tak to jsem prohádal - početním porovnáním výkonu humanoida a oře jsem počítal tak deset i víc lidí ...jarda ovčák píše: K pluhu potřebuješ 6 soudruhů. a to nesmí bejt tvrdo....
O důvod víc hledat pozemek s vodotečí :-)
tak to jsem prohádal - početním porovnáním výkonu humanoida a oře jsem počítal tak deset i víc lidí ...jarda ovčák píše: K pluhu potřebuješ 6 soudruhů. a to nesmí bejt tvrdo....
... :lol::lol: ... tak takových je většina ... ...jarda ovčák píše:Nějakáho statnýho samce,stačili by dva tři neurony ve lbi
Ano, vypadá to úžasně.NAVAR píše:.. v jednom barelu ropy je skrytá energie jako 25000 člověkohodin. ..
Souhlasím naprosto. Třeba takové auto je z hlediska účinnosti spíše ohřívač vzduchu:-)poota píše: A kdyby se dala přesně vydělit získaná užitečná práce množstvím vytěžené ropy, byla by ta využitá energie nejspíš dost ubohoučká.
Zdravím Ondřej.Ondřej píše: ... Nedávno jsem četl, že obiloviny při skladování nad půl roku chytají plíseň. Ne že by byla znehodnocená, ale může to být zdravotní riziko. Ví o tom někdo něco?
... v každém ne, ale v každém druhém ano (skoro) ... ... např. 585 Tactical (858) ... tahle stojí v základu něco kolem šesti kilopeněz ... jedna včelka potom 4 koruny ... použitelnost zhruba do 400m (dolet až 2,3 km) ... průraznost: 5mm železo z 15 metrů ... od dospělé verze (CZ58) se liší pouze možností jednotlivých střel - semi auto (ale kdyby se chtělo, lze to prý předělat) ... na fotce je s krátkým zásobníkem ... zbroják nutný ... ...NAVAR píše:... nejsme v americe aby si člověk mohl koupit krochnu v každým železářství.
Předělávání nedoporučuji vzhledem k tomu, že se včelky nefasují, ale musejí se kupovat.A(&F) píše:... od dospělé verze (SA58) se liší pouze možností jednotlivých střel - semi auto (ale kdyby se chtělo, lze to prý předělat) ...
... souhlas ... ...poota píše:Jedna dobře mířená (a míněná) rána je vždycky lepší, než "nahozená" dávka.