Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

hunter
Starší člen

Re: Inzerát: ... nabízíme výkoné štípače dříví ....

Příspěvek od hunter »

NAVAR na čo sa to tu ty hráš, na spravodlivého? Ver mi, na to nemáš ani zo srandy - to same:
hunter píše:S tou šaškárnou čo tu v tejto veci predvádzaš mi nehovor o snahe z tvojej strany o porobleme normálne diskutovať... . Hunter
Hunter

Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

hunter píše:NAVAR na čo sa to tu ty hráš, na spravodlivého? Ver mi, na to nemáš ani zo srandy - to same:
hunter píše:S tou šaškárnou čo tu v tejto veci predvádzaš mi nehovor o snahe z tvojej strany o porobleme normálne diskutovať... . Hunter
Hunter
Byť na tvojom mieste bol by som oveľa opatrnejší v rozdávaní "pečiatok" ľudom ktorých osobne nepoznáš...

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

NAVAR píše:
hunter píše:NAVAR na čo sa to tu ty hráš, na spravodlivého? Ver mi, na to nemáš ani zo srandy - to same:
Hunter
Byť na tvojom mieste bol by som oveľa opatrnejší v rozdávaní "pečiatok" ľudom ktorých osobne nepoznáš...
NAVAR ver tomu že teba ako človeka mám už dávno celého prečítaného... . Hunter

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

hunter píše:
NAVAR píše:
hunter píše:NAVAR na čo sa to tu ty hráš, na spravodlivého? Ver mi, na to nemáš ani zo srandy - to same: Hunter
NAVAR ver tomu že teba ako človeka mám už dávno celého prečítaného... . Hunter
No hlavně jak je ti to k něčemu dobrý.

To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

NAVAR tak to by si sa veľmi divil jak užitočné to nám je vyznať sa v ľuďoch... . Hunter

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

problém se vyřeší sám

Příspěvek od huhu »

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

hunter píše:NAVAR tak to by si sa veľmi divil jak užitočné to nám je vyznať sa v ľuďoch... . Hunter
No o užitečnosti vyznat se v lidech na základě toho jak se prezentují na netu bych tedy silně pochyboval ve srovnání s vyznáním se v lidech při běžné komunikaci.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
A(&F) píše:..... nechceš normálně diskutovat
S tou šaškárnou čo tu v tejto veci predvádzaš mi nehovor o snahe z tvojej strany o porobleme normálne diskutovať... . Hunter
... Huntře, myslím žes to nepochopil ... tvé názory na mne, mé chování i cokolov jiného jsou mi již zcela absolutně u :ptrain: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

NAVAR píše:
hunter píše:NAVAR tak to by si sa veľmi divil jak užitočné to nám je vyznať sa v ľuďoch... . Hunter
No o užitečnosti vyznat se v lidech na základě toho jak se prezentují na netu bych tedy silně pochyboval ve srovnání s vyznáním se v lidech při běžné komunikaci.
NAVAR si na veľkom omyle. Existuje jednoduchá technika u ľudí čo sa vo veciach vyznajú známa ako "technika kontrolných otázok" ktorá každého človeka bez výnimky tj. i mňa "vyzlečie do naha". Ver mi, môžeš byť hocako dobre vybíjany, je jedno či si zoči voči a či sa schovávať sa na nete pod hocakým nickom, pravdu prednou neschováš... . Hunter

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A(&F) píše:
hunter píše:
A(&F) píše:..... nechceš normálně diskutovat
S tou šaškárnou čo tu v tejto veci predvádzaš mi nehovor o snahe z tvojej strany o porobleme normálne diskutovať... . Hunter
... Huntře, myslím žes to nepochopil ... tvé názory na mne, mé chování i cokolov jiného jsou mi již zcela absolutně u prdele ... :ptrain: ...
Viem že ťa seriózna debata na túto tému nikdy nezaujímala, ty si sa tu potrebuješ len vyťahovať a predvádzať so svojimi deviantskym chúťkam ako ubližovať iným schovávajúc to za "domobranu"... . Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:Viem že ťa seriózna debata na túto tému nikdy nezaujímala, ty si sa tu potrebuješ len vyťahovať a predvádzať so svojimi deviantskym chúťkam ako ubližovať iným schovávajúc to za "domobranu"... . Hunter
... :lol::lol::lol: ... ano, máš naprostou pravdu ... dělám to jenom proto, abych si ukojil své nízké pudy, geneticky mi dané ... vždyť mně vlastně vůbec nevadí, že ten šmejdskej b/w dobytek ohrožuje mé bližní, že krade a poškozuje můj majetek, že mi řve po nocích pod okny, že parazituje na této společnosti (která ale díky připosranosti politiků, moři pseudohumanistů, nepružnosti policie, zaneprázdněnosti soudů i přeplněnosti vězení s tím však nic nenadělá), že spolu s dalšími slušnými lidmi jsme nuceni jezdit močí a cigaretama smrdícím výtahem, atd. ... já to prostě dělám, protože jsem exibicionista ... :D:D:D ... no ještěže nejsem jedinej ...

PeS: ... Huntře, ... a neubližuji, ale pomáhám ... pomáháme jim začlenit se do sociálního prostředí ... (pokud někdy ubližuji, tak pouze v minimálně nutné míře) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Bilance posledních dnů ...

Příspěvek od A(&F) »

- čtvrtek, přibližně kolem půl čtvrté ráno, ... s odstupem zhruba 50 metrů se za sebou sídlištěm táhnou dvě rómské hlučné grupy (5 + 12 kusů), každá po jedné straně hlavní silnice ... přitom na sebe hlasitě pokřikují ... "někdo" z našeho paneláku na ně zařval "Držte hubu vy čůr*ci, tady se spí", čímž ale pouze docílil, že začali společně směrem k domu pokřikovat svůj názor na pracující lid ... po několika výstřelech (tři nebo čtyři) se bez jakýchkoliv dalších připomínek v tichu rozprchli ... (ale přísahám, já to nebyl ... tou dobou jsem zrovna hlídkoval na jiném konci města) ... :D ...
- pátek dopoledne ... zjišťuji, že mám opět prostříhaný plot na zahrádce, což se muselo stát až za světla ... zmizely všechny dýně a nové už nevyrostou, protože ta hovada během sklízení rozšlapala všechny hlavní šlahouny na kterých ještě bylo pár poupat ... takže letos už nebude žádná polévka s vůní bramboračky, ani kompot, ani buchty, ani Halloween, ... žádný pražený semínka ... a sadbu si napřesrok budu muset také koupit novou ... společně s plotem ... po těch mnoha opravách už nejde pořádně napnout ... vypadá jak medvěd Me To You ... :( ...
- z pátku na sobotu ... sbírka dřevoštípaček se rozšířila o další 4 kusy ... 2b + 2x 1w ... mohlo jich být více, ale jedna béčková z první skupiny nám stačila vzít dráhu ...... začínají nám docházet skladovací prostory ... opravdu nemá nikdo zájem ??? ... ;) ...
- v sobotu odpoledne se dozvídám, že v pondělí jedné ze sousedek ukradl nějaký darko-bčan z boudy peněženku ve chvíli, když se s vybavovala se známými přes druhý plot směrem do kolonie ... zahlédli ho v okamžiku, když lezl ven ...
- sobota těsně před půlnocí ... další neviditelná dřevoštípačka ... začínají nám docházet pouta ... (zítra budu muset dojet na šroťák pořídit nějaké řetězy .... nejlépe od Nokie ... ty jejich Connecting People jsou nejlepší ... :lol: ) ...
- neděle odpoledne ... již po několikáté z našeho vchodu vyprovázím kamarády mladého romáka z 11. poschodí ... pokud si je nechce pozvat domů, můžou na něj klidně čekat venku ... od té doby, kdy se na našem poschodí objevila nevábná louže pod okny, jsem na tyto návštěvy silně silně alergický ...

... většina lidí v Mostě zaznamenala, že hájtech-romové mají nový zdroj zábavy ... někdo z nich zhruba před týdnem pořídil cabrio vybavené extra silným zesilovačem se subwoferem o výkonu malého CzechTeku ... v nočních hodinách tudíž pravidelně oblažují své okolí raperskými tuc-tuc nahrávkami ... připadáme si tu jako v amerických filmech (dunění je slyšet i přes zavřené dvojskla) ... ztichlým městem se projíždějí nejraději mezi jednou až čtvrtou hodinou ranní, ale přes den je klid ... to asi "spějí" (pravděpodobně k lepší budoucnosti) ...... pokud se mine účinkem i druhé varování, bude to akce rychlá a náprava voňavá ... kolega z Nemilkova včera dovalil čtyři dvoulitrovky od Coly naplněné extra odleželou prasečí močůvkou, co smrdí i přes zavřený víčka ... třetí varování nebude ... :P ...

... dokoukám Crash (dost hustej film se špičkovou hudbou od Marka Ishama) ... a jdu hlídat ..... přelomy z neděle na pondělí bývají občas velmi úrodný ..... náboje v červený krabičce však nekupuji ... na se mám moc rád ... :| ...

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

hunter píše:
NAVAR píše:
NAVAR si na veľkom omyle. Existuje jednoduchá technika u ľudí čo sa vo veciach vyznajú známa ako "technika kontrolných otázok" ktorá každého človeka bez výnimky tj. i mňa "vyzlečie do naha". Ver mi, môžeš byť hocako dobre vybíjany, je jedno či si zoči voči a či sa schovávať sa na nete pod hocakým nickom, pravdu prednou neschováš... . Hunter
Já vím.......

NAVAR
Zasloužilý člen

Re: Bilance posledních dnů ...

Příspěvek od NAVAR »

A(&F) píše:- čtvrtek, přibližně kolem půl čtvrté ráno, ... s odstupem zhruba 50 metrů se za sebou sídlištěm táhnou dvě rómské hlučné grupy (5 + 12 kusů), každá po jedné straně hlavní silnice ... přitom na sebe hlasitě pokřikují ... "někdo" z našeho paneláku na ně zařval "Držte hubu vy čůr*ci, tady se spí", čímž ale pouze docílil, že začali společně směrem k domu pokřikovat svůj názor na pracující lid ... po několika výstřelech (tři nebo čtyři) se bez jakýchkoliv dalších připomínek v tichu rozprchli ... (ale přísahám, já to nebyl ... tou dobou jsem zrovna hlídkoval na jiném konci města) ... :D ...
- pátek dopoledne ... zjišťuji, že mám opět prostříhaný plot na zahrádce, což se muselo stát až za světla ... zmizely všechny dýně a nové už nevyrostou, protože ta hovada během sklízení rozšlapala všechny hlavní šlahouny na kterých ještě bylo pár poupat ... takže letos už nebude žádná polévka s vůní bramboračky, ani kompot, ani buchty, ani Halloween, ... žádný pražený semínka ... a sadbu si napřesrok budu muset také koupit novou ... společně s plotem ... po těch mnoha opravách už nejde pořádně napnout ... vypadá jak medvěd Me To You ... :( ...
- z pátku na sobotu ... sbírka dřevoštípaček se rozšířila o další 4 kusy ... 2b + 2x 1w ... mohlo jich být více, ale jedna béčková z první skupiny nám stačila vzít dráhu ...... začínají nám docházet skladovací prostory ... opravdu nemá nikdo zájem ??? ... ;) ...
- v sobotu odpoledne se dozvídám, že v pondělí jedné ze sousedek ukradl nějaký darko-bčan z boudy peněženku ve chvíli, když se s vybavovala se známými přes druhý plot směrem do kolonie ... zahlédli ho v okamžiku, když lezl ven ...
- sobota těsně před půlnocí ... další neviditelná dřevoštípačka ... začínají nám docházet pouta ... (zítra budu muset dojet na šroťák pořídit nějaké řetězy .... nejlépe od Nokie ... ty jejich Connecting People jsou nejlepší ... :lol: ) ...
- neděle odpoledne ... již po několikáté z našeho vchodu vyprovázím kamarády mladého romáka z 11. poschodí ... pokud si je nechce pozvat domů, můžou na něj klidně čekat venku ... od té doby, kdy se na našem poschodí objevila nevábná louže pod okny, jsem na tyto návštěvy silně silně alergický ...

... většina lidí v Mostě zaznamenala, že hájtech-romové mají nový zdroj zábavy ... někdo z nich zhruba před týdnem pořídil cabrio vybavené extra silným zesilovačem se subwoferem o výkonu malého CzechTeku ... v nočních hodinách tudíž pravidelně oblažují své okolí raperskými tuc-tuc nahrávkami ... připadáme si tu jako v amerických filmech (dunění je slyšet i přes zavřené dvojskla) ... ztichlým městem se projíždějí nejraději mezi jednou až čtvrtou hodinou ranní, ale přes den je klid ... to asi "spějí" (pravděpodobně k lepší budoucnosti) ...... pokud se mine účinkem i druhé varování, bude to akce rychlá a náprava voňavá ... kolega z Nemilkova včera dovalil čtyři dvoulitrovky od Coly naplněné extra odleželou prasečí močůvkou, co smrdí i přes zavřený víčka ... třetí varování nebude ... :P ...

... dokoukám Crash (dost hustej film se špičkovou hudbou od Marka Ishama) ... a jdu hlídat ..... přelomy z neděle na pondělí bývají občas velmi úrodný ..... náboje v červený krabičce však nekupuji ... na se mám moc rád ... :| ...
No vlízt mi někdo na zahradu za účelem zničení úrody tak bych z něj udělal hnojivo na další sezónu :)
Nicméně nezoufej, sice ještě nevím jaká bude úroda a nemám klasické velké dýně. Ale mám dýně Hokaido http://www.dyne-hokaido.cz/ takže se klidně podělím.
Močůvka je fain ale jsou i ještě lepší věci. Nicméně konstrukce kabria je oproti klasickému sedanu pro můčuvkové bomby velmi snadná oběť. Přeji přesnou mušku.

A(&F)
Zasloužilý člen

Třeba si vláda konečně všimne, že problémy jsou i jinde ...

Příspěvek od A(&F) »

... a už hodně dlouho ... nejen ve "Šluknovském výběhu pro nepřizpůsobivé" ...

... dovolím si citovat Jaroslava Doubravu - senátora sdružení Severočeši.cz ... jeden z mála lidí na zdejší politické scéně, který o věcech hovoří tak, jak se skutečně mají ... bez závoje ...

"Romové nechtějí pracovat

„Budu v Senátu zpravodajem evropské směrnice na integrace Romů, což je něco, na co já absolutně nevěřím. Omlouvá se, že tato komunita je negramotná. Ale kdo jim brání v přístupu ke vzdělání? Jsou to jenom oni sami, protože se vysloveně učit nechtějí. Je to komunita, která práci považuje za poslední a nejstrašnější způsob obživy. Mám vlastní zkušenosti z Ústí n. Labem a Matiční ulice," říká politicky nekorektně Doubrava.

„Každý by se měl podívat do Chánova, do Janova. Nerozumím tomu, proč se sdělovací prostředky vyhýbají objektivnímu informování o problémech, které tady s Romy jsou. Nechápu, proč se vůči nim nepostupuje stejně jako k ostatním. Tady se vytvořila atmosféra, že lidé raději zavírají oči před jejich lumpárnami a když už něco oznámí, tak se to bojí veřejně dosvědčit, protože mají strach o sebe a své děti. Jak je možné, že skupina cikánských kluků přepadne jiného kluka, okradou ho, a jeho rodiče se to bojí ze strachu z pomsty oznámit? Takové případy se stávají a lidé z mého obvodu mi to říkají," rozčiluje se severočeský senátor.

„Mě pobuřuje kritika ze strany Spojených států za údajnou diskriminaci Romů. My tady nikoho nediskriminujeme. Kdybychom byli rasisté, tak bychom měli negativní pohled i na Vietnamce a Číňany. To jsou ale komunity, které nevytvářejí problémy v soužití, zařadili se mezi nás. Tito lidé řádně pracují a děti posílají do škol a nikomu nevadí, že jsou z jiné komunity než my. Problémy jsou pouze a právě s romskou minoritou. My nejsme žádní rasisté. Romové vyřvávají do noci, protože nejdou druhý den do práce, ale ostatní lidé pracují a rádi by se vyspali. Já vás klidně zavedu mezi ty konkrétní lidi a ti vám to řeknou," uzavřel Doubrava."

(zdroj: ... http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/202563.aspx ...)

... na stránkách Severočeši.cz pod článkem "Evropa řeší integraci Romů - máme se k nim chovat lépe" je s ním krátký a jasný videorozhovor ...

PeS: ... zvýrazněnou část v uvedené citaci mohu osobně potvrdit, což mě neskutečně štve, byť ty lidi částečně chápu ... lidé zde byli již před dlouhou dobou zahnáni do kouta, ať již z důvodů uvedených v citaci nebo prostě jenom proto, že u nás na mostecku v 95% policie nic nevyřeší ... a pokud někdy vyřeší, tak to následně zabije soud s nepřiměřeně nízkými tresty nebo přestupkové řízení s nulovými výsledky ... ohlášených případů je proto naprosté minimum, jelikož se jako poškozený náhrady škod stejně nedočkáte (pouze vás to připraví o hromadu času a nervů) ... i přesto tu máme dle množství nahlášených případů nejvyšší zločinnost a kriminalitu v ČR ... :? ... zanedlouho může být zcela stejná situace na celém území (a to nejen ze strany rómského obyvatelsva) ...... policie dál snižuje své stavy ... :| ...

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“