Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

lena

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od lena »

Palo diky za informace ohledne tech dvou parazitu,

asi to budou ti, kteri drzi i jine parazity kolem sebe,

mam objednavku na oberon pristi mesic, takze uvidim co se zlepsilo.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

lena píše:Palo diky za informace ohledne tech dvou parazitu...
Není zač ;)

Mimochodem, taky děkuju za tohle fórum ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

odkaz na dokument "Léčitel mezi dvěma světy"

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Palo píše:Bičenka je mrcha, jestli jí máš, tak bude třeba propucnout celou rodinu. Stačí jedno praní spodního prádla s prádlem jiných a máš ji jak vyšitou zpět... No takže je to někdy skoro neřešitelný problém...
Palo ahojky po ránu,
v noci sem přeméšlel a nějak mě to tvý tvrzení neštymuje :dknow:
Ty malé prevíty má v sobě více jak 80% populace a enem někomu se namnoží nad přípustnou míru. Mělo by se to stát při oslabené imunitě, stresu apod...... V ostatních lidech si tyto breberky spokojeně žijí aniž by škodily.
Když se jakýmkoliv způsobem dokáži breberek zbavit, tedy zmenšit jejich počet likvidací velké komunity kterou si časem vytvořily, proč by se mělo vše vrátit když sem mezi tím posílil imunitu HCl kem, zbavil se stresů a doplňuji dostatek vitamínů Moringou?
Já vím že je budu mít dál, ale ne v té míře jako když byly přemnožené a škodily ....
Co ty na to?
H.v.

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

Ahoj, přemýslím o Tvé myšlence: napadá mě, že to by mohlo fungovat u někoho, kdo není zatížen geneticky od předků, ale vzhledem k tomu, že parazité se v člověku usídlí už před jeho narozením (a tomu tedy věřím-imunita dítěte se po narození vyvíjí s už získanými parazity, které považuje za své) a pak už se jen z vnějšího prostředí nabalují další a další druhy, tak asi i po důkladném vymýcení nebude stačit jen HCl.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
kutil
Zasloužilý člen

Příspěvek od kutil »

No a vo to gou :shock:
Proč sem ty problémy neměl dříve i když ve mně ty breberky byly! Protože si tělo umělo udržet je na uzdě.
No a když sem díky vnějšímu prostředí umožnil aby se namnožily, tak začaly škodit.
Zcela logicky, když zlikviduji jejich přemnožení a nastolím v organismu rovnováhu, tak už by škodit neměly.
Pokud bych se držel palovy teorie, tak vlasně nemám šanci na uzdravení :bhead:
PS- nasadil sem prášky proti bičence, poctivě žužlám olej a problémy znatelně ustupují. Co se tedy stane až skončím léčení?
H.v.

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

určitě jde taky o to, o jaký druh cizáka se jedná. Když se některý udrží v těle až 40 let tak se může kdykoli probudit....nemyslím, že se dá spoléhat na očistu včetně rozpouštění cyst jaksi na 100%. A i kdyby jo, tak po vyčištění celého těla můžeš se snažit udržovat se jaksi imunitně posilněn, ale otázkou je, jakým nákazám budeš vystaven, jestli mírně a bude ta podpora imunity stačit, anebo se jednou např. nalokáš víc vody v jezeře nebo špatně chlorovaném bazénu a breber dostaneš moc a usídlí se.... Já si myslím asi něco jako Palo, že člověk čistý není trvale, ale je potřeba se občas čistit chemicky. Otázkou je míra (frekvence) s ohledem na schopnost cizáků utvořit si rezistenci vůči lékům a určitě by bylo dobré napnout síly kompetentních k výzkumu nových antiparazitik..to je ale asi sen. :angel:

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

kutil píše:No a když sem díky vnějšímu prostředí umožnil aby se namnožily, tak začaly škodit.
Zcela logicky, když zlikviduji jejich přemnožení a nastolím v organismu rovnováhu, tak už by škodit neměly.
Někde se ke mně dostalo, že genetiku jde lehce zvrátit změnou životního stylu, což se mi tak trochu potvrdilo, když jsem šla do vitariánství, moje máti byla docela v šoku, že se mi rapidně změnil " tvar těla " tzv. dědičné bříško nemám, nožky jak sloupky do betonu - jak říkával můj táta, taky změnily na tvaru, prsa žádný ( z pětek na dvojky - tak tady lehký povzdech ), našlo by se toho dost, zdravotní stav se rapidně zlepšil ...
Honzi, možná je to i stravou, za socáču jsi možná tyto příznaky neměl, potraviny byly kvalitnější - maso - zvířata odchovaná na jejich potřebné potravě, dnes na těžkých umělinách, kdy krávy ani neviděj trávu :-(, chov slepic - k pláči, zvětšej jim o pár centáků prostor, nechají je na umělé stravě, ale vajíčka zdraží - ( sodoma špajzka )

Řekla bych čistě teoreticky, že až zkončíš léčení a vrátíš se zase zpět k životnímu stylu, že se bičenka znovu objeví - vytvoříš ji opět vhodné prostředí k množení, přijde mi to stejné jako třeba s kandidou ( s tou jsem si taky užila )
Je to čistě moje teorie, jak to vidím já, nikoliv moje pravda .... pravda by mě taky zajímala, pokud ji někdo zná
Nemyslím si, že nemáš šanci na uzdravení, je to jak s nevyléčitelnými nemocemi, jen pro to pak musíš celej život něco dělat, něco obětovat

kutil
Zasloužilý člen

Příspěvek od kutil »

Díky všem za morální podporu :hip:
Veliký úspěch v léčení vidím v tom, že se vůbec zajímám o parazity. V životě by mě nenapadlo jak móóc sou ti prevíti škodliví a jak móóc sou rozšíření.....
Když jeden ví vo co gou, hned se s tím léčením lépe srovná ;)
H.v.
PS- jani těch pětek je škoda, ale co by jeden neobětoval pro zdraví :laugh:
(to víš, mužské pohled...)
Vynález:
Včera na tiskové konferenci představil Calvin Rickson, inženýr výzkumník z Oxfordské University, svůj nejnovější vynález:
Calvin navrhl podprsenku, která zamezuje, aby se ženská prsa houpala ze
strany na stranu, nebo nahoru a dolů a dokonce zamezí, aby byly bradavky
vidět skrz blůzu, když se ochladí.
Po tiskové konferenci ho přítomní muži pozvali na dvůr a
rozbili mu držku. :laugh:
PS2- podařilo se mi vyřešit tobolkování po 150 ks, už se na tom pracuje, asi pošlu něco dopisem na zkoušku, ju?

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

jani píše: genetiku jde lehce zvrátit změnou životního stylu, což se mi tak trochu potvrdilo, když jsem šla do vitariánství, moje máti byla docela v šoku, že se mi rapidně změnil " tvar těla " tzv. dědičné bříško nemám, nožky jak sloupky do betonu - jak říkával můj táta, taky změnily na tvaru, prsa žádný ( z pětek na dvojky - tak tady lehký povzdech ), našlo by se toho dost, zdravotní stav se rapidně zlepšil ...
Jani, to co tu jmenuješ je jen u tebe v první linii a pokud by to bylo s genetickým přenosem, pak by se to projevilo u tvých dětí a v dalších generacích. Ale co tu jmenuješ jako změna postavy a zlepšený zdr. stav, to je o něčem jiném. To jsou přímé důsledky změny stravy a životního stylu. Žádná dědičná bříška totiž neexistují. Na opakujících se bříškách v rodinách se podílí stravovací návyky a ten živ. styl. Proto se to dá tak v podstatě lehce změnit. Není to trvalá změna a nepřenese se ti jako dominantní vlastnost do dalších generací. Jestliže se vrátíš k starému způsobu života a stravy, budeš vypadat jako dřív a stejně i tvoje děti. Vlastně kutilovi říkáš to samé o té trichomonádě. Šancí zůstává se držet poznatků i cizácích a snažit se žít bez nich, a podobně zacházet i s dětmi a naučit je to taky, aby to i ony daly svým dětem. V tom je šance na ozdravení rodu. Moc o tom pár dní přemýšlím, když se probírám vzpomínkama na svoje dětství a nemoci rodičů a jejich rodičů a taky o svých dětech...mám co dělat po zbytek života. Jsem jako kutil vděčná, že se mi dostalo informací o této problematice, což by mě vzhledem k letitým zdrav. potížím nenapadlo, a že já mám fantazii :epray: A můj již tak umírněný obdiv k lékařům ještě poněkud opadl. Jestliže jsem se já doklikala k těmhle informacím, není možné, aby aspoň polovina doktorů to nedokázala taky. Tady se vkrádá jen myšlenka, že tu je skutečně záměrná genocida na našem národu v zájmu prospěchu farmacie a potažmo svého. Je přeci tak fajn předepisovat lidem kvanta drahých léků, které jen potláčejí symptomy, než předepisovat jen občas nijak zvlášť drahá antiparazitika. :bhead:

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Z knihy „Praktická detoxikace“ podle MUDr. Josefa Jonáše jsem se dočetla,
že imunitní zodpovědnost za parazity nese srdce,
a je vhodné použít informační preparát k nasměrování imunitního systému proti parazitům.
Po rozvolnění ložisek s parazity si s nimi připravený imunitní systém sám poradí.

V příloze přikládám článek o Trichomonadě z Deníku poradce – ing. Bláhová
Trichomonada.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

kutil píše:Když se jakýmkoliv způsobem dokáži breberek zbavit, tedy zmenšit jejich počet likvidací velké komunity kterou si časem vytvořily, proč by se mělo vše vrátit když sem mezi tím posílil imunitu HCl kem, zbavil se stresů a doplňuji dostatek vitamínů Moringou?
Ja už tu někdo psal, trichomonáda je pěkná bestie a samotná HCl na ni nestačí. Běžně se na ni dává Entizol, osobně na ni dávám PMS1 v kombinaci s hřebíčkem, taky to celkem dobře funguje... Samotný tělo i s dobrou imunitou na ni prostě nestačí...

No a stačí jeden sex nebo jedno společné praní spodního prádla a můžeš začít zase všechno znova ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Zdravím,
zkouším sem dát záznam z homeo. semináře. Je to psané ručně, v rychlosti, tak sorry za chyby, nevím jestli to někdo přečte. Kdyby byla chuť to přepsat...
Jsou tam zmíněny např. rozdíly mezi chováním člověka se streptokokem a stafylokokem - jsou (streptococcinum stafylococinum -homeopatika), úžasné vyléčení autistického dítěte nosodou z asparantu, je tam případ toxoplasmy jmelí a pod.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

kutil
Zasloužilý člen

Příspěvek od kutil »

Palo píše: trichomonáda je pěkná bestie a samotná HCl na ni nestačí. Běžně se na ni dává Entizol, osobně na ni dávám PMS1 v kombinaci s hřebíčkem, taky to celkem dobře funguje... Samotný tělo i s dobrou imunitou na ni prostě nestačí... No a stačí jeden sex nebo jedno společné praní spodního prádla a můžeš začít zase všechno znova ;)
Tak na sex mě nešahej :laugh:
To de takhle děda parkem a čtyřicetiletí chlapi se tam bavili o ženskéch že už to není jak bejvávalo.... Děda se podiví a říká:
Šakra chlapi, já ve vašem věku, když sem viděl hezkó ženskó, tak sem HO musel rukama tákhle páčit dolů.... Dědo a co dneska?
A děda smutně: No dnes už nemám v rukách tu šilu...
Mě by spíš zajímalo to dávkování PMS1 a hřebíčku?, ať se té drobné havěti trochu zbavím - když už to teda nebude trvalý :(
Díky
H.v.

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

dotaz: Měl jste někdo po Ivermectinu nějakou špatnou reakci?
děkuji za odpovědi

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“