Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Vyhrožování a vydírání...
- hapalainen
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
Tak to v životě má být...
A hlavně kázeň a trocha slušnosti by neuškodila. Napadat zasloužilé členy vůbec není pěkné. Při registraci se o tom jasně hovoří.
Hlavní je vyhrát zápas
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Hmm
Život je krátký a někdo si to uvědomí až v cílové rovince, ale to už není čas na umytí, musí začít zase odznovu, aby našel cestu kam patří a někdy stále dokola, dokola,dokola,dokola........... Je mně smutno z lidí ze zaseklou jehlou a na Merlina mně nešahej, nebo tě budu muset přirovnat k vychcanýmu Grigarovi(měkké i schválně) , jenž mně připomíná korouhev ve větru (znám jeho názory za totálu a mohu srovnat nyní), každý máme nějaké mínusy, ale ten člověk udělal pro lidi dost, bylo jen na nich, co si z toho vezmou, každý máme nějaký úkol tady, zapšklost je nemoc, ale tu si může vyléčit jen ten jedinec sám.........Nechci poučovat, jen trochu navodit sebereflexi......
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Re: Vyhrožování a vydírání...
MiB
-----------------------------
Proti mocnym tohto sveta zatial nic nezmozeme.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
POZOR, právě jsem zaznamenal jakýsi útok od nick MUUBEE....jeho odkaz mě antivir označil jako velmi nebezpečný....prosím RIVAL...podívej se nato....doporučuji neotvírat nedívat se jmenuje se to Černá díra a ještě jeden link.Baking jobs..... ještě vidím jeden...ART JOBS...stejný problém...neotvírat nedívat se,,,,pokud máte antivir, prosím info, kdo tomu rozumí... m11
a další Aternon jobs....neotvírat !!!!!!
a další Aternon jobs....neotvírat !!!!!!
... věřím, že se " TO " povede ......
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Uživatel byl trvale zabanován a odkazy smazány. Narazíte-li na podobné spamové příspěvky ihned využijte tlačítko vykřičník, které slouží k nahlášení příspěvků, které porušují etiku fóra. Děkuji...
rival - živý člověk - suverén