Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
colcino
Nový člen
Dal: 4 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od colcino »

Prosím o radu- beru protokol 1000 na astma a i inhaluju ráno a večer zlehka nikdy mě nic nepálilo a po dvou dnech mě trápí záchvaty kašle nebo i stávající suchý kašel kdy občas vykašlu vetší kus hlenu. Sice se mě lépe dýchá ale kašel pořád stejný. Mám MMS vysadit? Nebo pokračovat? V knize se píše že se sice může zhoršit ale toto je extrém

Lucka.Ti
Nový člen

MMS skúsenosti

Příspěvek od Lucka.Ti »

AHojte! Chcela by som sa opýtať ženy/slečny nemáte skúsenosti či MMS ovplyvňuje hormonálnu antikoncepciu? Za vaše odpovede vopred ďakujem

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

colcino píše: Mám MMS vysadit? Nebo pokračovat? V knize se píše že se sice může zhoršit ale toto je extrém
Pokračovala bych, ale ubrala bych buď na koncentraci nebo na frekvenci užívání. :-)

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

colcino píše:Prosím o radu- beru protokol 1000 na astma a i inhaluju ráno a večer zlehka nikdy mě nic nepálilo a po dvou dnech mě trápí záchvaty kašle nebo i stávající suchý kašel kdy občas vykašlu vetší kus hlenu. Sice se mě lépe dýchá ale kašel pořád stejný. Mám MMS vysadit? Nebo pokračovat? V knize se píše že se sice může zhoršit ale toto je extrém
Ahojky zkus to podpořit pitím teplého mléka (nebo vody) s rozmíchanou mletou KURKUMOU tak asi 1/2 kávové lžičky několikrát denně a také se dá dát teplý zábal na průdušky (plátno namočené ve vývaru ze zázvoru a černého pepře a posypat kurkumou ,igelit a teplý kámen či alespon termofon.Vím ,že ted pracuješ s MMS ,ale tohle není nic proti ničemu, je to stejně podpůrné.Doporočuje se to na zápal plic.
Astma je ovšem spíš psychického původu.
Viz pohled Germánské nové medicíny.Zásah do "revíru" tj teritorium ,na kterém nám záleží a pokudje narušeno, stanese že doslova se nemůžeme v životě nadechnout.Pokud se toto zpracuje , astma by mělo odejít .......
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Změň sebe sama a změníš svět :-)
Jajaja1
Nový člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

pgchem

Příspěvek od Jajaja1 »

Neobjednával niekto chloritan sodný z http://www.pgchem.sk ? zaujima ma aka bola kvalita, či nebol nejaký problem atď. lebo ta cena sa mi zda podozrivo nizka :) Vďaka za reakcie. Jaro

xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Re: pgchem

Příspěvek od xdraho »

"podozrivo nizka ???? Spíše to jsou nehorázní zloději!
Tady máte 10 litrů za 400 Kč + 230 Kč doprava v ČR!
http://www.eurosarm.cz/web/structure/up ... 00-36.html
Naposledy upravil(a) xdraho dne stř 13 úno 2013 22:12, celkem upraveno 1 x.

Jajaja1
Nový člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Re: pgchem

Příspěvek od Jajaja1 »

Ja som to skôr myslel v porovnaní s predajom na czchem (vraj majú ako jediní požehnanie od Jima Humblea) kde predavajú 300ml chloritanu za 26 eur resp. 600 kč, ale pozor, pribalia lahvičku s kapátkem ako darček :laugh: to už sú naozaj zlodeji a tvrdia (asi aby obhájili cenu) že inde predávaju technický chloritan sodný, ktorý nie je vhodný na konzumáciu. Kto vie, či Humble vie, ako sa to tu predražuje a závádzajú chorí ľudia? Síce, asi blbá otázka. :ethink:
Vďaka ze ten link, vyzerá to fakt skvele. Len dúfam, že naozaj neexistuje nejaký technický a netechnický chloritan sodný :D

:?: Mám ty zbytečné citace mazat já, nebo se to naučíš sám ? - poo.

xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

Dodávají to pro vodárny na úpravu pitné vody. Pouze ve vodárnách jako aktivátor používají myslím zředěnou kyselinu sírovou.
Je zde přiložen i rozbor.
http://www.eurosarm.cz/web/umkatalogdoc/1722.pdf
Podle mého názoru to prakticky všichni berou z tohoto zdroje. Jen někdo je při prodeji drzejší a někdo méně.

piotr07
Nový člen

Příspěvek od piotr07 »

Caute

Po dlhsom hladani na tomto fore som nikde nenasiel rady alebo postupy ako pouzivat MMS na akne. Mozete mi s tym pomoct?

Dakujem

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

MMS natřít třeba s dámským kosmetickým tamponem-hlavně nenechávat dlouho působit-po minutě spláchnout, mohl by to akné taky rozdráždit

piotr07
Nový člen

Příspěvek od piotr07 »

Aktivovane alebo neaktivovane MMS ? :)

Miráček
Nový člen

MMS1 i MMS2, co dělám špatně?

Příspěvek od Miráček »

Ahojte, jsem nový a chtěl bych poprosit o radu.
V prosinci jsem na celoživotní chronický atopický ekzém měsíc užíval MMS1 a to 8 x denně 4 kapky (3 kapky MMS + 3 kapky 50% kys. citr.). Dělal jsem si do láhve celodenní dávku, kvůli lepší snášenlivosti jsem k tomu přidal 1/4 lžičky sody, jak to doporučoval na videu Jima Humble. Účinek se nedostavil, psal jsem na stránky Humbla a napsali mně, že soda ruší účinek, TAK NEVÍM.

Manželka má cystu na vaječníku 4,7cm a užívala 8 x 7 kapek MMS1 + 4 x 1 tobolku (vel.0) MMS2 po dobu měsíce. Kvůli chuti dolévala denní dávky 100% jablečnou šťávou. Brala 7 kapek, protože má velkou nadváhu. Ke zmenšení cysta nedošlo, TAK NEVÍM.

Poraďte, prosím, co děláme špatně.
Děkuji, Miráček

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: MMS1 i MMS2, co dělám špatně?

Příspěvek od LenkaX »

Miráček píše:Manželka má cystu na vaječníku 4,7cm a užívala 8 x 7 kapek MMS1 + 4 x 1 tobolku (vel.0) MMS2 po dobu měsíce. Kvůli chuti dolévala denní dávky 100% jablečnou šťávou. Brala 7 kapek, protože má velkou nadváhu. Ke zmenšení cysta nedošlo, TAK NEVÍM.

Poraďte, prosím, co děláme špatně.
Děkuji, Miráček
Zareaguji třeba na téma cysta u manželky.Cysta třeba na děloze bude mít své duch.příčiny emocích a vztazích týkající se rodiny, partnerských vztahů.Pokud si někdo myslí, že bez hledání a vyřešení problému, co vznik cysty spustilo a třeba ještě pořád trvá a je nevyřešeno,prostě bez uvědomnění si........myšlenkové neharmonie, žádné MMS nemůže pomoci.Pokud by se cysta i ztratila , ale myšlenkový návyk a pobývání v sebedestrukčních myšlenkách by trval ,stejně se to po čase opět někde obdobně projeví.
Moje známá měla asi před 13 lety nález cysty v moč.měchýři a po zpracování příčin, bylo to doplněno prací s energií v těle , po 6 týdnech byla naprosto čistá.Nebrala žádné léky, ani MMS .Tím ale nebrojím proti MMS .jistě je hodně případů , kdy léčba, uvědomnění si a karma byly tak zkloubeny a nakloněny, že k vyléčení došlo.Je velmi individuální a neexistuje jeden návod pro všechny:-)

Změň sebe sama a změníš svět :-)
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS1 i MMS2, co dělám špatně?

Příspěvek od poota »

Miráček píše:.. na celoživotní chronický atopický ekzém ...
Atopický ekzém dokáže vyléčit autopatie http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3271
Stejně tak spolehlivě vyřeší i ostatní "chronické" nemoci, nejspíš právě proto, že řeší především jejich příčiny.
Vážnější choroby nelze řešit dnes i u doktorů tak oblíbeným "dáme na to něco, aby to přestalo otravovat život". Takže "klesnou" teplotu, "odstraní" bolest, "sníží" tlak - a s tím už se dá nějak žít. Vyřeší se tím ale jenom to, čím nás tělo upozorňuje na to, že je někde chyba. A ta chyba zůstává a přidávají se k ní další a další ...

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
gogolo
Nový člen
Dal: 2 poděkování

Cena MMS

Příspěvek od gogolo »

Dobrý den
MMS jsem si zakoupil tak jako každý poprvé za 600 kč cca 100ml.Když jsem o tom přemýšlel, zdá se mi tato cena obyčejné chemikálie velice přemrštěná a mám podezření,že už zase ,jako vždy začal někdo velice vydělávat na důvěřivosti lidí.Napište mi prosím váš názor.
Distributor zaštiťující se JH ,jako jedinný spolehlivý prodejce se mi nezdá jako seriozní obchodník ,vzhledem k ceně za kterou MMS(chloritan sodný) prodává.U distributorů v české republice jsou ceny poněkud jiné.Tento prodejce argumentuje kvalitou a čistotou chemikálie (obsah těžkých kovů).
Jaká je tedy pravda?

:idea: Nezakládej bezdůvodně nová vlákna - poo.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“