marx píše:1..... nemuzete prece tvrtit, ze ta ci ona vec vubec nefunguje. Prece nemuzeme se opirat o vlastni zkusenosti a pomlouvat kazdeho.
Ja naopak nemam potrebu se przentovat a rikat co jsem udelal a co ne, na tom vubec nesejde. Jde o to, ze je lepsi nad tim polemizovat a pripoustet, ze pokud "me" se neco nepovedlo, nemuze se povest ostatnim - nemam pravdu? (Na prumyslovce jsem umel naladit superhet, co nedelali ani učitelé) - no vidite, oni by tvrdily, ze toto nejde, nicmene Vam se to povedlo.
2.....To ze se nekomu v CR, zrovna na tomto foru, nepovedlo sestavit funkcni V-Gate neznamena, ze ve skutecnosti nemuze fungovat a neni zadny funkcni model.
Ono kdysi tady Karban psal o tom, ze to, co jsem zde psal o generatoru pohaneneho z vlastni energii - nemuze byt ani rec a je to vymysl. Mam ja zapotrebi toto obhajovat? Podle me clovek, ktery neco popira a zaklade vlastnich zkuseností nezaslouzi navod "krok za krokem" jak onu vec vubec postavit. Vetsina z Vas ani poradne nevi co by s takovou veci ve skutecnosti delali a z vyjadrovani lidi, zde na foru, vyplyva, ze moc dobrodusne by nebyli, a nechali si toto patentovat - nepripusti si hold dat vsem lidem vlastni radu. V dnesni dobe je vse byznys.
3........Skutecne si myslite, ze v celem svete nic takoveho neexistuje? Ze prave vsichni tak premysli, ale bohuzel zemske zakony jsou neprekonatelne?
Pane, proč nečtete pozorneji?
1. Já nenapsal, že to nikdo neumel, ale že to tam nikdo nedelal, kdo by me to mohl naučit. Já to pak nastudoval z literatury, od jiných moudrých lidí, nikde jsem nenapsal, že jsem tohle treba sám objevil. Nedelejte ze mne ani z Vás vola, pane.
2. Podle Vás by nemohla existovat jakákoli chybne vyrešená rovnice, žádný most by se nemohl zrítit, žádný vlak narazit, nikdo by nemohl lhát a každý by mel ve všem pravdu. Zjevne to tak není. Když já najdu na projektu, nebo zarízení chybu, tak to znamená, že je tam treba na 99.99999 procenta. Pokud se sejde 10 lidí, co tvrdí opak a umí určit chybu s presností 99.9 procenta, tak kdo je asi blíže pravde. Se zásadne odlišnými postoji nemužou být oba stejne blízko. Tady vás je asi 10 takových, co verí více strešteným a podvodným videím na youtube, než mne, stejne pak hromade plagiátu od ruzných šarlatánu. Podle toho to i tak vypadá, je to vaše vec. Neumeli jste ani reagovat na mé základní technické argumenty a námitky o zjevných chybách, které jsem uvedl ke konkrétním projektum, a vždy nekdo strhl diskusi na boční kolej, jenom aby se nemuselo uznat, že fakt jde o blbost.
3. Co myslíte, existuje na celém svete Buh? Je to podobná otázka, kterou logicky nevyrešili ani tisíciletí. Nemá smysl ohánet se celým svetem, tohle má rub i líc. Uveríte každému, kdo vás chce podvést? Já ne, pokud to zjistím. Tady vubec nejde o konkrétní platnou podobu fyzikálních zákonu, ale o to, že ty existující nekdo prekrucuje a neumí korektním zpusobem poprít, a jde tedy o zrejmý podvod. Udelejte meritelný a overitelný pokus a nebudeme si najednou v ničem protirečit. Nepodporujte však klec plnou nenávistných papoušku, kterí neznají nic, než svou klec, a neví, kdo je vne a kdo vevnitr. Já jsem tech pokusu udelal docela dost, a mají značnou výpovednou hodnotu. Pokud Vy pravdu nemáte, tak se stoupajícím počtem lidí, co to budou zjišťovat to nakonec stejne vyjde najevo, na lži se dlouhodobe žít nedá.
Když Vám prijde do schránky pyramidová hra, umíte ji odhalit? Znáte algoritmy sportky, nebo nekterých loterií? Jste schopen jim čelit? Čelit V-gate zjevne nedokážete, je pro Vás príliš složitá na pochopení. Až by jste porádne zkoumal argumenty, které již odzneli, tak za týden máte výsledek.
4. Umíte porádne merit veci jako výkon, abych s Váma mohl vubec na tuto tému smysluplne diskutovat? Myslím, že ne, jinak bychom težko byli ve sporu. Jen málo lidí na fóru dokázalo jít v prípade závažnejších konkrétních otázek a úloh k jádru veci. Neprekrucujte mé výroky. Já nenapsal, že co se nepovedlo mne, nemusí se jinému, ale to, že když jsem našel chybu já, nemusí ji najít jiný, protože mu chybí dostatek zkušeností na její odhalení. Máte naivní predstavy o skutečné vede. Seriozní veda a poctivá práce je naopak plná zpochybňování svých vlastních výsledku. Vy sice o zpochybňování píšete, avšak práve to porádne nedeláte.