http://abiggells.pise.cz/33701-mysteriu ... cteho.html
tam je k tomu i hudba......
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak to pro myslím Tebe dopadlo velmi dobře. Řekl bych že právě tento učitel nebyl dost zralý na to aby Tě mohl učit.IU píše: ...chápu. Takže budu.... čekat. Ať se stane co se má stát. Už dávno neříkám, že někdo nemá pravdu jen proto, že já neprošla těmi zkušenostmi co on.
A už teď vidím tu dálku ode mě k některým přátelům, třeba i rodině. Musím se snažit přehlížet jejich rozohněné debaty o tom jaká herečka měla co na sobě nebo jak ugrilovali vynikající sele. Nebo jak jejich soused je idiot, ale když jej potkají, tak mu vlezou až do z... Asi si o mě myslí, že jsem divná, když mlčím. A já si připadám mezi nimi osamělá.
Nedávno jsem telefonovala s jedním potencionálním učitelem. Hned úvodní slova zněla: já jsem jediný pravý učitel reiki v čr, ostatní jsou podvodníci. A já jsem k nám přinesl ty pravé duchovní zákony... Na mou připomínku, že nemám tolik peněz na jeho kurz odvětil, že je to známka toho, že na to nejsem ještě zralá, ať se ozvu až budu peníze mít. chjo
Možná je mým úkolem překonat ten soucit a nutkání zachraňovat. Někdo mi říkal, že každý se musí zachránit sám, nikdo jiný to za něj neodžije
Ano, ak sa chce smrteľník v tejto oblasti naozaj k niečomu dopracovať, mal by zabudnúť na to že je samec alebo samica... . Viem nie je to ľahké, no smrteľníkovi odhodlanému pre podstatu veci samotnéj sa to pri troche snahy dá zvládnuť. HunterIU píše: Dočetla jsem se o nutné pohlavní abstinenci
Dobre hovoríš, ako hovoríš Huntre.hunter píše:eXIT zdravím. Dobre hovoríš, netreba to naše nasmerovanie brať až tak vážne ak sa s tým smrtelník nechce zaoberať naozaj vážne.Jak píše jarda,i v tejto veci sa bez ujmi nedá sedieť naraz na dvoch stoličkách... . Hunterjarda ovčák píše:Partner se ti díky tvému růstu oddálí, odcizí, láska vystydne a budeš tam, kdes nikdy nechtěla bát.