takže osobně proti nikomu nic, podstatné je být a nechat být v pohodě...handrkování s někým o něco a hlavně boj o tu svou jedinou a pravou pravdu už mě dávno nebaví, s..ru na to ,nemám na to čas

Jeden můj kamarád s oblibou říkává, pravda je vždy někde uprostřed a mnohdy jsem se o jeho oblíbené větě přesvědčil.Já osobně jsem naštvaná na Zapper Technology, které se tváří velmi seriozně, dokonce má pochvalná doporučení od špiček detoxikačních poradců viz. Ing. Bláhová, dokonce zveřejňují i děkovný dopis samotné Huldy Clark, která chválí jejich přístroj - jak neneletět, když je chválí i O.I. Jelisejevová, která byla nedávno v Praze!
Děkuji za rady, asi se teď zeptám hloupě, ale když já jsem pořád ještě popletená tou H.Clark. Pár věcí mi ještě není jasných a jestli Tě to nebude obtěžovat, ráda bych na ně znala odpověď:Craft píše:Pokud ten zapper někdo má, tak ať jej používá, ale ať zkusí spíše menší frekvenční rozsahy, třeba od 1Hz do 250Hz, další od 250Hz do 999Hz, další od 1kHz do 3kHz, atd. Rychlost posuvu si nastavte v závislosti na čase, ale nemá smysl, ať u toho ztrávíte půl dne. Při tom si vemte tužku a papír a zkuste si zaznamenat hodnotu frekvence, u které jste něco pocítili a tu potom pevně na tom Ravu nastavit. Taky je daleko účinější přikládat elektrody na místo, kde ten problém je, než je pouze držet v ruce. Dále je dobrý způsob, (což zase Ravo neumožňuje, díky tomu, že výrobce ušetřil na výstupech v podobě dvou cinchů) v případě problému celého těla, dát jednu elektrodu do lavoru s teplou a osolenou vodou a další třeba za krk nebo pokud jsou k dispozici tak do rukou dvě elektrody. Pozor na popáleniny u vysokých frekvencí nad 200kHz (pokud je někdo používá). Sám jsem si jednu takovou menší popáleninku na zadní straně krku udělal a byl to celkem hluboký strup a velmi blbě se hojil, ale pomocí KS to potom bylo mnohem rychlejší. Nožní elektroda není moc dobrá, protože je i přes navlhčenou látku v teplé vodě za chvíli příliš chladná a může to být pro někoho dosti nepříjemné, aspoň já jsem po první aplikaci "lavorové" elektrody od ní rychle upustil. Tak to je asi vše, co jsem chtěl ještě k tomu zapingu dodat.
- Opakovat zaprování 3x po 20 minutách? (Asi ne, když se nastaví dlouhý čas, zaprovala bych potom půl dne jenom jeden rozsah.)
Ta teorie je dle mě správná, akorát, že já na to jdu trochu jinak. Na svém přístroji zapruju nejdříve přesné frekvence na velké parazity, poté na plísně a bakterie a nakonec viry a většinou to jedu v kuse, což zabere kolem 1 hodiny, záleží jak dlouho má jet jednotlivá frekvence. Ale ten postup vždy zachovávám. U toho Rava to dost dobře ale nejde.- jestliže ne, pak tedy padá teorie, že když se rozpadne parazit, uvolní se bakterie, pak viry..atd.... a zapper tím pádem všechno zničí hned? Abych řekla pravdu, právě tahle teorie mě na zapperu nejvíce okouzlila
Ravo umožňuje nastavit pevnou frekvenci dvěma způsoby.má cenu zaprovat, když rychlost posuvu je větší, než 0,003 kHz a frekvence se tím pádem vůbec nezdrží na jednom místě? V Hz se mi rychlost posuvu zadat nedaří, ani nejdou napevno nastavit
Ne, je to velikost napětí v procentech a vpravo ve voltech a tou se řiď. Dávej si zpočátku napětí, které ti není nepříjemné a pak jej postupně pomalu přidávej. Prostě si na to musíš zvyknout. Snad malé doporučení, používej při tom rutin, protože především malé cévy dostávají při tom trochu zabrat a ten podporuje elasticitu žilního systému.¨jak velkou důležitost mají % - je to asi síla proudu, ne? Když je dám tak, abych je cítila, jsem pak celá rozechvělá a vzpamatovávám se z toho do druhého dne
jestli je ale nechám nízké, tak zaprování asi nebude mít účinnost?
Tomu se dá zamezit použitím návleků na elektrody, které se navlhčí a taky se řádně navlhčí pokožka, kde se elektrody přikládají. Mám je i v nabídce.Tak popálit jsem se už stačila taky a dokonce na víčkách (přikládala jsem elektrody na víčka), naštěstí jsem měla slabé %, takže škvarek nenastal. Ihned jsem přikládala vatu omočenou v KS a bylo to OK.
Ano, za předpokladu, že se tím mokrem ta nožní podložka nějak nepoškodí nebo nezačne nějak oxidovat (vytvářet se na ní fleky), díky přidané soli do vody, ale ta je důležitá nejen pro zvýšení vodivosti, ale také proto, že má eliminovat ztrátu minerálu z těla.Dát jednu elektrodu do osolené vody - to by mě nenapadlo ani ve snu! Co kdyby se použila jako druhá elektroda do lavoru s osolenou vodou ta nožní podložka? Bylo by to totéž?
Tohle je u tohoto výrobce hodně slabá stránka, připadá mi jakoby to psal nějaký školák a ještě šetřil papírem a slovy, nedivím se, že tomu nerozumíš. Přitom by stačilo dát tam pár názorných obrázků displeje a trochu více se rozepsat.Ten návod na použití měl být vysvětlen tak, aby člověk věděl, co dělá a proč to dělá a ne, aby musel dodatečně shánět informace od jiných! To Zapper Technology vyčítám taky hodně moc, a to jsem ještě nevěděla o těch základních negativech!
Jsem přesvědčena, že všechny druhy bakterií mají svého oblíbeného parazita, viry zase svoje oblíbené bakterie. Když se zlikviduje určitý parazit, vyrojí se bakterie, specifické pro daného parazita a viry specifické pro dané bakterie. Proto když jsem si chtěla nastavit po programu na velkého parazita (konkrétně třeba Echinokoka Grandulosis) nastavit frekvence na bakterie, byla jsem na rozpacích jakou bakterii zvolit. Protože je jich ohromná spousta, nastavuji si bajočko třeba Streptokoka a bajočko Adenovirus. Ale vím, že to není ono. Napadlo už někoho toto zmapovat? Pomohlo by to při zabraňování příznaků nemocí a podle mé úvahy i samotné nemoci, která může vzniknout, když se bakteriím nebo virům nedá Stop. Jestli je to už zmapované, promiň, já to ještě nevím.Na svém přístroji zapruju nejdříve přesné frekvence na velké parazity, poté na plísně a bakterie a nakonec viry a většinou to jedu v kuse, což zabere kolem 1 hodiny, záleží jak dlouho má jet jednotlivá frekvence. Ale ten postup vždy zachovávám. U toho Rava to dost dobře ale nejde.
To by vysvětlovalo moje překvapivé zhoršení příznaků neuropatie na nohou - místo, aby se zlepšovaly, došlo ke zhoršení. Ten rutin je dobré doporučení, koupím si ho.....používej při tom rutin, protože především malé cévy dostávají při tom trochu zabrat a ten podporuje elasticitu žilního systému
Tak to se Ti podařilo fakt dobře nastavit, když už po prvním zaprování se podařilo zabít parazity! Kdoví, kolik jich bylo, když reakce je tak velká, a nebo to byl extra druh. Bylo by zajímavé vědět, kterého parazita jsi to zničil, když ta chřipka byla zvlášť odolná - to se musely vyrojit extra specielní breberky (viz moje teorie výše). To byly nejenom viry (chřipkové příznaky vyvolávají vždycky viry) ale zůstalo i hodně bakterií, když Ti vyvolaly zánět v krku a dokonce do 24 hodin! Nepamatuješ si jméno toho parazita? Píšeš, že nikdo z vás v tom zaprování nepokračoval - tak by mě zajímalo, jestli to bylo po "trojprogramu", nebo jste odjeli jenom program některého parazita? Mně se před pár dny taky stalo, že jsem odjela jenom parazita a šla jsem spát a ráno jsem se probudila s pěknými příznaky chřipky, trvalo mi pár hodin, než jsem se pořádnými dávkami vit.C a B + KS z toho dostala. Zaprovala jsem 3x po 20 minutách frekvenci Clarkové na téhož parazita, to by ukazovalo na to, že i s Ravem, když se déle zapruje, se dá parazit zabít.K zamyšlení:
Při posledním zaprování, kdy jsem provedl ještě úpravy přístroje jsem do 24hod. dostal parádní chřipku, která nešla jen tak potlačit (běžně něco takového řeším do 48hod. KS), ale takovou intenzitu jsem ještě neměl a k tomu se přidal parádní zánět v krku. Známá, co pro mě testuje můj přístroj, které jsem provedl na přístroji stejnou úpravu to samé, ale ne tak intenzivně a k tomu ještě bolesti břicha. Kamarád mi také psal, že při užívání zentelu dostal taky parádní chřipkové příznaky, aniž by přišel do kontaktu s někým nemocným a potvrdila to i paní Bláhová, že se tohle při odčervování děje. Pamatuji se, že i při jedné jaterní kůře se mi objevil stejný problém, ale nebyl tak intenzivní a to jsem pokládal pouze za náhodu, ale vypadá to, že to náhoda nebyla, protože jsem tím něco vypustil ven.
Takže jak to vypadá, ten zapgen způsobil rozpad velkých potvor a vyrojilo se příliš velké množství bakterií a virů, které bohužel tělo ne vždy zvládne, aspoň u mě to bylo markantní. Chybou ovšem bylo, že nikdo z nás v tom zaprování už nepokračoval. Každého sice napadne vždyť je teď období chřipek, ale nikdo z nás nepřišel do kontaktu s nemocným.
Jak to u nás odeznělo a předali jsme si informace, tak je tady až příliš moc náhod, tj. nástup příznaků do 24hod. po zaprování na velké parazity, nebyl kontakt s nemocným a hodně podobné, neli stejné příznaky. To už nepokládáme za náhodu, tím spíše, že kamarád mi potvrdil stejnou dobu a příznaky od zahájení užívání zentelu a to, že se tohle děje při odčervování potvrdila i paní Bláhová. Asi něco jako elektronické antihelmitika
Ta mašina stojí asi 10 tisíc, k tomu je potřeba sada se vzorky (tam jsou ceny asi různý) a program není nutný, ale mám dojem, že Bláhová říkala něco o 30 tisících, plus nějakej počítač k tomu - asi notes...hanka píše:...sakryš, kdybych měla peníze nazbyt, hned bych si nějakou Salvii s EAV a příslušnými programy pořídila!
Ano, to já vím. Ale tak silná reakce se přiznám mě dosti zaskočila, protože jsem ji nečekal. Známá nepokračovala, protože měla obavu ze zhoršení stavu a já jsem to zkusil po dvou dnech jenom tak lehce a další den to bylo ještě horší a nabyl jsem dojmu, že to je prostě chřipka a pak už jsem to nezkoušel, protože jsem byl úplně k.o.To byly nejenom viry (chřipkové příznaky vyvolávají vždycky viry) ale zůstalo i hodně bakterií, když Ti vyvolaly zánět v krku a dokonce do 24 hodin!
Tak pod to se opravdu rád podepíšuDasena píše: jde o mě (ale myslím že moji přátelé Hanka, Denny se připojí), nepotřebuji certifikovaný, atestovaný a legislativně schválený přístroj. Ráda si od Tebe Tvůj Zapgen koupím bez jakéhokoliv nároku na záruku a ostatních výše uvedených byrokratických výmyslů. Stačí Tvůj momentální pocit, že v tuto chvíli je Tvůj Zapgen dokončen a je schopen plnit svoji práci. A podle toho, co píšeš, už tomu tak je. Nebo?
Takže chlape, prosím,prosím,prosím, nezařazuj dvojku, ale zapni turbo a pokus se nám tady svitnout nějaký záblesk, že to není v nedohlednu![]()
Určitě to celý neber jako rejpání nebo cokoliv negativního vůči Tobě, právě naopak. Tvoje příspěvky mají hlavu a patu a je znát, že vycházejí z reálných zkušeností,proto takový zájem a tlačení na pilu. Kdyby to byly bláboly, nereaguju. Už jsi to pustil na povrch do světa, musel sis uvědomit, že něco obdobného to vyvolá...znáš to...každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...![]()
Takže, můžu se těšit na Ježíška?![]()
To je dobrá výzva pro všechny, kdo vlastní Ravo, já mám Ravo zatím jen chvilku a svoji zkušenost jsem už napsala. Další ještě nemám. Snad až po absolvování další kontroly na Oberonu, obávám se ale, že interpretace výsledků závisí čistě na oberonistech a jak už tady bylo řečeno, každý tomu nerozumí (ta moje možná rozumí, ale nechce sdělovat výsledky (možná, kdybych si připlatila další dvě hodiny, něco bych z ní dostala, ale to není jisté...). Samozřejmě nejen oberon, ale i Salvie, .... obávám se, že tady se náš "výzkum" zase zastaví na penězích, jako ostatně všechno.....otázka pro ty, co vlastní Ravo, jaké zkušenosti s tímto přístrojem máte osobně?
Já jsem tehdy brala nozody a musím říct, že reakce na ně byly- když se to trefilo, hodně tvrdé, mně osobně to úplně rozházelo nervový systém, od té doby ho mám přecitlivělý. Dceři tímto způsobem vyléčili ekzém na rukou, na který ne a ne najít lék (na vině byly kovy, kterých jako zubní laborntka byla plná a nozodami se vyloučily) - průběh čištění byl ale velice těžký, ještě, že tehdy byla na mateřské dovolené, zhubla tak, že byla kost a kůže, a nohy ji bolely tak, že chodila jen s obtížemi - raději na to nevzpomínat! - ale pomohlo to! Léčení je hodně dlouhé a drahé.BTW. Kapky od Jonáše mi také nikdy v ničem nepomohli, ani lidem, které znám a taky když jsem si procházel fóra, tak stejná zkušenost u jiných lidí. Dokonce jeden známej za ním jezdil se synem, který má zdravotní problémy poměrně dlouho a vůbec nic. Mám lepší zkušenosti s homeopatiky od Boironu nebo AKH.