Iv píše:..Karban.. píše:Iv píše:Jsem svobodný. Mohu se sám rozhodovat, snít , komunikovat se svobodnými lidmi,jsem si za to zodpovědný a taky sám sobě vděčný. Je to těžko nabytá svoboda a vzít si ji nikdy nenechám od druhých, kteří mě ve své fantazi nadřazenosti budou říkat, co mám dělat a jak žít, tady pak svoboda končí a já říkám nikdy.
O tomto je toto Forum, svobodné v myšlenkách a ne stranické.
Jo, v poho, seš svobodný a můžeš si psát, co chceš.
Třeba ten tvůj "papír" na téma rotovertér.
Ovšem počítej s tím, že někdo jiný se naprostému nesmyslu svobodně vysměje.
Chceš polemizovat, zda je rotovertér nesmysl, či funkční zařízení, produkující na výstupu více energie než na vstupu?
Dolož skutečným měřením a sklapnu - nedovolím si odporovat tomu, kdo solidně provedeným testem dokáže funkčnost.
Milý Karbane,toto není mojí povinností, ani nikoho zde na foru, ale povinností dnešních vědeckých a výzkumných týmů, aby každou novou hypotézu seriozně prozkoumali několika nezávislými týmy. Tato pracoviště jsou vybavena jak přístrojovou tak mozkovou kapacitou. Realita dnešních výzkumných pracovišť je však taková, že si sami podřezávají větev pod sebou a lidé je již přestávají brát jako vědecké pracovníky a stávají se terčem posměchu, ale to si zavinili oni sami, jelikož nerespektují potřeby veřejnosti, ale potřeby svých kapes a chlebodárců, tj. který grand dá víc peněz, tím se vede nějaký výzkum. Co se týče rotoverteru, je jasné, že úsporu energie mají a také se tak zatím dnes používají a je jen na výzkumu, aby celou problematiku dotáhl do nějakého závěru. My vědu neděláme, my jen relaxujeme a bavíme se a v dobrém případě z toho něco těžíme pro sebe a většinou si to financujem dobrovolně ze svých kapes (vidíš v tom ten diametrální rozdíl?), ale povinností výzkumníků na celém světě by mělo být, ověřit všechny možné teorie, ikdyž se zdají pro někoho přitažené za vlasy, od tohoto je tato společnost pěstuje(výzkumníky), ale oni dělají vše pro to, aby si lidé z nich začali dělat dobrý den, prostě zaspali.Pokud chceš nějaké důkazy ty sám, můžeš udělat granta několika výzkumným pracovištím a nechat si vypracovat výzkumný úkol a taky zaplatit, já ani nikdo tady na foru ti ho platit nebude a ani není naší povinností přesvědčovat, bylo by to asi stejně zbytečné do té doby, než by to bylo uvedené v technické modlitební knížce s kulatým razítkem.Nechtěj po nás, aby jsme suplovali vědecká pracoviště s průměrným platem cca 30 000.-Kč, jejich přístrojovým vybavením a ještě navíc s tituly vzadu a v předu u jména, dnes to stejně už u svobodných lidí není IN.Je to jen umělé rozdělování lidí a vytváření konfliktů, jež se stejně nakonec obrátí na jejich strůjce.
protože tady je ring volný....můžu psaát....o sobě a svých pocitech a penězích....
...přesně jak napsal Iv....financuju si to sám.....seriozní výzkunmík to prostě dělat nemůže.....nikdo si neumí představit co musí vědec z akademie postoupit za cestu, aby prosadil svoji myšlenku.....živě si představuju....jsem zaměstnán v Akademii věd...a chci udělat MM.....
...první den po vyslovení této myšlenky....na mě vrátný hodí sítě...a už mě vezou...k Chocholouškovi....ví se, že mnoho vynálezů vzniklo po garážích...nebo třeba jako u mě v kuchyni na stole....jestli jdu čelem proti zdi může být každému jedno....ale "když motyka spustí"....to je potom mazec.....jak jsou všichni kamarádi....naštěstí se to u mě doma nemůže stát...alespoň to všichni říkají.....já osobně nevím...to až to dodělám....máme však jednu obrovskou výhodu...jak píše Iv....nemusíme se nikomu zpovídat, neplýtváme prostředky společnosti a hlavně nepotřebujeme ta kulatá razítka...a přes to všechno se stále nacházejí..."ochránci " čistoty myšlenek
..proto se tu stále...a zcela bezpředmětně objevuje toto..
Jo, v poho, seš svobodný a můžeš si psát, co chceš.
Třeba ten tvůj "papír" na téma rotovertér.
Ovšem počítej s tím, že někdo jiný se naprostému nesmyslu svobodně vysměje.
Chceš polemizovat, zda je rotovertér nesmysl, či funkční zařízení, produkující na výstupu více energie než na vstupu?
Dolož skutečným měřením a sklapnu - nedovolím si odporovat tomu, kdo solidně provedeným testem dokáže funkčnost.
...my svobodní..a svobodomyslní../cvokové/...hledači jiných vesmírů musíme někomu něco dokazovat....díky tomu , že nejsme nikomu povinováni...ničím...tak nemusíme....a už vůbec ne pochybovačum píšící příspěvky uvedené výše.....
...musím ale konstatovat, že se i mezi velmi vzdělanými lidmi nalézají pochybovač....je to škoda....tedy škoda těch pochybovačů.....jsem zde na foru obeznámen s jedním případe....nebudu popisovat podrobnosti....kdy autorita zpochybňuje projekt, který skutečně..."v garáži "funguje....
...funguje za soukromé peníze..a navzdory fyzice, kterou neobchází ale je využívána jinými cestami.....
...a zrovna tak dělám i ten MM...Energie tam není....no tak není....klidně dělám i s tímto vědomím....já to klidně zkusím....a zrovna tak Iv a SAO a Gromit, a jim68 a..... čmelák...klidně si létá.....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......