajem lapacho,vilcacora,lichořeřešnicí,kozincem blanitým,ale nic nezabírá a způsobuje to pěkné herx,ale v mezičase se cítím líp než před odčervením.Dnes jsem na ucpaný nos zkoušel slávkův návod s inhalací alkoholu a docela to zabralo i když mi po tom bylo pěkně blbě.Dal jsem deci rumu a dvě deci vody,ohřál a inhaloval s ručníkem na hlavě vždy 5 nádechů,pak pauza a pak znova dokud mi nebylo šoufl.Nos se opravdu uvolnil-večer to zkusím znovu.Nevíte nekdo na jakém principu to funguje?A další věc-za jak dlouho po odeznění chřipky tam mám poslat další hřebíčkovej granát?Zatím to mám od pondělka tak se si řikal že v pondělí bych tam poslal další.
Po roce jsem se rozhodl zas odparazitit hřebičkem,pelyňkem a lugolem,vždy jeden až 2 dny v týdnu s úmyslem že se tímto mírným dávkováním vyhnu pohřebíčkové chřipce která mě postihla loni po třítýdenní kůře a trvala měsíc.Letos jsem vydržel 2 týdny tj. 3 dávky a chřipka(spíše rozklad parazita)je zpět.Myslel jsem jak na chřipku vyzraju současným používánim hcl,vit C.,čajem lapacho,vilcacora,lichořeřešnicí,kozincem blanitým,ale nic nezabírá a způsobuje to pěkné herx,ale v mezičase se cítím líp než před odčervením.Dnes jsem na ucpaný nos zkoušel slávkův návod s inhalací alkoholu a docela to zabralo i když mi po tom bylo pěkně blbě.Dal jsem deci rumu a dvě deci vody,ohřál a inhaloval s ručníkem na hlavě vždy 5 nádechů,pak pauza a pak znova dokud mi nebylo šoufl.Nos se opravdu uvolnil-večer to zkusím znovu.Nevíte nekdo na jakém principu to funguje?A další věc-za jak dlouho po odeznění chřipky tam mám poslat další hřebíčkovej granát?Zatím to mám od pondělka tak se si řikal že v pondělí bych tam poslal další.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Akvaristo,akvarista píše:Ahoj! Dnes jsem na ucpaný nos zkoušel slávkův návod s inhalací alkoholu a docela to zabralo i když mi po tom bylo pěkně blbě.Dal jsem deci rumu a dvě deci vody,ohřál a inhaloval s ručníkem na hlavě vždy 5 nádechů,pak pauza a pak znova dokud mi nebylo šoufl.
Matně si vzpomínám, že mi po tom taky někdy kdysi bylo občas nevolno. Děcka si na to ale nikdy nepostěžovaly. Jestli mne paměť nešálí, měl jsem pocit, že se to stávalo jenom na prázdný žaludek, ale nevsadil bych na to. Překvapuje mne, že to zabralo i na něco jiného, než chřipajznu. Měl jsem za to, že to vysterilizuje dýchací cesty jednak jako alkohol samotný, byvše desinfekční prostředek a jednak musí nutně dojít k přehřátí povrchu sliznic latentním teplem kondenzace, takže zase snad do jisté míry sterilizace.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Gdo nema kořalku, može aji Francovku Alpu.
Tuhle verzi znám od děcka, zabírá, ale je to pro silne natury . Hardcore. ( se zavřenýma očima se to dá )
Tuhle verzi znám od děcka, zabírá, ale je to pro silne natury . Hardcore. ( se zavřenýma očima se to dá )
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Anebo si doma vypálit kořalku
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Na kořalu doma pálenou se prosím hlásím, tu beru ale fakt...
Akvaristo, na vstřebání parazitů by mohlo zabrat např. homeopatikum pyrogenium, carbo vegetablis či animalis, avena sativa, u tebe.
Nosánek si mimo jiného občas čistím vatičkou namočenou v peroxidu..
Akvaristo, na vstřebání parazitů by mohlo zabrat např. homeopatikum pyrogenium, carbo vegetablis či animalis, avena sativa, u tebe.
Nosánek si mimo jiného občas čistím vatičkou namočenou v peroxidu..
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Stačí říct Vím o jednom chemikovi, kterej si na tom dává sakra záležet a klidně by i něco poslalGaia píše:Na kořalu doma pálenou se prosím hlásím, tu beru ale fakt...
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
A dá se to používat i když jsem zdravej třeba každej večer jako prevence?Nemůže to mít nějaký negativní účinky na dýchací trubky?Slavek Krepelka píše:Matně si vzpomínám, že mi po tom taky někdy kdysi bylo občas nevolno. Děcka si na to ale nikdy nepostěžovaly. Jestli mne paměť nešálí, měl jsem pocit, že se to stávalo jenom na prázdný žaludek, ale nevsadil bych na to. Překvapuje mne, že to zabralo i na něco jiného, než chřipajznu...
Když mažeš v citaci, tak musíš nechat úvodní i závěrečnou hranaté závorky celé - poo.