Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: skladovani

Příspěvek od Palo »

No je pravda, že už při výrobě to "začalo chytat" tenhle nádech. Postupem času to zhnědlo víc, takže bych souhlasil i s Batlesovým tvrzením... Když tedy dáš pozor na obojí, mělo by to být OK.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: skladovani

Příspěvek od chiq »

Batles píše:...Částice překročily velikost 20 ppm...
hmm.. hustota (v ppm, teda počet častíc na milión) by mala byť zvládnuteľná v domácich podmienkach do 30 ppm v pohode (závisí od prístroja) ... mal si na mysli veľkosť častíc 20 a viac um..

aldapu
Stálý člen

poziti

Příspěvek od aldapu »

To znamena, ze v tomto stavu se uz nedoporucuje pozivat vnitrne? ( vymachat v puse ).Myslim to tak, ze tam jsou uz tak velky castice, ze by to bylo spis na zavadu nez k uzitku, jakoze spatny
vylucovani z tela?

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: poziti

Příspěvek od Batles »

Přepólovací časové intervaly spolu s proudovým zatížením elektrod, které se postupně jemně mění při změně vodivosti koloidu nasycením nanočástic stříbra, stojí za nejlepší kvalitou výsledného roztoku KS. Pokud se správný čas překročí, dochází už k nežádoucímu zvýšení proudu a z elektrod jsou "vytrhávány" větší a větší kusy stříbra.
Z toho plyne, že čím větší nasycení roztoku, tím větší proud a tím větší částice. Správně upřesnil Chiq, že ppm udává nasycenost.
Nejvyšší léčebná efektivita je mezi 10-20 ppm. V této koncentraci je roztok světlý, bez barevných odstínů. Toto udávají všechny možné popisy a články.
Taková zajímavost: "Je složeno z cca 15 atomů a má průměr méně než 1 nm, totiž pouze 0,126 nm. Toto koloidní stříbro je tedy asi 60 000 krát menší než-li červená krvinka nebo veliká bakterie. K poměru k nejmenší bakterii je částečka koloidu stříbra ještě téměř 2 000 krát menší. Tento poměr je zhruba jako dospělý člověk před pyramidami v Gíze."
Při koncentraci přes 20 ppm dochází k nežádoucím větším rozměrům koloidů a ty už mají tendenci shlukovat a usazovat se v játrech, není to už bezpečné pro vnitřní užívání.
Samozřejmě, že všechno co jsem napsal, mám vyčtené a nastudované od moudrých hlav, tak se toho radši držím.
O tomhle tématu ví nejvíc Craft.
Ahoj.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

asi hodně blbej dotaz...

Příspěvek od laik »

Nezačnu po nějakém čase užívání KS zářit nebo se nějak víc zahřívat......? :D
:D ptám se v souvyslosti z mikrovlným zářením z vysílačů a pod. .....
jako když dáte kov do mikrovlnky.....???

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: asi hodně blbej dotaz...

Příspěvek od Batles »

No, však hřeješ okolo 37 stupnů :D
Nic se neboj, v žilách nám přirozeně koluje spousta dalších kovů......

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Zmena barvy

Příspěvek od NAVAR »

Zde se obávám o kvalitu vyrobeného stříbra. Je dobré si přečíst to co píše o stříbru Craft a nejenom to.
Dle mého názoru byla použita voda o vodivosti vyšší jak 2uS. Vždy požívejte vodu co nejčistší nejlépe pod 0,5uS, čím čistší tím lepší. Zapomeňte na dlouhodobé skladování vody na výrobu KS ve skleněných lahvích (destilka je „žravá“ a vyškube si ze skle ionty a tím stoupne její vodivost) optimální jsou nádoby z polypropylenu specielně k tmu určené. Taktéž výroba s skladování KS pokud možno ne ve skle.
Osobně skladuji KS v polypropylenové sterilní dóze obalenou alobalem.
Proud musí být úměrný ploše elektrod a vždy když se dostává do saturace je nutno změnit polaritu. Elektrody jsou nejlepší ploché bez ostrých okrajů s konstantní vzdáleností od sebe. Elektrody ničím nepucujeme žádný šmirgl, brusné pasty apod. i když se to nezdá tak tam z brusného materiálu zadřete spoustu sajrajtu (kdo to viděl pod elektronovým mikroskopem dá mi za pravdu). Otírání elektrod ubrouskem taktéž nedoporučuji, papír obsahuje bělidla, tyto příměsi zejména pak chlor zvyšuje vodivost destilované vody. Na elektrody taktéž vůbec nesaháme holýma rukama, sůl v potu taktéž vytvoří sloučeniny a zvyšuje vodivost roztoku. Co se mi osvědčilo tak očistit elektrody v naředěné kyselině dusičné, řádně opláchnout a pak projet 1-2 cykly naprázdno, teprve až pak vyrábět KS.
Možná jsem „blb“ když dbám na takovouto řekl bych až chirurgickou čistotu ale vždy mi to za splnění těchto podmínek vyšlo.
Přeji hodně úspěchu při výrobě KS.
aldapu píše:Zdravim vas, mel bych takovy dotaz.Znama mi udelal 0,7 l stribra 25 PPM.Po tydnu se tekutina zmenila z ciry na takovou hnedo-zlutou?
Myslite si ze tam byly moc velky castice?V tom tydnu jsem mel nejspis chripku a po tydnu uzivani tohoto stribra se nic nezlepsovalo.
Po zjisteni teto barvy jsem zbytek vylil.

Diky za odpoved

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
aldapu
Stálý člen

Dik

Příspěvek od aldapu »

Diky vsem za odpovedi
Ale jak to tak vidim, asi se budu muset pustit do vlastni vyroby, abych mel jistotu.Ikdyz tu nebudu mit nikdy.
Kazdopadne budu mit prehled o vsech vecech, ktery na vyrobu budu pouzivat :)
Naposledy upravil(a) aldapu dne ned 28 lis 2010 17:49, celkem upraveno 1 x.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

NAVAR píše:... Zapomeňte na dlouhodobé skladování vody na výrobu KS ve skleněných lahvích (destilka je „žravá“ a vyškube si ze skle ionty a tím stoupne její vodivost) optimální jsou nádoby z polypropylenu specielně k tmu určené. Taktéž výroba s skladování KS pokud možno ne ve skle...
Odoberám výbornú vodu Aqua Pro Injectione balenú v skle 500ml. Má vodivosť 0,2uS a to aj po dlhšej dobe (cca 4 mesiace) skladovania v týchto originálnych fľašiach. Nie je sklo ako sklo... :roll:

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

S tím souhlasím, je více druhů skla. 0,2uS je velmi slušná vodivost. Pracoval jsem i s vodivostí 0,05uS a tam jsou změny vodivostu již více znatelné, samozřejmě že toto jsou tak extrémně nízké hodnoty že připouštím i chybu měření. Nicméně jsem viděl na vlastní oči sklo naleptané destilovanou vodou, bylo mléčné ale trvalo to pár let. I když se to nezdá, voda je jednou z velmi dobrých rozpouštěděl, dáme-li jí čas.
Kolega kdysi na čisté práce používal pouze k tomu určené kádinky, na hodně čistou destilku si nikdy nebral novou.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Mrpeper
Nový člen

Zacatecnik

Příspěvek od Mrpeper »

Ja jen abych mel jasno.
Uz nejakou dobu uvazuji o alternativni pomoci a Koloidni stribre.
Me nynejsi problemy jsou problemova plet, dlouhotrvajici unava (rano se nemuzu probrat) odpoledne po navratu z prace rychle usinam, spat chodim brzy.

Na plet chci zacit uzivat KS, a to z lekarny AG100.
Ma otazka zni. Protoze obsahuje pouze 10ppm udajne nezatezuje strevni mikrofloru. Jenze zase jsem se docetl, ze KS zabira na vsechny mikroorganismy a to i na dobre.
Mam strach z negativnich reakci meho tela.
Ma to tedy nejakou ucinnost? A to ze je "jakoze" vyrobcem zakazano uzivat jej vnitrne, je pouhy klam, je to tak?
Staci mi tedy 10ppm KS uzivat po dvou lzickach a pouzivat na pokozku?
Dekuji

Jeste editace:

Pomuze mi to na zanet dasni a vacek nad zubem? Jak to uzivat ?

Vinc
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Koloidní stříbro

Příspěvek od Vinc »

Mimo téma (offtopic)
to mrpepper: Nechci plevelit na vláknu o KS něčim jiném, co sem nepatří, ale nech se vyšetřit na zátěže a parazity (salvií, EAV, oberonem atd.) Únava a popisované stavy jsou typické pro parazitální zátěž. Tam KS moc nepomůže. To spíše MMS. Vyhledej na tomto fóru. Je to dost čtení, ale vyplatí se :lol:

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: rady pro laika

Příspěvek od Ilem »

laik píše:...ale taky je asi jedna příčina
v tom že dcerka začla chodit do školky.....
Reaguji se zpožděním, nějak mi ten příspěvek unikl. Ale považuji za důležité reagovat. Po nástupu do školky se naprosto běžně objevují různé nemoci. Pokud nejde o život, je lepší je nechat proběhnout, porotže tím se buduje imunitní systém dítěte. Ač jinak jsem velkým zastáncem koloidního stříbra, v tomto prřípadě doporučuji neléčit. Jinak se vám může stát, že jednoho dne nebudete mít koloidní stříbro a imunitní systém, který byl zvyklý na jeho pomoc se s nemocí nevypořádá. Chytré matky nemyjí dětem ruce pokaždé, když něco seberou ze země, protože vědí, že čím více je dítě nemocné, tím zdravější bývá v dospělosti. Chytrá matka dokonce přistrčí dítě tam, kde je nemoc, kterou dítě ještě nemělo.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: rady pro laika

Příspěvek od Craft »

Naprostý souhlas. Pokud malému dítěti nehrozí nějaká život ohrožující komplikace, nechat tyto nemoci proběhnout, jak píše Ilem. Jedině tak jeho IS získá na síle. Staré, ale dobře osvědčené prostředky jako otužování, rybí tuk a vit. C jsou k nezaplacení. Takže KS používat u malých dětí opravdu pouze v nutných případech, absence ve školce nebo na výletě mezi ně určitě ale nepatří ;) V opačném případě takovému dítěti se z dlouhodobého hlediska spíše škodí, než pomáhá. Rovněž mohu dnes s naprostou jistotou říci, že ani u dospělích jedinců, problém s oslabenou imunitou KS neřeší, pouze supluje to, co by IS měl dělat sám. Je potřeba si uvědomit, že KS je především ANTIBIOTIKUM, i když pracuje na jiném principu než klasická ATB, ale přistupovat k němu je potřeba naprosto stejně. To, co se píše na internetu, že KS posiluje imunitu je rovněž zcestná informace, protože tohle nedělá žádné ATB, ani KS, protože pouze supluje činnost oslabeného IS, stejně tak MMS a další účinné prostředky.
Protoze obsahuje pouze 10ppm udajne nezatezuje strevni mikrofloru. Jenze zase jsem se docetl, ze KS zabira na vsechny mikroorganismy a to i na dobre.
Omyl, sebemenší množství KS má vliv na veškerou mikroflóru ve střevech, čili jak na tu dobrou, tak na tu špatnou, ale tohle se dá snadno ošetřit laktobacily. U té pokožky je dobré nasadit vyšší koncentraci KS než 10ppm, protože mnohdy je nedostačující, ale nejlepší je to vyzkoušet, protože to nelze zobecnit.
Pomuze mi to na zanet dasni a vacek nad zubem? Jak to uzivat ?
Na ten zánět s velkou pravděpodobností ano, pokud na něj "dosáhne", ale s váčkem, který je v zubu nebo pod ním nehne. Tady pomůže pouze zánětlivé ložisko zlikvidovat klasickou cestou u stomatologa (odvrtání a vyčištění).

Mimochodem cena Ag stoupla za jediný rok o více jak 100%. Jenom za poslední měsíc o 2 USD a bude hůř, možná se blíží doba, kdy bude mít cenu zlata ;)

jardax
Zasloužilý člen
Dal: 56 poděkování
Dostal: 104 poděkování

pár drobností o "koloidu"

Příspěvek od jardax »

Zdravím.
Pro ty, kteří mají zájem vědět více o "koloidu", jsem dal dohromady pár informací ke stažení.
A co je vlastně to, co ve svých výrobníčcích "kuchtíme", nechám na vašem úsudku.
Zde napsat, že "koloid" není koloid se rovná sebevraždě :) - stačí mrknout na 70. stránku tohoto trýdu.
Tak pokud máte chuť a čas studovat a ne jen bezhlavě důvěřovat mýtům, tak s chutí do toho.
http://www.edisk.cz/stahni/69714/Ag-vod ... .81MB.html
Pěkný den přeji :)

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“