Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Zistil som rozpor v zákonoch
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
A ty jsi proti tomu nic nepodnikl,není ti z toho zle??Anonymous píše:Dnes v Hradci Králové údajne vybuchol plyn. Zahynul človek a 6 ich bolo zranených. Prirátajte škody a vyjde vám že patentoví poplatok je len proti tejto jednej udalosti totálne stratový. Toto je rozpor v zákonoch!!!
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
číslo 510 :)
Sakra to jsem ale dobrej co??Nebude to tím že bych už měl přestat odepisovat na nesmysle??
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
A načo by ste vy mali rozoberať zákony. Umrie vám žena, alebo deti??? Veď vám je to jedno a namiesto nápravy zákonov ste použili ďalšie Flame. Jediné čo vás zjavne zaujíma je ako mi napísať že chcete ostať nevzdelaný, ako chcete ponechať všetkých v ohrození životov, ako vám je to akože jedno či je tu demokracia alebo nie, ako ste tu len vy a keby ste vašim konaním ako vidno zničili aj celé ľudstvo je vám to jedno.
A vám je z tohto nie zle???
Takto vie písať každý na iného.
A vám je z tohto nie zle???
Takto vie písať každý na iného.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
tak zase pro MFAAA
...martin 11...to aby MFAAA věděl kdo, že zase jako....je to tady na tom TVÉM...jak píšeš nicku ...přinejmenším.... veselé....já o voze ty o koze....to je jedno české rčení....docela mě to povídání si s tebou baví.....shodou okolností mě na tvém vláknu několik lidí popřálo....jeden ne ...ty.....ale skore je celkem dobrý....tak zpět....mám chvilku volna....užívám si malou siestu u pivínka...a becherovčičky...klídek ...pohoda...a jelikož neumím jen tak sedět...nebo čučet do bedny....tak raději filosofuju....já vím , že se říká...kdybys mlčel zustal by jsi filosofem...a mluviti stříbro mlčeti zlato.....
...tak hochu ..zpět k tematu...mimo jiné zdravím PEPO....doufám, že se na mě nezlobí za upřímnost....za komoušu jsem měl se svojí prostořekostí dost problémů---a třeba ...kdo se může pochlubit tím , že okresního tajemníka poslal do prdele......já byl na zavření....naštěstí 14 dnů po výroku byla revoluce....ale zpět....MFAAA....píšeš , že jsi zachránil nějaké lidi....píšeš , že na záchranu jiných lidí by bylo ptřeba ...cosi vyrobit...rozumím , že jsi něco vyrobil...na další nemáš peníze...kdyby jsi měl budeš dál zachranovat....fajn....to o tom Titaniku, že bychom se cpali do člunů a ženy a děti nechali utopit ...tak to jsem přehlédl...jako , že jsi to nenapsal.....patřilo to mě .....martinovi11....já jsem já....chápeš to....já martin11....tak se omluv zmrde....dovedu bejt i hrubej...když mě někdo nasere.....nevím kolik tï je ...mě 58 a nikdy jsem se před nikým nekrčil....
tak ...
..zas budu slušně pokračovat.....tvuj nápad na záchranu je tedy výrobek, který ochrání skupinu nebo jednotlivce před smrtí.....jo ....dál....v každé situaci....z Titaniku, který se potápí.....i před chvílí vybuchlej plyn v domě....hm....dál....jediné co mě napadá je přístroj, který kolem jedince vytvoří jakýsi štít....silové energetické pole, které odvrátí cokoli....oheň, chlad mořských vln, náraz automobilů do sebe...prostě uchrání před jakoukoliv nehodou.....hm... prosím odpověz zda-li se mýlím....možná by se našel způsob jak věc prosadit.....ale jak bylo psáno výše...nikdo nepodepíše čistý šek....vem si to takto.....modelová situace....umíš se tím vynálezem ochránit sám před nehodou ...???? je to zásadní otázka...jseš ochoten postoupit test sebezáchrany.....prostě na tebe neco nastražíme a ....bum.......v zemi kráter...a hle MFAAA se uprostřed vesele usmívá.....takhle musíš na patentové úředníky....tak a ještě dál....to , že jsi Čechům 2x zvýšil cenu za to perpetum mobile--PM....mě fakt mrzí....když se ti všichni omluvíme,,,,dáš to za cenu obvyklou ???......tak se těším na odpověď....zdravím všechny čtenáře tohoto nicku...fakt dobrej nic..fuck...to pro MFAAA...jestli ví vo co GO.....martin11....dopil sem pivínko...a jdu si číst....dostal jsem k narozkám fantastickou knihu o Leonardo da Vincim...nějaký borci pomocí CADu zrealisovali Leonardovy vynálezy....nádhera....časem pošlu odkazy...spousta inspirace..m
...tak hochu ..zpět k tematu...mimo jiné zdravím PEPO....doufám, že se na mě nezlobí za upřímnost....za komoušu jsem měl se svojí prostořekostí dost problémů---a třeba ...kdo se může pochlubit tím , že okresního tajemníka poslal do prdele......já byl na zavření....naštěstí 14 dnů po výroku byla revoluce....ale zpět....MFAAA....píšeš , že jsi zachránil nějaké lidi....píšeš , že na záchranu jiných lidí by bylo ptřeba ...cosi vyrobit...rozumím , že jsi něco vyrobil...na další nemáš peníze...kdyby jsi měl budeš dál zachranovat....fajn....to o tom Titaniku, že bychom se cpali do člunů a ženy a děti nechali utopit ...tak to jsem přehlédl...jako , že jsi to nenapsal.....patřilo to mě .....martinovi11....já jsem já....chápeš to....já martin11....tak se omluv zmrde....dovedu bejt i hrubej...když mě někdo nasere.....nevím kolik tï je ...mě 58 a nikdy jsem se před nikým nekrčil....
tak ...
..zas budu slušně pokračovat.....tvuj nápad na záchranu je tedy výrobek, který ochrání skupinu nebo jednotlivce před smrtí.....jo ....dál....v každé situaci....z Titaniku, který se potápí.....i před chvílí vybuchlej plyn v domě....hm....dál....jediné co mě napadá je přístroj, který kolem jedince vytvoří jakýsi štít....silové energetické pole, které odvrátí cokoli....oheň, chlad mořských vln, náraz automobilů do sebe...prostě uchrání před jakoukoliv nehodou.....hm... prosím odpověz zda-li se mýlím....možná by se našel způsob jak věc prosadit.....ale jak bylo psáno výše...nikdo nepodepíše čistý šek....vem si to takto.....modelová situace....umíš se tím vynálezem ochránit sám před nehodou ...???? je to zásadní otázka...jseš ochoten postoupit test sebezáchrany.....prostě na tebe neco nastražíme a ....bum.......v zemi kráter...a hle MFAAA se uprostřed vesele usmívá.....takhle musíš na patentové úředníky....tak a ještě dál....to , že jsi Čechům 2x zvýšil cenu za to perpetum mobile--PM....mě fakt mrzí....když se ti všichni omluvíme,,,,dáš to za cenu obvyklou ???......tak se těším na odpověď....zdravím všechny čtenáře tohoto nicku...fakt dobrej nic..fuck...to pro MFAAA...jestli ví vo co GO.....martin11....dopil sem pivínko...a jdu si číst....dostal jsem k narozkám fantastickou knihu o Leonardo da Vincim...nějaký borci pomocí CADu zrealisovali Leonardovy vynálezy....nádhera....časem pošlu odkazy...spousta inspirace..m
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování
To že si ožran je tvoja vec. To že si to teraz prehnal už tvoja vec nie je. To že admin mal konať je ďalšia vec. Že nevieš slušne debatovať je pre teba asi samozrejmosťou. Vieš čo sa ti ja na šek??? Tu ide o zákony a porušovanie práv. Keby som na patentovanie aj mal nedal by som si nápady pre totalitnú politiku a porušovanie práv ani patentovať. Jednoducho pokiaľ sa nevyrieši takéto správanie (na ktorom sa sami podieľate) uvidíte akurát tak ľudí umierať. Rozpoznal si ten rozdiel? Pochybujem. Jednoducho zničili ste demokraciu. Porozumel si. Myslím že si si vynadal. Ako si to o sebe napísal? Že si fuck zmrd martin11?
Ty si ešte nepochopil že tu nejde o mňa, ale o to ako sa správajú ľudia teda aj ty???
Tu ide o vaše duše. Ešte stále si nepochopil že konáš protizákonne???
Myslím že keby som vám napísal čokoľvek dívali by ste sa na to ako sa aj dívate: bez poznatkov. (Prelož si to do hovorovej reči fuck zmrd martin 11.)
Písal som že takto vie písať na iných hádam každý.
Ty si ešte nepochopil že tu nejde o mňa, ale o to ako sa správajú ľudia teda aj ty???
Tu ide o vaše duše. Ešte stále si nepochopil že konáš protizákonne???
Myslím že keby som vám napísal čokoľvek dívali by ste sa na to ako sa aj dívate: bez poznatkov. (Prelož si to do hovorovej reči fuck zmrd martin 11.)
Písal som že takto vie písať na iných hádam každý.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
pro MFAAA
...myslím , že jsem právě zíkal opravdového přítele....zdravím te MFAAA...s úctou martin11
...myslím , že v tomto okamžiku jsem jediný na tomto foru, kdo to s tebou myslí upřímně....
...myslím , že v tomto okamžiku jsem jediný na tomto foru, kdo to s tebou myslí upřímně....
... věřím, že se " TO " povede ......