Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Malé zamyšlení ...

Příspěvek od A(&F) »

poota píše:
aNONym píše:
hunter píše:.....za tých neprispôsobivých mốže systém......
Ta to je fakt myšlenka z zamyšlení. :D Non
Správně!
Jenže když se nad tím zamyslím, tak se mi zdá, že má Měňavka-Hunter tentokrát stoprocentní pravdu.
... zásadní problém vznikl s nastolením demokratického režimu po roce 1989, s nímž se dostavilo i zrušení povinosti pracovat, čehož se jako první chytili romové ... lavinovitě se to rozšířilo během několika měsíců přes celou republiku, kdy i přestože měli zaměstnání, tak pro ně bylo mnohem jednodušší dát výpověď a nechat se vydržovat státem ... totálně se to potom následně zazdilo s naším vstupem do EU, které nám začalo direktivně nařizovat, jak se máme chovat k sociálně slabým romům, ... což nás ročně stojí mnoho a mnoho miliard, které scházejí někde jinde, například ve školství ... (do kterých ale přitom nejsou započítány další miliardy za škody způsobené jejich trestnou činností) ....

... vzhledem k finančním možnostem naší republiky (potažmo celé EU), myslím, že z tohoto stavu již není úniku ..... u bodu C) v hlasování je jednou z předpokládanou možností, že se budou muset zredukovat i peníze určené na sociální sféru, v důsledku čehož začne velmi rychle býti poplatný bod A) ... ale ve výsledku potom situace pravděpodobně vyústí v bod B), ... nebudou totiž peníze ani pro PČR apod., která by měla udržet pořádek ..... nepředpokládám však, že by nás někdo předem varoval ... peníze dojdou ... a šlus ...

... takže za jak dlouho ??? ... 5 let ??? ... 10 let ??? ... 20 let ??? ... vždyť stačí momentálně nastartovaná krize, o které se lze právem domnívat, že z té už se svět tak lehce nevyhrabe ... :? ... "Kolaps civilizace" může přijít náhle a neočekávaně ... do této situace stačí jedna větší katastrofa ... např. nějaký agresivní vir ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

babička

Příspěvek od huhu »

kokám , že ani Babičku jste nečetli. Už tam bylo varování před cikány co přijdou a kradou slepice. jenže je ukradli a odtáhli jinam ......
Prd systém . ten to jen vygradoval

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: babička

Příspěvek od poota »

huhu píše:.. varování před cikány co přijdou a kradou slepice. jenže je ukradli a odtáhli jinam ......
Jó, to bylo ještě v těch krásných dobách, kdy cikáni kočovali a chovali se tak, aby si jich nikdo moc nevšímal.

Dneska jsou uhnízděný na jednom místě a tam na směny řvou celé dny a noci - kdo zrovna nevyspává a nebo nekrade, tak musí řvát.
A proč se brání mít svoji čtvrť? Přece hlavně proto, že by ten jejich nepořádek a řvaní nikoho neobtěžoval - a taky by to měli daleko na čórku!

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: V Ústeckém kraji se krade čím dál víc.

Příspěvek od huhu »

hunter píše:
huhu píše:Prezidentské volby ve Francii budou 22.dubna 2012

nevim jak je to s volbama do zastupitelstva na slovensku. Ale touha zalíbit se části voličů ve vhodné době není systémové řešení .

navíc jsou to podle tebe rasisti a tím pádem nemají na postu starosty , nebo frprezidenta co dělat !!!!!!! KDO VOLIL RASISTY ???!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omyl, to nie je o rasizme ale o pragmatizme. Výsledok je v konečnom dôsledku vždy len vecou podania... . Hunter
Už ti rozumím.
Ak staví slovenský starosta můr , to je pragmatické
Ak má aNONym obušek , to je také rasistické
Ak mám za tretím trámom krochnu kdyby přišli cigoši , to je pragmatické.

huntře, huntře .....
hunter píše: Výsledok je v konečnom dôsledku vždy len vecou podania... . Hunter
Jojo , záleží na tom ,jak se ta historka podá. Tak se věnuj faktům , šiř pravdu a lásku. Koneckonců , vítal jsi Jardu ovčáka v klubu , takže doufám, že v klubu těch správných....

Hele koumáku, cikáni jsou problém odjakživa , mají to v genetické výbavě. Jo , že jim kouleplošné zřízení ( v české kotlince komoušské ) zakázalo kočovat a že jim politici lezou do řiti , bo z teho mají profit , to je fakt.

Ví se obecně , že indiáni , než by pracovali , tak raději zdechnou. Proto se do Ameriky začli dovážet negři - ti makali a nechali se zotročit. To se učí v dějepise , kdybys měl mezery ..... Proč je tak těžké pochopit , že cikán nebude chodit do roboty na píchačky ? Prostě to mají v krvi a sto let civilizování nepřebije miliony let vývoje.

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

nějaké otázky ?

Příspěvek od huhu »

http://www.novinky.cz/domaci/242510-ste ... alitu.html

po pradvě řečeno , více se těším, až sem dám video fungujícího magnetického motoru. Už se schyluje , ale komentovat nepřizpůsobivé skinheady a černé je tak snadné viď huntře ;)

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A(&F) píše:
hunter píše:
A&F píše:... takže s nima souhlasíš ??? ... :D ...
Ano, súhlasím, bez výhrad. Keď je telo choré treba liečiť príčinu a nie dốsledok. V tomto prípade je jednoznačne chyba v systéme, nie v rómoch. Oni (ty neprispôsobivý) sa sa už len na tých chybách vezú...
... a jak bys to chtěl udělat ??? ... vždyť snížením sociálních dávek (které by je "mělo" donutit pracovat) se pouze dosáhne zvýšení kriminality, ničeho jiného (jak názorně dokázal počin Řábkové v Chomutově při jejich zabavování dlužníkům města) ... jak to udělat, když není dostatek pracovních míst ani pro ty, co chtějí pracovat, ... když peněz ve státní kase valem ubývá .... a čas na převýchovu by zabral několik generací ??? ...

... to jsem zvědav, co z tebe vypadne ...
K čomu je dobré vymýšlať vymyslené? Na ovládnutie ťažko ovládatelneho (nespratného) davu tu máme už stáročiami overené staré známe "Chlieb a hry". Používalo sa to takmer vo všetkých veľkých krízach počínaje Rímom cez velkú hospodárskú v Amerike, za Hitlera, za Stalina, v povojnových štátoch jak s kap.zriadením tak aj zo soc.zriadenim atď. Len blbec stále vymýšla už dávno vymyslené... . Hunter

hunter
Starší člen

Re: babička

Příspěvek od hunter »

huhu píše:kokám , že ani Babičku jste nečetli. Už tam bylo varování před cikány co přijdou a kradou slepice. jenže je ukradli a odtáhli jinam ......
Prd systém . ten to jen vygradoval
Ale no ták, babička už vo svojom veku mala prirodzene slabší zrak a jak iste sám vieš slepice sa zásadne chodia kradnúť v noci (nebehajú) a vtedy je všechno do černa... . Hunter

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

huhu píše:Jojo , záleží na tom ,jak se ta historka podá. Tak se věnuj faktům , šiř pravdu a lásku. Koneckonců , vítal jsi Jardu ovčáka v klubu , takže doufám, že v klubu těch správných....
..... Proč je tak těžké pochopit , že cikán nebude chodit do roboty na píchačky ? Prostě to mají v krvi a sto let civilizování nepřebije miliony let vývoje.
Ano, vždy je to o tom ako sa to podá, vyď x-krát overené nielen zo súdnych sieni... . Jardo v súvislosti len s jednou vecou tu na skle bol symbolicky prijatí do klubu, v reály jak ho tu čítam (aj pod tím "ostatným") by celkom určite pohorel, takže to fakt nehrozí. Kto tu hovorí o zamestnávaní cigáňa na pichačku? Zamestnal si už niekedy cigáňa na úkol? Ja ano, nie jedného a doposial až na jednu výnimku s nimi v ničom problém nebol. Hunter

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

NAVAR píše:
hunter píše:
NAVAR píše:na voliče bych to nesváděl, protože kdyby volby mohly něco změnit už dávno by je zakázali.
NAVAR preboha to o čom ty tu snívaš? Takže podla teba npr. ten fr.prezident čo vydal tie nariadenia o vysťahovaní neprispôsobivých rómov a zbúrani čiernych stavieb vo Francúzku alebo ty starostovia u nás na Slovensku čo začali nekompromisne stavať tie oddeľovacie betónové múry boli vytiahnutý z klobúka ako králici? Vylez s pod tej maminej sukne a začni už konečne rozhodovať sám za seba - vek už predsa na to máš, či nie? Hunter
Dle mne má vliv hlasu jednoho voliče na řešení rómské otázky stejný vliv jako moč jednoho chrousta na korozi zemské osy.
Rozhoduji se tak že myšlenky si vážím na to nepotřebuji máminy sukně ani nikoho jiného, pouze vlastní hlavu. Něco jako Išikavův diagram a přikládání váhy k jednotlivým vlivům.
Politiky vůbec nepotřebuji ba co naopak politici jsou tím jak se chovají nežádoucí.
Pokud jsem okolnosti nucen řešit konflikty, tak je řeším a opět se nespoléhám na zákony, mravy, davy, politiky, policii atd. Stačí mi desatero.
NAVAR ak sú tam u vás takmer všetci voliči tak uvedomelí ako si ty, niet divu že bordel a chaos vládne vášmu svetu. Je to tvoja voľba, no uvedom si že v tom prípade ti neprináleží sťažovať si na veci jak systémove tak obecné... . Hunter

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

rehunter

Příspěvek od huhu »

je pravda , že na úkol práci odvedli , jen jsem nesměl chtít termín a dochvilnost. Akorát somrovali benefity navíc - jako na cigára a pivko , ale to chtěli ukrajinci taky a obojí sorta koukala , kde by co ukradli a jak to šlo , něco čorli. Učka proto , že spali každou noc v jiném krmelci a tudíž byli nedohledatelní, cikáni proto , že to u nich v tom binci nikdo nemohl najít a taky počítali s tím , že k nim do té smradlavé kuče nikdo nepoleze. Když už jsem tam našel svoje věci, tak prostě nevěděli kde se to tam vzalo a celkem lehce mi to přenechali. A taky je pravda , že ti co pro mě někdy něco dělali a tím pádem dostali peníze, na mě nože netasili.

Ale těch bylo jen pár.....

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

hunter píše:
NAVAR píše:
hunter píše:NAVAR preboha to o čom ty tu snívaš? Takže podla teba npr. ten fr.prezident čo vydal tie nariadenia o vysťahovaní neprispôsobivých rómov a zbúrani čiernych stavieb vo Francúzku alebo ty starostovia u nás na Slovensku čo začali nekompromisne stavať tie oddeľovacie betónové múry boli vytiahnutý z klobúka ako králici? Vylez s pod tej maminej sukne a začni už konečne rozhodovať sám za seba - vek už predsa na to máš, či nie? Hunter
Dle mne má vliv hlasu jednoho voliče na řešení rómské otázky stejný vliv jako moč jednoho chrousta na korozi zemské osy.
Rozhoduji se tak že myšlenky si vážím na to nepotřebuji máminy sukně ani nikoho jiného, pouze vlastní hlavu. Něco jako Išikavův diagram a přikládání váhy k jednotlivým vlivům.
Politiky vůbec nepotřebuji ba co naopak politici jsou tím jak se chovají nežádoucí.
Pokud jsem okolnosti nucen řešit konflikty, tak je řeším a opět se nespoléhám na zákony, mravy, davy, politiky, policii atd. Stačí mi desatero.
NAVAR ak sú tam u vás takmer všetci voliči tak uvedomelí ako si ty, niet divu že bordel a chaos vládne vášmu svetu. Je to tvoja voľba, no uvedom si že v tom prípade ti neprináleží sťažovať si na veci jak systémove tak obecné... . Hunter
Nesnažím se za každou cenu dělat věci které jsou zbytečné, neefektivní atd. Jednou z nich je spoléhání se na vládu. To že na ně nespoléhám je moje uvědomělost.
Svádět situaci na voliče je pitomost, to jsi napsal jenom aby jsi vzbudil pocit viny. Nepamatuji že bych si příliš stěžoval...... ovšem stěžovat si mohu, zatím jsem svéprávný, ale bylo by bláhové na to spoléhat aniž bych se postaral sám.
Co s politiky kteří jsou jednou hot podruhý čehý, jednou modrý, jednou zelený atd. (prekabátěný)? Co s lidma jako Hmm, Animal, Hunter atd? Když chceš kázat nejdříve si hochu udělej pořádek u sebe.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

NAVAR reč je tu o inom, moja chyba že som na okamuh zabudol na to že si z Čiech (nahodil si peknú "výhybku")
NAVAR píše: Co s lidma jako Hmm, Animal, Hunter atd? Když chceš kázat nejdříve si hochu udělej pořádek u sebe.
Bolo mi divne že ma tu niekto nazval Mjeňavkov alebo žeby to bolo Mneňavkov ale veď to je jedno a teraz zas ty (???). Takže, čo okrem nášho bývalého "učiteľa" mám ešte spoločné s Hmm a Animalom? Hunter

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

hunter píše:.. Takže, čo okrem nášho bývalého "učiteľa" mám ešte spoločné s Hmm a Animalom? Hunter
Slovník, pravopis, názory, mentalitu a nejspíš i IP, počítač a otisky prstů :lol:

Zdravím - poota

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

poota píše:
hunter píše:.. Takže, čo okrem nášho bývalého "učiteľa" mám ešte spoločné s Hmm a Animalom? Hunter
Slovník, pravopis, názory, mentalitu a nejspíš i IP, počítač a otisky prstů :lol:

Zdravím - poota
Neviem ako u vás poota ale u nás sa do škôl chodíme učiť. Je len prirodzené že ak je učiteľ vo svojom obore dobrý tak žiak ktorý dáva na jeho hodinách pozor sa od neho niečo aj naučí... . Dosť silne o tom pochybujem že z ktorýmkoľvek z nich zdieľam spoločnú IP, počítač alebo otlačky prstov. Hunter
Naposledy upravil(a) hunter dne úte 23 srp 2011 11:36, celkem upraveno 1 x.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

hunter píše:.. . Dosť silne o tom pochybujem že z ktorýmkoľvek z nič zdieľam spoločnú IP. Hunter
To už snad nebude jen tak - zase jsme se shodli!
Taky jsem přesvědčen, že s nimi tu IP nesdílíš!!!

Zdravím - poota

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“