Sofistik píše:martin11 píše:Sofistik píše:
Financni stranka veci v dnesnej dobe a v nasej kulture hraje roli jenu z prvnich. Peniaze su alfou a omegou . Na peniazoch vsetko zacina a pada. Je to moj nazor. Kto chce nech sa pokusi ma presvedcit o opaku
...zdarec....moráléí povinností je tě varovat.
...letadlo je pyramidová hra...s penězi...prvních 10 si namastí kapsu....pak to už jen letí..
....jo a jsou to slováci....ti zřizovatelé....páč ani neumí dobře Česky---viz některá slova, špatně přeložená.....nebo také ještě jiná společnost....."jinokrajná".....dělej jak chceš...ale pak nám tady nebreč...a 1000 měsíčně....ani náhodou....jsem zvědav na tvoje další referáty.....zdraví m11
Ahoj. Dikes za tvoju starostlivost, ale o moje peniaze si rozhodne starosti nerobit nemusis. Mam v oblasti zarabania na internete uz niekolkorocne skusenosti a poznam rizika, ale aj vyhody. Pyramidova hra to rozhodne nieje, pretoze pokial viem organizovanie pyramidovych hier bolo zakazane a je to v sucastnej dobe protizakonne. Jedna sa o MLM, alebo teda Multi Level Marketing. Je to mnohymi rokmi a vo vyspelich ekonomikach osvedceny druh podnikania. V Ceskoslovensku je to druh podnikania este vcelku neznami a ludia si ho (casto v dosledku zmagorenia pozeranim televizie a televiznych novin kde sa priam az hypnoticky stale dookola omielaju rozne katastrofy a podvody) milia s pyramidovymi hrami. Ked si das tu namahu a poprecitavas si tie stranky cele tak sa mozno dozvies zaujmave informacie. Vela uspechov
http://www.openmlm.eu/cz/clanek/10/dozivotni-renta/:
" 1.
Uživatel se zaregistruje v systému OpenMLM.EU a pořídí si v něm svou subdoménu, prostřednictvím které bude následně tento projekt propagovat mezi dalšími potenciálními spolupracovníky a klienty. Pořízením subdomény je zamýšleno její objednání a zaplacení na účet provozovatele projektu.
2.
Ode dne své registrace v průběhu šesti měsíců registruje minimálně 100 nových uživatelů projektu OpenMLM.EU, kteří si v něm rovněž pořídí svou subdoménu.
3.
Renta se uživateli vyplácí po celou dobu, kdy je tento uživatel aktivním členem projektu (je registrován a má zaplacenou a aktivní alespoň jednu subdoménu v projektu OpenMLM.EU – podrobnější informace jsou uvedeny na stránce „Podmínky užití“ projektu OpenMLM.EU) a má minimálně v první linii pod sebou registrovaných minimálně 100 uživatelů, kteří mají zaplacenou a aktivní minimálně jednu subdoménu pro každého z nich.
4.
Nárok na výplatu renty zaniká porušením kterékoli z výše uvedených podmínek."
100x100=10.000
100x10.000=1,000.000
100x1,000.000=100,000.000
100x100,000.000=10,000,000.000
Jestli tohle není letadlo, tak já jsem arabskej šejk. Obávám se, že tady svých 100 nových uživatelů nenajdeš. Jestli nejseš jeden z nich
http://www.sitovymarketing.cz/products/open-mlm-/ , tak máš nejspíš smůlu - ale nebudu se v tom dál šťourat, kdo chce kam...
... a marihuana se tady nekouří, protože její výroba z konopí je taky protizakonná