Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Různé druhy očisty

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Pecenova kura

Příspěvek od Denny »

Jayo píše: ale ked som videl, co mam v peceni, motivovalo ma to urobit to este 4x.
:good:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Denny
Zasloužilý člen

Půst

Příspěvek od Denny »

Bylo by škoda, neumístit zde tento způsob očisty těla i ducha, který zaslal gewo:

gewo
Zasloužilý člen

: 275
Zasláno: čt 11 únor 2010 4:30 Předmět: Všechno o skutečném půstu

--------------------------------------------------------------------------------

Mistr se chystá na další půst, tentokrát 80 dnů (osmdesát dnů)

http://www.pust.cz/

http://www.pust.cz/frame.php?load=startovani

Ale nejzajímavější je tohle, dočtěte to až do konce
http://www.pust.cz/frame.php?load=70_2008

Je to poutavé čtení. Jen by mě zajímalo, kolik mistr váží v současné době (nepřečetl jsem vše), když se chce pustit do 80ti denního půstu. Chápu, že při 95kg/182cm, jeho tělo mělo z čeho žít celých dlouhých 70dní. Také 25kg je pryč.
Já díky svým nemocem, při téže váze a výšce jsem těch 25 kg ztratil, aniž bych jakoukoli hladovku držel. Ale v současné době (70kg) se pouštět do delšího hladovění - no to se bojím, že by to také mohlo být to poslední, do čeho jsem šel. Pokud bych to přežil, tak bych zákonitě musel vypadat jako uprchlík z KT :roll:
Ale třeba se mýlím, co vy na to :?:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Půst

Příspěvek od poota »

Denny píše:...Ale v současné době (70kg) se pouštět do delšího hladovění - no to se bojím, že by to také mohlo být to poslední, do čeho jsem šel. Pokud bych to přežil, tak bych zákonitě musel vypadat jako uprchlík z KT :roll:
Ale třeba se mýlím, co vy na to :?:
Není hladovění jako hladovění. Dá se "hladovět" i tak, aby "hladem pomřelo" jenom to, co škodí, a přitom zbytek zůstal celkem v pohodě. Jedním z těchto způsobů je i "Protirakovinová kůra pátera Ferdy", která je svým způsobem také "hladovkou", protože se při ní pouze pijí čaje a zeleninové šťávy. Je sestavena tak, aby 42 dní tělo nedostalo žádnou bílkovinu, a přitom nedoznalo žádné úhony. Ostatně, můžeš se sám podívat, na tomhle fóru je opravdu ledacos:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9994#29994
Zatím si tuto kůru pochvalovali všichni, kdo se k ní odhodlali. Dost jich k tomu bylo spíš "odhodláno" svým zdravotním stavem.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jarda ovčák svitavy

tak...

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Než totální půst, jehož bych se selským rozumem bál, mi to, co píše poota připadá nejlogičtější řešení .
Ten ferda má za ušima.... mrkvová , ředkvová a řepná šťáva.....je to to nejlepší, co nám může dát matička zem. Enem by mne zajímalo, jestli se klade důraz na způsob získávání těch zeleninových štáv, nebo to je buřt a lze použít i nějaké sofistikované náčiní.mrkev, červená řepa a ředkev.... Je to mooooc zajímavá kombinace. Z léčitelského hlediska rozhodně. Přitom naprosto laciné řešení. Tedy ekonomicky.......
Souhlasím s tím, že pokud není člověk přinucen, tak tyhle monstrakce nedělá.Jedině snad masochista. Jenže, nouze naučila dalibora škrábat erteple.....
Očisto očisto.... ty ludro jedna.

Jayo
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

hladovky

Příspěvek od Jayo »

Bruessova kura je ocistna, ale od hladovky ma dost daleko. Je to taky slabsi odvar hladovky. Dokonca, niekomu je lahsie nejest vobec nic, lebo ked sa pri hladovke zastavi travenie, zmiznu aj chute najest sa. Co sa pri bruessovke povedat neda.
O hladovkach som sa dozvedel prave od Pavla Machu, stranku mam precitanu a to co dokaze ten clovek, je obdivuhodne. Dufam, ze tych 80 da. Ved, ked tvrdi, ze clovek je schopny dostat sa na uroven, kedy nepotrebuje jest vobec, tak by to pre nho nemal byt problem. :-)
Do dlhsej hladovky sa pustaj iba naozaj s funkcnym metabolizmom, hlavne tukov. Ten ma v dnesnej dobe funkcny malokto, priemyselne spracovane tuky a velke mnozstvo zivocisnych tukov ho casom znici. Ked clovek nemoze pribrat ani z velkeho mnozstva potravy, urcite by s hladovkami mal zacinat opatrne. Naopak, tucni ludia si mozu dovolit aj dlhsiu hladovku, a vacsinou ju lepsie znasaju.

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

no,

Příspěvek od jarda ovčák »

Myslím, že bych mohl hladovět rok......možná dva.
Jenže ten požitek z toho papáníčka..... ty vůně a chutě, ty kombinace, je toho celý vesmír.....Neprobádaný vesmír chutí a vůní, nejrůznější odstíny a niance.......Pro mne to je jako se připravit o celá jeden lidský smysl. třeba o zrak. Nebo sluch.
Šmankote, dobrovolně oslepnout...No, a takhle bych dokázal naříkat hoooodně dlouho.
Má tady někdo osobní zkušenost s hladovkou?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: tak...

Příspěvek od poota »

jarda ovčák svitavy píše:...Enem by mne zajímalo, jestli se klade důraz na způsob získávání těch zeleninových štáv, nebo to je buřt a lze použít i nějaké sofistikované náčiní...
Páter Ferda doporučuje na přípravu odšťavňovač, a považuje za lepší, když si to člověk připravuje osobně. Doporučené čaje hlavně udržují v chodu vylučování. Kůru jsem držel předepsaných 42 dní, během kterých mi jídlo scházelo spíš jenom psychicky, tedy jako jakási společenská konvence. Ve srovnání s ozařováním a chemoterapií je to procházka růžovým sadem, navíc to místo dvou let trvá jen 6 neděl.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Marcela nepr.

Re: ,,Špunty" v uších

Příspěvek od Marcela nepr. »

Denny píše:Stará a stále účinná metoda, která vyloučí např. zbytečné propichování ušních bubínků vašich dětí u MuDrců a následné užívání ATB.

Do okruhu ledvin patří problémy s dutinami a bolesti uší - v lednu a únoru si jich "užijeme nejvíce".

POSTUP PRÁCE - přípravíte si 30 cm dlouhé a 1,5 cm široké pruhy ze starého bavlněného trička,na pánvi rozpustíte včelí vosk-může být i svíčka - pruhy do vosku namočíte, navinete na mokrou vařečku a necháte "zavadnout". Teplé z vařečky stáhnete. Používají se 2x denně do obou uší - nejbezpečnější v sedě -zaveďte ve směru zvukovodu - zapálíte a necháte do 2/3 vyhořet.Na rameno položte utěrku, k ruce si připravet sklenici s vodou na oharek -aplikujete již při prvních příznacích - úplně tím předejdete nepříjemným punkcím a užívání antibiotik. Do tří dnů je po problémech s rýmou, dutinami, s bolestmi uší.... :idea:
Me (a nejen me) se velmi osvedcila urinoterapie.Pri zacinajici bolesti ucha nakapat 2 kapky uriny(moč) stredni proud a nechat pusobit aspon pul hodiny.Nikdy jsme na pichani usi nebyly.
Urinoterapie je prastara lecebna a velmi ucinna metoda.Nejvetsim propagatorem v CR byl Cingros,a je Partykova.Urinove klystyry maji obrovskou cistici schopnost.Masaze dodavaji velky prival energie,vyrovnavaji energetickou nerovnovahu.
Vice zde: http://urinoterapie.sweb.cz/
Ja sama s uspechem tuto metodu pouzivam 11let.

Jayo
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

urinoterapia

Příspěvek od Jayo »

Urinoterapia je fajn, ale na oralne pouzitie osobne preferujem az na vitarianskej strave. :-) Inak je uz vacsi chutovy pozitok MMS. :-)

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Mlganie oleja

Příspěvek od Magnea »

Ahojte, chcem sa opytat v ramci detoxikacie, ci ma niekto skusenosti s mlganim oleja (oil pulling). Ja som si to pridala ku klystyrom a postupnej detoxikacii , , tak som s tym zacala, ale vrej to ma ucinky nielen na ustnu dutinu ale cele telo.

http://mare.remare.sk/index.php/ocista-organizmu/61

Pretoze trpim aj kandidozou, mala som ju aj v ustach . Po troch dnoch zacina miznut biely povlak na jazyku, dokonca aj dasna ma prestavaju boliet. Len neviem co to urobo pri dlhsom praktikovani so zubnymi plombami.

Prajem vela zdaru v detoxikacii:)

Denny
Zasloužilý člen

Re: Mlganie oleja

Příspěvek od Denny »

Ahoj, také jsem to několikrát v životě zkoušel. Poprvé již téměř před 40ti léty, kdy kromě srkání oleje byla v módě živá a mrtvá voda, léčba pomocí petroleje a dokonce údajně měly na lidské zdraví vliv i kousky lejna či trocha vlastní uriny pod postelí. A k tomu mohu přidat různé typy pyramid a antén stahujících a eliminujících negativní energie z okolí. O těchto věcech čtu také dnes a v tomto fóru, ale nevím, co si o tom myslet. Snad to opravdu funguje, nic nezatracuji, ale při ani po těchto léčbách jsem se lépe necítil. Asi jsem měl v sobě málo víry, že mi to skutečně může pomoci.
Dnes je situace jiná a jsem velmi rád, že jsi nám tuto léčbu připoměla.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

olej

Příspěvek od Merlin »

Jestliže se použije panenský lněný olej, má to ohromující účinky, především jako klystýr. To je prokázaná věc. Viz Dr. Budwig. Článek o tom je ve vlákně LEN.
Jde o to, že v něm je ohromné množství mastných kyselin omega-3, které jsou doslova nabité elektrony.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: olej

Příspěvek od Magnea »

Juj, akosi neviem to vlakno LEN najst.... je to v "zdravi" ?

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: olej

Příspěvek od la »

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1496
Už to doma drtíme ,je to životabudič jaro se blíží bude se to hodit :D

Denny
Zasloužilý člen

To potěší

Příspěvek od Denny »

No řekněte sami, takový email potěší, že :?:

Ahoj Denny,
šlo o jaterní očistu, už jsem ji udělal, i přes doznívající nachlazení, a
výsledek byl super (viz můj příspěvek na zdraví-az.cz,- očista jater).
Kameny jsem měl zhruba takové, jaké máš na fotkách U pramene. Některé byly
velké jako koruna (ne ale kulaté, spíš šišaté, jako malý žalud). Nějaké
výrazné zlepšení zdravotního stavu se zatím nekoná, ale počítám s opakováním
s frekvencí po čtrnácti dnech, až do čista (Jarda píše že to může být až
dvanáct kol). Nicméně psychicky je to vzpruha, vidět co jsem měl v játrech
za sajrajt (a ještě mám), a že to vcelku jednoduše jde vyprat ven.
Měj se
catcher

Hezký den všem :!:

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“