Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Free Energy - Volná Diskuze

Praktické poznatky a projekty uživatelů tohoto fóra.
Odpovědět
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Ako zostrojit samočinné stroje ...

Příspěvek od martin11 »

buky píše:Jova dík, už jsem to skoušel, no síly pŕi neodymech jsou velké a tyhle vodítka na to nestačej.
??? no, co máš za magnety???? načrtni jen od ruky pokus, který chceš dělat měření... :idea: .....já jsem také jednou zkoušel ty pojezdy ze šuplíků a stačilo to a byly tam neodymy N42 40x20x10 magneto na plochu....ty když se 2 přicucnou, tak je rukou neodělíš..../ vyzkoušeno / JOVA je měl také v práci, mělo by to stačit....napiš co ti nejde :?: m11 :D

... věřím, že se " TO " povede ......
buky
Zasloužilý člen
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od buky »

Ja dělám s neodymama 60 * 20 * 15.

No, a že si ty vodítka nepožil na ten svůj písťak :)

Vážnej problém zatím nemám jde to v celku dobře, když budu alespoň v polovici své práce , tak pošlu video.
Teť to mám celé rozdělaný protože potřebuji některé části nahradit za nerezovej materiál.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

buky píše:Ja dělám s neodymama 60 * 20 * 15.

No, a že si ty vodítka nepožil na ten svůj písťak :)

Vážnej problém zatím nemám jde to v celku dobře, když budu alespoň v polovici své práce , tak pošlu video.
Teť to mám celé rozdělaný protože potřebuji některé části nahradit za nerezovej materiál.
60x20x15 neodym ..... :shock: :shock: :shock: , tak to ti nezávidím to laborování...můžeš tady prozradit, jak je oddělíš od sebe, když se ti přicucnou???...osobně jsem si sestrojil oddělovač magnetů...ale na takovýhle velký ...nevím, jestli by to fungovalo.....jen dotaz....už jsi je měl proti sobě v ruce????.... :shock:

....vodítka jsem nepoužil, protože jsou Fe....mám všechno udělaný z anticora, všechny spoje, šrouby jsou anticoro. kliky také, vodítka pístů jsou kulatina 6mm anticoro...jen středová ložiska, co dodal JOVA jsou normal ale ty mě to vůbec neovlivňují...myslím funkci magnetů na pístech. jen držák magnetů na pístech je Fe a také funkci neovlivňuje....ono mě to tedy "zatím" nefunguje :? :cry: :x
...jo pošli alespoň náčrtek principu, ať to posoudím, jakej to má naději na úspěch...třeba odhalím SMOT dříve nežli to zrealisuješ....zdraví m11 :D

... věřím, že se " TO " povede ......
buky
Zasloužilý člen
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od buky »

martin11 píše: ...jo pošli alespoň náčrtek principu, ať to posoudím, jakej to má naději na úspěch...třeba odhalím SMOT dříve nežli to zrealisuješ....zdraví m11 :D

Vydržet, všechno bude, čeká mne dlouhá a trnistá cesta.
Žádné měřící prístroje, jen pacičky, clonky, setrvačník magnety a někdy i odtok od štíplej kůže.
Odtrch jsem vyřešil násobením síly přes zvláštne tvarovanou vačku se současním natáčením magnetu s clonkou. Ak nepočítám clonku, tak jsem nic neodkoukal.

Mám taky pocit, že to může dopadnout jako SMOT ale už si po nekolika nezdarech dávám pozor i na "negativní sílu" která to celé zastaví.

Jen doufám, že nedojde moment :bhead: já blbec.

Paja
Nový člen

Re: ROD GENERATOR

Příspěvek od Paja »

Podle toho co jsem teď projel údajnou mailovou komunikaci na http://www.rexresearch.com/energyrods/energyrods.htm co tu uvedl Sedlák by měl generátor pracovat na stejném principu jako solární panel, akorát na jiné vlnové délce, takže ani nepotřebuje být uzemněn. U solárního panelu je "vhodným" přijímačem materiál Křemík (Si). Pro tenhle lapač záření je nutné najít také vhodný materiál přijímače - údajné složení je uvedeno v odkazu.

Stačí najít záření, které prochází skrz Zemi, zjistit s jakým materiálem se tohle záření bude chovat jako solární panel a máte nekonečnou dodávku energie zdarma, nezávisle na tom, jestli je den nebo noc. :!:

V tom odkazu se píše, že by to měl být přijímač neutronů - ale neprocházejí náhodou neutrony úplně vším? :D

mixman
Nový člen

Re: ROD GENERATOR

Příspěvek od mixman »

V jednom z Teslovych zivotopisov sa pise nieco take, ze vraj pouzival akusi "ciernu" kovovu platnu, ktora mu dodavala energiu cez den ale aj v noci. Takze to moze mat nejaku spojitost. :ethink:

Preklad z najdeneho linku: "Nikola Tesla sám použil podobné dosky v niekoľkých patentoch a nazval ich anténami pre voľnú energiu. Dosky vraj pracujú nielen ako antény, ale aj ako vysielače."
"Dosky sú vyrobené z eloxovaného hliníka (elektrolytická oxidácia). Tým sa menia atómy hliníka takým spôsobom, že plechy vibrujú v rezonancii so základnou energiou z vesmíru."

No je to velmi divne :dknow:

božský_genius
Nový člen

Příspěvek od božský_genius »

Za tri mesiace ani o milimeter vpred ? :bye:
A čím jsi přispěl Ty? SDK

Abakuk
Starší člen

Příspěvek od Abakuk »

božský_genius píše:Za tri mesiace ani o milimeter vpred ? :bye:
Kdepak,
mozek dospěl k myšlence "lineárního" kruhu, něco na způsob toroidal vortex akorát že v mechanické podobě. Totiž například disky a každý vyšší disk se roztáčí od toho nižšího souseda a né na přímo od země. Princip by měl být podobný jako planetární model atomu akorát že 2D.

Tma na to vrhá nové světlo
pokr
Starší člen
Dostal: 5 poděkování

Re: Volná Energie

Příspěvek od pokr »

Huhu,
odmítám se nechat zatahovat do minulosti, kdy co a jak jsem řekl. Ty frekvence který zmiňuješ je prazáklad, na něž bys žádnou metodou na ně nemohl přijít, protože prostě nevíš, k čemu se vztahují a tudíž je nemáš od čeho odvodit. Takže informace o pásmech - KV a VKVII, respektive 2 až 20MHz a 89,7 až.....něco přes 100, musel bych to teď hledat a nechce se mi, je skutečně vyvážená zlatem. Bohužel tam není postup, protože se nikdo do pomoci nehrnul - a když, tak až se neozvali.
Ono se opravdu jinak než s vf oscilátory ze starých tranzistorových rádií začít nedá. Jenomže člověk musí vědět proč něco udělá a kombinovat tak dlouho, až se nad ním osud smiluje a přihraje mu tu správnou odezvu. A to nemluvím o vybavení!

Tady musím chtě nechtě vyzdvihnout poota, kterého si velice vážím pro jeho geniální selský rozum, když mudroval na protějších stranách. S tím vzděláním, které na jedné straně brzdí, protože jsme naučeni i nesmyslům a tak taky myslíme, ale na druhé straně to bez něj zase nejde - a vůbec co řekne, to prostě sedí, neodsuzuje, když si není jistý, atd. atp. Tohle jsem potřeboval dodat, protože bez takového myšlení to můžeme předem zabalit. Nikdo z nás už se nedozví, jak se k informacím dostali slavní vynálezci - a nějakým nám záhadným způsobem ji získali a možná dodatečně domysleli složitý vývoj, to holt už nezjistíme, jenom jedno je jistý, že se totiž našel vždy dostatek posměváčků, byť titulovaných. Ačkoli, dnes tomu není jinak. Peníze a známosti vládnou i ve vědě.
Někdo na jiných stránkách napsal, že jenom kecám a kde nic tu nic. Vloni jsem jednu obyčejnou záležitost vysvětloval na cca 2O stránkách. Vzal jsem to skutečně ze všech možných stran a úhlů. A výsledek? Naprosto zbytečně. Nepředstavitelný chaos. Jako ve zvláštní škole.
A to se jednalo o nejjednodušší záležitost. V případě vf generátorů bych už byl pod drnem. Pánbůh nedal lidem hlavy místo deštníků, tím jsem si naprosto jistý.
Tak si užijte Velikonoc, vzpomeňte zajetí, věznění, týrání a smrti syna Božího, Ježíše Krista na kříži a jeho zmrtvýchvstání.
Oproti všeobecnému mínění byl mnohem menší postavy, vlasy černé a velice krátké, kůže tmavá, zakován byl zvláštním způsobem v řetězech, jeden kolem krku, druhý kolem pasu - spojené navzájem vzadu přes záda a vpředu přes prsa a břicho. Za ty svislé řetězy ho v podzemní chodbě vedli, jeden za zadní řetěz, druhý za přední - tolik se báli jeho pověstem o moci, že uteče a oni budou mít ostudu. A nejen tu. A také, svázán řetězy a prakticky bezmocný byl bit po tvářích, ačkoli to u něho bylo výslovně zakázáno a nešlo ani o výslech, nýbrž obyčejnou podlou mstu.

Dobrou noc.

co nevíme, neznamená, že neexistuje
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
To pokr:
mě moc nevyzdvihuj a raději "stůj na zemi" - ono máloco je skutečně takové, jak se to na pohled jeví.
Ale k tomu získávání "nevymyslitelných" informací.
Jak sis už možná povšimnul, tak propaguji fenomén "Drontství", který je založen na "antimyšlení". Ono je to podáváno sice s humorným nadhledem, ale princip je mnohem hlubší a navíc ověřený i různými daleko "serióznějšími" naukami.

- Stále častěji nejsme schopni si něco zapamatovat, snažme se raději zapomínat.
- Co vymyslíme, je nejčastěji blbina, přestaňme tedy vymýšlet.

Na pohled vypadají tato pravidla jako nesmyslná, ale ve skutečnosti je to vědomé odevzdání se do rukou našeho podvědomí. To má k dispozici nejen všechno, co jsme zapomněli, ale také všechno, co kdy prošlo kteroukoli lidskou myslí - a navíc dokáže všechny informace zpracovávat daleko komplexněji, než sebelepší vědomá mysl. Hotová řešení předkládá ve formě "nápadů", které se objevují nečekaně, většinou v souvislosti se spánkem. K cílenému využití těchto jevů vedou "Drontí" pravidla:

- Jenom to, co Dront zapomene, má kdykoli k dispozici.
- Dokonale prázdná mozkovna Dronta je pastí, které nápady nemohou odolat.
- Nic nezaplaší nápad spolehlivěji než myšlenka.

Je to jenom tak letmo, po fóru se toho dá o Drontech najít víc.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
pokr
Starší člen

Příspěvek od pokr »

Mimo téma (offtopic)
Poota,
možná jsi jiný než tě vnímám, ale to už nechám na svém svědomí.
V případě cest k informacím, na kterých máme minimální vědomý podíl, mluvíme oba sice o tomtéž, ale každý jiným jazykem. Kdo neví oč jde, tomu to můžeš vysvětlovat celý život a stejně "nezabere". Takže touhle stránkou věci se nezabývám.

Nějak mi to psaní blbne, má tendenci psát slova pod sebe jako básničku. Tak jsem to napsal ve WordPadu a překopíroval.

Hezký den

Magneto
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 26 poděkování

Příspěvek od Magneto »

Mimo téma (offtopic)
Zdarec Pooto!
Sdílím tvé pocity: Mám to úplně stejné - nejlepší nápady se mi dostavují při usínání a při probouzení, další taky za volantem, kde trávím hoďku ráno a hoďku odpoledne. Kdybych to zobecnil, tak asi - když mám vypnuto. Potom, co člověk na něco usilovně myslí, tak se to asi vynořuje z nevyužitých částí mozku. Taková reakce, jako když vypiješ citonovou šťávu a čistá voda ti pak chutná sladce.
Zdar a sílu všem :)
Magneto

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

pokr píše:Huhu,
odmítám se nechat zatahovat do minulosti, kdy co a jak jsem řekl.
Pokr, kredit jsi ztratil ve chvíli, kdy se tvé predikce, co jsi tu psal se 100% jistotou nevyplnily. Psal jsi taky, že pokud se jediná věta nevyplní, tak jsi lhář. Pokud za svým slovem nestojíš, stejně nemáš žádnou cenu.

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
pokr
Starší člen

Příspěvek od pokr »

Jo tohle tě trápí? Tak buď bez obav, zatím tam není nic, v čem bych se seknul. Ty kredite. Ověřuj si to po pádu vlády, po volbách, myslím, že jsem tam dokonce napsal i procenta vítězů na desetinný místo, ale nejsem si jistý a hledat se mi to nechce. Žádný kredit jsem neztratil, jenom ty neumíš dobře číst. Jediná chyba tam může být ta, že jsem vědomě určil dobu pádu vlády, což když není jistý, se nedělá, protože je to vlastně jen obyčejný hádání. Píše se jen o tom, co je 100% jistý. Takže nic z toho, co jsem napsal o naší politický scéně, se ještě neodehrálo. Nic. Takže soudíš předčasně - ostatně jako vždycky. Nicméně opravdu důležité události, které naženou skoro třetinu republiky do kanálů a kriminálů, jsou daleko 3roky. Těžko se o tom píše, to není jak v Modrý příručce, kde je všechno na sto let dopředu naplánovaný a jasný.

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Mimo téma (offtopic)
pokr píše:Telegraficky:

1. Pád vlády je nevyhnutelný, myšleno trojkoalici. 100%

2. VV se od vlády odtrhnou - ať již dobrovolně či nikoli, to nehraje podstatnou roli. 100%
pokr píše:Klídek huhu, do 2016 rozhodně čekat nemusíš. Kupříkladu Veverky byly profláknuté už dávno před volbami, ale lidé jsou slepí, ač mají oči a neslyší, byť mohou.
O pádu vlády se jedná už minimálně od ledna t.r., takže letos huhu, ne až někdy.
pokr píše:a zmýlím-li se byť jen v jednom jediném bodě a události naberou jiný spád, můžete mě považovat za lháře.
...............

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
Odpovědět

Zpět na „Lidé sobě“