Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
u té pasty Ivermectin mi paní Ing. Bláhová napsala 3 dílky, ale netusím jestli je to podle váhy.
Já jsem si nakonec objednala ivermectin pro lidi, tam je to podle váhy rozepsané.
Právě jsem na netu hledala kdy je zo nejlepší spolknout, jestli před jídlem, po jídle nebo s jídlem a jaký je průběh, to jsem nikde na netu nenašla. Nakonec jsem musela zavolat ing. Bláhové. Takže pro vsechny co neví jako já - jí se to ráno půl hodiny před snídaní, pak se normálně najíst. Může přijít svědění na různých částech těla, spavost, únava a neměl by člověk ten den řídit. Musím říct, že jsem žádné velké příznaky neměla. Zatím jsem měla dvě dávky.
Možná to teprve přijde ...
cau Alfka.
Já jsem si nakonec objednala ivermectin pro lidi, tam je to podle váhy rozepsané.
Právě jsem na netu hledala kdy je zo nejlepší spolknout, jestli před jídlem, po jídle nebo s jídlem a jaký je průběh, to jsem nikde na netu nenašla. Nakonec jsem musela zavolat ing. Bláhové. Takže pro vsechny co neví jako já - jí se to ráno půl hodiny před snídaní, pak se normálně najíst. Může přijít svědění na různých částech těla, spavost, únava a neměl by člověk ten den řídit. Musím říct, že jsem žádné velké příznaky neměla. Zatím jsem měla dvě dávky.
Možná to teprve přijde ...
cau Alfka.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Nó, bude to asi nejlepší "naředit" nějakých rosólem, přichutit bonbónama a šup s tím do sebejarda ovčák píše:Já mám čistýho ivermectinu hafo. O čistotě veterinárních přípravků nemusíme diskutovat,ale jak to hrome aplikovat, když pro zvířata intravenozně, intramuskularně a subkutálně, himl hergot....
Naplnit s tím kapsle a polknout???? Na 50kg se počítá mililitr.
Ta Ivermectinová pasta je 1,87% a papá se toho váleček v průměru asi 5 mm a délka 1 cm.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Našla jsem to na jiném foru:
Ivermectin cena 6mg tablety se pohybuje kolem 350Kč. Je třeba vědět kolik mg (tablet) potřebujete.
Je také možné objednat Ivermectin pro koně (také Duramectin nebo Agrimectin) - je to pasta a je levnější. Ivermectin pastu jsem na sobě vyzkoušel podle předpisu z frekvenční terapie a myslím že je v pořádku, ale nic nezaručuji takže Ivermectin (Duramectin, Agrimectin) berete na vlastní riziko. Měl by vám to doporučit akreditovaný odborník.
Můj rozpis byl nejdříve 1x týdně dávka Ivermectinu, 3 týdny. A ke každé dávce Albendazol. Spotřebováno pouze 1,5 dílku pasty
Po dalším otestování 3x týdně (po,st,pá), 2 týdny za sebou. Týden pauza. A opět dva týdny, 14-21 dní pauza a 1 týden s 1-2 dávkami. Celkem spotřebovat: 2 pasty.
U každého je to individuální. Je doporučený zvýšený pitný režim. Já pil i 3l vody. Ledvinový a jaterní čaj. Dobrá je možná i přírodní detoxikace zároveň s braním ivermectinu a podobných.
Pro objednání mě prosím napište zprávu na email. Platba možná pouze předem bankovním převodem a nebo složenkou.
Dávkování: Ivermectin(DuraMectin) pasta: 6,08g; 1 pasta má 5 dílků, 1 dílek na 250lb váhy. Dohromady 1 pasta je na 1250lb váhy, což by mělo být 567kg (konverze). Jeden dílek (250lb) by mělo být 130kg, takže pokud vážíte 65kb, vezmete si jako jednu dávku polovinu dílku. 1 pasta vám tak vystačí na 10 dávek.
Doručení do cca 7 dnů.
http://www.ceskeforum.com/viewtopic.php?f=100&t=1413
Ivermectin cena 6mg tablety se pohybuje kolem 350Kč. Je třeba vědět kolik mg (tablet) potřebujete.
Je také možné objednat Ivermectin pro koně (také Duramectin nebo Agrimectin) - je to pasta a je levnější. Ivermectin pastu jsem na sobě vyzkoušel podle předpisu z frekvenční terapie a myslím že je v pořádku, ale nic nezaručuji takže Ivermectin (Duramectin, Agrimectin) berete na vlastní riziko. Měl by vám to doporučit akreditovaný odborník.
Můj rozpis byl nejdříve 1x týdně dávka Ivermectinu, 3 týdny. A ke každé dávce Albendazol. Spotřebováno pouze 1,5 dílku pasty
Po dalším otestování 3x týdně (po,st,pá), 2 týdny za sebou. Týden pauza. A opět dva týdny, 14-21 dní pauza a 1 týden s 1-2 dávkami. Celkem spotřebovat: 2 pasty.
U každého je to individuální. Je doporučený zvýšený pitný režim. Já pil i 3l vody. Ledvinový a jaterní čaj. Dobrá je možná i přírodní detoxikace zároveň s braním ivermectinu a podobných.
Pro objednání mě prosím napište zprávu na email. Platba možná pouze předem bankovním převodem a nebo složenkou.
Dávkování: Ivermectin(DuraMectin) pasta: 6,08g; 1 pasta má 5 dílků, 1 dílek na 250lb váhy. Dohromady 1 pasta je na 1250lb váhy, což by mělo být 567kg (konverze). Jeden dílek (250lb) by mělo být 130kg, takže pokud vážíte 65kb, vezmete si jako jednu dávku polovinu dílku. 1 pasta vám tak vystačí na 10 dávek.
Doručení do cca 7 dnů.
http://www.ceskeforum.com/viewtopic.php?f=100&t=1413
-
- Starší člen
ivermectin tablety pro lidi- vyjde to fakt na hodne penez.
pokud máte:
45 kg - 9mg ivermectinu jedna dávka
60 kg - 12 mg jedna dávka
75 kg - 15 mg jedna dávka
90 kg - 18 mg jedna dávka atd.
mám předepsaných 5 dávek - tzn 5 dnů brát ivermectin. A to takhle
sobota
středa
sobota
sobota
sobota
vždycky ráno nalačno spolknout jednu dávku
6mg ivermectinu me vyslo na 300,- , mám 60 kg takže beru 2 tablety denně.
Ale musím to mít nakombinované s thajským a kanadským ivermectinem, asi každy ma trochu jine ucinky. A ta cena u toho kanadského je trochu vyšší, Ing. Bláhová říkala, že by jen ten thajsky nestacil, že na vymlacení tech potvor to musime nakombinovat.
pokud máte:
45 kg - 9mg ivermectinu jedna dávka
60 kg - 12 mg jedna dávka
75 kg - 15 mg jedna dávka
90 kg - 18 mg jedna dávka atd.
mám předepsaných 5 dávek - tzn 5 dnů brát ivermectin. A to takhle
sobota
středa
sobota
sobota
sobota
vždycky ráno nalačno spolknout jednu dávku
6mg ivermectinu me vyslo na 300,- , mám 60 kg takže beru 2 tablety denně.
Ale musím to mít nakombinované s thajským a kanadským ivermectinem, asi každy ma trochu jine ucinky. A ta cena u toho kanadského je trochu vyšší, Ing. Bláhová říkala, že by jen ten thajsky nestacil, že na vymlacení tech potvor to musime nakombinovat.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Re:
Co mi nešmakuje, nacpu do tobolekPalo píše: Nó, bude to asi nejlepší "naředit" nějakých rosólem, přichutit bonbónama a šup s tím do sebe
Ta Ivermectinová pasta je 1,87% a papá se toho váleček v průměru asi 5 mm a délka 1 cm.
Podle rozměru by se to do jedné mělo vejít pohodlně dvakrát!
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No ty odčevovací pasty pro koně u nás u veterináře vyjdou od 800 Kč výše - na celého koně, co má kolem 650 kg (ale jsou i levnější zdroje). Je tam šest čárek (pět várek) po zhruba 130 kg, takže cenově OK... Jen je to určené pro zvířata, ale my, co o tom něco víme (že jo Jardo) už to nějak neřešímealfka píše:ivermectin tablety pro lidi - vyjde to fakt na hodne penez...
Lidé jsou dobytek, tak je jedno, jestli je to kůň či vůl
-
- Starší člen
no jo, ale ty ses chlap, třískneš ráno do stolu a řekneš, tááák, dneska si dam pastu pro koně
ja když jsem sdělila , co si chci vzít, tak to pulka rodiny vubec nepobrala a druha si tukala na celo
je pravda, že dneska už bych se na to divala jinak, byla sem taky priposr..., že mam male dite a co kdyby to se mnou seklo.
ja když jsem sdělila , co si chci vzít, tak to pulka rodiny vubec nepobrala a druha si tukala na celo
je pravda, že dneska už bych se na to divala jinak, byla sem taky priposr..., že mam male dite a co kdyby to se mnou seklo.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Zdravím,
přidávám odkaz na bakalářskou práci Mechanismus účinků antihelmintik....
http://web.natur.cuni.cz/~parazit/nove/ ... ova_09.pdf
příznám, že tomu chvílemi nerozumím - kofein stejně nebo podobně, jako pzq?
Jestli to můžete podat i stručněji, tak dík.
Kdo znáte léčitele a bylináře Boh.Jukla, má docela dobré a účinné praparáty, na jeho stránkách najdete k prodeji tinktury - vlašského ořechu, herby floribundy, mědvědího česneku apod ---
http://www.jukl.cz/tinktury/c-1267-p-3/
Gaia
přidávám odkaz na bakalářskou práci Mechanismus účinků antihelmintik....
http://web.natur.cuni.cz/~parazit/nove/ ... ova_09.pdf
příznám, že tomu chvílemi nerozumím - kofein stejně nebo podobně, jako pzq?
Jestli to můžete podat i stručněji, tak dík.
Kdo znáte léčitele a bylináře Boh.Jukla, má docela dobré a účinné praparáty, na jeho stránkách najdete k prodeji tinktury - vlašského ořechu, herby floribundy, mědvědího česneku apod ---
http://www.jukl.cz/tinktury/c-1267-p-3/
Gaia
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Ahoj, jsem tu nová chystám se na diagnostiku EAV Salvií, a tak jsme se chtěla zeptat,
jak aktuálně řešíte získání antihelmintik - Cesol nebo Praziquantel, příp. Vermox.
Děkuji za příp. informace
jak aktuálně řešíte získání antihelmintik - Cesol nebo Praziquantel, příp. Vermox.
Děkuji za příp. informace
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Většinou na Salvii doporučí někoho, kdo je schopen zajistit vše potřebné a zároveň doporučí postup užívání podle druhů potvůrek v organizmu. Bylo by dobré upozornit diagnostika, že chceš vědět hlavně cizopasníky. Někteří diagnostici raději hledají něco jiného a sypou do svých lidí raději Jonášovky, které nejsou nejlevnější, než aby zjistili větší potvory, co dělají větší brajgl v organizmu...
Cesol je to samé jako Praziquantel a Vermox je to samé jako Albendazol. Jsem schopen zajistit za slušnou cenu. Jinak také je celkem zájem o Ivermectin...
Cesol je to samé jako Praziquantel a Vermox je to samé jako Albendazol. Jsem schopen zajistit za slušnou cenu. Jinak také je celkem zájem o Ivermectin...
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Dovolil bych si menší opravu.Palo píše: Vermox je to samé jako Albendazol.
Vermox - aktivní látka Mebendazolum
Albendazol též znám jako třeba Zentel - aktivní látka Albendazolum
Albendazolum je také silnější.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pardon, já si spletl Zentel s Vermoxem.Craft píše:Dovolil bych si menší opravu.
Vermox - aktivní látka Mebendazolum
Albendazol též znám jako třeba Zentel - aktivní látka Albendazolum
Albendazolum je také silnější.
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Děkuji všem za informace,
na vyšetření jdu až 19. 12. i s dětma :-)ke kolegyni Ing. Bláhové,
která už bohužel nové pacienty nepřijímá :-(
Tak nějak chápu, že těch parazitů jsou 4 skupiny - 4 druhy léků:
1/ prvoci
2/ hlísti
3/ oblí červi
4/ ploší červi
Není tu někdo, kdo se setkal nebo slyšel o echinokokovi
a jak dlouho se toho člověk zbavuje, když už je prorostlý do nádorů a cyst?
Nádory a cysty léky asi nezmizí, že ?
na vyšetření jdu až 19. 12. i s dětma :-)ke kolegyni Ing. Bláhové,
která už bohužel nové pacienty nepřijímá :-(
Tak nějak chápu, že těch parazitů jsou 4 skupiny - 4 druhy léků:
1/ prvoci
2/ hlísti
3/ oblí červi
4/ ploší červi
Není tu někdo, kdo se setkal nebo slyšel o echinokokovi
a jak dlouho se toho člověk zbavuje, když už je prorostlý do nádorů a cyst?
Nádory a cysty léky asi nezmizí, že ?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To nebude nic hrozného. Echinokok nemá rád hřebíček a určitě ne i Praziquantel. Cysty ničí MMS/VMS/PMS1 a nádory mizí po kombinaci Betain HCL + MMS/VMS/PMS1...
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
dobrý den,je tomu tak týden,co jsem dostala odkaz na toto fórum.chtěla jsem řešit úplně jiný problém,ale velice mě zaujala diskuze o parazitech.týden hltám informace a došla jsem k závěru,že jsem taky asi hostitelemtěchto potvor.mám dosti velké zdr.problémy a tak nějak si do souvislosti dávám to,co jsem tady načetla a co se se mnou děje.byla jsem i na www.zapper.cz.těch informací je ale tolik,že absolutně nevím,jak a čím začít.poradí někdo?děkuji za každou odpověď