Je. Hliva pri vyššej teplote prerastá podhubím, plodnice začína tvoriť, ak vonkajšia teplota poklesne, teda aj v chladničke tento rast pokračuje.aNONym píše:Včera večer jsem z pytle vykroutil trs hlívy, dal ho do lednice a on si pořád roste dál - zvětšuje se. Non
Poznal jsem to protože když jsem ho ukládal tak se nedotýkal police nad ním ale teď už ano. I na pohled jsou nejspodnější plodnice větší - rovnější než včera.
Jak je to možné?
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Pro neználky II (potřebuji vědět.....) ... pokračování ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Růst utržené houby.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
dotaz na kuponovou privatisaci
prosím dotaz...jak zjistím ...kde na internetu ??? pomocí rodného čísla, jaké mám kde akcie z kuponové privatisace??? "snad " existuje nějaké info, kam se zadá rodné číslo a tam se to ukáže...??....neumím to najít díííík martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz na kuponovou privatisaci
tududum-tummartin11 píše:prosím dotaz...jak zjistím ...kde na internetu ??? pomocí rodného čísla, jaké mám kde akcie z kuponové privatisace??? "snad " existuje nějaké info, kam se zadá rodné číslo a tam se to ukáže...??....neumím to najít díííík martin11
http://www.rmsystem.cz/chci-obchodovat/ ... rivatizace
Přijít na některou z poboček RM-S
Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
-
- Zasloužilý člen
...dík, to jsem našel ale také...ale existují nějaké www stránky- adresa, kde se přímo zadá rč a zrovna ihned vypdane co kde vlastníš.....tuto adresu hledám....ta adtesa je http://www.,,,.cz jsou to 3 písmena.....toto hledám jinak dík za snahu m11huhu píše:tududum-tummartin11 píše:prosím dotaz...jak zjistím ...kde na internetu ??? pomocí rodného čísla, jaké mám kde akcie z kuponové privatisace??? "snad " existuje nějaké info, kam se zadá rodné číslo a tam se to ukáže...??....neumím to najít díííík martin11
http://www.rmsystem.cz/chci-obchodovat/ ... rivatizace
Přijít na některou z poboček RM-S
doplňuji...už nehledejte je to http://www.eisb.cz
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
martin11 píše:........ jsou to 3 písmena.......eisb.............
počty mi nikdy nešly ... :-)))))
Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
-
- Zasloužilý člen
huhu píše:martin11 píše:........ jsou to 3 písmena.......eisb.............
počty mi nikdy nešly ... :-)))))
...zahlédl jsem info jen letmo.....když jsem vypátral kde to je , tak tam je písmen více....no hlavně, že jsme se pobavili kč
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: Růst utržené houby.
S tím podhoubím to je sice pravda ale odkud potom bere materjál pro další růst a zvětšování? Nonchiq píše:Je. Hliva pri vyššej teplote prerastá podhubím, plodnice začína tvoriť, ak vonkajšia teplota poklesne, teda aj v chladničke tento rast pokračuje.aNONym píše:Včera večer jsem z pytle vykroutil trs hlívy, dal ho do lednice a on si pořád roste dál - zvětšuje se. Non
Poznal jsem to protože když jsem ho ukládal tak se nedotýkal police nad ním ale teď už ano. I na pohled jsou nejspodnější plodnice větší - rovnější než včera.
Jak je to možné?
Asi zkusím do lednice s hlívou strčit i fotoaparát a pořídit časosběrný dokument. Měl by ukázat jestli je to pravda nebo jestli mám jenom halušky.
Příští víkend budu bez rodiny tak budu mít stoprocentní jistotu že mi tam nikdo nepoleze.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
mno....
Vážení koumáci. Včera se u navara při klobáskobraní se vyskytl názor jednoho strýce, kterej tvrdil, že je možné použít vodní trkač do studny. e to dříve , tedy někdy před všemi válkami běžně fungovalo. Tedy, ptám se vás, hlav pomazaných, je možné donutit trkač fungovat ve studni????Při větší výšce sloupce by to mohlo klokotat.....nevíte tomu někdo hlavu i patu???
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: mno....
Nikoli, protože ke svému fungování potřebuje rozdíl hladin a proudění mezi nimi.jarda ovčák píše:.. je možné donutit trkač fungovat ve studni????
Leda kdyby šlo o sázku - ponořit do studny větší rouru, ve které bys čerpadlem udržoval nižší hladinu atd.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
MNO....
No právě.... proudění probíhalo mezi horní hladinoui a komorou umístněnou několik metrů pod hladinou. Tam už se zezačátku dá docílit pěkný spád a rychlost, pak mi to však nedává dost fantazie....hergot, já už nějakej precedens četl, ale dávno se to zaprášilo.
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Habanero
Máte s tím někdo zkušenosti s papričkama habanero? Zajímá mne kolik jich můžu sníst na posezení aniž bych si způsobil problémy. Vcelku mi chutnají a nevím jsetli bych si třeba tak 3ks paprik denně neublížil.
Díky
Díky
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
mno.....
Ahoj bratře. Habanero je v prostřed cesty, tedy zlatá střed mezi jogurtem a jolokií. Bezpečná je kávová lžička zarovno sušeného, hrubě drceného.Denně. Dávkuje se mnohem lépe než jolokie.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: Habanero
No Ch.Noris prej sní 4kusy.Asi to bude o vypěstované odolnosti.Dole o tom povídá poměrně odolný jedinec.NAVAR píše:Máte s tím někdo zkušenosti s papričkama habanero? Zajímá mne kolik jich můžu sníst na posezení aniž bych si způsobil problémy. Vcelku mi chutnají a nevím jsetli bych si třeba tak 3ks paprik denně neublížil.
Díky
Je ale asi třeba myslet na to co bude druhý den na WC.Ono se o tom moc nemluví ,nic ve zlým,ale jeden se pak může tvářit jako slípka když snáší vajíčko.
[youtube][/youtube]
-
- Zasloužilý člen
Re: mno.....
No já je mám čerstvý, takže večer si dělám orgie, papričku rozkrájím na menší kousky a postupně jí zobu, smozřejmě s klobáskou, chlebem atd. Ale i tak to pálí jak ďas.jarda ovčák píše:Ahoj bratře. Habanero je v prostřed cesty, tedy zlatá střed mezi jogurtem a jolokií. Bezpečná je kávová lžička zarovno sušeného, hrubě drceného.Denně. Dávkuje se mnohem lépe než jolokie.
No druhý den na WC nebylo nic vážného. Akorát i po 12-ti hodinách a několikerém umytí rukou nedoporučuji se dotýkat jakýchkoliv tělních sliznic a nebo je třít
-
- Zasloužilý člen
Re: Habanero
la píše:No Ch.Noris prej sní 4kusy.Asi to bude o vypěstované odolnosti.Dole o tom povídá poměrně odolný jedinec.NAVAR píše:Máte s tím někdo zkušenosti s papričkama habanero? Zajímá mne kolik jich můžu sníst na posezení aniž bych si způsobil problémy. Vcelku mi chutnají a nevím jsetli bych si třeba tak 3ks paprik denně neublížil.
Díky
Je ale asi třeba myslet na to co bude druhý den na WC.Ono se o tom moc nemluví ,nic ve zlým,ale jeden se pak může tvářit jako slípka když snáší vajíčko.
[youtube][/youtube]
Díky la, jak tak koukám tak po uvolnění kapsaicinu do krve to u člověka vyvolá trochu euforii.
Zkusím a uvidím, jestli je pravda že i přes tu pálivost je to zdravé.
Slyšel jsem příběh kdy se člověku po požití tohoto druhu papriky udělalo na 3dny zle a po 3 dnech mu vyšel článek, vzhledem k tomu že nebyl zrovna spisovatel tak to byla tasemnice