A já jsem se na ten titul tolik těšil. ........Rival píše:Aktuálně jsem až do "ujasnění" pozastavil automatické hodnocení (dle počtu příspěvků) s označením Rádce.
.
A já jsem se na ten titul tolik těšil. ........Rival píše:Aktuálně jsem až do "ujasnění" pozastavil automatické hodnocení (dle počtu příspěvků) s označením Rádce.
To je velká pravda, připojuji se. Mimgromit píše:ještě bych dal k uvážení omezit možnost zakládání nových vláken úplným nováčkům - z vlastní zkušenosti vím, jak snadné je "kliknout vedle" - jedinec, který se už na fóru nějaký čas orientuje většinou najde vhodné vlákno pro své příspěvky a nezakládá zbytečně další paralelní k již existujícím. Navíc by se o to vlákno měl coby moderátor taky trochu starat, jak píše Iv a gewo...
Tohle určitě jde, ale to je spíš podnět pro Rivala. Na jednom fóru (taky powered by phpBB) je funkce přátelé a nepřátelé: "Nepřátelé jsou standardně ignorováni. Zprávy od těchto uživatelů nejsou plně viditelné a SZ nejsou povoleny."Karel m píše: Jako přínos do organizace fora bych viděl aby si mohl uživatel vypnout přispivatele, které si zvolí, třeba tak asi 3 kousky ze všech co jsou.
Takový pomyslný kýbl s pískem , do kterého by zastrčil hlavičku a mohl mít klid od pochybovačů.... skeptiků... aspoń na chvíli. To by se to bádalo ....
K.
TOHLE NENÍ JENOM VYHROŽOVÁNÍ. TOHLE JE MNOHEM VÁŽNĚJŠÍ.aNONym píše:
Takže napsal jsem to tak, jak jsem to napsal, a to, co ty vnímáš jako urážky a vyhrožování, tak Karban to tak rozhodně nebere, ale je mu již jasné, co všechno o něm vlastně vím.
.