Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

cherry
Starší člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 16 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od cherry »

Dobrý nový den,
nevěděli byste, kde sehnat albendazol?

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Napiš mi soukr. zpr.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

Dotaz: někdo z Vás už si vzal dávku praziquantelu dva dny po první dávce? Je to moc brzy nebo by se to dalo? Ivermectin mi nechal v hlavu v klidu, ale po prazi mám pocit, že se v hlavě trochu něco děje a že by to chtělo ještě brzy ho vzít znovu.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

No já bral Praziq tři dny po sobě... Pak pauza třebas týden a pak zas repete... Ale když dám přebíček (už jsem si prošel dávkování od 1 tobolky) před Praziquantelem (10-20 tobolek + HCl), tak Praziquantel nedělá takovou neplechu a pak nemusí být potřeba ho opakovat (nebo opakovat tak brzo).

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

Palo píše: No já bral Praziq tři dny po sobě... Pak pauza třebas týden a pak zas repete...
Tak jestlis měl tři dny za sebou denně jednu dávku na svou váhu, tak bych ho teda vzala. Jinak já jsem začínala hřebíčkem, dokud jsem doma neměla žádný lék, ale tak nějak se brebery spíš jen probudily a pocukávaly tělem. A dokázala jsem jich sníst denně max. asi 20ks - pak už mi bylo fakt dost mizerně od žaludku.
:?:
Ještě bych se chtěla zeptat: pokud někdo měl Entizol, zda ho bral jen samotný anebo během léčby Entizolem vzal aspoň jednu dávku třeba praziqu nebo ivermectinu. Jestli se to snese.
Díky za rady.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

cherry píše:Tak jestlis měl tři dny za sebou denně jednu dávku na svou váhu, tak bych ho teda vzala. Jinak já jsem začínala hřebíčkem, dokud jsem doma neměla žádný lék, ale tak nějak se brebery spíš jen probudily a pocukávaly tělem. A dokázala jsem jich sníst denně max. asi 20ks - pak už mi bylo fakt dost mizerně od žaludku.
:?:
A dávala jsi k tomu dostatek HCl? Pokud ne, mohlo by to být ono, a hřebíček mohl být spíš vyloučen, než využit...
cherry píše:Ještě bych se chtěla zeptat: pokud někdo měl Entizol, zda ho bral jen samotný anebo během léčby Entizolem vzal aspoň jednu dávku třeba praziqu nebo ivermectinu. Jestli se to snese.
Díky za rady.
Entizol nekombinuj s ostatními, je sám o sobě dost silný a při kombinaci by mohlo dojít případně i k selhání ledvin... Dělal bych bezpečné pauzy mezi nimi, alespoň 12 hodin.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Palo píše:Entizol nekombinuj s ostatními, je sám o sobě dost silný a při kombinaci by mohlo dojít případně i k selhání ledvin... Dělal bych bezpečné pauzy mezi nimi, alespoň 12 hodin.
Palo má pravdu, při užívání Entizolu určitě pocítíš nevolnosti,
středně začervená kamarádka Entizol brala a bylo jí při něm dost zle,
přitom praziquantel, albendazol a ivermectin snášela bez problémů.
O pár příspěvků dál jsem přiložila přílohu užívání anthelmintik,
Entizol se tam užívá 10 dní, pak 3 dny pauza a najede se na ostatní anthelmintika.

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

Jo ty návody z Deníku poradce jsou fajn, ale já začala nejdřív s ivermectinem a praziquantelem, tak jestli mám brát nejdřív pět týdnů je a ten Entizol až potom anebo to nějak proložit. Entizol jsem už kdysi brala a snášela jsem ho výborně, takže toho se nebojím.
:?: Po dávce antihelmintika mám pocity knedlíku v krku, znamená to, že se mi tam třeba v nějaké mízní uzlině vylapají mrtvolky? Nevím moc jak si to vysvětlit. Není to bolest v krku jen pocit cizího tělesa. Taky mě pobolívají uši.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Antihelmintika nebudeš brát tahem, Entizol můžeš dát při pauzách - ale jinak dělej jak myslíš...

Ten knedlík může být reakce na zlikvidování kdekoliv čehokoliv. Může to být cokoliv, ono to jednou přestane ;) Můžeš si dát pauzu a prokombinovat to MMS1/MMS2 či jejich odvozeninami, s velkou pravděpodobností to pomůže.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

No jinak Entizol je třeba brát tahem, podobně jako antibiotika, nelze ho přerušovat. Pokud někdo užívá 2-0-2, při počtu tablet 20 ks to vyjde na 5 dní užívání, pokud bere 2-0-0, pak to vychází na 10 dní, tak s tím počítejte, pokud ho budete brát mezi antihelmintiky.

cherry
Starší člen

Příspěvek od cherry »

No o to mi právě šlo, že ho chci brát 2-0-2 deset dní a na deset dní nechci vysadit antihelmintika, takže Entizol nechám úplně nakonec.

keft
Stálý člen

Příspěvek od keft »

Zdravím,
reaguji na Dancu a všechny předchozí ve vlákně. Bylo řečeno mnoho zajímavého a mám k tomu skromný postřeh- to velmi podstatné dosud nebylo řečeno. Před i po použití Zapperu či jiných přístrojů nebo léků (a také trvale) je nezbytné používat vizualizace a případně pozitivní prohlášení, například EFT metodou, která se velmi osvědčuje.
Vysvětlení: jsou čtyři základní složky, které spolurozhodují o zdraví- Psychika, Pohyb , Strava a Karma (dle vědců genetické dědictví) . Na vrcholu pomyslného trojúhelníku je Psychika, která řídí vše.
Celé tělo se vymění cca za 7 let. Pokud tedy PRAVIDELNĚ vkládáme kladná přání našim buňkám pozitivními prohlášeními, CÍLENÝMI představami, pak v cyklech obnovy buněk i orgánů a všech částí těla se začnou předávat kladné informace. Je třeba si uvědomit to, že buňka je svá inteligence se svým vnitřním řádem, které se většinou ochotně podřizuje celku -svému orgánu, tělu a psychice.
Představte si, že řídíte továrnu a chystáte radikální změny v řízení s dopady na zaměstnance. A Vy je nesvoláte a nic jim nesdělíte? Co pak můžete od zaměstnanců očekávat?
Jsou -li miliardy buněk řízeny (neřízeny…) nevyváženou psychikou (stres, smutky, skepse atd) , nečekanými zásahy, některé si to vyloží po svém a máme zde vzpouru-například rakovinu atd.
Rovněž každý orgán má svou inteligenci, své úkoly a svůj vnitřní řád. PROTO JE TAK DŮLEŽITÉ (to se týká i zdravých) pravidelně posílat buňkám představy o harmonii v těle. Posílat jim radost a pohodu. Sdělit jim, že od této chvíle je máme rádi a potřebujeme je. Toto je řízené POZITIVNÍ MYŠLENÍ z mého pohledu. Není to tedy jen o tom, jak prožíváme podněty z vnějšího okolí, jako jsou pracovní problémy, urážky atd. Není to jen o tom, že na to, co jsme dříve zanedbali, používáme MMS, Zapper, léky atd. Vždyť třeba po použití Zapperu tento pobije breberky ale současně trochu poblázní i buňky a orgány, protože neočekávají takový šrumec v přívalu extérních frekvencí a náhle pobitých breber!
Je to nečekaný zásah do vesmíru miliard buněk. Nějak zde nedomýšlíme, že tělu pošleme lék v podobě chemie, frekvencí a čeho všeho, když jim to předem nesdělíme a ony nemají čas se připravit. Proto i ten příklad analogie s dělníky a továrnou.
Na východě už celá tisíciletí tohle vědí a znají význam komunikace na úrovních těla a mysli.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Ahoj kefte, díky,

souhlasím s tebou, taky jsem na to myslela, v poslední době mě to došlo,
ale jak začít, když jsem takto předtím nikdy neuvažovala,
poradíš nějaký odkaz nebo knihu ?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Prosba:
Pokud reagujete přímo na předcházející příspěvek, nepoužívejte citaci.
Citace má smysl, když reagujete na nějaký starší příspěvek a nebo jenom na nějakou část příspěvku - v tom případě z citace odmažte zbytečné části.
Vlákno bude přehlednější a zabere méně místa na serveru.

Děkuji - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
keft
Stálý člen

Příspěvek od keft »

Odpovím stručně. Vesmír je spokojen s rovnováhou a vyhledává rovnováhu. To platí i pro léčbu. Není dobré kombinovat mnoho metod současně - například konzumace MMS, ořešáku, koloidního stříbra, Zapper a kdo ví co. Před započetím takových zásahů je třeba v cílené představě to buňkám a orgánům vysvětlovat, protože vždy při radikální léčbě dojde k výraznému porušení rovnováhy. Pokud pacient už toho není schopen, je zde modlitba.
Pokud u pacienta nedojde ke změně způsobu života, k vnitřnímu zklidnění, k pravidelnému a střídmému pohybu vzhledem k věku a zdravotnímu stavu, k umírněné změně stravy, k vnitřnímu odpuštění s hlubokou pokorou sobě i jiným za způsobené příkoří po celé linii času, pak žádná léčba nemůže pomoci trvale. Trvalé uzdravení může nastat jen v přítomnosti vnitřní rovnováhy, vnitřního klidu. Pacienti zapomínají na trpělivost. Chtějí být zdraví ihned a nejpozději ihned, ale svou nemoc si budovali léta.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“