Lajoš zdravím ťa . Samozrejme že ide o ,,hrdzu'' . Veď pritom množstve Fe v % v 316 a vzhladom na afinitu O2 + O3 k nemu , ktoré vznikjú pri rozpade molekúl vody je to aj vcelku logické . PePolajos píše:Rozbor byl dělaný na japonském spektrálním analyzátoru, ano 75% Fe a ostatní prvky které jsi vyjmenoval, byl tam dokonce i uran ve stopovém množsvý a jiné vcelku vzácné prvky.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Efektivní elektrolýza
Re: huhu
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Re: huhu
Přiznej se bez mučení, že vyvíječ byl akorát zástěrka a ve skutečnosti to měla být atomovka.lajos píše:......byl tam dokonce i uran .......
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Re: Barbucha
Promiň, to byl jen takový nejapný pokus o vtípek. Hele moje babička, mě co by malému fakanovi vždycky říkala: jiříčku, ty klaku pitomá, ty máš tu hlavu jen na samé píčoviny a bigbít. Bohudík nebo bohužel, podle toho jak se to veme, mě to zůstalo téměž do důchodového věku. A řekl bych že, čím starčí, tím horší.lajos píše:Nezlob, já sem nesmím napsat slovo(prvek) uran?
Takže pardoun, to je od narození.
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
ako som slubil
takze v sobotu som spravil dalsie testy s upravou trubiek
inak som vytvoril novu temu v Dilne
"Huhu's replika Meyerovho vyvijaca" tam budem davat svoje postrehy, pokial mate nejake napady a pripomienky, prosim piste ich tam.
Tak isto by som xcel poprosit admina ci by mohol presunut doterajsie moje prispevky odtialto do tejto temy....bo sa mi nechce to znova prepisovat
dik
inak som vytvoril novu temu v Dilne
"Huhu's replika Meyerovho vyvijaca" tam budem davat svoje postrehy, pokial mate nejake napady a pripomienky, prosim piste ich tam.
Tak isto by som xcel poprosit admina ci by mohol presunut doterajsie moje prispevky odtialto do tejto temy....bo sa mi nechce to znova prepisovat
dik
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Re: ako som slubil
Vidíš jaký si kluk šikovný.huhu1235 píše:...
"Huhu's replika Meyerovho vyvijaca".....
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování
Zamyslel jste se prosím nad tím, že ani katalyzátor nemení energetickou bilanci reakce ? Mení a ovlivňuje pouze její rychlost. Je to obecne známá a nespočetnekrát overená vec ze základu chemie.krakonos píše:- co zkusit expedimentovat s katalyzátory
http://www.osel.cz/index.php?clanek=3824
Chtěl bych oslovit slovenské kolegy a přátele.Tedy i ty neslovenské, pochopitelně. Zde na foru se objevilo tohle http://gas-generator.yw.sk/ a rád bych se přestal i s mými blízkými plácat v našich projektech a rádi bychom si zakoupili již hotový přístroj. Bohužel, chybí kontakt a tak tedy, pokud někdo víte, kde si předložené přístroje zakoupit, dejte vědět. Bude nás jistě mnoho a rád bych byl mezi prvními. Neberte to jako cosi impertinentního, naopak, mám seriozní zájem. Bude nás zřejmě víc, kamion mám zajištěn.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování