...zdravím...tak postupně....pro Karla Dr /1220/...ani trochu jsem nepochopil /

/ nějaký kapanadze...už vůbec ne v souvislosti s Kadlínem a na to navazující 2 body.....pro všechny nezasvěcené.....v kadlíně hledáme.../ ne on tam je my se jen budeme sami snažit ho vlastní vůlí - a silou objevit..resp. potvrdit...

./ ...jakýsi "mentální" bod.....nejsme Gruzínci a nebudeme rozvěcet žárovky.../ to neplatí pro Jeffa , který si to zde může vyzkoušet...a ostatním předvést./ ale upozorňuju , že u rozhledny je bod jen jeden...!!!!...
...pak nevím , jak mohle na dálku PepoBn, alias pepe alias Hmm....ovlivnit 1220 k tak negativnímu postoji vůči kadlínu.....no snad se to časem dozvím.....
...pro Jeffa pivko si přivez jen pro vlastní potřebu...jestli mě přivezeš /osobně/ 1 petku Svijanskýho k okamžité degustaci....tak budu rád.....provedu tě osobně expozicí sbírky motyček

....
...tak jsem rád, že zde bude alespoň Jff, pak slíbil účast ??....Barbucha ...s nějakým letadlem...pokusím se sehnat zase nějakého řiditelného draka../ a pokus překonat rekord s ocasem z loňska.../
...jinak prosím všechny co se ještě nechystají.....že...!!!....toto setkání není žádný vědecký kongres, je to jen obyčejný výlet po krásné české krajině
...dotazy prosím sem nebo na SZ.......všem hezké léto...a zy týden v kadlíně /tedy v sobotu/ martin11
p.s. vloni jsme měli jako dres maskáčové oblečení...není podmínkou....ale je vhodné, levné, praktické a pro dronta předepsané...

... věřím, že se " TO " povede ......