Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

hmm

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Vícenásobná poplatková povinnost ...

Příspěvek od A(&F) »

... jeden z dalších podrazů naší vlády na podnikatele ... http://www.ceskapozice.cz/byznys/ekonom ... dnikatelum ... :? ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno....

Příspěvek od jarda ovčák »

Jojo, kopali mne do žeber a řvali na mne svině žer...
To je moooooooc dobře. Ocení to zemědělské podniky od a až do z. Myslím, že nás čeká veslá budoucnost. Telefon budeme mít až do maštale a před barákem dvě auta.....
Agonie se blíží a není kde brát... jak veselé.
Vtom přichází socanská suita a zatíná sekyru smrtelným způsobem. Je jedno jak a čím padnem, otázkou je pouze kdy.
Na jaře zasadím o pár řádků erteplí navíc. Člověk nikdy neví :lol:

martinq
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Bojkot Wall Street

Příspěvek od martinq »

Jen tak se odtud nehneme, říkají protestující z Wall Streetu a chtějí solidaritu bohatých

http://www.patria.cz/News/1910093/detail.html

Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
A(&F)
Zasloužilý člen

Státní dluhopisy ...

Příspěvek od A(&F) »

... aneb jak stát (opět) našel další způsob, jak se okrást, protože vyrobil dokonalou pračku na prachy ... a Kalousek se najednou hrozně diví, že dluhopisy jdou na dračku ... jak jednoduché !!! ...... jste podnikatel a budete mít letos zisk, který nechcete zdanit ??? ... založte nadaci či veřejně prospěšné sdružení (atd.), darujte mu peníze (které si odečtete od základu daně a nezaplatíte z nich DPH), no a za ně v plné výši nakupte nezdanitelné státní dluhopisy !!! ... po tu dobu, na kterou je půjčíte státu, na nich sice nic moc nevyděláte, protože zisk mezitím požere inflace, ale co na tom ...... až zrušíte nadaci, budete mít penízky zpátky a můžete je použít na soukromé investice ... (za mnohem výhodnějších podmínek, než pokud byste je zdanili klasickým způsobem) ... ;) ...

PeS: ... tedy pokud to stát ustojí (nebo mezitím neproběhne měna) a dluhopisy pak nebudou mít hodnotu toaletního papíru ... :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Západní sever skládkou východnícho severu ...

Příspěvek od A(&F) »

... nejdříve viz http://usti.idnes.cz/clanek.aspx?c=A111 ... zpravy_alh ...... také byste chtěli, aby poblíž vašeho bydliště vzniklo na mnoho let dočasné úložiště kalů a popílku obsahujících PCB, těžké kovy a další "sračky" ohrožující zdraví lidí ??? ...... no kterej kreten tohle vymyslel ??? ... za státní peníze převézt přes celou republiku skoro dvěstě tisíc tun znečištěné zeminy, uložit ji na skládku, potom ji znovu naložit a převézt o 50 kilometrů dál ke spálení, přestože poblíž lagun v Ostravě bylo za 100 milionů (státních peněz) postaveno fungující čistící zařízení ...... ale to prý produkuje příliš mnoho vodíku ... :roll: ...

citace: ... "Nelze také spustit linku, která byla u lagun postavena na čištění kontaminovaných zemin. Zařízení za 100 milionů korun produkuje nečekané množství výbušného vodíku, jeho chod by tak ohrozil sousední sídliště." ...
(zdroj: http://ostrava.idnes.cz/likvidace-ropny ... zpravy_jog )

... tohle je neskutečnej Absurdistán ...

PeS: ... ještě pár fotek z ostravských lagun ... http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotog ... ne-laguny/ ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Vývoj státního dluhu od roku 1993 ...

Příspěvek od A(&F) »

A(&F)
Zasloužilý člen

IZIP ??? ...

Příspěvek od A(&F) »

... dokonalá komedie za 1,53 miliardy zbytečně vyplencaných společných peněz, avšak se zcela nulovým výsledkem ... tak to se vám pánové moc povedlo !!! ... :good: ...... akcie jsou údajně v úschovně u notáře (odkud si je ale VZP nevyzvedlo, protože prý nevěděli, že si je mají vyzvednout) a namísto tajemných zahraničních investorů existuje pouze adresa na schránku ve Švajcu ... EU poslanec Cabrnoch pouze pořád dokola mlží a hej-tman Rath navrhuje projekt zrušit a peníze odepsat ...... zkrátka tunel jak prase, na jehož konci však žádné světlo není ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Hmm ...

Příspěvek od A(&F) »

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Hmm ...

Příspěvek od poota »

Ze 17ti států mají rozum jenom Slováci. Opravdu nechápu, jak těch ostatních 16 mohlo na takovýhle tunel klidně kývnout - jsou to sebevrazi a nebo v tom jedou taky?

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen

Nové reformy EU pro zemědělce ...

Příspěvek od A(&F) »

... mimo jiné by měly obsahovat i povinnost, aby zemědělci vždy po několika letech část půdy nechali ležet ladem ...... že by v Bruselu konečně přijali odborníky na polnohospodaření ??? ... (anebo se jenom nechali inspirovat systémem "Healty Grown" ???) ...... objevují věci dávno objevené, ... to co naši prapředci praktikovali po celá dlouhá staletí ... :roll: ...

poota
Zasloužilý člen

Re: Nové reformy EU pro zemědělce ...

Příspěvek od poota »

A(&F) píše:... že by v Bruselu konečně přijali odborníky na polnohospodaření ??? ...
Ty duše prostá a nezáludná - to si opravdu myslíš, že se ti idioti starají o nějakou ekologii a nebo racionalitu?
Zcela určitě si jenom spočítali, že když se nechá třeba pětina půdy ladem, tak že se sníží produkce o celou pětinu - a o to právě se těm bestiím jedná. Kdyby jenom tušili, že se tím produkce třeba zachová a nebo dokonce zvýší, tak by to naopak striktně zakázali.

Zdravím - poota

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

... byť je z Tvého příspěvku cítit silnou ironii, myslím si, že v tomto případě jim opravdu jde o půdu (již několik let tam jsou určité náznaky), jelikož za dlouhé roky průmyslového polnohospodaření je zem zcela vyčerpaná a postupně se začíná měnit v poušť ... tudíž přestává rodit ...... vždyť nelze do nekonečna dohánět výnosy plodin pomocí chemie ... to přece musí být jasné i těm tupcům v Belgii ... ;) ...

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Stejně pochybuju. Jejich dotace, které podporují hlavně nepotravinovou produkci a přeměnu polí na pastviny mi zcela jasně signalizují, že jim jde hlavně nesoběstačnost členských států. Ono se to pak daleko snadněji ovládá.
Konečně hned u sousedů uvidíme, jak dopadá taková "vzpoura" proti plánům EU. Pro začátek ještě dostali příležitost napravit svůj omyl "po dobrém". A když to odmítnou i podruhé, tak schválně, čeho se jim potom nějakou "náhodou" začne nedostávat? Určitě to bude něco, co dovážejí!
Protože kdyby náhodou měli všecko, co k životu potřebují rovnou doma, tak se může jít celá EU klouzat.

Zdravím - poota
P.S. tím tónem jsem se Tě nechtěl sebeméně dotknout - to jenom někdy mívám před očima trochu rudo :oops:

lenaluna
Nový člen

Tady je přece relaxace

Příspěvek od lenaluna »

Toho jsem si taky všimla na Novinkách, ale protože dnes relaxuji, tak jsem se tomu raději vyhnula a to doporučuji i vám všem, protože se nacházíte v sekci relaxace.
Naposledy upravil(a) poota dne čtv 19 dub 2012 22:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněn podpis s reklamou - poo.

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

MNO....

Příspěvek od jarda ovčák »

Když já si myslím, že se mění rovnice a její vstupy.Donedávna totiž platilo, že se vyplatí dotovat potravinovou bezpečnost a lacinější potraviny, ekologi a definovanou kvalitu potravin.
Vše je jináč a svět i s evropou se řítí do sraček.ejhle a korouhvička jináč, holou řití vjerchom vjěrch a skrze daně a příjmy evropských států je třeba potraviny zdražit. Řekněme dvakrát až pětkrát. Na dph na žrádle se jen náš stát napakuje, až si odříhne. Pak nějaká spotřební daň a tak kolem a kolem, stát i evropa si polepší. V dnešní době už není kde moc brát, tak se vykouzlí cenový skok, za kterej budou moci ti hajzli zemědělský.No jo, ale za komančú stála pšenka 300 metrák a dnes 400. Nafta stála 2,50 a dnes 34,,,,
traktor 100koní 100000 a dnes o nulu víc.Prase stálo 27kč za kilo a dnes 37.
Budou se dít sakra věci.
Jestli si někdo myslíte, že nemůže být hůř, tak si držte čepice, pojedem z kopce.Evropské únii nejde o nic jiného, než o moc. a daří se jim.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“