Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Pro neználky II (potřebuji vědět.....) ... pokračování ...
- Ondřej
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
..
No mám árijské rysy, ale pohlaví měnit nehodlám, abych tě potěšil. Já jen věděl, že jsem smyčku oškrabal, ale už jsem si nešiml, že jen na jedné straně. Tak to vypadá, když dělám 4 práce zaráz... Stavím malou fotovoltaiku včetně panelu od mrtě, tak časem bych mohl napsat nějaký shrnutí.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
To Tě sice omlouvá, ale už Ti tady někdo psal, že je to kontaktem u smyčky a to jsi rezolutně odmítl a následně, jak jsi na to přišel, tak jsi pak zareagoval že jsme "tak blbý", tak se na mě nezlob, ale až budeš příště řešit zas takovouhle nějakou koninu, tak se s takovýmhle přístupem na tebe každej vyflákne.Ondřej píše:No mám árijské rysy, ale pohlaví měnit nehodlám, abych tě potěšil. Já jen věděl, že jsem smyčku oškrabal, ale už jsem si nešiml, že jen na jedné straně. Tak to vypadá, když dělám 4 práce zaráz... Stavím malou fotovoltaiku včetně panelu od mrtě, tak časem bych mohl napsat nějaký shrnutí.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Ondřej
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
..
Víš co nemám rád na smajlíkách? Že degenerují písemnou komunikaci. Pokud je třeba jednou nepoužiju, najde se vždycky někdo, kdo napsané a jak to bylo myšleno už nedovede pochopit.
Ondřeji
Ondřeji toto se stává občas každému akorát že ty jsi to přiznal.
Tudlenc jsem renovoval tonerovou kazetu do laserovky a když jsem všechno vyndal vyčistil a dosypal toner tak mě to tisklo na straně tečky. Už jsem byl zoufalej ale řekl jsem si že na to pudu nenásilně a nechám problém odležet. Během dne mě došlo že jsem tam dal jenom špatně váleček který pomáhá strhávat přebytek toneru, tak jsem ho tam dal opačně a bylo po problému.
Často se stává že když chceme mermomocí něco vyřešit tak přehlídneme právě ty prkotiny.
Tudlenc jsem renovoval tonerovou kazetu do laserovky a když jsem všechno vyndal vyčistil a dosypal toner tak mě to tisklo na straně tečky. Už jsem byl zoufalej ale řekl jsem si že na to pudu nenásilně a nechám problém odležet. Během dne mě došlo že jsem tam dal jenom špatně váleček který pomáhá strhávat přebytek toneru, tak jsem ho tam dal opačně a bylo po problému.
Často se stává že když chceme mermomocí něco vyřešit tak přehlídneme právě ty prkotiny.
Tma na to vrhá nové světlo
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Věčná smyčka ...
... http://shop.fkt.cz/vecna-pajeci-smycka- ... +dp133682/ ...poota píše:Kdysi jsem koupil smyčku, která má tlusté "nohy", které nesou takovou tenší malou smyčku. Od té doby jsem ji neměnil a už si ani nevzpomínám, kolik stála - vím jenom, že byla dražší.jeff píše:.. Blbý na tom je, že se často musí měnit smyčka.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...teď jsi mě opět dostal.... ...že ti vaděj smajlíci ....kdyby jsi byl výtvarník, nebo podobnej pitomec , jako jsem já.... .....tak budeš psát zprávy jen pomocí smajlíků....zcela tě chápu....technikům to vadí a zdržuje....zrovna tak jako ty moje ..../tečky/ v textu....takže .....jestli ti vaděj, tak je nepoužívej ...u ostatních to musíš zkousnout zdaraví m11Ondřej píše:Víš co nemám rád na smajlíkách? Že degenerují písemnou komunikaci. Pokud je třeba jednou nepoužiju, najde se vždycky někdo, kdo napsané a jak to bylo myšleno už nedovede pochopit.
p.s. s tou pájkou a isolací mě to napadlo ihned...ale , přece nebudu radit takovou blbost...mě se to stalo, to samé...nedávno....je to už 50 let
... věřím, že se " TO " povede ......
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Магни&
яма
je :
jáma , díra , prohlubeň
dolina , údolí , kotlina
vězení , žalář , basa
můj překlad je : " magnetická past "
je :
jáma , díra , prohlubeň
dolina , údolí , kotlina
vězení , žalář , basa
můj překlad je : " magnetická past "
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: nerozumiem tomuto javu -magnetická jama
...jak si to borec nazval, je zcela jedno...přesně s tímto jevem jsem se zabýval při první konstrukci MM s písty a rotační clonou...chtěl jsem toho "nějak " využít...aby se magnety zároveň přitahovali a odpuzovali . Konstrukce jednoduchá využití mě žádné nenapadlo mimo magnetického ložiska. takže to berte jako ...při hrátkách s magnety. na toto pokusuvání doporučuji ferity / třeby ty z kuch. linky ne neodymy zdraví m11sano píše:Prosím, vie niekto vysvetliť, čo to je magnetická jama?
p.s. ještě doplním...kdysi, když zde byly ještě plodné diskuse ...se debatovalo o tom, která síla je větší ...přítah nebo odpuzování...tuším, že o tom bylo i nějaké technické pojednání a přítah byl větší , takže na tom jsem poté začal budovat ten hvězdicový 12ti válec / projekt je u ledu, není čas na hraní/ viz vlákno magnetické pístové motory
Naposledy upravil(a) martin11 dne sob 29 říj 2011 11:13, celkem upraveno 1 x.
... věřím, že se " TO " povede ......
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: nerozumiem tomuto javu -magnetická jama
... představ si dvě vyvážené sestavy magnetů poskládaných proti sobě tak, aby se půlka z nich odpuzovala a druhá půlka zase přitahovala (na každé straně) ... při pevném vedení (které zajišťuje umístění polí proti sobě a nepřetočení soustavy) potom dojde k rovnovážnému stavu = k nastavení a udržování konstantní vzdálenosti (pokud se nepřekročí kritická mez) ... v tomto případě jako vedení slouží vozejček a gravitace ...... ve volném prostoru by došlo k přetočení pólů ...sano píše:Prosím, vie niekto vysvetliť, čo to je magnetická jama?
PeS: ... pamatuješ na PEMALU, kterou jsem prezentoval na setkání ??? ... tu magnetickou lištu s drážkou, po které se pohybuje ferromagnetická kulička sama od jednoho konce tam a zase zpátky, popř. do určitého sklonu i do kopce ....... pokud se na ní ve vodorovné poloze blízko sebe s určitým odstupem položí do řady dvě a více železných kuliček, tak se potom mezi sebou zároveň přitahují i odpuzují ... funguje pak i jako magnetické pendulum ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Nic si z toho nedělej, když mi bylo asi 6-8 let tak se mi to stalo taky Fakt nekecám, od té doby už si dávám bacha.Ondřej píše:No mám árijské rysy, ale pohlaví měnit nehodlám, abych tě potěšil. Já jen věděl, že jsem smyčku oškrabal, ale už jsem si nešiml, že jen na jedné straně. Tak to vypadá, když dělám 4 práce zaráz... Stavím malou fotovoltaiku včetně panelu od mrtě, tak časem bych mohl napsat nějaký shrnutí.
Sice nejsem árijský typ ale mám genetickou deformaci, narofil jsem se již s trafopájkou v ruce
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Růst utržené houby.
Včera večer jsem z pytle vykroutil trs hlívy, dal ho do lednice a on si pořád roste dál - zvětšuje se. Non
Poznal jsem to protože když jsem ho ukládal tak se nedotýkal police nad ním ale teď už ano. I na pohled jsou nejspodnější plodnice větší - rovnější než včera.
Jak je to možné?
Poznal jsem to protože když jsem ho ukládal tak se nedotýkal police nad ním ale teď už ano. I na pohled jsou nejspodnější plodnice větší - rovnější než včera.
Jak je to možné?
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Starší člen
- Dostal: 12 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: Hlíva
Je skleněná takže průhyb o 1 centimetr nepředpokládám.bigben píše:A co když se tíhou potravin začala horní police prohýbat???
A z horní police se jenom ujídalo.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.