Ahoj všem, po dlouhých chvílích bez diagnozy se včera mudrci konečně usnesli nad mým problémem: stenoza - zúžení žlučovodů po opakovaných zánětech v nich. Návrh zní: operace formou ERCP (chuťovka pro znalce)
. Tak jsem včera přichvátla domů, už mi bylo nevolno, dala jsem si ve 13:30 brambory s trochou másla (chyba, chyba, nikdy tak nedělat!!!!
), MMS1 v celou, ve 14:20. kafčo a furt zle. No, tak jsem od této chvíle nejedla ani nepila, v 19:00 h. 1 epsomku, ve 21:00 2. epsomku, 22:00 koupel v MMS1 a ve 23:00 místo grepu a oliváče MMS2 (2/3 tobolky). A spinkat. V noci dobrý, jen ve 4:00 rychle na WC. Ráno v 6 ještě jednu epsomku..........no a pak to začalo. Fakt zle, lítačka, hlava mi bušila, nebo něco bušilo do hlavy, ale normálka ze mě ta žluč (balast a kameny, až to uschne) lítá celý den
. Takže epsomka s MMS 2 funguje, ale je to fakt o přípravě. Já tohle použila jen ve stavu nouze, páč mi bylo včera opravdu ouvej, ale dnešek jsem si nevylepšila
. Až teď je mi jakž takž, přičemž beru MMS1 (3 kapky po hodině) a 2x jsem vynechala, to jsem vzala MMS2. Takže doporučuji, ale příprava je více než nutná. Kameny vysuším a vezmu drcům k nahlédnutí (jen pár, kdo by to z toho furt lovil
)