Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Mikrobi jako pomocníci + pH těla.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Pleška? Nevadí!
A vůbec..... muži s pleškou nám, ženám, vůbec nevadí! Naopak, pleš je znakem vysoké inteligence a rozumu dotyčného muže - obzvlášť, když ho ještě doplní i skutky! Tak si nenechte vzít chuť k jídlu a tím i k životu, vždyť my, ženy, si u mužů ceníme mnohem více jejich duševních kvalit než obrostu, to mi věřte!!!
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pleška? Nevadí!
Tak to si asi budu hledat plešatou ženskou
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- hanka
- Zasloužilý člen
Jéé...můžům plešky u žen taky nevadí ? A my myslely, že u žen je to právě naopak! Nevadí, když není nic v hlavě, ale obrost na ní bejt muší !
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Hanko buď v klidu, dámská pleš nám vadí, Palo blouzní a spletl si 1.dubna s Velikonocema. Můžete mít v hlavě a na hlavě ale dámská pleš je prostě smůla. Taky míváte pleš ve věku, kdy už je to již úplně fuk.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
- hanka
- Zasloužilý člen
Re: hanka
Vždyť já vím, byla to žertovná nadsázka (už je pryč) .lajos píše:Nerad slovíčkařím ale psal jsem "můžete" a ne musíte!!!!!!!!!!!!!!
Zdravím, Hanka.
- hanka
- Zasloužilý člen
Osteoporóza.
Osteoporóza - řídnutí kostní tkáně.
Než mohou být kyseliny vyloučeny z těla, musí být nejdříve neutralizovány za pomoci zásaditých látek. Není-li k dospozici dostatek zásad z potravin, musí tělo sáhnout do svých rezerv, především do kloubů, v nichž je vysoký obsah vápníku. Vápník hraje v organismu velmi důležitou roli. Reguluje činnost srdce, dráždivost svalů a nervů a srážlivost krve. Jeho největší zásobárnou je kosterní soustava, ovšem i tam má vlastní důležitou funkci, ačkoli zůstává zpočátku bez povšimnutí. Při každé maximální hodnotě kyselin, při níž se tělo dostane až na hranici svých rezerv, se vždy ztratí něco z kloubní tkáně, a nakonec dojde k osteoporóze.
Slovo "osteoporóza" znamená "porézní" neboli pórovité kosti a přesně tím vystihuje danou situaci. Především ženy po přechodu jsou tímto problémem ohroženy, neboť denně přijímají v průměru pouze 600 až 700 mg vápníku, což představuje sotva polovinu skutečně potřebného množství. O důležitý vápník nás jinak připravuje také alkohol, nikotin, kofein a cukr, jež tvoří půdu pro kyselou látkovou výměnu. Osteoporóza tudíž není projevem opotřebení, její základy můžeme najít často již v dětství.
Nepostačující přísun vápníku v dětství vede k tomu, že kosti nedosáhnou optimální denzity, takže ani zásoby vápníku nemohou být dostatečné. Při výstavbě jeho rezerv v těle hraje obzvlášť důležitou roli organicky vázaný vápník ze zeleniny. Vápník z mléka a mléčnýh produktů již takový význam nemá. Aby se zvýšila stabilita kostí, vedle vápníku potřebuje tělo také dostatek vitaminu C, neboť tento vitamin podporuje tvorbu prokolagenu a kolagenu, jež představují základnu pro stavbu kostní hmoty.
Osteoporóza se u žen často připomíná již před menopauzou bolestmi v zádech, kulatými zády a vystrčeným břichem, a to obzvlášť tehdy, jestliže již léta chybí dostatek estrogenu v těle. V takovém případě by bylo zapotřebí nechat si změřit kostní denzitu.
Na postupu je také takzvaná junivelní osteoporóza, kterou vyvolávají nejen hormonální poruchy, ale také mnohaletý nedostatek vápníku, hořčíku a stavebních látek, z nichž jmenujme především kolagen. Časté zneužívání projímadel, stejně jako jednostranné diety podporují vyplavování hodnotných minerálních látek či elektrolytů.
Narůstající překyselení trvale poškozuje vedlejší funkci ledvin, jež je velmi potřebná k tomu, aby se vůbec mohla uskutečnit "implantace" důležitých minerálů do kostí. Sníží-li se hormonální hladina, průběh osteporózy se urychluje.
Také alkohol omezuje syntézu bílkovin, při níž se tvoří pružná hmota kostí. Čokoláda a kakao - kvůli svému vysokému obsahu kyseliny oxalové - odnímají vápník z kostí. Ale také káva, zmrzlina, hotové pudinky a omáčky, stejně jako vařený špenát nebo rebarbora tento proces dále zrychlují. Sladké zákusky připravují ideální živnou půdu pro plíseň kandidu, jež velmi silně poškozuje střevní flóru, takže ani nemůže dojít k řádnému vstřebávání vápníku. Toto vše podporuje další rozvoj osteoporózy.
Většina žen trpí na časté zácpy. Je to známka toho, že střeva nejsou zcela v pořádku. Při zácpě se dramaticky snižuje schopnost těla přijímat vápník, takže kosti, které jsou kvůli překyselení těla jakoby "vylouhované", nemohou doplnit ztracené minerální látky. V této situaci nepomůže ani dodatečné cílené podávání vápníku, neboť střeva ho stejně nedokážou vstřebat. Zde je možné doporučit takzvanou colonhydroterapii, která pomůže pročistit zatížená střeva a podpoří jejich funkci.( K pročištění střev máme na zdejším fóru řadu návodů - např. viz vlákno Různé druhy očisty, nebo Mé léčení a trápení s MMS.) Časté zácpy jinak vyžadují užívat projímadla, která od ní pomohou. Ale na druhou stranu ubírají tělu a kostem vápník, a tudíž také přispívají k šíření osteoporózy.
Dokud se nepodaří, aby střeva opět začala vstřebávat vápník, je o to důležitější doplňovat minerální látky kůží. Doporučuji zásadité koupele o pH hodnotě od 7,5 do 8,5 po dobu minimálně jedné hodiny, ještě lépe 2 nebo 3 hodin, ve vodě teplé 35 až 38°C (ne teplejší, aby se příliš nezatížil krevní oběh). Kromě toho můžete zkusit ještě něco jiného: namočit noční košili a ponožky do zásaditého roztoku, lehce vyždímat, usušit a na noc obléci. Tak dostane tělo po dobu vašeho spánku dodatečný přísun zásad a může se remineralizovat a regenerovat.
Než mohou být kyseliny vyloučeny z těla, musí být nejdříve neutralizovány za pomoci zásaditých látek. Není-li k dospozici dostatek zásad z potravin, musí tělo sáhnout do svých rezerv, především do kloubů, v nichž je vysoký obsah vápníku. Vápník hraje v organismu velmi důležitou roli. Reguluje činnost srdce, dráždivost svalů a nervů a srážlivost krve. Jeho největší zásobárnou je kosterní soustava, ovšem i tam má vlastní důležitou funkci, ačkoli zůstává zpočátku bez povšimnutí. Při každé maximální hodnotě kyselin, při níž se tělo dostane až na hranici svých rezerv, se vždy ztratí něco z kloubní tkáně, a nakonec dojde k osteoporóze.
Slovo "osteoporóza" znamená "porézní" neboli pórovité kosti a přesně tím vystihuje danou situaci. Především ženy po přechodu jsou tímto problémem ohroženy, neboť denně přijímají v průměru pouze 600 až 700 mg vápníku, což představuje sotva polovinu skutečně potřebného množství. O důležitý vápník nás jinak připravuje také alkohol, nikotin, kofein a cukr, jež tvoří půdu pro kyselou látkovou výměnu. Osteoporóza tudíž není projevem opotřebení, její základy můžeme najít často již v dětství.
Nepostačující přísun vápníku v dětství vede k tomu, že kosti nedosáhnou optimální denzity, takže ani zásoby vápníku nemohou být dostatečné. Při výstavbě jeho rezerv v těle hraje obzvlášť důležitou roli organicky vázaný vápník ze zeleniny. Vápník z mléka a mléčnýh produktů již takový význam nemá. Aby se zvýšila stabilita kostí, vedle vápníku potřebuje tělo také dostatek vitaminu C, neboť tento vitamin podporuje tvorbu prokolagenu a kolagenu, jež představují základnu pro stavbu kostní hmoty.
Osteoporóza se u žen často připomíná již před menopauzou bolestmi v zádech, kulatými zády a vystrčeným břichem, a to obzvlášť tehdy, jestliže již léta chybí dostatek estrogenu v těle. V takovém případě by bylo zapotřebí nechat si změřit kostní denzitu.
Na postupu je také takzvaná junivelní osteoporóza, kterou vyvolávají nejen hormonální poruchy, ale také mnohaletý nedostatek vápníku, hořčíku a stavebních látek, z nichž jmenujme především kolagen. Časté zneužívání projímadel, stejně jako jednostranné diety podporují vyplavování hodnotných minerálních látek či elektrolytů.
Narůstající překyselení trvale poškozuje vedlejší funkci ledvin, jež je velmi potřebná k tomu, aby se vůbec mohla uskutečnit "implantace" důležitých minerálů do kostí. Sníží-li se hormonální hladina, průběh osteporózy se urychluje.
Také alkohol omezuje syntézu bílkovin, při níž se tvoří pružná hmota kostí. Čokoláda a kakao - kvůli svému vysokému obsahu kyseliny oxalové - odnímají vápník z kostí. Ale také káva, zmrzlina, hotové pudinky a omáčky, stejně jako vařený špenát nebo rebarbora tento proces dále zrychlují. Sladké zákusky připravují ideální živnou půdu pro plíseň kandidu, jež velmi silně poškozuje střevní flóru, takže ani nemůže dojít k řádnému vstřebávání vápníku. Toto vše podporuje další rozvoj osteoporózy.
Většina žen trpí na časté zácpy. Je to známka toho, že střeva nejsou zcela v pořádku. Při zácpě se dramaticky snižuje schopnost těla přijímat vápník, takže kosti, které jsou kvůli překyselení těla jakoby "vylouhované", nemohou doplnit ztracené minerální látky. V této situaci nepomůže ani dodatečné cílené podávání vápníku, neboť střeva ho stejně nedokážou vstřebat. Zde je možné doporučit takzvanou colonhydroterapii, která pomůže pročistit zatížená střeva a podpoří jejich funkci.( K pročištění střev máme na zdejším fóru řadu návodů - např. viz vlákno Různé druhy očisty, nebo Mé léčení a trápení s MMS.) Časté zácpy jinak vyžadují užívat projímadla, která od ní pomohou. Ale na druhou stranu ubírají tělu a kostem vápník, a tudíž také přispívají k šíření osteoporózy.
Dokud se nepodaří, aby střeva opět začala vstřebávat vápník, je o to důležitější doplňovat minerální látky kůží. Doporučuji zásadité koupele o pH hodnotě od 7,5 do 8,5 po dobu minimálně jedné hodiny, ještě lépe 2 nebo 3 hodin, ve vodě teplé 35 až 38°C (ne teplejší, aby se příliš nezatížil krevní oběh). Kromě toho můžete zkusit ještě něco jiného: namočit noční košili a ponožky do zásaditého roztoku, lehce vyždímat, usušit a na noc obléci. Tak dostane tělo po dobu vašeho spánku dodatečný přísun zásad a může se remineralizovat a regenerovat.
- hanka
- Zasloužilý člen
Re: Artritida
Máte někdo zkušenosti se zásaditou koupelí, připravenou neaktivovaným MMS? Zkoušela jsem to, ale zásaditosti se mi nepodařilo dosáhnout, ačoliv jsem do vany dala hodně MMS - zpočátku jsem odkapávala (tak do 100 kapek), pak jsem rovnou vstřikovala několik plných kapátek, nakonec jsem štamprlíkovala - pH nereagovalo. Vzdala jsem to a vlezla do vany, po necelých 10 minutách jsem ale musela vylézt z vody a osprchovat se, protože pokožka začala štípat.....Merlin píše:".... pH hodnotu 8,5, docílíme ji přidáním jedlé sody. "
Jezůůůs... A MMS je snad kyselina? pH můžete klidně nastavit NEAKTIVOVANÝM MMS... nutno vyzkoušet proužkem kolik. Oproti sodě, i takto hodně zředěný chlornan napadá všechna kyselá ložiska, kde reaguje na ClO2 s patřičnými účinky.
Indikační proužky zásadité pH prostě nenaměřily . Má někdo stejnou zkušenost, nebo je to v mých proužcích? Jiné tekutiny ale měří...
-
- Stálý člen
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
MMS - alkalizující příavek
Nevím, jak je to s koupelí s neaktivovaným MMS, ale chloritan sodný se používá jako příavek do alkalizujícího nápoje.
Zdravím.
Zdravím.
- hanka
- Zasloužilý člen
Je to trochu složitější.
Mám řeči, když někdo jiný vede debatu ve vlákně, určenému jinému tématu, a sama to dělám . Napravuji to, ze Zkušeností uživatelů jsem svoji odpověď přestěhovala tady:
ze Zkušenosti uživatelů píše:Palo píše:No mě by zajímalo, co udělal člověk špatně, když má třeba chlamydiepoota píše:Celé je to trochu složitější. Ono je to totiž hlavně o povaze a přirozenosti lidské. Každý z nás tak zhruba ví, co je, a co není zdravé. Ruku na osrdí - kdo z nás se tím opravdu řídí? Kdo můžete s čistým svědomím tvrdit, že...poota píše:Že Ty mě chceš nachytat na švestkách ?Palo píše:No mě by zajímalo, co udělal člověk špatně, když má třeba chlamydie
Konkrétně Ti to musí zodpovědět někdo, kdo tomu opravdu rozumí.
Jinak je to přece úplně jasné - vytvořil ve svém těle prostředí, které tělu neumožnilo ubránit se rozšíření chlamydií, a které naopak umožňuje chlamydiím jejich zdárný vývoj a množení.
Jak se jich zbaví? Vyvraždí je, ale nevím čím nejsnáze.
Proč se objeví znova? Protože v jeho těle zůstává stejné prostředí.
Jak zabrání jejich návratu? Změní prostředí svého těla, ale nevím čím a nevím jak. Pokud se mu podaří vytvořit prostředí pro chlamydie nepříznivé, tak je nemusí vraždit, protože pochcípají samy - teoreticky stačí, když bude prostředí nepříznivé alespoň pro jednu vývojovou fázi.
Což platí prakticky o všech cizopasnících i bacilech.
Zdravím - pootahanka píše:Myslím, že je to opravdu o tom, co píše poota, včetně té ruky na osrdí. Podvědomě v í m e , že si nemoc způsobujeme sami, a když sami sobě dovolíme připustit si, že děláme něco sami proti sobě - potom při další takovéto otázce nám bleskne hlavou i ta konkrétní věc - ta první myšlenka po položení takové otázky je obvykle ta správná. Jenomže náš rozum ji rychle potlačí nebo ji přerazí "logickou" příčinou a pokud možno hned několika logickými příčinami, a jelikož raději věříme rozumu, pořád se nemůžeme dopátrat, která ta logická příčina to je.Palo píše: No mě by zajímalo, co udělal člověk špatně, když má třeba chlamydie
Osobně jsem stále více přesvědčena o tom, že všeobecně všechny nemoci jsou způsobeny překyselením - to je to prostředí, které vytváříme pro naše "spolubydlící", kterým se v nás daří skvěle.
Ale zase - vědět to a něco s tím dělat - to jsou dvě různé věci. I když to víme, snažíme se najít různé cesty, jak se odkyselit, ale nejlépe tak, aby jsme mohli pokračovat v tom, co máme rádi, ať už je to dobré jídlo (někdo miluje sladké, jiný slané, maso, uzeniny apod), nebo pití (pivečko, vínko, tvrdý alkohol, kávičku, různé kofoly a ostatní sladké pití), kouření atd. - všechno věci, kterých se n e c h c e m e vzdát, protože nás uvolňují, dělají nám dobře.
Jenže to je takové léčení a vlastně neléčení, když neodstraníme to, co nám škodí. My zatím alibisticky prohlašujeme, jak se snažíme léčit, ale n i c nám nepomáhá!
Jenže p r o č se potřebujeme uvolňovat našimi zlozvyky? Proč se vůbec potřebujeme u v o l ň o v a t ? Tady si myslím trefil hřebíček na hlavičku Jayo.Tož tak to vidím já.Jayo píše:Nemyslim, ze je to o tom, ci niekto basti iba mrkev, a neslana, nemastna jidla. Suvisi to s tym, ci je clovek priputany na jedlo alebo nie. S nicim inym. Ak si niekto uziva jedlom, potom ma problem. Nahradza si lasku, a radost zo zivota, tym, ze si jazyk kupe v potrave. O tom to je. Clovek, co ma radost zo zivota, a dost lasky, je mrkvu aj cely zivot a citi sa naplneny, a nema pocit, ze by mu nieco kvoli tomu, ze si neuziva nezdrave jedlo, uchadzalo. Proste, doda telu surovu stravu, a nemusi si ju ani nijak ochutit. Uziva si inak, nez fyzickou potravou. Proste, nazval by som to tak, ze si pochutnava na zivote, nie na jedle.Obdivuji ty, kteří jdou první cestou - já jsem na tuhle cestu nastoupila a mám neustálý hlad. To, co se mi podaří odkyselit správným jídlem, zase zpátky zakyselím psychikou, protože moje nálada teď za moc nestojí a přestala jsem mít i radost ze života .poota píše:Vidím, že nás přibývá. A cesty z toho vidím prakticky jenom dvě:hanka píše: Osobně jsem stále více přesvědčena o tom, že všeobecně všechny nemoci jsou způsobeny překyselením - to je to prostředí, které vytváříme pro naše "spolubydlící", kterým se v nás daří skvěle.
1.) po "násilném" odkyselení se už dál potravou nekyselit, tudíž změnit dost radikálně své stravovací návyky, což je schůdné pouze návratem k preferování "přirozenějších" chutí
2.) pokračovat v dosavadním "hřešení" a vždycky po dosažení znovukyselosti opakovat "násilné" odkyselování, a to až do té doby, než se nám podaří tiše zesnout
Pokud bychom brali první cestu jako značnou újmu, je vhodnější druhá cesta, která je "příjemnější" a taky většinou i podstatně kratší.
Zdravím - poota
Jayo, asi to bude s tou radostí ze života ještě trochu jinak ....
- hanka
- Zasloužilý člen
ano...
Omlouvám se, že to všechno stěhuju tady. V sekci o MMS mám s tímhle tématem trochu problém...
Tak tohle je třetí cesta a vyřešil jsi to podle mě nejlíp . Kolik té vody denně vypiješ? A jaké má pH?jarda ovčák píše:Já to vyřešil po svém... Baštím co mne napadne a piju výhradně živou vodu.
Ph krve, moči i slin mám zcela přesně takové, jeké má mít dobře asketický jedinec.
Kdo mne zná, tak ví, že jsem přesný opak askety......
- hanka
- Zasloužilý člen
Žívá voda.
Mám ještě otázku, týkající se pití živé vody pro vyrovnání pH těla.
Slyšela jsem, že po pití živé vody vzniká žízeň.
Jardo ovčáku, prosím Tě, jak je to u Tebe a jak tu žízeň řešíš, když píšeš, že piješ výhradně živou vodu?
Slyšela jsem, že po pití živé vody vzniká žízeň.
Jardo ovčáku, prosím Tě, jak je to u Tebe a jak tu žízeň řešíš, když píšeš, že piješ výhradně živou vodu?
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Živá voda...
No to jsem moc rád, že je tu někdo, kdo pije hodně živé vody.
Já ji vyrábím asi tak 7 let a nestalo se mi, že bych měl po ní žízeň, nebo jsem si to neuvědomil?
Mám spíš pocit, že když vypiji přes den něco přes litr pH 9 a víc, tak mám dost. Pramenité vody piji spíš tak dva litry.
Je fakt, že živou nepiji každý den, ale asi tak 10 dní v měsíci.
Já ji vyrábím asi tak 7 let a nestalo se mi, že bych měl po ní žízeň, nebo jsem si to neuvědomil?
Mám spíš pocit, že když vypiji přes den něco přes litr pH 9 a víc, tak mám dost. Pramenité vody piji spíš tak dva litry.
Je fakt, že živou nepiji každý den, ale asi tak 10 dní v měsíci.
mno...
Tak úplně výhradně když jsem doma.
Cimirek mi pomohl k přístroji na živou vodu a tak mám živé vody kolik chci. Když mám k obědu něco hodně pálivého, klidně vypiju 3, i 4 litry vody.Živé vody.
Žízeň hasím živou vodou. myslím si, že si tělo samo řekne, kdy má žízeň a kdy ne.Věřím mu a když mám velikou žízeň, tak chodím hodně čůrat. Jsem přírodní člověk a z přírody se mi odjíždí čím dál hůř. No, kde se mám v brně či praze vyčůrat..... Když cestuju, málo piju a bolí mě hlava. Proto raději nejezdím do měst.
Jeden internista mi kdysi k mé těžké dně řekl, že kdyby lidi věděli, jak strašně důležité je pití čisté vody, tak by se uchlastli.Říkal mi, že ideál je kolem 8 litrů vody. Pak se může něco vyplavovat. Sám to řeším pálivejma jídlama, který samy o sobě vyvolávají žízeň.A můžu ubrat soli.A přestali mne bolet klouby. I ty špatně srostlé.
Dobře vychlazená živá voda je paráda.
Doufám, že se cimírek nenaštve, když napíšu, že jeho přístroj na živou vodu je to nejlepší, co jsem si mohl pořídit.
zkouším dělat živou vodu i z dešťovky přehnané přes filtr......
Cimirek mi pomohl k přístroji na živou vodu a tak mám živé vody kolik chci. Když mám k obědu něco hodně pálivého, klidně vypiju 3, i 4 litry vody.Živé vody.
Žízeň hasím živou vodou. myslím si, že si tělo samo řekne, kdy má žízeň a kdy ne.Věřím mu a když mám velikou žízeň, tak chodím hodně čůrat. Jsem přírodní člověk a z přírody se mi odjíždí čím dál hůř. No, kde se mám v brně či praze vyčůrat..... Když cestuju, málo piju a bolí mě hlava. Proto raději nejezdím do měst.
Jeden internista mi kdysi k mé těžké dně řekl, že kdyby lidi věděli, jak strašně důležité je pití čisté vody, tak by se uchlastli.Říkal mi, že ideál je kolem 8 litrů vody. Pak se může něco vyplavovat. Sám to řeším pálivejma jídlama, který samy o sobě vyvolávají žízeň.A můžu ubrat soli.A přestali mne bolet klouby. I ty špatně srostlé.
Dobře vychlazená živá voda je paráda.
Doufám, že se cimírek nenaštve, když napíšu, že jeho přístroj na živou vodu je to nejlepší, co jsem si mohl pořídit.
zkouším dělat živou vodu i z dešťovky přehnané přes filtr......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování