akvarista píše:Měl jsem pocit jako když celej den pracuju někde v ruinách těch dvojčat v ňujorku.
.
tak to si dam bacha na ten ňujork
akvarista píše:Měl jsem pocit jako když celej den pracuju někde v ruinách těch dvojčat v ňujorku.
.
isla som reagovat na toto a pisala som o inom . akurat som sa vas chcela pytat,na niečo z lekarne,na recept proti kandide, citala som u RNG ze kysle prostredie,kandida je protna pričina rakoviny. a ze nechape,prečo ako prvu vec,trebars u ludi s leukemiou nedaju antimykotika. rada by som to kupila synovi,dlho ho trapi prekysenie a včera som vlastne zistila ze už od narodenia,kedy som ja brala troje atb a chytila silnu mykozu,ja som dostala diflucan tusim a on ničakvarista píše: Chci se zeptat jestli by tu nebyl k mání nystatin proti kandidě,mám ji sice zvládnutou dietou ale tímto lékem se dá prej úplně vyhubit a mě by moc zajímalo které problémy mi zbůsobují paraziti a které kandida.
Ahoj, tak to ráda slyším, že je ti po Ivermectinu taky líp! Moc ti to přeju. Já zvažuju užívat jod, měl by být dobrý na kandidu. Zatím nevím kde koupit Lugolovo činidlo.akvarista píše:Jinak před tejdnem jsem vzal první dávku ivermectinu podle dávkování pro koně,ale i pro lidi-0.2mg/kg tak jsem dal dávku na svejch 65 kg a byla to pohoda.Za ten týden se mi docela přestala loupat kůže v obočí a vousech a zdá se že mizí i lupy,které mám od malička takže první úspěchy!!
Jdi na Zajdu. Teď vlastně si nejsem jistý, jestli žiješ v Česku. Já ho vzal z akvaristických potřeb tady v Kanadě před 2.5 rokama za 26 dolarů + pošta 12% dvakrát 2 unce a polovinu ho ještě mám. Akorát to musí člověk přepočítat na dávkování.cherry píše: Já zvažuju užívat jod, měl by být dobrý na kandidu. Zatím nevím kde koupit Lugolovo činidlo.
OKdancaa píše:mě Bláhová doporučila...